29 Eylül 2011 Perşembe

DOKUNMAKTAN KORKMA!

HIV/AIDS
Çözümsüz değil! 1996’dan bu yana tedavisi var!

Aşıksınız, hep birliktesiniz, hayalleriniz var, birbirinize söz verdiniz: "sonsuza kadar" diye... Hep yanyana olmak, birbirinize dokunmak, dokunduğunuzda midenizde kelebeklerin uçtuğunu duymak istiyorsunuz

Ya da çok iyi arkadaşsınız! Her sırrınızı biliyor, her sırrını biliyorsunuz, birbirinize söz verdiniz "kimseye ihtiyacımız yok biz birbirimize yeteriz" diye, akşamlar saatlerce telefonda geçiyor, yine de anlatacak şey bitmiyor. Herkes terketse de o hep sizinle kalıyor.

Belki kardeşsiniz, belki annesiniz, belki çocuksunuz. Ailesiniz...

Ve hayatın size ya da sevdiklerinize ne getireceğini asla bilemiyorsunuz.


Sevdiklerinizle aranıza HIV'in girmesine izin vermeyin! HIV POZİTİFLERDEN KORKMAYIN! HIV öpüşmek, elele tutuşmak, aynı bardak/kaptan yiyip içmek, aynı banyo ve tuvaleti kullanmak, aynı kuaföre gitmek, aynı objelere dokunmakla bulaşmaz. Kısaca aynı sosyal yaşamın içinde birlikte yaşamaya ve paylaşmaya asla engel değildir. HIV dış ortamda oksijen ve güneş ile temas ettiğinde uzun süre etkin kalamamaktadır. Kanın miktarına göre dış ortamda saniyeler, en fazla dakikalar içinde HIV enfekte etme özelliğini yitirir. O yüzden DOKUNMAKTAN KORKMAYIN!

HIV pozitiflerin en büyük sorunu toplum ve sevdikleri tarafından dışlanmak ya da dışlanma korkusu yaşamaktır. Tedavisi olmasına rağmen pek çok HIV pozitifi bu önyargılar, izole etme ve yalnızlaştırma öldürmektedir. Dokunmak kadar güzel bir his, etkin bir tedavi, mükemmel bir iletişim yolu yoktur! Bundan mahrum kaldığınızı bir saniyecik olsun düşünür müsünüz?



Sevgili Styleboomerlar:)
  • "SORUMLU BLOG: Bize İyi Kalbin Gerek" fotoğraf sergisi sizi Taksim metro yürüyen merdivenler katında bekliyor, gidip görüp paylaşın.
  • Pozitif Yaşam Derneği sorularınıza cevap vermek üzere bir tık uzağınızda.
  • Biricik Styleboomerlar sizlerle birlikte HIV/AIDS farkındalığı oluşturmak ve önyargıları yerle bir etmek için bize "iyi kalpleriniz" gerek! Bizi destekleyin, bloglarınızla, facebookunuzla, twitterınızla, bugün ofistekilerden,okul ya da evdekilerden sadece 1'ine bile olsa bunu anlatarak paylaşın.
HIV Pozitifler gölgelerde yaşamasın, saklanmasın, utanmasın, yargılanmasın, insanların sıcaklığından mahrum kalmasın!

Lütfen Takibe Alın:
www.twitter.com/sorumlublog
www.facebook.com/sorumlublog
www.sorumlublog.com
www.twitter.com/hivleyasam
www.pozitifyasam.org

Fotoğraf:
Dilan Bozyel
Sponsor:
M.A.C Cosmetics
Teşekkürler:
Pozitif Yaşam Derneği; İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Dada İstanbul



HIV: Human Immunodeficiency Virüs (İnsan Bağışık Yetmezliği Virüsü) Bulaşması sonucunda vücudun savunma gücü zayıflar ve birey bazı mikrop ve hastalıklara daha duyarlı hale gelir
AIDS: Acquired Immune Deficiency Syndrome (Kazanılmış Bağışıklık Yetmezliği Sendromu) Tedavi edilmediği durumda HIV’in neden olduğu hastalıklar bütünüdür. Sonuçta birden fazla hastalık veya kanserlerin ortaya çıkması ile AIDS tablosu oluşur.
HIV/AIDS ırk, cinsiyet, cinsel tercih ya da yaşam biçimi ayırmaksızın her "insan" için aynı derecede bulaşılabilirliğe sahiptir. Test yaptırın!

