21 Mart 2011 Pazartesi

BASINDA | Styleboom TEKNOKEYF Programına Konuk Oldu Peki Neler Anlattı?

Günaydııııııııııııın! Ve iyi haftalar hanımlar:) Haftasonunuz nasıl geçtii? Umarım çok çok çok güzel geçti ve şimdi bu sebepten işte pofurduyorsunuz:p

Geçen haftalarda webden yayın yapan TEKNOLOJİ TV'de keyifli sohbetlere imza atan TEKNOKEYF programından davet almış ve katılmıştım. Fulya Şirin'in sorularını cevapladım, uzuuun uzun anlatıım(öyle ki montajlayan adam ah etmiş olacak 2 gündür sesim kısık:o )



Neler konuştuk? Tabii ki blogspota erişim yasağı ve uğradığımız haksızlıktan, Bloguma Dokunma hareketinden, Styleboom ve Stylebommerlardan:), yaz trendlerinden, teknolojiden ve dahası. İyisi mii siz izleyin, bakalım nasıl bulacaksınız çok merak ediyorum.

Program webde 2 kısım olarak yayınlanmış, 1. kısım için TIKlayınız, açılan ekranın hemen yanında da 2. kısmı görebilirsiniz:)


9 yorum:

yagmur dedi ki...

off boom cok sınır oldum o sony senın olmalı sana hedıye etmelıydı :(

zep_bilgen dedi ki...

twitterda da yazdım ama burdan da yorum bırakmak istedim kuzum. tekrar tebrikler. çok güzel bir program olmuş. sunucu abla her ne kadar klasik sorular sorsa da senin geniş yorumların, güzel düşüncelerin ve tatlı gülümsemenle renklenmiş program;) hani dedin ya tanışmadığım izleyicim çok diye, o an bir içim buruldu ama :( ben de onlardanım çünkü :(( halbuki yakın bir arkadaşım kadar sık haberleşiyoruz,konuşuyoruz :(
nesse bu güzel program sonunda mutlu olalım, pozitif olalım.
her şey çok güzeldi bitanem, tebrikler. öpüyorum çok!

ütopikprenses/zeynep

Adsız dedi ki...

boom çoook güzel anlatmışsın her şeyi :) başarı yolunda daha güzel yerlere gelirsin inşallah :)

SvGLove dedi ki...

Ay ne tatli bi hatunsun sen Boom!
Keske daha cok boyle programin olsa, ben islerimi yaparken seni dinleyip dursam;)

Melis dedi ki...

Öncelikle Boom bloguma dokunma hakkında çok güzel konuşmuşsun!

Çook tatlısın yaa :) Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle izledim seni! Çok keyif aldım! Sorulan soruya ayakkabı diyeceğini biliyordum :)) Vee o Sony'i sana etmeleri gerekiyordu bence.

Bu arada Boom çook geçmiş olsun! Benim de sesim yok ve resmen öksürmeye korkar oldum :((

bitte dedi ki...

boom daha sunucu sorarken ayakkabı dedim sen deyincede tebessüm ettim :) seni artık iyi tanıyoruz ve çok güzel bir program olmuş senin güzel konuşmaların, neşenle.. gerçekten o pembe harika şey senin olmalıydı :) çok tatlısın umarım birgün tanışabiliriz :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@yagmur :)) keskeee ama saniyorum sony epey sınırlı bu konuda:)

@zep_bilgen utopik prensesimm cook cok tesekkurler:) begenmene cok sevindim ve evet yuz yuze olmasa da iste buradayiz ve tanisiyoruz aslinda:)

@portakal cicegi tesekkurler sekeriiim:) nasilsin pilatesten beri?

@svglove :)) hihihii cok tesekkurler

@melis cnm cok tesekkur ederiim. sormaa ses gitti finito 15 gun oldu hala kohu kohu oksuruyorum:/

@bitte hahaaa harikasinn:) cokc ok tesekkur ederiim:)

Adsız dedi ki...

ayhhh iyiyim o pilates beni 1 ay kadar idare etti sanki...hala başlayamadım sonrasında :p bu hafta sonunda yazılıyorum veeeeee yaşasın pilatesli günler diyoruuumm...her ne kadar boom ve boomerlar olduğu gibi eğlenceli olmayacak olsa da idare ederim artık :p muaah :)

Adsız dedi ki...

ne kadar ciddiyetle bu işi yaptığını bana birkere daha hatırlattı. gerçekten çok disiplinlisin ve çok özen gösteriyorsun hiç savsaklamıyorsun. BU blog için özelikle şunu diyebilirim ki gerçekten dergi okumaktan zevkli. aslında bir program sunmaya son derece elverişlisin bence çünkü yaratıcısın akıllısın zevklisin ciddiyetle ve azimle bu işlerle uğraşıyorsun. yolun açık olsun