4 Haziran 2012 Pazartesi

HEDİYE | Beylere Boom Stili, Yanında Damat Tween Hediyesi

TEBRİKLER DURNAELİF:) ÇEKİLİŞ VİDEOSU YAKINDA BURADAA!
Fotoğraf: Zeynep Güçlüten

Uzun zamandır bazı beylerden "iyi de ya biz?", "peki ama neden bize yok?",  "yaz geldi biz ne giyelim?" , "e hep kadınlara hep kadınlara Boom Hanım" şeklinde bol tripli, pek gönül koymalı twitler alıyordum ama hep "benim için kadınlar biricik, bana ne bana ne" diyordum. Sonra düşündüm de tüm Boomerların kolunda gayet stylish, hediyeleri ile mutlu mesut, yüzü gülen, bu sebeple gerek homurdanmadan fotoğraf çekmek olsun, gerek eve çiçekle gelmek, salatayı yapmak olsun süper jestli beyefendiler yaratmak da kadınların yararına olur diye düşünüp, harekete geçtim:) 

Önce Damat Tween'e alo dedim, zira benim içim bir erkekte olması gereken stil kodlarına her zaman cevap veren müthiş bir çizgisi var. Sonra erkeklere mesajları pek isabetli olan Pink Freud'a da seslendik. Üçümüz bir araya gelip, Gokberk Çalın isimli (hafızınıza büyük harflerle yazınız) yukarıdaki beyefendiyi örnek olsun diye kendi stilimizde bir güzel giydirdik, beylere stil ipuçları verdik, yaz sezonu için gardrobunuza bunları mutlaka ekleyin dedik vee yanına da bir de 100TL'lik hediye çeki ekledik:)

BAYLAR! Her ne kadar her ay Esquire'da sizlere detaylı stil önerileri versem; "arkana bakmadan kaç, hadi bi dene" cümleleri kursam da  buranın tadı başka:)
Aksesuara ağırlık verin, belki hemen bir anda çok fazla renk, çok fazla desen sizin için ürkütücü olabilir, o zaman bunları mendilinizde, kol düğmenizde, saatlerinizde, çoraplarınızda kullanın. Unurmayı şeytan ayrıntıda gizlidir:) Sizi iki kup bir dikişle  bir adamdam bir "centilmen"e dönüştürecek o mükemmel blazerı artık bulun!  En önemlisi kıyafetlerinize özenin, ütüsü, temizliği, simetrisi dört dörtlük olsun:)


Daha Gökberk gelmeden hayalimdeki kombin belliydi. Kesinlikle slim fit tiril tiril bir blazer olacak, soft renkler yaza selam duracak, o minicik detayda dünyanın en parlak rengi ile göz kırpacak, çoraplardan kurtulmuş, yaka mendilini katlamış şekilde bir yaz akşamı tüm kadınları kendine hayran bırakacak! Damla gözlükleri ve bileğinde incecik bir örme bilekliği ile kıyafet tamamlanacak.


Yazın rengi benim için mavi, o yüzden Damat Tween'den yukarıdaki kombinin dışında 5 favorimi belirlerken yine maviden gittim. Tomslarla ve bir basic tshirt ile yaz için biçilmiş kaftan bir bermuda şort, sadece lafta kalmayan hem özde hem sözde gerçek olmasını umduğumuz mesaj kaygılı Mr. Cool tshirtü, özellikle taba ve lacilerle uyum sağlayacak parlak renkli bir kemer, süet loaferlar, sezonun en hit trendlerinden desenli bir gömlek veee tabii ki saf keten bir blazer.


Bay Cool'u Pink'e kaptırdım ama pişman değilim, çünkü pek güzel bir kombin yaptı, hemen buraya tıklayıp görebilirsiniz.

Gelelim Damat Tween'den 100 TL'lik hediye çekinin kime nasıl gideceğine:)
  • Öncelikle Damat Tween Facebook sayfasını Like/Beğen yapmalısınız
  • Sonraa 10 Haziran Pazar geceyarısına kadar                                                                          "Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için sizce neler yapması/nelere dikkat etmesi gerek?" sorusunun cevabını bu postun altına yorum olarak bırakmalısınız.  
  • Hem kadınlardan hem erkeklerden önerileri merakla bekliyorum:))
  • Yorumlarınızın sonuna mutlaka mail adresinizi de ekleyiniz ki size hemen ulaşabileyim.
  • Ve son olarak haftaya gerçekleşecek çekilişi beklemelisiniz.  Şanslı bay bakalım kim olacak? Umarım kendisi için benim favorilerden birini seçer:)
Hediye şansınızı katlamak veee bir başka kadının gözünden başka önerilerle bambaşka bir kombinden ilham almak için Pink Freud da sizi bekler:)

57 yorum:

audrey dedi ki...

merhaba.. Damat Tween facebook sayfasını İrem Özker adı ile beğendim.
benim için bir erkeğin stil sahibi olmasında en önemli şey tek parçaları birbiri ile uyum içinde kullanabilmesidir. takım elbise ile klasik bir uyum ve sitlden ziyade tek parçaların uyumunu tercih ediyorum.
mail adresim iozker@gmail.com

HELYU dedi ki...

erkeğinin daha stil sahibi olması için; yaz bile olsa kısa kollu gömlek giymemeli, renkli ve desenli bermuda şortu olmalı, yaz akşamları içinde keten bir blazerı mutlaka olmalı. blazerada bir süet loafer yakışır..(:

handekarazeybek@gmail.com

Unknown dedi ki...

bi defa blazer'ı daha çok kullansın türk erkeği. blazer candır, canandır ki bence erkeğe çok cool bi hava katmaktadır.

pinartatlisu@gmail.com

Tiki Kezban dedi ki...