27 Eylül 2011 Salı

TREND RAPORU | At Kuyruğu



Yeni sezonun saç trendi açık ara belli hanımlar: at kuyruğu! İster tam tepeden sımsıkı Serpil Çakmaklı göndermeli, ister krepe torpilli, düz ya da vaglı, belki bol ve dağınık. Farketmeeez:)



At kuyruğunuzu GUCCI podyumundaki gibi rengarenk tüylerle, VALENTINO gibi kurdelelerle ya da altın rengi aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Saçlarımı hiç toplamadığım için olacak at kuyruğu benden biraz baş ağrısı yapsa da, yukarıdaki podyum görüntüleri gayet motive edici:)



Evde hızla ve kolaylıkla mükemmel bir at kuyruğuna sahip olmaksa zaten çok kolay!

[Görseller: style, elle]

26 Eylül 2011 Pazartesi

ÖZEL | Tolgamız Kidomuzla Evleniyoor!



Geçen sene... Aylardan Eylül hatta FNO gecesi, Ceren'le yani Fashion Kido'yla sanal sanal zaten pek bi hoşbeşleşirken, gerçek gerçek tanıştığımız ve birbirimizi yine çok sevdiğimiz ilk gece:). Onu hiç tanımadan sırf güzel enerjisi, yüzü ve zerafetinden ve twitleşmelerde yakaladığım mini mini ortak ipuçlarından olacak kendisini "hii gelinim olsun, arkadaşım olsun, kardeşim olsuun" istemiş, ve dee bir taneciğimiz Tolga'ya -kii blog için çektiği sayısız fotoğrafları sayesinde pek çok Styleboomer da yakından tanır:)- pek yakıştırmıştım. Kainat da benimle aynı fikirde olmuş olacak, her şeyi hızla halletti, gerisi birlikte hep keyifli zamanlar geçirmekten ibaretti.

Elcağızlarımla emek emek çöpünü çattığım çiftimize yukarıdaki karede göreceksiniz geçen yıl Kasım ayında fal da bakmış, net düğünümüz var demiştim, zaten düğünsüz hamilesiz bir de hanene ay doğmuşsuz fal mı olur:o İşte bugün o fincandaki gün:) Düğünümüz var a dostlar, kardeşimizi evlendiriyoruz:))

Bu had safhada yorucu dönemim yüzünden bir kıyafet dahi yaptıramamış/alamamış, hiç bir hazırlığımı tamamlayamamış olsam da hiç gergin değilim, hiç umurumda değil, hiiç dert etmedim çünkü öyle bi mutluyum:)

Tolgaaa ve Ceren siz de hep bugünkü gibi mutlu olun hem de çok!

Tu tu tuuuuu maşallahlarımızı ihmal etmeyelim, totolar kaşınsın, elemtere fiş kem gözlere şiş densin!

23 Eylül 2011 Cuma

BOOM'STYLE | Kan ve Kum:p



Roma'dan ne giydimlere devam:) 3. günde de maksiye sadık kaldım. Colesseum'un kapısına geldiğimizde kapanan gişeyle karşılaştık ve biz de o zaman civarda biraz takıldık. Burada hemen hızlıca orada öğrendiğim bir şeyi de anlatayım, biz şimdi büyük alanlar, stadlar için vs Arena kelimesini kullanıyoruz ya, arena aslında kum demekmiş. Kolezyumun ortasında dövüşlerin gerçekleştiği yere incecik sapsarı yoğun bir kum serpilirmişki, kanı ve küçük artıkları(böyyk) hemen emsin, böylece koku ve mikrop olmasın. Kum=arena olduğu için insanlar arenaya yani kuma gidiyoruz derlermiş. İşte böylee:)

