16 Mart 2011 Çarşamba

BOOM'STYLE | Chocolate Chip Mint vee Feriye'de Kelebekler



Dün Teknoloji TV'de yayınlanan TEKNOKEYF isimli programda konuktum, hem dee Feriye'de eşsiz boğaza karşı ♥ Programda en çok siz Styleboomerlar konuşulduuu, yayınlanacağı zaman haber vereceğim:) Artık biliyorsunuz Ne Giydim'lerin detayları hep BOOM'STYLE'da:) Amaa söylemeden geçmeyeyim dedim: size anlattığım trend raporlarını ve ipuçlarını tabii ki ben de uyguluyorum! Desenleri karıştırmak ipuçlarından biri burada: farklı desen-aynı ton!

Bitmediii saatlerin yalnızlığına son verdiğimiz trendi de Cumartesi günü kutladığımız çooook özel doğumgününde seçtiğim kıyafet için uyguladım:) Bence güzel olduuu, biraz ağrlık yapmıyor değil ama:p

Devamı için doooğru BOOM'STYLE'a :)



Bu arada blogların kapanmasına tepki göstererek Bloguma Dokunma hareketini destekleyen ELLE Türkiye Facebook sayfasında bloglar olmadan hayat ne kadar renksiz demiş ve "Ayın Bloggerı" isimli bir yarışmada sürpriz yaparak Styleboom'u -Nil Ertürk, Deniz Baran, Zet Fashion, Dilay Kemer gibi muhhhhhhhhhhhhhteşem hanımlarla beraber aday göstermiş:)
Yarışma bahane, bu hanımefendiler şahaneee! ELLE Türkiye'ye teşekkür ediyorum. Siz de favori bloggerınızı Elle Türkiye facebook sayfasını beğenerek ve BURADAN oy kullanarak belirleyebilirsiniz:) Sansür kalkacak deniyor, yine eskisi gibi sık sık birlikte olabileceğiiz:)

8 yorum:

gulcekim dedi ki...

programı merakla bekliyorum booom :)

yasemen k. dedi ki...

şahanesin yine ışıl ışıl, kocaman gülümseme iç ısıtıcı boom (: programda neler olduu neler konuşulduu bakalım ne zaman yayınlanacak (:

Adsız dedi ki...

oyum kesinlikle deniz baranaa!!!!

Melis dedi ki...

Programı sabırsızlıkla bekliyoruum :) Bu arada ne kadar tatlı durmuşsun öyle fotoğrafta Boom :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@gulcekim :)) yayin tarihini ogrenir ogrenmez yazacagim twtter facebook:)

@yasemen k tesekkur ederiim eger kesmezlerse eoey konsutum(susturabilene ask olsun:p ) sansurden, neler modadan, ayakkabi askindan neler yok ki:)

@adsiz yaa ben hem deniz hem nil oy verdim:)ikisi arasindan secemiyorum ikisini de cok <3

@melis tesekkur ederiim, bu manzarayi denizi yakindan gorunce insan keyifleniyor:)

Adsız dedi ki...

Denizle senin gerçekten bir sitiliniz var o bakımdan nilden filan farklısınız bence. Dergilerde gördüklerinizi birebir kombin yapmıyorsunuz. Fashion kidoyu da çok beğeniyorum aslında ama galiba pek vakti yok bu tip şeyler için. benim birincim deniz ama seni de çok beğeniyorum.

Adsız dedi ki...

Nilin halaybaşı pozunu koymuşlar.. Ya bilemiyorum ama nil veye zet kolay mı akılda kalıyorlar üç harfli olduğu için bilemiyorum ama bence onlar yerine daha başkaları olabilirdi. Tabi bu benim kişisel fikrim onlara da çok kötü demiyorum ama özgün değiller çoğuzaman aynı şeylerin peşindeler. Tabiki modayı takip edecekler ama işte onlarınki bana tat vermiyor açıkçası. yarışma geri kalanlar arasında geçer bence

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz1 tesekkur ederiim. Deniz muhtesemm ama ben Nili de he cok begenmsimdir, ki zaten uluslararasi cok basariya da imza atti. Son zamanlarda isi cok yogunlasitigi ve artik biraz da s hayatina uymak zorunda oldugu icin belki daha klasiklesti o kadar. kidocum ise blogu baya bir birakti maaleseff:/

@adsiz2 bence moda cadisi da mutlaka olmaliydii:)nil ise bana en cok ilham verenlerden, zoellikle eski is oncesi postlariyla:)