Merhaba,

Türk erkeğinin stil sahibi olması için bence ilk önce temiz, pak, mis kokulu olmasi lazim.
Sokakta, hele ki o yazin kavurucu sicaginda buram buram ter kokan adamlardan gina geldi!

Güzel ve cekici bir stil icin de sala$lik ve $ik olmak arasindaki cizgiyi tam kivaminda tutturmasi gerek.

Örnegin; tiril tiril bol, sala$ yuvarlak yaka bir gömlek, altina pastel tonlarinda bir keten pantolon,

en alta uygun tonlarda bir sandalet, etkileyici bir koku, capkin bir bakis ve muzip bir gülümseme...

Hangi kadin hayir diyebilir:)

Blogunun zaten takipcisiyim, face Damat Tween sayfasini da zaten begenmisim:)


Face; Tiki Kezban; https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=362602327126326&id=100001669434112


Bol şans bana :)



Tiki Kezban
http://tikikezban.blogspot.com/
tikikezban@gmail.com

cansu dedi ki...

lütfen sivrininde sivrisi, ayağını 2 kat büyük gösteren kunduralar atılsın.Türk erkekleri skinny jean modasını pek benimsemedi ama ille de benimseyenlerden kısa boylu, vücut tipi uygun olmayanlar dolaplarından çıkarmasınlar o pantolonları. Erkek adam pembe vs. renk giymez tabusu yıkılsın. Derin v yaka tişörtler giyilmesin. Modern giyinmiş erkek bir anda cebinden tesbihi çıkarmasın, başka bir aksesuar edinsin.Gerçekten bir tık sonra düşecekmiş gibi duran abartı düşük belli pantolonlar giyilmesin. bir de sandalet, parmak arası terlikleri giymesinler. en azından gerçekten bakımlı ayaklar giysin. Son olarak her erkeğin gardırobunda mutlaka paça, ceket kolu boyu gibi üstüne göre dikilmiş bir takım elbise olsun. Bol, sanki kendisine ait değilmiş gibi emanet duran takım elbiseler giyilmesin.

içimi döktüm boom:)
cns_fb@hotmail.com

Morad dedi ki...

- renk uyumu ve aksesuarlarını iyi seçmeli.
- Mutlaka bir kadına danışmalı.
- eğer danışabileceği biri yoksa ince eleyip sık dokumalı.

suzan7814 dedi ki...

sl.bir erkeğin daha stil sahii olması için öncelikle temizliğe özen göstermesi gerekir.kıyafetlerinin renkleri birbiriyle uyumlu ve düzenli olmalıdır.sayfayı beğendim.şnslı olmak dileğiyle...

suzan doğan
suzan7814@hotmail.com

Mustafa Türkan dedi ki...

-Tişört giymek kolay da gelse yeni şeyler denemekten korkmamalı. Mesela bazen yakalı şeyler giymeli.
-Ne giyeceğine karar veremediği zamanlar için mutlaka dolabında şık bir takım elbise ve kravat bulunmalı.
-Yenilikleri takip etmeli ve modacılara, tasarımcılara kulak vermeli. Mutlaka modayı takip etmeli.
-Kendisini fit gösteren, üstüne oturan ceketler giymeli.
-Yaz aylarında daha canlı renkler kullanmalı. Renkten kaçmamalı.
-Şişman insanlar asla kruvaze ceket giymemeli. Pantolon paçaları asla çok uzun olmamalı(kısa paçalı pantolonlar son zamanların trendlerinden). Beden boyu kısa insanlar yüksek belli pantolonlar giymemeli(hiç hoş durmuyor). Boynu kısa insanlar çok büyük geniş yakalı gömleklerden uzak durmalı.
-Farklı ve hoş görünmeli.
-Armani kaliteli kumaş pantolonları mutlaka olmalı.
-Yandan asmalı şık çantaları olmalı.
-Erkek giyimi hızla değişiyor. Erkekler bu yüzdenşu an ki çağın modasına ayak uydurmak zorunda kısacası tesbihleri, sivri burun ayakkabıları, beyaz çorapları ve kısa kollu gömlekleri bir kenara atıyoruz.
-Bedenlerine özen göstermeliler.
-Eski, klasik, modası geçen parçaları gardıroplarından çıkarmalılar.
-Ten renklerine göre giyinmeliler.
-Artık küpe aksesuarı yerine renkli bileklikler, renkli güneş gözlükleri ve saatler kullanın.

Mustafa Türkan
mustafaturkan274@gmail.com

savga dedi ki...

Erkeğin stil sahibi olması için önce belli bir kültür birikimine sahip olması gerekin ki taklit eden değil tatlit edilen olsun. Sonuçta moda dediğin vitrinde gördüğünü alıp giyinmek değil vucud tipine uygun kıyafeti giyebilmektir... İllada bir tavsiye gerekiyorsa sakın ola beyaz çorap giymeyin birde illa koyu renk takım elbisenin altına kahve ve kahvenin açık tonları rugan giyecekseniz İrana gidip giyin de Ülkemde göz zevkimizi berbat etmeyin derimm....

Gültekin EROĞUL
g_erogul@hotmail.com

meliss dedi ki...