Aklınızda olsun Roma'da müze, ören yerlerinin kapanış saatlerine aldanıp sallanmayın, gişeler 1 bazen 1buçuk saat önce kapaıyor yani bilet alamayabiliyorsunuz, hele Vatikan'dakiler 16:00 gibi semaya yükseliyorlar ara ki bulasın:) Ne giymişim detaylar için dooğru BOOM'STYLE'a :)

22 Eylül 2011 Perşembe

BOOMSNAP - I -

Günaydııın:) Bugün sizi önce geçenlerde Twitterda'da bahsettiğim ve son zamanlarda uykusuz gecelerime renk ve ilham katan bir blogla tanıştırayım: Atlantic-Pacific :) Bee süper kombinleri ve ilham veren stiliyle kesinlikle takip edilesi. Size bir günde tüm postlarına yani tüm cicilerine bakacağınızı garanti ediyorum:) Sonraa ondan aldığım bir fikirle bana gelelim:) Bundan böyle telefonda, orada burada şurada kalmış, unutulmuş karelerden böyle bir seçki yapıp, hem size anlatmaya hem kendim hatırlayıp mutlanmaya karar verdim:)



Soldan sağa
  • Bu yazdan hiç bir şey anlamadığım için NAYAD BAL bileziklerle "yaz hiç bitmesin" totemi yaptım.
  • Okulun bomboş olduğu günlerde sıkıntıdan patlayarak ben de kasımpatıya dönüştüm
  • Rock'n'Coke'da ilk defa çadırda kaldım. Önce çook soğuk, sonra çook sıcak ama totalde çoook keyifliydi. Küçükken de dedeciğimle çadır kurardık:)
  • Hayatımdaki 3. çöpçatanlık girişimim de başarıyla sonuçlandı. Biricik Tolga'cığım dünyanın en güzel fashion kidosuyla evleniyor. Peki ne giyeceğim:o
  • Bozcaada'da olduğum 3x24 saatin hasreti bu fotoğrafla karşılaşınca iyiden iyiye tavan yaptı. Denz yıldızı olmalıymışım!
  • Okulda bir çiçek gördüm sevdim.
  • Kırmızı ve mavi güzel yakıştı, enerji versin diye giymiştim.
  • Bilunkuşumun yaptığı papatyadan taç başımda bir Pazar pikniğe gittim
  • Ve son günlerdeki çileme bir gıdım olsun keyif versin diye Kağıthane defterlerime sonunda kıydım ve yazmaya başladım:)

21 Eylül 2011 Çarşamba

BOOM'STYLE | Roma'da Sarı Çiçek



Şu sıra insanlık dışı çalıştığım için bazı aralar, bol bol imla hatası, belki günlerce post girememeler olabilecek sevgili Styleboomerlar. Roma postlarına da ara verdim ama fırsat bulunca yine güzel güzel anlatacağım:) Öncesinde hızlı bir tur için Çok Gezenler web sitesindeki fotoromanıma tıklayabilirsiniz :) Şimdi kendimi affettirmek için bir çırpınış Boom Ne Giymiş postu yapıverdim:) Tabii kii BOOM'STYLE'da sizi bekliyor.


19 Eylül 2011 Pazartesi

RED CARPET | Emmy Ödülleri Kırmızı Halı

EMMY ödüllerini sahiplerini buldu, kazananlara tebrikler ama kırmızı halıda kazananlar nasıl bakalım:) Açıkçası sevgili Styleboomerlar bizim hayali kırmızı halımızdan sonra sizi çok sönük bir post bekliyor. İnanır mısınız kare asım bile yok sadece 3 şıkım var: Nina Dobrev, Evan Rachel Wood, Amily Blunt

Önce biraz silkeleyip şoke edeyim de bari sonra gelenlerle bir oh çekin:)



Buyrun sunucumuzla başlayalım: Katie Holmes! Ah şu kadını seveyim diyorum ama bu kadar da vurdumduymaz olunmaz ki! Kendisine mükemmel bir şekilde uyan rengiyle seçtiği CALVIN KLEIN elbise pek güzel ve neyse ki elbisenin gümüş rengi bir kemeri varmış! "Spor salonu topuzu" ya da "ders çalışma topuzu" diye nitelendirilebilecek uyduruk bir topuz ve küçüçük bir tek taş küpe dahi takmaması töreni unutup son anda kanepeden zıplayarak yetiştiği hissi verdi bana. Suri'nin büyüyüp annesine çeki düzen vereceği yılları iple çekiyorum:)



