6 Mart 2011 Pazar

NELER YAPTIK | Styleboomerlar PUMA Body Train'le Pilates Dersini Alınlarının "Ter"iyle Tamamladı:)

Fotoğraflar: Tolga Günay & Twitdayı

Bugün adaletin yerle bir olduğu, haksızlığın göz göre göre sineye çekildiği, bloglarımızın erişime engellendiği 7. gün! Tam bir haftadır kayıtsız şartsız bize ait olanı, alışkanlıklarımızı, paylaştıklarımızı, keyiflendiklerimizi bizden zorbalıkla aldılar. Ve bu zorbalığa son verecek kimse de yok gibi görünüyor. Yazık.

Oysa biz bir zamanlar ağların içinden birbirimize nasıl da güzel ve rahatça dokunabiliyorduk, hatta o ağları bazen bir araya gelmek için daha da sıkı, sımsıkı örmüştük. Mesela yıldönümü şenlikleri çerçevesinde gerçekleşen PUMA Body Train'le Pilates Sınıfı gibi. Keşke bunu herkes okuyabilseydi...



Bir Pazar günü Metrocity Essporto'da tamm 10 renkli Styleboomerla buluştuk, soyunma odalarını doldurduk vee PUMA bizi baştan ayağa giydirdi: renga-rengarenk PUMA fitness İlkbahar 2011 koleksiyonundan atletler, taytlar, eşofmanlar vee tabii ki BODY TRAIN pabuçlarla!


Hayata tersten bakmak pek eğlenceliymiş:p

MadamChic, Ozge Altay, Eda Sen, Zivizivi, Izumi, PortakalÇiçeğii, diğer PortakalÇiçeği, Cbelle, FashionbyPride, ve tabii Modenise benimleydi!


Body Train çetesi:)

Kızlar da test etti onayladı, Body Train iddia edildiği üzere kuş tüyü kadar hafif, inanılmaz rahat ve hafifliken öte burun ve taban arasındaki kavisle sadece yürürken bile kalça-bacak kaslarını şekillendirecek bir sisteme sahip, gayet memnun kaldık! Ve biraz şeberip, eğlenip, ha tabii bir de pert olmadan bol bol fotoğraf çektirip bir güzel seansa başladık:)


Ebru Hoca'yla Eye of The Tiger:)

Bize Pilates yaptıran hocamız Essporto'dan Ebru Hoca mükemmelllllllllllllllllllll ötesiydi: çok güzel, çok profesyonel, çok ilgili! Derse başlamadan önce önemli noktaları ve ana prensipleri biraz anlattı, biz de pür dikkat, full konsantre dinledik:)


Madam Chic pür dikkat, Eda Sen ısınıyor, Ebru Hoca start vermek üzere

Ben dinlerken bir yandan woow bacaklara bak, pupp kolları ne güzel, ammaaan boyu da upuzunmuş gibi düşünce balonları şişirdim, o ara biraz dikkatim dağılmış olabilir tamam tamam:)


Pride table positionı mükemmellikle yapmış, Modenise ve
Zivizivi dengede, Boom uzuyoor


Pilates yaparken -ki yapanlar bir daha kolay kolay bırakamaz öyle şahane bir egzersiz- nefes ve vücudun ağırlık merkezi yani kor bölgesinin-GÖBEK-BEL-KALÇA- kontrolünün ne kadar önemli olduğunu öğrendik! 6 temel prensipten Konsantrasyon//Kontrol//Merkezleme// Akıcı hareket// Kesinlik//Nefes konusunu sular seller gibi uyguladık:) Hoca bizi beğendi hanımlar:)


Omurları tek tek açıyoruz ve uzuyoruz

Pilates yaparak hem omurgamıza çook güzel bir gün yaşattık, onu dengelemeyi ve düzgün tutmak için yapmamız gerekenleri gördük hem de ciğerlerimizi taaa en minik balonuna kadar nefesle doldurduk:)


Böyle olur sosyal medyacının pilates seansı:)

Deniz'in başucunda Body Trainleri ve pek tabi ki Blackberry'si! Sizin için bir çok twitpice imza attı:)


Portakal Çiçeğii, Cbelle ve Özge karın kaslarının gücünü öğreniyor

Hareketleri ağır, kontrollü ve kaslarımızı sıkarak yapmak durumunda olmak hiç de kolay değil, kendi vücudunun ağırlığı bir yerden sonra sanki hiç kaldıramayacakmışsın gibi geliyor, amam cicilerimiz sayesinde hiiç terlemedik:)


Takım kaptanı Boom...


..ve kaptan köşkü:)

PUMA Body Trainler, su, kaptanlık pazu bandı ve pek tabii ki bol bol twit geçmek üzere telefon:o


Deniz ve Denge...

Vücudun sadece kor bölgesini doğru kullanarak muhteşem bir omurga ve titremeden denge sağlamak mümkün. Tabii bu yavaş yavaş ve bol seans yaparak gelişebilir.