öncelikle tabi temiz, düzenli, uyumlu görünmeli. fiziğine dikkat etmeli, sporunu yapmalı, göbeği öyle salmamalı ki, italyan kesim gömlek ve ceket yakışsın :) şık da bir saat taksın, yanındaki kıza kibar olsun :) ohh mis :)

discretescience@yahoo.com.tr

cukulata.alba dedi ki...

erkeğin daha stil sahibi olması için blazer ı ve soft renklı chıno pantolonları bastacı etmelı
ayse-cim@hotmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Aslına bakarsan erkeklerin yeni moda akımlarını falan takip etmeleri gerektiğini düşünmüyorum. Kendine yakışan bir kaç stili belirleyip, o çizgide devam etse yeter bence. Mesela renkli pantolon giyen erkek görmeye dayanamıyorum! Yani erkek modası biraz daha sade ve az değişken olmalı bana göre. Bi erkeğin adam akıllı giyinmesinin en kestirme yolu, kendisine 3-4 marka belirleyip, o yoldan şaşmamaktır. Yok efendim her markadan, her renkten, her telden bişey alayım da kendim kombinleyeyim deyince pek olmuyor sanırım.
ozgecanbeypazar@hotmail.com

gulcekim dedi ki...

Erkek arkadas olayı mazide kaldığı için bu postu bir türlü üstüme alınamadım :/ yine de Türk erkeği çakma ürün kullanmadikca kotun altına "kundura" giymedikce şık olabilir :P

melanomelano dedi ki...

renkleri kullanmaktan kaçınmasınlar ve modayı az da olsa takip etsinler

elif8elif@hotmail.com

Tansu dedi ki...

* Rengi her ne olursa olsun o sporcu atletlerinden giyilmemeli,
* Çok dar ve meme ucu belli olan tshirtler,gömlekler falan aslaaa,
* Kargo pantolonlar aslaaaa...
daha uzar ama aklımda bunlar var :))
Sayfayı beğendim.

tansumutkursun@gmail.com

modafobik dedi ki...

Ve Boom sonunda bizi duydu, yeahh!
Türk erkeğinin stil sahibi olması için öncelikle Boom'u takip etmesi gerekiyor, daha sonra Modafobik okusun :P Yeter zaten dimi yahu?
İşin şakasını bir yana bırakırsan Türk erkeklerinin kurtulması gereken temel şeyler var, örneğin beyaz tişört altına beyaz atlet. Tamam beyaz atlete okeyim ama beyaz tişört içine giyilmesi yapılan en büyük hata. İkincisiyse ayakkabı seçimi. Başta babam olmak üzere bilimum bütün Türk erkeklerinin topu topu 3 çift ayakkabısı var. Bayanlara laf etsek de kesinlikle ayakkabı bir stili etkileyen en önemli parça. Ve de son olarak aksesuar. Bir erkek zaten zorlasa zorlasa bir pantolon tişört giyebilir bu nedenle aksesuarlar çok önemli. Türk erkeğinin de en büyük eksiği bu. Mesela bir bileklik, sigara içenler için işlemeli bir sigara tabakası veya en basitinden çanta. Arada otobüslerde görüyorum 70'lik dedeler başlarında kasketi, pırıl pırıl mendili ve bastonuyla şimdiki gençlere taş çıkartıyor.
Benden bu kadar ve kucak dolusu teşekkürler! :)) Herkese bol şans çekilişte!

Elf in Alphabet dedi ki...

Bir kere stil sahibi erkek canımız, kanımızdır, milli değerdir zira erkeklerin tek tip giyinme olayı beni irrite ediyor, en son kot gömlek altına hardal renk pantolon modası çıktı ki gözlerim yoruldu onları görmekten :o
Kendi sevdiceğimi de düşünerek stil sahibi erkek benim için şunlara dikkat etmeli;
*Bir kere marine kombinler erkeği her zaman daha fresh gösteriyor, bunun için beyaz keten pantolon üstüne mavi dökümlü gömlek, krem loaferlar baştacıdır!
*Renklerden korkmasınlar, tamam pespembe giyinin de demiyoruz ama pastel tonlarda gül kurusu bir espadril, beyaz gömlek ve lacivert bir şortun altına efsane olacaktır!
*Blazerı kombine ağırlık katmak için giymemeliler, düğüne gidecek görüntülere hayır, bu yüzden şu güzel yaz günleri siyahtan kaçınsınlar.
*Deri bileklik kolyeden daha candır!
*Kasları gözümüze sokunca seksi değil itici olduklarını unutmasınlar.
*Gömlek, tshirtten çok daha etkili, bana daha hoş geliyor.
*Her erkeğin bir trençkotu olmalıdır.
*Parlak kunduraları bir kenara atıp daha casual modeller tercih etmeliler. Ayakkabı da çeşit önemlidir.
*Wish me luck for my econometrics exam! :(

durnaelif@gmail.com

SUNAKTUG dedi ki...

bir Türk erkeğinin yapması gerekenler:)
1.blazer: her daim kurtarıcı parça yazın keteni kışın kalını
2.jean: tabi her tarafa yapışanından bahsetmiyoruz yada yere ha düştü ha düşeceklerden de... hafif salaş hafif yırtık güzeldir diyoruz
3.tshirt: bununda darlığını ve bolluğunu abartmıyoruz. jeanin içine yarım yamalak sokulmuş bir tshirt süper olur
4.gölek : erkekte gömleğe bayılıyorum yazın kolları kıvrılmış şekliyle tabi
5.parfüm: bir erkeğin parfümü çok önemli. kesinlikle sadece parfümü yüzünden bile birine aşık olabilirim.
6.saç: modern olsun lütfen. şua rakası kıl kuyruk gibi uzayan ve jöleyle arkaya itilmiş yada tam tersi dikilmiş kirpi gibi saçlardan vazgeçin.
7.aksesuar: ben saat diyorum başka bir şey demiyorum. alın rengi hariç özellikle siyah ve gri metal saatler süper
daha çok ama yeter bu kadar:)
bunlara dikkat etsinler bunlarla da olur::)
sunaktug@hotmail.com

Techmr dedi ki...