Gywenth Paltrow'u bir gün şu hallerde göreceğim aklıma gelmezdi! Gwen sen her şey ama her şey olabilirsin de asla bir PUCCI kadını değilsin! Mata Hari gibi geldiği törende bu elbiseyi giymiş olması için Pucci'yle acayip bir anlaşma filan yapmış olması gerektiğini düşünüyorum, oysa elbise çok güzel, mesela Nicole Scherzinger giysin olur ama Gwenyth nerede o zoraki zerafetin? Neden o göbek de değil de göbek üstü-göğüs altı dörtgen bölgen açıkta?



Şoklandıktan sonra normale dönelim diyorum sevgili Styleboomerlar:) Emmy'nin bu yılki favorisi "kırmızı" oldu! Kırmızı halıya ilk teşrif ederek Twitterda da ayılma ve bayılma rekorunu elde eden Nina Dobrev muazzam DONNA KARAN elbisesiyle geceye damgasını vurdu. Zaten olağanüstü olan fiziğine uygun elegan, asil ve ultra şık elbisenin etek ucundaki hacimli detaylar ve yakasındaki drapesine bayıldım, heykelsi formu ve kırmızın tonu da mükemmel. Çantası Judith Leiber, mücevherleri Neil Lane.



Sevimli LEA MICHELLE'i uzun zamandan sonra ilk kez çok beğendim, gözlerini kısarak buğulu buğulu pozlar verdiği fazla seksi kostümler onda eğreti duruyor. Oysa bu MARCHESA rengi, formu, omuzlardaki detayları ile harika bir seçim olmuş! Yüzüğü Lorraine Schwartz.



Kırmızı ile seksapel işini bana bırakın diyen Kerry Washington payetlerle işli yarı transparan ZUHAIR MURAD elbisesiyle iddialı. Elbisenin etek ucuna doğru seyrekleşen payet işlemesi ve etek ucundaki dubleyi sevdim.



Sonunda! Kate Winslet Venedik Film Festivali'nde kıvrımlarımı sergileyeceğim derken çok güzel elbiseler içinde daha da irileşip pehlivanlaşmıştı. Oysa burada bu kırmızı ELIE SAAB içinde saçları, makyajı ve enfes uzun ince damla pırlanta küpeleriyle o kıvrımlar mükemmel duruyor.



Kırmızıdan mercana doğru Sofia Vergara ile geçelim. VERA WANG elbisesi çok güzel, şifon drapelerle kaplanmış gögüs, omuz, karın ve kalça bölgesi, etek ucundaki nizami volan, eteğin altından sarkan kristal tül. Çok beğendim! Tek beğenmediğim anormal irilikteki Fred leigton küpeler, bu elbiseyle keşke küpelerin yalnızca zümrüt kısmı olsaymış:)



Gecenin siyahlarına gecenin en iyilerinden biriyle başlayalım! Daha önce de demiştim, biricik vampir kraliçemiz Evan Rachel Wood'un Gucci'den kurtuluşu yeniden doğuşu gibi oldu:) Tamamen payet işlemeli, uzun kuyruklu elbise eşsiz formundan da anlayacağınız üzere bir ELIE SAAB. Derin siyahı, omuzlardaki hafif kavisi ve deniz kızı modeliyle sadece dümdüz payetli bir elbise olmasına rağmen beni benden aldı! Fred Leigton mücevherler, Judith Leiber çanta.



Her ne kadar siyah olmasa da, siyaha yakın gece mavisi tonuyla Emily Blunt'un ELIE SAAB'ı ise bir diğer enfes seçim. Zaten yapımcılara yalvarıyorum Emily Blunt'a sürekli rol verin, hiç boşta kalmasın ve hep kırmızı halıda olsun! Payetler, swarowski taşlar ve mini tül fırfırlarla süslenmiş elbise kırmızı halının en iyilerinden.



