4 Şubat 2012 Cumartesi

BOOM'STYLE | Bi'Buçuk Gerdanlık


Geçen sezon yavaş yavaş başlayan iri parlak taşlı, dev incili kısacası çok şatafatlı gerdanlıkları yün kazaklar, basit tshirtler, denim gömlekler gibi fazlasıyla rahat hatta spor parçalarla kombinleme trendi bu kış ve önümüzdeki yaz katlanarak devam edecek:) Siz de üstünüze geçirdiğiniz basit bir tshirt ve jeani pırlanta, yakut ya da zümrütlerle süslü gerdanlıklarla bir arada kullanın:) Yargıcı, Vakkorama, Accessorize gibi markalarda çok güzel ve ekonomik seçenekler mevcut.

Geçenlerde bir haftasonu kim korkar kardan yağmurdan diyip dostlarla bir Bi'Buçuk yapalım dedik:) Bi'Buçuk'un yeri bizde ayrıdır ve günümüz de bellidir, PowerFM DJ'lerinden Tansu Çağlayan'ın orada çaldığı geceler. Kendisi düğünümüzde canlı müzik yanında muhteşem playlisti sayesinde herkesi dansettirebilmişti, 70e merdiven dayamış halaları, cool cool oturan beyleri bile:) Pek tabii ki kanatlarımızı söyledik ve şu yukarıda gördüğünüz sepete kimbilir kaç kez tur bindirdik:)


Leziz:)


Alper ve ben tshirtlerimizle mesaj vermek istiyoruz, görüldüğü üzere Alper'in Tayland'dan aldığı tshirtün mesajı yanında benim mesaj biraz yüzeysel kaçtı:p Olsun:) T.BOX'ın İstanbul semtlerine atfen hazırladığı bu tshirtleri ben çok seviyorum. Galata da çok güzel!


A classic!


Hemen yandaki bicepslere inat olsun diye adelelerimi şişirmem gerekirken yüzümü şişirmem? Oysa burada tehditvari olmam gerekiyordu:))


Fazlası ayakları yerden kesen jöle:)) Ben bir küpcük aldım yetti


Black Russian/White Russian

Tshirt: T.BOX
Jean: BERSHKA
Kolye: YARGICI
Çanta: CHANEL
Zincir Kemer: PARK BRAVO

11 yorum:

modafobik dedi ki...

Boom sevgili eşin kızmasın ama san aşık oluyorum ben sanıırııım aahhhhgg :D Bu arada ortam da şahane, dostlarla birlikte oh daha ne olsun?! :)

RueChicPieces dedi ki...

bu kolye cok güzel !

Nes dedi ki...

kolyeye BAYILDIM...cok güzel:)

Lunapark Queen dedi ki...

Yaaa Bibuçuk'u çook özlediğimi farkettim, gitmeyeli epey olmuş, o kanatları da çok özledim bak nası canım çekti çok fenasın :))

Unknown dedi ki...

kolye çok şık

http://kilimcininkorkizi.blogspot.com/

l dedi ki...

Boom'cum Cuma aksamlari Joy Dj lerinden Ekim Baykara calarken de denemelisiniz ;)

lulu's life dedi ki...

bir onceki oneri bende boom :)))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bırakın bi buçuk'u burada chanel vaarr:) harika!

ozlemce-lik dedi ki...

harika kolye:)

www.ozlemce-lik.com

fn_kn dedi ki...

BOOM lüxe adım atmış louboutin den sonra birde chanelin var artık hayırlı olsuuun :)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

bu kolye nerreden. aşık oldum. lütfen cavap.