14 Mart 2011 Pazartesi

NELER YAPTIK | GO MONGO'da ♥ Aşk Ateşi Yaktık :)

Fotoğraflar: TwitDayı

Her ne kadar hala bloglarımızla ilgili en ufak bir gelişme olmasa ve hatta bu kadar büyük bir yanlışı düzeltmek adına kimse kılını kıpırdatmasa da buradayım, yazmaya devam ediyorum. Umuyorum sizler de okumaya...



Styleboom'un kocaman kocaman 2 yaşına girmesi şerefine Şubat boyu Styleboomerlarla geçirdiğimiz güzellikleri paylaşmaya devaam:)

Sevgililer Günü'nde GO MONGO'da dünya tatlısı bir Styleboomerı MAGNET'i pek sevgili kocacığıyla ağırladık. Bu benim MAGNET'ciğime, onun da kocacığına hediyesi olduu:)

Önce hemmen "tu tu tuuuuuuuuuuuuuuu 41 kere" diyorum, vee hep böyle mutlu, aşık, gülen yüzlü bir çift olarak yaşayıp gitmelerini diliyorum:) Ben ki zaten çok gülerim, bu çiftin enerjisiyle o akşam iyice elmacık kemikleri felci geçirdim gülümsemekten:)



Şanslı çiftimiz gelir gelmez onları kapıda ben karşıladım, tamam beklerken bi Mango Sufle attım, rujum o sebeple çıkmış:) GO MONGO Sevgililer Günü panosu önünde hemmen bir sevgi kelebeği pozu verdik! MAGNET'le hemmen kaynaştık(sevgililer gününde bana ne oluyorsa:p)



Çiftimizi kendilerine ayrılan sessiz sakin bir köşedeki cici masalarına oturttuktan sonraa GO MONGO'nun güleryüzlü servisi olaya girdi, menüler geldi:) Vee Mongolian barbekü ile başlama kararı alan MAGNET ve eşi dooğruca malzemelerin başına geçti:



MAGNET tam bir Styleboomer, Sevgililer Günü ruhuna uygun giyinmişti baştan sona:) Minik kalpcikli elbisesi, sonra o süper sevimli kalp çantasıyla süper. Bu satırlara da bir ♥ yakışır o halde!



Ama çooooooook güzeller demedim mi:) Bir ♥ ve maşallah daha:)



Kendi zevklerine göre malzemeleri seçip kaselerine yerleştirirken çiftimizi sapık gibi sürekli izleyip fotoğrafladığımızdan diyebilirimki MAGNET'ciğimin kocacığı çok enfes bir şey yedi o akşam:)) Malzemeleri kafaya yazdım, deniciim:) Son olaraak wokun başındaki şeflere sunmak üzere tabağımıza MAGNET bayrağını da dikip malzemeleri mutfağa uğurladık.



Vee GO MONGO'da aşk ateşi bacayı sardı:))) Woohooo!



MAGNET ve sevdiceği masalarına dönmek yerine wok başında neler çıkacağını beklerken ben de kara kedi gibi yine aralarındayım:)) Ama bu son, yakında başbaşa vee rosromantik bir yemek için onları bırakacağıım:)



Ta taaa! Aşk dolu, neşe dolu bir gecenin malzemeleri wokta ennn leziz, enn GO MONGO haline getirildi:) Yanında aperatifler, üstelik ennn aşk kırmızısı şarap ve tabii tatlı(artık ben o kadarını görmedim, vallahi yalnız bıraktım:)) ile çiftimiz GO MONGO keyfine emanet edildi!



Bu güzel hediye ve mutluluğa mutluluk katan hediyesi için GO MONGO'ya çoook teşekkürler:)

Styleboomerları mutlu etme misyonlarından birini daha başarıyla yerine getiren Boom haklı gururunu yaşarken poz vermeyi ihmal etmedi, rahmetli Güzn abla bile benle gurur duyardı eminim:)

Ayrılırken hem çok mutlu, hem de takdir edersiniz ki karnım toktu. Bu son cümleyle de GO MONGO'yu özetlemiş oldum:)

Bu keyifler hiiiç bitmesin, mini mini mutluluklarımıza gölge düşmesin diyorsanız, bloglarınıza sahip çıkın sevgili hanımlar. Bizi desteklemeyi, ve bizi bu cezaya hak görenleri silkelemeyi unutmayın!
www.facebook.com/blogumadokunma

9 yorum:

bebo dedi ki...

ben hala okuyabiliyorum. okulda baglantimiz ulakbim uzerinden, evde de dns ayarimla oynadim =) yorum birakip moral vereyim dedim =)

yorumu iki kere birakiyorum Boom'cum cunku yorumlarda bir sorun var. sen tekini yayinlarsin. sevgiler...

Adsız dedi ki...

aynen ben de aklıma geldi moral ve destek oldğumu söylemek için yorum bırakayım dedim :) çoook güzel bir gün olmuş onlar için :) boom mutlu ettiği insanlar arasına yenilerini eklemeye devam ediyoooorrr :) sırada ESMOD çekilişi var benim o gün doğumgünüm bakalım belki bana çıkar :p

zep_bilgen dedi ki...

hakikaten ne kadar güzel bir çift, maşallah!
sen de her zamanki gibi çok güzelmişsin boom ;) elbisene bayıldım ;)
ayrıca desteğe devam;
BLOGUMA DOKUNMA!

ütopikprenses/zeynep

Melis dedi ki...

Çifti Allah nazarlardan korusun! Maşallah diyelim :) Harika bir gün geçirmişler. MAGNET'in çantasına bayıldım! :)

Vee Boom sen her zamanki gibi çok güzelsin!

Bu arada bloglara dokunan o eller kırılsın!!

Unknown dedi ki...

Boom kıyafetine ba-yıl-dım.

Şanslı çift de birbirine pek yakışıyor doğrusu, mutlulukları daim olsun.

Şubat etkinliklerinizi çok kıskanıyorum. Keşke daha sık İstanbul'a gelebilsem.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@betulcumm ne kadar tatli ve dusuncelisiniz hepinizi cok seviyoruum:)

@portakal cicegi sekercimm cok tesekkurler, ESMOD olmamis ama olsun daha baskalarinda gorusuruz umarim yine:)

@zep_bilgen tesekkurler cnm elbisem MANGO uzun bir elbiseydi annemle bşraz modifiye ettik:)) Ciftimiz de hakikaten coook tatliydi:)

@melisooom insallah yakinda sansu kalkiyor heyecanla bekliyoruz:)) Magnetin cantaya ben de bittim <3

@gunseli cnm cok tesekkurler:) elbie AMNGO uzun bir elbiseydi annemle cat cut giristik boyle oldu:))

Adsız dedi ki...

Bunu size yapanlari silkelemek derken pek anlamadim:) Mahkemeyi silkelemek komik olacagi icin sanirim Digiturk u kastettiniz.Am i right ?

belle

Adsız dedi ki...

Ben yemeğe takıldım çok güzel gözüküyor. Ankarada Galga bu konuda çok iyi özellikle deniz mahsulleriyle müthiş... ben acıkmışım galiba sorry...

*STYLEBOOM* dedi ki...

@belle evet digiyi:) kendilerini bu magduriyetin en buyuk sorumlusu olarak goruyorum, ve kanun boslugunu bile bile bunun acacagi zarari bile bile gormezden geldiklerini dusunuyrum. o yuzden de zaten dakikasinda iptal ettirdim uyeligimi

@adsiz eveet go mongo yemekleri enfes ama oyle boyle degil. galga'ya hic gitmedim denemeli:) tesekkurler