Bu aralar sık sık dikkatimizi çekmeye başlayan ALESSANDRA RICH siyah elbisesiyle Lena Headey siyah şıklardan! Elbisenin brokar kumaşı ona asil bir hava katarken bisiklet yakası ve kemer detayı biraz daha spor ve modern hale getirmiş.



Fringe yıldızı Anna Torv, siyah VERA WANG ile klasik ve zarif, gece mavisi seçtiği ayakkabılar hoşluk katmış. Diğer siyahların arasında sönük kalmış. Lorraine Schwartz imzalı küpeleri ise muhteşem ve elbiseye çok yakışmış ama keşke küpelerle paralel olacağı garanti dudaklarında kırmızı rengi seçmeseymiş.



Big Bang Theory'nin Kaley Cuoco'su geceye ROMANO KEVEZA elbise içinde ve babasının kolunda geldi. Kat kat swiss dot tüllerde oluşan elbisede biraz mezuniyet balosu havası olsa da kendisine yakışmış. Saten kuşağı, büzülerek omuza çıkan asimetrisi, hacmi şahane, ve kendisiyle kombinlenen kırmızı ayakkabıları. Yalnızca keşke çanta siyah kalsaymış, ayakkabı ve çantada aşırı uyum pek bana göre değil belki ondan:)



Gecenin diğer siyahları kaydedeğer bile değil. Yine de Gretchen Mol'un çok klasik modeline rağmen ipek kadife seçtiği elbisesini ve Naya Rivera'nın keskin hatlara sahip yakasıyla siyah elbisesini beğendim. Jena Ushkovitz'in ise Glee'deki gothic hali bile bundan kat kat iyi! Zayıflıktan yıkılan Julie Bowen'in gümüş işlemeli siyah OSCAR DE LA RENTA'sı ise onu daha da ince göstermiş.



Gecenin mavileriyle devam edelim, en çok tercih edilen renklerden biri de mavi ve tonlarıydı. Claire Danes de tamamen payetli bir elbise tercih eden ve en iyilerinden birini seçenlerden. OSCAR DE LA RENTA elbisee payetlerin oyunuyla kurgulanan parçalı grafik görüntü pek hoşuma gitti.



How I Met Your Mother'da sanırım hepimizin bayıldığı Robin mavi ALBERTA FERRETTI'si içnde çok güzeldi. Özellikle saçlar ve mücevherleri ile tam bir zerafet örneği.



Glee'nin güzel Quiin'i Diana Agron özellikle renk ve yakasındaki yumuşak drapesi nefes kesen bir ROKSANDA ILINCIC elbise seçmiş. Yine de her saten elbisede olduğu gibi bunda da daha yolun başında belli belirsiz kırışıklar ve dikiş belirginlikleri göze çarpıyor. Yine de renk özellikle çok yakışmış. Ama burada esas konuşulması gereken ne elbise, ne de Agron'un mükemmel makyajı ama bence Fred leigton mızrak küpeler, sarı ve beyaz pırlantalarla süslü küpelere bayıldım!



Bir diğer şık mavili PETER SOM elbisesiyle Amy Pohler. Rengin derinliği, kumaşın pırıltısı, sakin ve sade modeliyle sadece rengin ortaya çıkarılması hoş.



Glee kızlarından Heather Morris giyinmeyi bilmese de koskoca Martin Scorcese'in ilgisini çekecek kadar güzel:) Gecenin en tatlı karelerinden biri olan bu fotoğrafta Scorcese, Morris'i kahkahaya boğarken. Morris'in elbisesinin derin ve yakası ve gövdesini beğendim ama yamrı yumru ve fazlaca fırfırla kaplı etek kısmını hiç beğenmedim.



Paula Abdul hariç diğer maviler de kaydedeğerdi.Özellikle Minka Kelly'nimn gece mavisi DIOR'u zarif dantelleri ve katlarıyla favorim. Aynı şekilde iri taşlarla tasarlanmış pırıl pırıl gece mavis EMANUEL UNGARO'su ile Maria Menanous da. Kylie Richards ise oldukça iddialı bir tuvalet seçmiş.



