6 Şubat 2012 Pazartesi

etiqadd | Alışverişte Beraberiz



Bir zaman vardı, insanlar herşeyi ama herşeyi birlikte yapıyordu... Belki çoğumuz hatırlamıyoruz ama buna konu komşu toplanıp birlikte radyo dinlemek dahil, buna yılbaşlarını apartmanca kutlamak dahil, buna kız kıza dedikodu günleri dahil. Sonra biraz yalnızlaştık, her şey çok hızlıydı ama hiç birşeye zaman yetmiyordu. Bir an önce kendimizi eve atıp ekran önünde yer içer hale gelmiştik. Ama şu son yıllarda yine kalabalık, yine hep birlikte olmaya başladık değil mi, hatta hiç tanımadıklarımızla ama yakın hissettiklerimizle bile? Belki eskisi gibi değil, belki yine ekranlardan, telefonlardan ama yine "paylaşır" olduk. Bloglar bunun öncüsü oldu bence, eh tabii Facebook ve Twitter sağolsun paylaşmanın güzelliğini hızlıca hatırlattı!

Akşamları dizileri cümbür cemaat Twitter üzerinden seyreder olduk, Facebook sayesinde ilkokul arkadaşlarını bulup ilkokul “örtmen”imizi ziyaret bile edebildik, öğlen önümüze gelen süper sufleyi Instagramladık, ve tabii her neredeysek orayı Foursquare’de işaretlerken “aaa sen burda mısın” dediğimiz birilerini bulduk! Kısacası ben seviyorum bu sosyal mecrayı, bu kadar paylaşımı, bu kadar çok aynı frekansta insanla “birlikte” olmayı :) Bugün aramıza katılan bir yenisini size anlatacağım ♥


Tıpkı bu birbirinden şukela uygulamalar gibi bence çok şukela yeni bir uygulama bu defa Türk mühendislerden geldi: etiqadd. Kısaca “sosyal alışveriş” :)) Yani ben size, siz bana alışveriş arkadaşı oluyorsunuz, beğendiklerimiz arasında kararsız mı kaldık hop telefonumuzdan barkodu okutup ya da fotoğrafını çekip yükleyip onu “etiqadd’lediklerim” listesine alıyor eşe dosta fikrini sorabiliyoruz, “millet cevap verin sizce nasıl?” diyebiliyoruz:) Bedeni mi yok? Onu bile sorabiliyoruz hangi mağazada, nerde?! Beğendiğimiz cicilerden bir alışveriş sepeti oluşturabiliyor, arkadaşlarımıza önerebiliyor, favori mağazalarımızı takip edebiliyoruz. Üstelik özel günler öncesi neler istediğimizin de bir güzel ipucunu vermiş oluyoruz, bana ne hediye alsanız derdine son:p Bunun yanında etiqadd biiiir sürü indirim, sürpriz, kampanya için de sizi bekliyooor, onca yıl alışveriş yapmışız eh biraz da sefasını sürelim değil mi :)



etiqadd yalnızca akıllı telefonun varsa değil, facebook hesabın varsa bile kullanılabiliyor. Eh bence alışveriş ruhun gıdası, etiqaddlediklerinle oluşan alışveriş sepetin de o ruhun aynası!



etiqadd ile ilgili son sürpriz: Ben! Evet evet etiqadd’in de bir blogu olacak, stil, trend, alışveriş, kampanya veee sürprizler sürprizler, işte o blogu ben yazacağım. Hem etiqadd’lerimle hem de postlarımla siz alışveriş arkadaşlarımı "etiqaddBLOG" a beklerim. Hadi tık tık :))))


Uygulamayı kullanmaya başlamak için www.etiqadd.com adresine göz atabilirsiniz:)

7 yorum:

PELLORA dedi ki...

süper bişey bu hemen telefonuma indiriyorumm:)

GoNcha GoNcha dedi ki...

harika bir uygulama, hemen yukluyorum iphonea;)
tesekkurler haber verdigin icin.
Cupcake tadinda bir hafta diliyorum.
http://gonchagoncha.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

vatana millete hayırlı olsuuun boomcum ellerinize sağlık:)
takipteyim ama android telefon için sanırım uygulama henüz yok beklerizz:)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ah Boomcum, sen de olmasan benim hiçbirşeyden haberim olmayacak valla, iyi ki varsın :)

Kürksever dedi ki...

Şu an Amerika'da en gözde sosyal medya site/uygulamalarından biri pinterest ve sanırım etiqadd pinterest'e benzeyen veya ondan ilham alan bir çalışma... Tabii en büyük avantajları, Boom'u ekibe katmış olmaları:)

styleBOOM dedi ki...

hanimlar artik cumbur cemaat alisveristeyiz hehe

@magendiea sadece android ve iPhone degil facebook uygulamasi da var

@coskun bey aslinda pintereste hic benzemiyor. bunda alisveris yapiyor olmaniz ve fotografi sizin cekmeniz, barkodu sizin okutmanizi saglayan bir uyglama bu, olayi da sadece alisveris ederken fikir almak/fikir vermek, sonra iste alisveris sepetin sayesinde senin cevrenin neleri begendigini gormek:)

Unknown dedi ki...

Muhteşem bir uygulama. Hayatını detokslamak isteyenlere de büyük kolaylık. Hemen etiqadd lemeye başlıyoruz ...
Hayatdetoksmerkezi.blogspot.com