Kedi ol Deniz:)

Ve her fiziksel aktivitenin sonunda olduğu gibi esneme... Kızlar ne kadar çok esneyebildiklerine kendileri de şaşırdılar, insan vücudu muazzam, ve biz onun nimetlerinin çook ama çok azını kullanıyoruz sadece. Deniz şu an en az ayakkabıları kadar PUMA olmuş, kediye dönmüş:p


Coşarken...Pilates topu sadece pilates amaçlı değildir ki:o

Seansın sonunda Body Trainlerimizi ayağımıza geçirdiğimizde öyle hafif öyle rahattık ki hala hoplayacak zıplayacak halimiz kalmıştı! Boşuna demiyorum Styleboomerlar bir başka bomba diye:) Pilates sınıfındaki herkese taptım, süper şeker, süper keyifli, süper enerjik bir ekiptik:)


Vee bir dolu foto:)

Eğleniyoruuuz:) Da ben de bir video telaşı, e peki nerede o video, hala Deniz Hanım'da. Artık kısmetse bir gün videoyu da yayınlayacağım hanımlar:p


Yine mi güzeliz...

Ve sonundaa hiç bitsin istemesek de bu keyif bitti:) Amaa PUMA'yla mutlu bitti, üzerimizdeki her şey bize hediye edildi yuhiiii! Bu projeye keyif ve heyecanla kucak açan PUMA'ya vee gönüllerin sultanı, interaktif ajansların en aktifi biricik EGGROBOT'a bize bu güzel günü armağan ettiği için binnlerce teşekkür ve kalp kalp :) Ayrılmadan önce son bir soldan sağa ayaktakiler takım pozu!


Yine mi çiçek:p

Tolga Günay'ın özel isteği üzerine bir pilates topu etrafında çiçek de olduk, ee bütün kadınlar çiçektir eheheh:) Çook daha fazla fotoğraf tabii ki Styleboom Facebook Fan sayfasında, hadi tıklayıın!

Şubat boyu süper geçen etkinlikleri burada anlatmaya devam edeceğim, bu keyifler hiç bitmesin, birbirimizle hep "paylaşalım", paylaştıkça mutlu olalım diyorsanız bloglarınıza sahip çıkın hanımlar beyler. Bugün, yarın ve bu davada ilerlediğimiz her anda, elinizin kolunuzun uzandığı her yerde

www.facebook.com/blogumadokunma
www.blogumadokunma.tumblr.com

12 yorum:

fashiONözge dedi ki...

boommmmm harika nasıl eğlencelii dinamik,valla oturduğum yerde enerji kaybettim hahaaa:)sana tüümm ekibe ve tabiki pumaya teşekkür edelim ki devamı gelsin,değil mi ama:))
bu arada yazmaya devam dediğin gibi:)takip ettiklerimi hep bu yönde tetiklemeye calışıyorum ben de:)'yazın bak, kontrol edeceğim' demek suretiyle baskı bile uyguluyorum hahaa :))ne deliyim yaa:))sevgiler canıımmm :)

tuguna dedi ki...

ayy kalkip pilates yapasim geldi boom bu nasil guzel bir anlatis ve guzel fotograflardir! cok guzel gecmis belli ki :)

Tugce Ulku dedi ki...

bende kesinlikle pilatese basliycam :D

http://toochair.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

boomcuuummm orada olup da bunları yaşayan biri olarak tekrardan o anlara döndüm mükemmel anlatmışsın :) tüüüm ekibe teşekkürler :)

Melis dedi ki...

Ayy 7 gündür giremiyordum :( Blogunu okumayı, fotoğraflarına bakmayı ve senin gülen yüzünü görmeyi nasıl özlemişim nasıl özlemişim bilemezsin Boom :)

Çok eğlenceli bir gün geçirmişsiniz! Çok tatlı görünüyorsunuz. Enerjiniz buraya kadar geldi :) Tabii fotoğraflarda her zamanki gibi harika! PUMA Body Train'ler ise süper görünüyor!

Bu arada videoyu sabırsızlıkla bekliyoruuuum :)

GÜZİN dedi ki...

çoook eğlencelii gözüküyorr harikasınız boom bayıldım özendim kıskandım:)) spor yapasım geldiii :)

4 dedi ki...

Cok eglendiginiz her halinizden belli oluyor.. süpermis :)

modafobik dedi ki...

Bayanlar eğlencede son nokta! Oh ya! :)

gulcekim dedi ki...

çok süper birgün geçirmişsiniz boom nasıl kıskandım bilemezsin :( MAC postunu girsende havam yerine gelse :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@fashionozge evet cook eglendik ve cok guzeldii:) eminim Puma da cok hosuna gitti boyle aktiviteleri daha sık yapacak:)

@tugunacim eveeet cok egenceli bir gunduuu, yorulamadik bile keyiften:))

@tugce mutlaka basla zaten birakamayacaksin:)

@portakal cicegi asil katildigin icin sana tesekkurler <3

@meliiiis i love you:)

@guzin heyoo cok cook tesekkurler:))

@moda boncugu hakikaten cok guzel bir gundu cok tesekkurler:)

@modafobik kiskandirmak gibi olmasin:p

@gulcekim eveet cok guzeldi ama mACde de guzeldik degil mi:))

nazlı dedi ki...

bencede cok renkli ve tatlı fotolarrr süper olmuş! :) esportada bide ispanyol bi hoca oryantal dans yaptırıyodu. belki puma bir dahaki seferee böle bi organizasyon yapar.styleboomerlar bu seferde göbek atıp, kurtlarınıda dökmüş olur :))

onceuponadream dedi ki...

merhaba:))biraz geç bir yorum olucak ama internette bu puma body trainleri araştırıyodum ama kalıbı hakkında iç bir fikrim yok internetten sipariş vericem.Kalıpları nasıl acaba?