Gecenin solgun renkleriyle devam ediyorum:) Julianne Marguiles ARMANI PRIVE'nin ay yüzü ilhamlı koleksiyonundan bir parça seçmiş. Her ne kadar rengi MArguiles'e çok yakışsa da özellikle kocaman şeffaf damlalara sahip üstüne çok bayılmadım.



Mad Men'in kızıl afeti Christina Hendricks'in göğüsleri son ikidir enginlere sığmıyor taşıyor! Ama yine son ikidir hiç olmadığı kadar da güzel elbiseler seçiyor. Yıllardır kırmızı halıda hediye paketi gibi dolaşan Hendricks'i güzel elbiseler içinde görebilmemiz için bu dekolteye maruz kalmamız şartsa, kalalım bar ne yapalım. Derin yıtmaçlı, pul ve taşlarla desen verlmiş gümüş elbise özel yapım bir JOHANNA JOHNSON.



Heidi Klum eski Project Runway finalistlerinden, geçtiğimiz yıllarda büüyük çıkış yapan ama daha sonra biraz durulan CHRISTIAN SIRIANO'ya ait göğüs ve etek kısmı drapeli, etek ucu köpük köpük bir elbise seçmiş. Doğrusu çok daha iyilerini Marchesa'da hatta geçen yıllarda Özgür Masur'da gördüğümüz elbiseye de rrengine de pek bayılmadım. Burada Louboutin ayakkabıları alayım:)



Uzun zamandır kırmızı halıda göremediğimiz GEORGES HOBEIKA, Julia Stiles'ın üzerinde ortaya çıkıyor. Tamamen dantel gri elbise asimetrik drapelerle vücudu sarıp etek ucuna doğru açılmış. Stiles'da hoş ama sönük durmuş.



Cat Deeley'nin MONIQUE L'HUILLIER' elbisesi tanıdık bir şıklık, altın ev gümüş karışımı ışıltısı, sade şifon katları çok hoş, ama artık bu tip elbiseleri görmek çok sıkıcı olmaya başladı. Yeni anne Jane Krakowski en az gümüş kadar parlak! Tajari Henson ise beni yine hayal kırıklığına uğratmıyor! BLUMARINE elbisesiyle 1920lerden kopup gelmiş gibi. Cara Buono'nun gümüş detalı beyaz DONNA KARAN'ı çok başarılı.



Jayma Mays pastel pembe ZUHAIR MURAD elbisesiyle bence çok Barbie olmuş. Elbisenin gövdesi, dantel işlemesi, saten kuşağı ve teklerine atılan taşlar güzel ama kat kat etek kısmını pek beğenmedim. İri taşlı clutch ise Swarowski.



Gleekimiz Mercedes kendisine çok güzel giden bir renk bulmuş ama bence drapedense bir zamanlar Jennifer Hudsn'in da sıklıkla tercih ettiği daha kalıplı elbiseleri tercih etmeli, Marie Claire çekiminde ne kadar güzel stilize edildiğini hatırlıyorum da! Yaşı için fazla assolist bu modelte tek güzel şey Marcedes'in gülümsemesi. Glee'deki herşeye bayılıyorum:)



Zoey Deschanel sevgimi biliyorsunuz, yine de bu defa seçimini ne tam beğenebildim ne tam beğenemedim, sanki bir olmamışlıkvar ama ne? Renk güzel, isim MONIQUE L'HUILLIER, kuşak sanki olmayacak bir yerde duruyor, hatta dokusu elbiseyle tutmuyor?



Elizabeth Moss Mad Men'i MARCHESA şıklığıyla temsil ediyor. Üst kısımdan etek ucuna doğru azalarak biten işlemelerle klasik ama fark yaratmayan bir Marchesa.



Jayma Mays'in belalısı Jane Lynch ise klasik model tarcihine sadık kalmış ama renkte çok isabetli davranmış. DAVID MEISTER imzalı mor elbisesiyle kombinlediği küpelerini ve bileziklerini ise rengarenk seçmesi mükemmel.