Öncelikle o tesbihler, açık ayakkabı içine çorap giymeler, korkunç beyaz çoraplar, kafa kadar tokalı kemerler, timsah ağzı gibi gözüken upuzun kunduralar çöpe.

Doğru düzgün bir saç kesimi yaptırıp, insanı bayıltacak kokudaki parfümlerin yerine geçecek güzel kokan, hafif parfümler seçilmeli.

Upuzun pantolon paçaları kısalmalı. Açık renk chinolara dolaplarda daha fazla yer verilmeli; her zaman jean giyilmemeli. Renkli pantolonlar da alınmalı. Hatta giyilebilecekse skinny pantolonlar bile olabilir.

Koyu renk ve parlak altın sarısı saatler yerine, kıyafetlerle daha uyumlu rengarenk ve spor saatler kullanılmalı.

Loafer'lar moccasin'ler kunduraların yerine geçmeli, paçası kıvrılan pantolonların altında çorapsız giyilmeli.

T-shirt'lerde renklilikten kaçılmamalı, gömlekte ise daha düz, küçük desenli ve açık renkli olanlar tercih edilmeli. Gömlekler giyilirken düğmeler göbeğe kadar açılmamalı.

Gömleklerle kravat takılacaksa düz renk veya küçük desenli olmalı, aşırı desenli olanları tercih edilmemeli.

Devasa gözüken güneş gözlükleri yerine yüze gerçekten yakışacak olanlar tercih edilmeli.

Blazer'lar ve basic hırkalar gardıroplarda yerini almalı.

Kıyafetlerde renk kullanımından kaçılmamalı, bileklik, fular, atkı gibi aksesuarlarla kıyafetler tamamlanmalı.

---
Buğra Bayrak

techmrweb(at)gmail(nokta)com

MRV's fashion corner dedi ki...

-Öncelikle TEMİZ olsun .Kokmasın yaz kış misler gibi koksun :)
-kesinlikle kısa kollu gömlek giymesin !! :)
-poposuna yapışan kotlardan vazgeçsin ! :)
-blazer ceket sevsin güzelce kullansın
-aksesuar kullansın sadece saat takıp çıkmasın ( tabi abartmasında )
-VEEE ben bunu asla giymem erkek adam asla bunu giymez gibi cümleler kullanmasın =) !!

bunları yaparsa eminim tarz sahibi olabilirler :)
sevgilerrrrr :) :*

mrmete19031989@hotmail.com

Cansu dedi ki...

facebooktan linki cansu akın adına beğendim.bence bir erkek stil sahibi olmak istiyorsa bi kere o kargo pantolonunu bahçelerde yakacak arkadaş.o ne yaa öyle.tüylerim diken diken oldu bak yine.kolye,yüzük takmayacak.bileklik okey de..olmuyor ya öbürleri.saat falan hariç tabi.sonra bir erkek,uzerine tam oturmayan giysiler giymesin,özellikle pantolonda.çok tiksinç.omuzları oturmuyor,gelmiş bana hala giyiyor ya.giymesin bence.bir erkek stil sahibi olmak istiyorsa bir zahmet göbegini yok etsin dersem şimdi herkes bana çok kızar.tamam göbek kalsın.kısa kollu gömlekler de denize atılmalı.ensedeki uzun saç da kesilmeli.zamanın trendini kendi tarzına uydurabilmesi gerekir.sivri burun ayakkabı giymemeli bence.bi kere su kafa yapısı varya:ihtiyacımı alıp çıkayım.. bu hiç olmuyor ya.alın bir dergi okuyun erkekler!! :))şimdilik bu kadar çingenelik yaptıgım yeter

mailim:cansuakin5@gmail.com

elif dedi ki...

bence baştan erkek nasıl bir tarzda olmalı ona karar vermeli tamam her tarz iyidir de yakışıp yakışmadığını bilmeli hangisinde kendini iyi hissediyor bilmeli sonra ona göre hareket etmeli iş adamı tarzındaysa şık bi ceket, cekete uyacak ama aynı tonda olmayacak bir pantolan ve bunlara uygun bir gömlek ayakkabı ile kemeri de unutmamak lazım, spor klasik tarzı ise camel bi pantolan şık bir ayakkabı lacivert spor gömlektir tabii.

afterglow_44@hotmail.com

Unknown dedi ki...

mrb Türk erkeğinin öncelikle bakımlı olması kendine bakması şart Aslında kendine saygısı olan her ınsan bakımlı olup güzel giyinebilir ve çevredende olumlu tepkiler alır Her erkek sitil sahibi olabilir yeterki araştırsın görsün bilsin zevki olsun güzel renkli giysilerle çok iyi kombinler yapılabilir Örnegin ben şuaralar yazında gelmesiyle gayet rahat bişekilde bezaz pantolonumu ipek gömleğimi giyip gezebiliyorum aksam serin oldugunda da güzel bir blezır çeketlede kombinliyorum Her erkeğin gardırobunda en az 2 veya 3 farklı renkde takım elbisesi olması gerekiyor Gömlek dahada fazla çeşıt olabilir mendil ve kol düğmelerınide unutmamak gerekiyor Dolayısıyla güzel ve şık görünmek için güzel giyinmek gerekiyor saygılarımla adresim: oziii85@hotmail.com

