13 Mart 2011 Pazar

BOOM'STYLE | Bir Avuç Deniz

Bir an sansür altında olduğumuzu unuttum, haftasonları insanı böyle yapabiliyor, ama gerçekler acı, evet hala acı.



Geçen hafta Salı günü "Bir Avuç Deniz" filminin gala gecesinde bir ilk yaşandı:) Kırmızı halının en yeni konuğu "Sosyal Medya" oldu!



Styleboom ve Koray Caner hem panolarda hem galada yerini aldı. Her ne kadar aniden bastıran kar fırtınasından sebep konukların bir çoğu gelemese, gelebilenlerse filme zor yetişse de biz oradaydık ve Twitterdan sizlere bool bol anlattık:) Elbisem GAMZE SARAÇOĞLU'nun efsane koleksiyonu "Müsfette"den:) Ne giydim detaylar ve geri kalanlar malumunuz BOOM'STYLE'da:) Dönelim galaya:



Kırmızı halının istisnasız en şıkları filmimizin de başrollerini paylaşan Berrak ve Engin Altan'dı. Berrak Tüzünataç ELİF CIĞIZOĞLU'nun Pera Palas'ta çok seçkin bir defileyle sunduğu son koleksiyonundan kolları uzun sıra düğmelerle süslü manşetlere, erkek yakaya ve bir Cığızoğlu harikası olan muhteşem etek kesimine sahip fildişi rengi bir elbise tercih etmişti. Defilede tamamen krem kullanılan elbiseyi taba tonlu kemer ve ayakkabılarla daha da güzel şekilde stilize etmişlerdi. Altın renkli amorf aksesuarlar ve saç-makyaj da kusursuzdu.



Ahu Yağtu'nun siyah kadife, bol darepeli ALEXANDER WANG Sonbahar 2010 elbisesi muhteşemdi. Vintage esinli kolyesini zorlama bulduğumu söylemeliyim, keşke kolyeyle yaratmaya çalıştığı pırıltıyı iri iki küpe halinde tercih etseydi.

Filmimizin "liman"ı Dilek karakterini canlandıran Zeynep Özder zarif bir şıklık sergiledi. O da renk tercihini kremden yana kullanmıştı ve drapelerle zenginleşmiş, asimetrik tek omuz elbisesini ve siyah opak çoraplar ve siyah aksesuarlarla süslemişti. Averaj ama elegan diyebilirim:)

Engin Altan'ın siyah ışıl ışıl ipek kadife smokin ceketinin yakasındaki geometriye, o yakayı boyunca takip eden biyeye bayıldım! Zaten film boyunca da her giydiği bir öncekinden efsaneydi!



Engin Altan'ın hem güzel, hem yetenekli, hem keyifli süper tatlı sevgilisi Özge Özpirinçci galaya renk getiren nadir isimlerdendi:) Mavi tonlarıyla geometrik bloklar oluşturulmuş ön gövdesiyle çok başarılı bir saten elbise giymişti, çantasındaki minik renkli detaylar gözümden kaçmadı, o yüzden ayrıca bir bravo! Tavus kuşu küpelerini ise hem elbise hem çantadaki detayları silen lüzümsuz bir aksesuar seçimi olarak gördüm.

Genel anlamda ise kırmızı halının sönük ve kafaların karışık:) olduğunu söyleyebilirim. Kırmızı halı bir nişan töreni, bir kına gecesi, bir kokteyl, bir yılbaşı balosu ve bir sokak partisine gider gibi giyinenlerle hala bir türlü bir nizam tutturamayan memleketimden manzaralar tadındaydı!



"Deniz misin liman mı?" sorusuna cevap veren Styleboomerlar içerisinden süper tatlı Willdone Dekorasyon blogunun sahibesi de galada bizimle beraberdi, dekorasyon blogu kolay bulunmuyor, mutlaka göz atın hanımlar:)) Kalabalıktan maalesef hiç birimiz bir arada oturamadık amaaa tabii ki hemmen fotoğraf çektik:)



Koray Caner filmin konseptine uygun şekilde kalbinde gemisi, denizi, limanı ile gelmişti. Film bitişinde biz de demir aldık:)

Her zaman en hızlı, en tarafsız, en samimi bilgiyi size ulaştıran bloglarınızı unutmayın hanımlar! Bizi desteklemeyi unutmayın:(
www.facebook.com/blogumadokunma

6 yorum:

fashiONözge dedi ki...

çook mutlu oldum görünce,yuppiieeee:)koray'ı ve seni çoooooooooooooooookkk tebrik ederim,harikaaa :)

goncaninsepeti dedi ki...

çok şanslısınız ama hakediyosunuz da , tebrik ederim:)

ikimiz dedi ki...

boom seni sansür altında sevindirecek güzel bir yorum gelsin dedim :D bu aradda moda cadısı ile piştimi oldunuz bana mı öyle geldi :D senin elbisenin lacivertini giymişti sanırım o akşam

*STYLEBOOM* dedi ki...

@fashiONozge cok tesekkureer:) biz d epek mutlu olduk:)

@goncaninsepeti tesekkurleer:)

@ikimiz cnm coook ama cok tesekkurler:) hayr pisti olmadik ama 2miz de Gamze saracoglu'ndan Musfette koleksiyonundan giyinmisiz, onun elisesi Off Ne Giysem Biucugumun nisan elbisesinden:) sirti acik mini uzun kollu dar bir elbise:) coook guzel bir elbiseee:)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Burda Özge Özpirinçciyi ben başarısız buldum.Elbisenin etek boyu onun bu yaşına çok gereksiz olmuş.Bu etek boyu bence daha uzun boylu ve uzun bacaklı bayanlarda şık duruyor.Ayrıca straples kısım bir garip durmamış mı? Ben de küpelerin bu stilde vasat ve uyumsuz kaldığı kanaatindeyim.Bu kıyafete boynuna ince bir pırlanta detaylı minik taşlı bir kolye ve küpeyle tamamlayabilirdi.Hanım hanımcık olmaya çalıştığı stili vasatın altında yani taşıyamamış.Üzgünüm.

Ahu Yağtu'da beni çok şaşırttı.Özellikle o çoraplardaki seçimi ya ben modadan hiç anlamıyorum yada bunlar başkadanlık adına farklı bakıştalar ben yakalayamıyorum diye düşündürmüyor değil.Kolyede saçma sapan kalmış.En hoş Berrak olmuş.Fiziği de, boyu-posu da yerinde olduğundan elbisenin kaliteli kesimi ve dikişleriyle harika taşımış.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@papicim esasen yakından cok daha guzeldi, bu fotoyu ceken kisi bence cok ykaridan cekmis ozge ö.'yi. ama straplez kismi konusunda katiliyorum, ipek saten zor bir kumas daha dikatli camasir secimi gerek, bence daha kalipli bir camasirla belki o potlar gidebilirdi.

ahu y. ve kolye hk. hemfikiriz:)