Diğer pembe seçimler beni şaşkınlıklara gark etti! Öncelikle Kelly Osbourne'u sanırım ilk defa şık görüyorum, mor elbisesi J.MENDEL. Rashida Jones ALBERTA FERRETTI'si ile pamuş şeker gibi, tenine mükemmel uymuş. Sarah Hynland da CHRISTIAN SIRIANO seçmiş, renk tonu çok güzel. Paz de la Huerta nasıl olmuşsa olmuş "girly" bir seçim yapmış, seksapel yok, fetiş yok hatta taşlı tuşlu:)



Gecenin tek yeşili Olivia Munn'dan geliyor. CAROLINA HERRERA elbise podyumda çok güzeldi ama maalesef burada beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Elbisenin arkadaki detayı ise daha hoş. Haliyle Munn, bu yeşil elbiseye bir de zümrüt ekleyeyim diyerek BVLGARI mücevherler seçmiş.



Bu defa kırmızı halıda daha çok ZAC POSEN görebiliriz diye düşünüyordum ama sadece Kristen Wig kızıl kahve tonlarda bir Posen seçmişti. Elbisenin derin göğüs dekoltesi, göbekte toplanıp gövde ve kalçaya doğru dağılan darepesi ve degradesini beğendim.

Görüyorsunuz sevgili Boomerlar kırmızı halı bir Diane Kruger, January Jones, Kate Bosworth ya da Eva Longoria olmadan, ha bir de biz moda blogları ve Styleboomerlar davet edilmeden bir şeye benzemiyor:) Şöyle ağzımızı bir karış açık bırakıp da bakakalacağımız bir şey yok, artık kısmet Altın Küre'ye:)

[Görseller: zimbio, justjared]

18 Eylül 2011 Pazar

RED CARPET | Moda Bloggerları ve Styleboomerlar Emmys'e Damgasını Vurdu! :)

Emmy Ödül Töreni'ne sayılı saatler kala biz moda bloggerları hazırlandık Los Angeles'a doğru yola çıktık bile:)) Umarim bu fikrin sahibesi BURADA SADECE SİNEMA KONUŞULUR seçimlerimizi beğendi:) Doğrusu ben bunca enfes seçenek arasından bu ünlü kişilikler nasıl seçiyor anlamadımm, içinde kayboldum, kendime sırf Emmy için 5 set hazırladım ki daha bunun Oscar'ı var, Altın Küre'si var:p



Sizlerden gelen ve gerçekten şunu kırmızı halıda görsem keşke dediğim şahane setlerin hepsi de tabii ki Styleboom Facebook sayfasında:) Styleboomer şıklığı albümden taşıyooor!

Neyse hadi bakalım moda bloggerı arkadaşlarımla bu gece kırmızı halıda nasılız? Bize bir kırmızı halı kritiği yapın, sonraa daha tören başlamadı, dilerseniz hala vaktiniz var, siz de kombininizi hazırlayıp styleboomblog@gmail.com adresine gönderin. Styleboom Facebook albümündeki setlerde "like"larınızı, önerilerinizi, yorumlarınızı bekler:)



MARİTSA kırmızı halıda kırmızının cazibesini kullanmış! Uzun ve ince silüetine yakışan uçuş uçuş elbisesi Jason Wu, gümüşten bronza kayan tonlardaki clutch Anya Hindmarch, ayakkabılar Guiseppe Zanotti, küpeler Alexis Bittar ve yüzük Cathy Waterman.



En şıklarımızdan OZAN ALÇIN, smokin ve papyonda Lanvin, ayakkabıda John Lobb, gömlekte ise Canali seçmiş, Hugh Jackman'dan aşağı kalmayan gülümsemesini de katmış:)



ICONJANE gece seçimlerindeki favori rengine sadık kalmış. Lacivert ve siyahın altınla uyumu şahane. Elbise Zac Posen, ayakkabılar Christian Louboutin, clutch Maison Martin Margiela, bileklik Roberto Cavalli, küpe Anita Ko, yılan yüzük John Hardy, pek sevdiği modern kesim diğer yüzük Solange Azagury-Partridge



Lütfen biraz açılalım Bay KORAY CANER kırmızı halıdan geçiyor:) Kendisi sadık bir Alexander McQueen'ci olarak Alexander McQueen ceket ve pantolon tercih etmiş. Pembe gömleği şahane ve de Paul Smith London etiketli, papyon Burberry, ayakkabı ve inanılmaz güzel kol düğmeleri Lanvin.