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

merhaba!

kuvvetli ve sağlıklı genetik yapısı ile,Türk erkeği giyim kuşamdan evvel öz bakımına dikkat etmeli !

saç sakal traşını ihmal etmesin,
tırnaklaırnı temiz tutsun,
roll-on ve fresh parfumler kullanıp tertemiz koksun, yeter !

stil konusunda parmağını kıpırdatmasına gerek yok zira bakımlı ve temiz olduğu sürece, bir Türk erkeğinin arkasında tabii ki Türk kadını var !

şartlar tamam..

mail : nilay.kivan-aydin@hotmail.com

face. nilay.kivan.emin.aydin

sevgiler!

GizeM dedi ki...

Bence erkeğin stil sahibi olması için;
Güzel diye değil kendine yakıştırdığı için giyinmeli.Kısa boylu bir erkek gidipte bermuda paçası kıvrılmış pantolonlar giymemeli.
Kadınların taktığı koca gözlükleri takmamalı.
Renk tonlarını güzel ayarlamalı.
Tabi başta temiz olması şartıyla bunları yapmalı...
cemree_ua@hotmail.com

brcgr dedi ki...

slm bence Türk erkeğinin stil sahibi olması iiçin önce kendini tanıması gerekmekte yurt dışında şu moda kıvanç yeni reklemında bunu giydi yok şu pantolon yok bu gömlek dememesi lazım bazen öyle tipler görüyorumki rengarenk pantolon giymiş ama tipine bakıyorum büyük ihtimalle bir hafta önce burnu sivri kösele giyiyordu..özentilikten kaçınmaları lazım
bence yapmları gerekenler

1-yaz geldi her insan terler ama kokuyu engellemek lazım
2-pantalon olarak keten olmamalı buruş buruş pijama gibi oluyo çünkü kot candır ama ne yapışıcak nede ağı yerleri temizleyecek
3-gömlek olarak kısa kollu gömek olmamalı keten efil efil gömleklerde açık tonları kolları kıvırarak kullansalar süper
4-tshirt her daim giylebilinirözellikle yazın beyaz, açık sarı, mint yeşili,toz pembe gibi açık renkler üzerine rengarenk baskılı tshirtler giyinilmeli
5-ayakkabı olarak converse ben mesela erkeklerde sandalet hiç yakıştıramıyorum giymesinler ya=)
ve bunların dışında saçlarına jöle sürüp yapıştırmasınlar abartı aksesuar kuallanmasınlar bir saat bir gözlük yeterli
kendilerine yakışan ne ise onu giysinler özentilikten kaçınsınlar işte:D

burcukuru_85@hotmail.com

aslıhan dedi ki...

slm cnm şartlar tamamdır mail adresim:yakamozperi@hotmail.com/aslı üstün benim fikrim erkek her zaman yeniliğe açık olmalı dar fikirli olmamalıdır çevresine bakarak uyum saglamaya çalışmalı ve kendine yakışanı bulmalıdır..

SeLeN dedi ki...

Bi kere şu jean altına kösele ayakkabı giymeyi bırakmalılar. Hele de uzun burunluları! Sonra pek tabii ki de kısa kollu gömlekten vazgeçmeliler. Kafam kadar zevksiz kemer tokaları kısa belli dar bodyler haddinden fazla yukarı çekilmiş ya da aşağı düşürülmüş pantolon/şort belleri gri eşofman altları... artık kesinlikle görmek istemediğimiz görüntüler.
Yapılması/dikkat edilmesi gereken noktolar da ise ilk söyleyeceğim temiz tertipli olmak. Yeniliklere açık fikirli olmak. Kırmızılardan yeşillerden tutunculardan korkmamak...
Erkek adam onu giyer bunu giymez kafasından sıyrılmak. Biz nasıl detaylarda aksesuarlar kullanıyorsak azcık bunlara dikkat etmek. Saat olur yüzük olur kol düğmesi bileklik yaka mendili olur...

selenkutluay@gmail.com
slnkaa

Lunapark Queen dedi ki...

Boom boom artıık metal zincir takmasınlar bileklerine boyunlarına filan, olur olmaz kösele giymesinler, totolarından düşen kotları giymesinler.. Ypmasınlar yani olmuyor.. Bir de üzerinde kocamaaan marka yazan ürünler kullanmasınlar, havalı olmuyor.. Bu kadar :)
lunaparkqueen@gmail.com

burcu dedi ki...

Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için az konuşup çok izlemeli öçncelikle.renkten korkmamalı ama rengarenk te olmamalı.gömleğe kravat takıcaksa kafa yormaLI mümkünse biri tek renk olmalı
burcusar@yahoo.com

Gamze dedi ki...

Öncelikle tertemiz olmalı ve mis gibi kokmalı, deodorantsız dışarı çıkmasınn :) Küçük detaylara önem vermeli rengarenk bi papyon bütün görüntüye bakış açısını değiştirebilir. Saç sakal traşını asla ihmal etmemeliler ve son olarak asla renklerden kaçınmasınlarr :)

Gamze Gürses
gamzegurses@windowslive.com

funda dedi ki...

