8 Mart 2011 Salı

FLASHION' NEWS | Kısa Kısa...

Bugün sansür altında 8. günümüz, oksijensiz nefes almaya çalıştığımız...

1.
Pek de aklı başında değilmiş gibi görüldüğü video kaydında Yahudi karşıtı ağır kelimeler kullanan John Galliano'nun bu görüntüleri internete sızmış ve moda dünyasını şoka uğratmıştı. Oldukça hassas bu konuda pek de açıklamaya yer bırakmayacak sözleri sebebiyle 20 yıldan uzun süredir DIOR'un devleşmesinde rol alan, hatta artık DIOR'la bütünleşmiş olan Galliano bir gecede kovuldu. Haliyle devam eden Paris Moda Haftası'ndaki DIOR defilesini de kapayamadı, yerine Galliano'yla uzun yıllardır çalışan emektarlar seyirciyi selamladı ve oldukça duygusal anlar yaşandı. Galliano ise şu an rehabilitasyon merkezinde.

2. Yeni bir kreatif direktör arayışındaki DIOR'un başına Ricardo Tisci'nin geçeceği ve markanın stylisti olarak da Carine Roitfeld'in olacağı dedikoduları ayyuka çıktı! Aynı grubun içinden bir tasarımcının başa geçeceği büyük ihtimal, zira Galliano da Givenchy'den sonra Dior'un baş tasarımcısı olmuştu.

3. Benim dileğimse direk Haider Ackermann'ın yeteneği, yaratıcılığı ve bambaşka vizyonuyla DIOR'un baş tasarımcısı olması! Keşkeee! Ama dedikodulara göre onu Givenchy'nin baş tasarımcısı yapma düşüncesi varmış grubun:)



4. Blake Lively'nin CHANEL'in Mademoiselle çanta koleksiyonunun yeni yüzü olduğunu duyurmuştuk vee işte Blake'li reklam kampanyasından ilk görüntü. Tabii ki Karl Lagerfeld'in objektifinden. Sarışın ve fazla Amerikanvari olman yetiyor bu hayatta, yolunu Anna Wintour açıyor:)

5. Paris Moda Haftası kurşun döktürse yeri var! Dedikodular, rehabilitasyonlar, depresyonlar! BALMAIN'i yeniden ennnn çok arzu edilen moda evlerinden biri haline getiren ama bence seoznlardır aynı şeyi Süleyman Demirel'in tabiriyle temcit pilavı gibi önümüze sunan, haddinden fazla pohpohlandığına inandığım Christophe Decarnin de defilesini kapayamayanlardan oldu. Söylentiye göre taa Ocak'ta bir gün aniden kaybolan Decarnin bir akıl hastanesinde tedavi altındaymış ve son koleksiyona zaten hiç katkısı olmamış. Onun yerine koleksiyonu baş asistanı ve kreatif ekibi bitirmiş. Acil şifalar diliyoruz

6. HERMES'in özellikle son bir kaç aydır sürekli olarak lanet okuduğu LVMH pek etkilenmemiş olacak, 3.4 milyar doları bastırıp bir başka fenomenin, BVLGARI'nin, yarı hissesini satın aldı. Bol kazançlar dileriz:p

7. Peki bu ne şimdi? CHLOE'yi hepimizin wishlistine sokan, arzu nesnesi yapan tasarımcı Hannah MacGibbon'ın bu sezondan sonra CHLOE'den ayrılacağı söylentileri dolaşıyor. Hayııır bizi bırakma Hannah!

[Kaynak: wwd, fashionologie,nymag]

Bloglar sadece sahiplerinin değil aslında en çok da sizin! Size ait olanı sizden zorbalıkla almalarına izin vermeyin! Zorbaları cezalandıralım, masumları değil.
www.blogumadokunma.tumblr.com
www.facebook.com/blogumadokunma

4 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Galliano'nun Dior'dan kovulması bomba haber ama böyle bir tepki vererek çok yerinde bir davranış sergilediklerini düşünüyorum. Bazen, işini iyi yapmaktan daha önemli değerler vardır.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@cin sana kesinlikle katiliyorum. kim olursan ol, ne kadar basarili olursan ol, bir sınır vardir ve sen ona saygi duymak zorundasindir

Melis dedi ki...

Ooo neler neler olmuş. Boom sen olmasan hiçbirinden haberim olmayacak :) Malum kaldıramıyorum kafamı derslerden, testlerden. Teşekkürlerimi sunar çalışmaya geri dönerim. Çok öpüyorum seni :)

BuRçİn dedi ki...

Galliano tam bir skandal olmuş :/