Kırmızı halının en iddialı seçimlerinden biri şahane fiziğiyle bu elbiseyi pek de güzel taşıyan MODA CADISI'ndan. Seksi ve asil siyah elbisesi Prabal Gurung İlkbahar 2012 koleksiyonundan, elbisenin çarpıcı detayları zaten yettiğinden aksesuar olarak altın dokunuşları olan siyah Gucci ayakkabı ve Alexander McQueen clutch seçmiş.



Kırmızı halıda temel renkli seçimlerle devam ediyoruz. FASHION BY SIU içindeki prensesi Oscar de la Renta elbiseyle çıkarmış, elbisenin gövde detayı mükemmel. Ayakkabı Christian Louboutin, pırlantalarla çevrili damla elmas yüzük William Welstead, damla küpeler ise Ilaena Makri.



NICE THINGS FOR NICE BOYS sadece papyonuyla bile göz kamaştırıyor. Smokini YSL, gömlek J.Crew, mendil Derek Rose, ayakkabıları, kol düğmeleri ve muhteşem papyonu Lanvin. Saati ise çok sevgii arkadaşı Styleboom'un hediyesi özel yapım bir IWC:)



Bir denizkızından farksız olduğunun bilincinde olacak ZET FASHION etek uçları mücevher ibi parlayan beyaz bir Elie Saab seçmiş. Elbisenin ışıltısı yeterli olduğundan ekstra mücevher tercihi yapmamış. Görüntüsünü Jimmy Choo ayakkabılar ve Alexander McQueen clutch ile tamamlamış.



theMAGGER editörü Lisya Kalma klasik ama sofistike bir tercih yapmış:) Elbise bir Emilio Pucci, lutch Lanvin, ayakkabılar ise Christian Louboutin. Zarif altın ve pırlanta küpeler Tiffany.



CINDRELLA farkını yine olağanüstü aksesuar seçimleriyle ortaya koymuş. Beyaz volanlı minisi bir Marchesa, ayakkabıları Charlotte Olympia, kanatlı enfes küpeler Van Cleef&Arpels. Cindrella da clutch da Alexander McQueen seçenlerden.



Törene son dakikada yetişen ONUR YÜKSEL ise resmiyeti Oscar ödüllerine saklıyor ve seçimiyle adeta yıkılıyor! Mr. Johnny Depp bu gece sizin adınıza üzüldük:)



MODA ve SOSYETE Emmy kırmızı halısı Arzu Kaprol'ün muazzam koleksiyonundan bir parça görsün demiş ve derin sırt dekolteli bir Arzu Kaprol seçmiş. Gecenin beyazlarından:) Antika görünümlü şovalye yüzük kıyafetle inanılmaz güzel bir uyum içinde, Loree Rodkin. Stephen Russell kalp kolye sırt dekoltesi boyunca uzanacak şekilde çok zarif. Ayakkabılar Jimmy Choo, clutch Alexander McQueen.



JOJIK MODA ise saray ihtiamını taşımış kırmızı halıya.Kendra Scott bileklikler haricinde baştan ayağa Alexander McQueen seçmiş.



Vee işte ben:) Fuşya elbise Marchesa Resort. Christian Louboutin'in sonbahar 2010'da Marchesa için yaptığı tül üzeri işlemeli fuşya ayakkabılarla kombinledim. Rodo clutch mücevherden farksız, elbisenin düz rengine ışıltı katsın diye. Safir ve pırlanta yılan yüzük Van Cleef, salkım küpeler Tiffany. Geceye özel olarak Styleboom için hazırlanan safir gerdanlık Chopard:p

Üstelik kendime torpil yaptım 1 kombin daha hazırladım Facebook'ta:)

Hadi şimdi dooğru Styleboom Facebook'a, diğer setleri görmeye, öyle çok var kii:) Bence Emmy'ye damgamızı vurduk hanımlar beyler, yarın bunu anlayacaksınız. Katılan herkese teşekkürleer ♥