Damat Tween Facebook sayfasını beğendim.Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için modayı yakından takip etmesi gerekir moda dergilerinden bloglardan araştırıp vücudunu tanıyıp neler giyeceğini o zaman bilebilir.funda tekeş
funda_tekes07@hotmail.com

şengül dedi ki...

Damat Tween Facebook sayfasını beğendim.Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için öncelikle modaya ilgisisini attırmak bir bayan olarak bunu hep yapıyorum eşime beraber yakından takip etmeye çalışıyoruz modayı tabiki proporsuyonumuzuda bildğimiz için doğru kombinlerle çok şık oluyoruz...şengül tekeş
rmzn_sngl07@hotmail.com

selda dedi ki...

Damat Tween Facebook sayfasını beğendim.Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için modayla yakından ilgilenmesi araştırması doğru yerlerden alışveriş yapması erkek bloglarını takip ederse ve kendi vücununa göre doğru bir kombinle türk erkekleri çok şık oluyorlar bence...selda tekeş
selda_tekes07@hotmail.com

ramazan dedi ki...

Damat Tween Facebook sayfasını beğendim.Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için modayı sevmesi gerkir öncelikle ben bir erkek olarak modayla ilgilnemeyi seviyorum takip ediyorum elimden geldiğince internetten dergilerden olabiliyor ve doğru giyindiğimede inanıyorum yarışmayada katılmak istedim görünce hemen.ramazan tekeş
ramazan_tekes@hotmail.com

Funny Me dedi ki...

merhaba,
şartları yerine getirdim hemen yorumuma geçeyim , formlarına dikkat etmeliler, hadi edemediler diyelim koca göbeklerinin üzerine her an patlayacak görüntüsünde dar gömlekler giymesinler :)

Lili dedi ki...

gözlük ve bileklik gibi aksesuarları kullanmalı.
ayrıca bir kızın güzel kokan bir erkeğin peşinden gidebileceğini bilmeli. ve bir de bir jean shirt i olmalı. :)

esburguner@gmail.com

Filiz Aksu dedi ki...

Bir Turk erkeğinin stil sahibi olabilmesi için kesinlikle önce kafa yapısının stil sahibi olması lazım... nice adamlar var çok karizmatik ama amele gibi giyiiyorlar nice amele tiplerin kiyafetleri karizmatik olsada yavan duruyor.. herkes kendine yakışanı dinyakisani giymeli... bazen gobeili daracık gömlekgiyiyorlar ne gerek var... blaserr ceketler çok güzel.. kot pantolon üzerine hoş bir gerçekten çok etkileyici duruyor dogrusu... birde erkekler daha fazla kullansın lütfen ayrıca aksesuar olarak da saat çok önemli.. bir izbirakmak iistiyorsaniz..kendinize guvenin...
Filiz Aksu
filizkurtaksu@gmail.com

ece dedi ki...

merhaba damat tween facebook sayfasında beğenim var
erkeğinin daha stil sahibi olması için önce stil sahibi olması gerek bu da bence sonradan kazanılan bir yeti değil.Baktılarki böyle bir yetenekleri yok o zaman bence biraz destek almaya ihtiyaçları var dergiler ,vitrinler,internet bu konuda epey kendilerini aydınlatacaktır.Tabii fiziksel özelliklerini gözönünde bulundurmaları çok önemli moda diye de vücudu saran dar kesim düğmelerinin arasından bağdat görünen bir gömlek göze eziyet mesela..
sevgiler..
ECE KALAYCIOĞLU
ece.derin@hotmail.com

susekse dedi ki...

erkekler de ilk olarak dikkat ettiğim mis kokusu temizliği tabi ki sonrasında ise;
kesimi slim fit gömlekler
yazın yakasız daha bol duran hafif kumaşlardan gömlekler çok yakışıyor.
kışın boyna dolanmış sal ve blazer ikilisine bayılıyorum resmen :)
deri bileklikler ve çok güzel bir saat olmalı.
zincir kolyelerden koşarak kaçmalılar.
jeanler popoya tam oturan dpdar olmamalı. vücuda uygun olmalı.
ayakkabılarda keds converse dockers vee dexter tabiki çok seviyorum. tomsu yakıştırmıyorum nedense.
facebook:mehtap canciğer
mehtapcanciger@hotmail.com

milkshake'ci dedi ki...

erkek önce kendini tanımalı...
boyum nasıl kilom nasıl ten rengim nasıl...
sonra esmersen açık renkler beyazsan koyu renkler giyilmeli öünkü zıt renkler sizi gösterir.
daha sonra tarza gelirsek pastel tonlarda ama dark olmayan renkler tercih edilmeli... asla boz renkler giymeyin, asla omuzlarınızdan oturmayan gömlek almayın, asla otururken pantolonu yukarı cekmeyin, asladar pantolon giymeyin...
kıyafet cinsiyeti yansıtmalı...
ve olmazsa olmazımız kareli gömlekler...

yunussulfat@gmail.com

Tuba Önde dedi ki...

temiz olmalı modayı takip etmeli ama en önemlisi kaliteli bir insan olmalı, kaliteli bir yaşam tarzı seçmeli...

https://www.facebook.com/tubaonde
Tuba Önde
tondeumut@hotmail.com

A to Z Shopping dedi ki...

