11 Mart 2011 Cuma

HEDİYE | Denim Workshop: Eski Kotunuzu Alın, Benimle ESMOD'a Gelin!

Artık eskiyen ama atmaya da kıyamadığınız bir kotunuz var mı? Onu şöyle modernize etmek, bunu da dünyanın enn köklü moda okullarından ESMOD İstanbul'da yapmak ister misiniz? Yanına bir de Styleboom versek:)?



Hepsine de "evet"se cevabınız hanımlar, yeni hediyeme bayılacaksınııız: 19 Mart Cumartesi saat 15.00'de ESMOD İstanbul'da tamm 10 Styleboomer'la DENIM WORKSHOP yapıyoruuuuz! Daha önce biz bloggerlar gömlek workshopı yapmıştık ve çok eğlenmiştik burada yazmıştım hatırlarsanız :)

Tek yapmanız gereken bir Styleboomer yani bu blogun izleyicisi olmanız vee gelirken yanınızda bir denim ürün( pantolon, ceket, etek yeter ki kot olsun:)) getirmeniz, tabii eğer arzu ederlerseniz dilediğiniz aksesuar ya da farklı kumaşlar da getirebilirsiniz.



Pekii hem ESMOD İstanbul'la tanışmak hem de keyifli bir Cumartesi geçirmek için ne yapmalısınız?
Malum hala sansür altındayız:(
Bazılarınızın buraya ulaşamayacağından endişelendiğim için dooğru Styleboom Facebook fan sayfasındaki şu nota gidip orada göreceğiniz sorunun doğru cevabını hemen o notun altına yazmanız:))

15 Mart Salı geceyarısına kadar doğru cevabı verenler arasından çekiliş yapılacaak ve 10 kişi elinde makası Cumartesi bizimle olacaak:)

ESMOD moda okulu bu yıl kaçıncı yılını kutluyoor? Hadi tık tık!

Not: Karışıklık olmaması açısından burayı yoruma kapatıyorum hanımlaar, cevap için Facebook'a:)