22 Şubat 2012 Çarşamba

IFW | Atıl Kutoğlu Defilesi Nasıl Hazırlandı, Neler Yaşandı


IFW maceramız Atıl Kutoğlu defilesi ile devam ediyooor:) Kutoğlu defilesi Amerika'dan ünlü konukların da podyuma çıktığı, davetlilerin izdiham yaşattığı vee ön sıranın önüne bir ön sıra daha konduğu en çok ilgi gören defilelerden biri idi. Fakat koleksiyonda erkek koleksiyonu haricinde bir yenilik, bir farklılık ve heyecan maalesef yoktu. Atıl Kutoğlu'nun meşhur Selçuklu yıldızı ile hazırlattığı desenli parçalar dışında adına yaraşır bir koleksiyon ile çıkmadığını düşünüyorum. Lizzie Jagger ve Jermaine Jackson'ın kapattığı defilede bakalım neler olmuş:)

We continue our IFW adventure with Atil Kutoglu show:) His show was one of the most rated ones with catwalk guest from USA, a scandalous front row and  more than invited number of guests. But when it comes to the collection, there is nothing new or exciting  except for the menswear. Let's see what has happened in the show that Lizzie Jagger and Jermaine Jackson closed.

3 yorum:

NİNO dedi ki...

Boom paylaşım için teşekkürler..Defile tüm ambiansını yakaladık sayende..

Sevgiler Nino
http://ninostudio.blogspot.com

nihan dedi ki...

keşke şu yabancı hayranlığını bırakabilsek...

gonca dedi ki...

lizzie ablanın yürüyüşünü pek ciddiyetsiz buldum, sondaki o öpüşme anının bir türlü yakalanamamış olması -sanki zorundalar öpüşmeye te allaam- , yalandan gülücükler falan aşırı yapmacık geldi bana, kumaşlar dışında da pek farklı bir şey göremedim, nedir yani modellerle mi öne çıkılmak istenmiş? cık cık cık.