Beyler, koyu renklerden az uzaklaşıp biraz daha renkli olmaya soft olmaya çalışın, temiz pak olun, dişler ve parfüm çok önemli, hele ilk baktığımız ayakkabınız bunu unutmayınız :p Her kotun üstüne blazer ceket olmuyor, loaferlar çok hoşumuza gidiyor.
Diyeceklerim bu kadar :)
shoppingwithelif@gmail.com

Piren dedi ki...

"Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için sizce neler yapması/nelere dikkat etmesi gerek?"

Güzel soru (: ilk önce kesinlikle tarzının, stilinin olması gerekiyor.
Dolabına en yeni, en trend renk ve desenlerden oluşan ama alakasız giysiler edinmemeli.
Uyum yakalarken, kontrast bir parça ya da aksesuarla detay katabilmeli.
Kısacası kendine has stili olmalı, hani derlerya nev-i şahsına münasır onun gibi bi şey (:

Piren dedi ki...

Hey styleboom (: ben yorum bıraktım ama bana nasıl ulaşacaksın kazanınca (: eklemeyi unuttum ):

--
Piren Akay

pirenakay@gmail.com

cutthisscene dedi ki...

Merhabaa
Her zaman şık olan bir erkek şık bir kadının yaptığı gibi kendini ve vücudunu tanıyıp yakışanı giyen erkektir. Kendi stilini oluşturabilmiş, özenli, kültürlü ve bakımlı bir erkek en şık erkektir. Açık renk ceket içine basic bir t-shirt altına hafif koyu mavi bir pantolon yeter de artar bile! Bunu gösterecek olansa kendine özenli bir erkek olması, güzel konuşması, kendinden emin stilidir. :)

sinemyekbunasar@gmail.com

www.neleryapiyorumben.blogspot.com

ayşegül dedi ki...

Bence Türk erkeğinin stil sahibi olabilmesi için uyumlu renk konbinlerini yapmaya özen göstermesi; bulunduğu ortama göre kıyafet seçme konuaunda daha özenli davranması; vücuduna uygun kıyafet seçebilmesi; renk tercihlerini de ten rengine göre yapabilmesi gerekli (erkek adam o kadar renkli giymez, o çok süslü bu çok bilmemne diye bıdı bıdı yapmamalı):) Ama herşeyden önemlisi centilmen bir beyfendi her zaman şık ve stil sahibidir.
aysegine@gmail.com

Unknown dedi ki...

( Temizlik ve bakım konularına çok dikkat etmek. Mesela her sabah sinek kaydı tıraş olmadan sokağa çıkmamak Zaman, zemin, mekan üçlemesinde neyin, ne zaman, nerede, hangi durumda giyileceğine ilişkin bilgi sahibi olmak.kol düğmesi erkek te şık duruyor hoş bir aksesuar ve erkek boyasız ayakkabı giymemeli asla) pelin demiral ppelin.77@hotmail.com
http://www.facebook.com/plndmrl

gaye dedi ki...

selam
türk erkeği öncelikle göbeklerinden kurtulmalı dişlerine ve tırnaklarına özen göstermeli resmi dairelerde takım elbise yasaklanırsa türk erkeklerinin daha araştırmacı olacağına ve modayı takip edeceklerine inanıyorum
gaye semiz
gaye1962@hotmail.com

BERNA KARACA dedi ki...

merhaba, facebook sayfasını beğendim
Türk erkeği göbek yapmadıktan sonra her türlü stil sahibi olur; hatta göbekli olan stil sahibi olmaz diye bir şey de yok, kendine, yaşına, yaşam tarzına, işine yakışanı giysin, temiz olsun, kendine güvensin, bir de stil sahibi olacağım diye pembemsi kadınsı renklerden kaçınsın, ama maço gibi de gömleğinin düğmelerini açıp kıllarını göstermesin, ayakkabısından beyaz çorap falan görünmesin, özellikle de ayakkabıları gıcır gıcır olsun süper olur.

Berna Karaca
bernakaracaa@hotmail.com

takı ve aksesuar dükkanım dedi ki...

merhaba...

Moda ve Giyim/ Stil sahibi şık erkekler nasıl giyinir, hangi kıyafetleri tercih eder, neler giyer
0
Stil sahibi şık erkekler nasıl giyinir, hangi kıyafetleri tercih eder, neler giyer
sponsor bağlantılar


Editör: Gezginler | Tarih: 07/02/2012 | Okunma: 410
Konu İçeriği:Stil sahibi şık erkekler nasıl giyinir, hangi kıyafetleri tercih eder, neler giyer, Şıklık detaylarda gizlidir. Şık olmak için gardırobunuzda çok elbiseniz olması veyamarka giyiniyor olmanız gerekmiyor. İyi bir stil oluşturmanın..
Konu: Stil sahibi şık erkekler nasıl giyinir, hangi kıyafetleri tercih eder, neler giyer

Şıklık detaylarda gizlidir. Şık olmak için gardırobunuzda çok elbiseniz olması veyamarka giyiniyor olmanız gerekmiyor.

İyi bir stil oluşturmanın yolu öncelikle kendine güvenden geçiyor. Kişisel bakıma önem vermek, görgü kurallarını bilmek de stilde etkili olan unsurlar arasında.
1-) Adabımuaşeret kurallarına uyun. Her zaman zarif ve kibar olun. Mesela teşekkür etmeyi, bir ortamdan ayrılırken müsaade istemeyi kalabalık bir davette telefonunuzu sessize almayı unutmamalısınız.
2-) Özgüven kendinizi iyi ifade ediş şeklidir. Giydiğiniz kıyafet bile üzerinizde güzel durur. Kendine güvenen kişi girdiği her ortamda dikkati üzerine toplar. Her zaman güler yüzlüdür.

