18 Mart 2011 Cuma

NELER YAPTIK | Styleboomer Serra BONACURE ve OSIS'le Saçlarını Şımarttı!

Şubat ayında biricik Styleboomerlarla geçirdiğimiz güzel günlerden birinde deee Schwarzkopf Akademi'de OSIS+'ın misafiri olmuştuk! Bakalım o gün evinden özel olarak alınıp Akademi'ye getirilen şanslı takipçimiz Serrahanım için neler yaptık:)



Serra görüldüğü üzere her Styleboomer gibi ultra tatlı ve de şııık:) Üstelik harika aksesuarların da tasarımcısı! Arkadaşıyla birlikte tasarladığı ve sattığı aksesuarlara göz atmak isterseniz dooğru CHOKE JUNGLE'a buyrunuz!



Serra saçlarını önce kahverengi yapıp beğenmediği için kısa zaman içinde röfleyle yeniden sarıya döndükten sonra saçlarının o eski doğal kıvırcığının kaybolmasından yakınıyordu. Uzmanımız saçları incelemeye başladı ve önce baş derisini de içine alan bir bakım yapmak gerektiğine karar verdi.



Üst üste kısa sürede kimyasala maruz kaldığı için bir bakım kremi ve saç zarar gördüğü için kozmetik ve deterjan yoğunluklu market şampuanındansa özel kurtarıcı bir şampuana karar kıldı. Veee Serra için bir saç reçetesi yazdı:)



Reçetede Serra için saçı yeniden yapılandıracak BONACURE Repair Rescue şampuan ve uygulaması biraz zaman alan ama mükemmel sonuç verdiğinden bahsettiği yine BONACURE Repair Rescue bakım kürü verdi, bu kürü antibiyotik etkisinde düşünebilirsiniz dedi. Serra zaten şu an ürünlerini kullanıyor, daha sonra kendisinden de görüşlerini alacağıız:)



Görüldüğü gibi Serra'nın özellikle kıvırcıkları zarar gördüğünden, kıvırcıkların en düzleşmeye başladığı saç uçlarına tutam tutam tarakla bakım kürü uygulandı vee Serra'yı paketleyerek bir süre dinlenmeye bıraktık:)



Kurtarıcı şampuanla saçları yıkadıktan ve 10-15 dakika yoğun bakım kürü uygulanmış şekilde bekledikten sonra sıra Serra'nın özlediği eski kıvırcıklarına kavuşmasına geldi, işte bu noktada OSIS+ şekillendiriciler işbaşı yapacak:)



Uzmanımız Serra için de OSIS+ Curl Me Soft'un en doğru şekillendirici olduğuna karar verdi, şimdi kıvırcıkları zarar görmüş olduğu için Medium Control derecesini önerse de Serra bakımlarını aksatmadan uygulayıp dolgun kıvırcıklarına kavuştuğunda bir alt derecesinin bile ona yeteceğini söyledi. Şekillendirme bittiğinde OSIS+ Freeze saç spreyini içindeki mineraller sayesinde sadece parlaklık ve ışıltı vermesi için uyguladı.



Doğal kıvırcıklar için tek gereken OSIS+ Curl Me Soft ve bigo:) Hatta Curl Me Soft'un gücünü görmek adına uzmanımız saç tutamlarını parmağına dolayarak bukleler oluşturdu.



Ta taaaaa Serra'yı güneş gibi parlattık:)



Kıvırcıklarının tamamen kurtulması ve saçın yaşadığı kimyasal şoku atlatıp kökten düzelmesi içinse Serra en az bir ay süreyle kendisine hediye edilen onarıcı ürünleri kullanmak durumunda. Ve tabii kıvırcıklarının en güzel ve kalıcı bukleleri edinmesi için OSIS+ şekillendiriciler iş başı yapacak:)



OSIS+ Serra'yı, Serra da beni şımarttııı:) Kendi markaları olan CHOKE JUNGLE'dan bu cici mi cici pin-up broşa bayıldım:) Çoook teşekkürler!



Yağmurlu ve buz gibi bir gün olmasına rağmen biz hem çok eğlendik hem de Akademi Scwarzkopf'dan bir dolu şey öğrendik:) Serra ve kıvırcıkları Akademi özel arabasıyla eve dönmek üzere yola çıktııı:))

BONACURE ürünleri hakkında detaylı bilgi ve nasıl bulabileceğiniz BC Bonacure Facebook sayfasında, OSIS+ ürünleri hakkında detaylı bilgi ve nerelerden alabileceğiniz Osis+ Türkiye Facebook sayfasında mevcut:)

8 yorum:

bitte dedi ki...

çok güzel bir gün olmuş fotoğraflardan çok net şekilde anlaşılıyor :) Serra'nın saçları çok güzelmiş gerçekten bakımdan sonra doğal kıvırcıklarına kavuşmuş gibi gözüküyor:)

Cansın Ekşi dedi ki...

Çok güzel olmuş çok özendim
bende bu ürünleri alıp uygulamalıyım

fashiONözge dedi ki...

waaoowww serra için tam bir relax kendini şımartma günü olmuş :))bizim için de bilgilendirme tabii:))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@bittecim evet serra'yi hakikaten pek mutlu mesut biraktik:)) saclarinin iyibir bakima ihtiyaci var bakalim kürünü kullanınca lüleleri daha da kendine gelecek

@cansin :)) eveet ben de tane tane anlatmaya calistim ama tabii herkesin sac tipi sac problemi farkli, sanirim o yuzden Bonacurelar sadece kuaforlerde satiliyor. o gun orada mesela bir grup kuafore egitim veriyorlardi, hangi probleme hangi urun gibisinden:)

@fashionozge eveeet simarttil lendisini bo bol:)

Melis dedi ki...

Serra harika bir gün geçirmiş. Saçları şımartılmış. Ohh ne güzel! Bu arada Serra'nın saçlarının kıvırcıklığına bayıldım! Çok güzel görünüyor :)

Adsız dedi ki...

buarada serra ya watsonsda da satılan nude şampuanı öneririm %98 doğal ve paraben sls gibi zararlı maddeler yok ve uzun zamandır kullanıyorum çok güzel bir şampuan doğala yönelin derim. içindekileri hep okuyun doğal denen herşeye inanmayın

*STYLEBOOM* dedi ki...

@melis evet sekeriim kiskandirmak gibi olmasin cok guzel gecti:)

@adsiz tesekkurleer:)

Adsız dedi ki...

serra hanım çok şeker bir hanım zaten saçlarıda mis gibi olmuş,kıskançlık zehri tüm damarlarımda şu anda!:)