3-) Vücut şekline göre giyimdoğru giyimdir. Klasik parçalara ağırlık verin, yeni trend ürünlerle karıştırıp giyin, beğenmediğiniz yerinizi her zaman kapatın,dekolteye dikkat edin,yerine göre giyinin.

4-) Aksesuar seçimi sizi ilk ele verendir. Gereksiz aksesuar kullanmayın, kıyafetinizi aksesuarla destekleyin. Kaliteli parçalar olmasına, gözü yormamasına ve size enerji vermesine dikkat edin. Az bazen çoktur bunu kıyafetlerinizde de vurgulayın.

5-)Sosyalleşin. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Gündemi takip edin ve mümkün olduğunca dinlenmesini bilin.

6-) Cilt temizliğine önem verin. Temizliği yapılmamış bir cildi ne kadar fondötenle kapatırsanız kapatın hiçbir zamanhijyen bir görüntü veremezsiniz. O yüzden de cilt temizliğiniz doğru giyinmeniz kadar önem teşkil eder.

7-) Sıcak ve doğal olun. Güne başlarken, evden çıktığınızda gördüğünüz herkese günaydın demeyi ihmal etmeyin ve hiç kimseye yukarıdan bakmayın. Pozitiflik bir yaşam biçiminiz olmalı. Kendinizi sevin. Çocuğunuza bırakacağınız en güzel miras sevgidir.

8-) Bakımlı dişler sizi girdiğiniz her ortamda fark ettirir. Güzel giyiminiz kadar ağız bakımınız, pozitif gülüşünüz çok önemlidir.

9-) Doğal makyaj, doğal görünüm kadar etkilidir. Göz altı kapatıcısı, hafif bir pudra, biraz allık, ruj ve rimel size daha fresh, daha sağlıklı bir görüntü verir.

10-) Parfümünüz sizi ilk tanıtandır. Ağır olmamasına dikkat edin. Parfümün her zaman temiz bir tene kullanılacağını unutmayın. Sabah kalktığınızda duş almadan güne başlamayın.

11-) Güzel ve mutlu görünmenin en önemli bir kuralı da okumaktan geçer. Öğrenmenin hiçbir zaman yaşı olmaz, okuyarak her konuda fikir sahibi olabilirsiniz. Gittiğiniz her ortamda konuşabilecek, fikrinizi söyleyecek konularınız olmalıdır.

eşim için çok istiyorum ilk babalar günüde hediyesiz olmaz tabi...umarım kazanırım
berna çallı
takiveaksesuardukkanim@hotmail.com

derya dedi ki...

sigara ve ter kokusundan uzak dursunlar kirli kırış kırış kıyafetleri asla giymesinler. popolarından düşçek gibi pantalonları giyip insanı sinir etmesinler hele o olur olmaz kunduraları hiç mi hiç düşünmesinler =)

derya_kzk@hotmail.com

filiz özkan dedi ki...

işin doğrusu birçok şey yapılmalı ama öncelikle genelin sahip olduğu takıntıdan vazgeçilmeli biraz bile değişiklik kıyafetinde yada kendinde bakımlılık kırıntıları görüldüğü anda eleştirilmesi ve tabiki kendini kötü hissetmesi türk erkeğinin bakımlı olmasını etkiliyor ama bence en çok sakal ve bıyık moda faciası yaratıyo erkeklerde onlara dikkat ettiğinde bişekilde gerisi hallediliyo :)
filiz özkan
arwenfiliz@hotmail.com

kampanyainsani dedi ki...

Türk erkeğinin daha stil sahibi olması için şıpıdık terlik ve kolye 2lisinden uzak dursunlar! pis pis kokacaklarına parfüm koksunlar:) mesela spor ayakkabı mı giydiler artık bilek çorap giysinler,bi de jean yerine tiril tiril keten pantolonlar üstüe de tiril tiril hafif gömlekler giysinler:))
kampanyainsani@hotmail.com

betusss dedi ki...

Betül ÇELİK
bcelik065@gmail.com
1. sigarayı bırakmalılar çünkü sigara çok kötü bir imaj bırakıyor
2.saçlarına, dişlerine özen göstermeliler
3.kıyafetlerinin ütüsüne dikkat
4.rüzgar biraz fazla esse aşağı düşecekmiş gibi duran pantolonlarından vazgeçmeliler
5.dar paça pantolon çok kötü duruyor bacak boyunu kısaltıyor üzgünüm beyler
6.ayakkabı temizliği de önemli tabi
benden bu kadar

gamze dedi ki...

Kesinlikle temiz ayakkabı, ütülü gömlek, bakımlı eller ve saçlar olmazsa olmaz.
İyi kesimli bir jean ya da canvas üzeri keten uzun kollu mavi bir gömlek tam bir yaz akşamı kombini olabilir mesela:)

şu düşük bel kot giyme huyundan hemennn acilen vazgeçsinler bir de şu yandan asılan çantaları nolur kullanmasınlar:)

Gamze bayraktar
b.gamze@gmail.com

gamze dedi ki...

temiz, ütülü gömlek, temiz ayakkabılar, bakımlı eller ve saçlar olmazsa olmazlardır.

Kesinlikle kaçınılması gerekenler ise bir düşük bel kot ıykkk!! ve yandan takılan küçük çantalar noolur yapmayın bunları beyler:)

gamze bayraktar
b.gamze@gmail.com