19 Haziran 2012 Salı

BOOMSTYLE | Pin Boom Up !


Sanırım son Alaçatı ziyaretimi 13 yaşında yapmıştım, rahmetli çakır dedem ile gitmiştik, o zamanlar yine böyle güzel ama bu kadar çok şeyin olmadığı zamanlardı:) Bu defa 2 güncük de olsa Alaçatı'nın güzelliği ile dolup taştık, daha şimdiden kalacak yer zar zor bulundu. Bu fotoğraflar Kesre Otel'in keyifli ve insanı sürekli yatıp yuvarlanmaya sevk eden huzurlu bahçesinden:) Böyle tembel teneke göründüğüme bakmayın, İstanbul'da da haftasonları Tomtom Sokak'ta uğramadan geçmediğim Tektekçi barın Alaçatı şubesinde enerjim yine tavandı:) O gece başka bir posta! 


Pin up Boom'u iftiharla sunarım lal laaa:) H&M for Water serisinin lansmanına gidememiştim ama paylaşılan twitlerden görür görmez yukarıdaki kostümü seçmiştim, bir de mayosunu:) Ama sizce de tam benlik değil mii? H&M oturmuş toplanmış Boom'a şöyle 50lerden sevdiği gibi bir şey yapalım bütün yaz giysin demiş bence ♥  


Şort, Büstiyer ve Saç Bandı: H&M for WATER yeni sezon
Güneş Gözlükleri FENDI eski sezon


Amarilis... İçinden mutlaka sürpriz bir arı ya da böceğin tam siz yaklaştığınızda ceee diye çıktığı güzel:) Pazar günü bu çiçeği Babalar Günü şerefine tüm babalar için Instagram'ladım:)


Her yazın o yaz boyu kullanılacak, kumsalda onsuz olmayacak, o yazı anımsatacak bir aksesuarı vardır bende:) 


İşte onlardan ilki. Bu yaz bikinilerime eşlik edecek bu iki fıstık NİLİ SILVER'dan


Arkadaşlarının güzel şeyler yapması nasıl gurur verici. Daha gencecik iki kadın, yoktan var ettikleri blogları, yok satan kitapları. French Oje ve T.B ile bir şezlonga yerleştik:)


Alaçatı'dan enginar çiçeklerimizi aldık! Mutlaka tek sayıda, yukarıdaki gibi kurutmak üzere İstanbul'a getirdim:)


Alaçatı pazarı eski güzelliğini yitirmiş, çiçekleri ve otlarımızı alıp bir hayalkırıklığı çıktık, İstanbul'daki Levent pazarından vs farkı kalmamış. Bizim insanımızı anlamıyorum, insanlar zaten İstanbul'dan oraya ait güzellikleri görmeye, keşfetmeye geliyor, kaneviçeleri, reçelleri, yine aynı Abercrombie taklidini görmeye değil? Ama bir yandan da İstanbul'un karmaşasına isyan edip Alaçatı'lı olmayı seçen eski avukatlar, borsacılar, şunlar bunlar en cici butiklerde Alaçatı'ya özgü en el emeği göz nuru cicileri satıyorlar:) Maalesef insanımız kendine özel, kendine ait olanı göstermeyi, saklamayı, korumayı bilmiyor, üzülüyorum:/ Mesaj kaygılı son cümlelerimden sonra ikinci posta kadar hoşçakalın:)

Guess my last visit to Alacati/Izmir was when I was 13. Those were lovely days hanging out with grandpa:) Many things have changed in Alacati since than but its beauty remained the same. On first day of our journey, just before dinner, we enjoyed some coffee time with friends with my H&M for Water short suit. Isn't it so 50s pin-up cutie:)?  Enjoy the photos!

16 yorum:

modarella dedi ki...

benimde ilk ve şimdilik son Alaçatı ziyaretim geçen yaz oldu. Zaten ayıla bayıla gitmiştim, öyle de döndüm. İmkan olsa bu yaz yine giderim. Ne kadar kalabalık, pahalı olsada ben atmosferini çok seviyorum.

H&M ise dediğin gibi bu parçayı senin için yapmış sanki. Dizlerinin üzerinde ki, ellerin önde pozda nasıl bir şirinlik, nasıl bir güzellik.

my lifebook dedi ki...

Oyuncak bebek gibisin boom, seni bize götürüp sevmek istiyorum:P
Pin up hallerin şahane olmuş, sanki varoluşunun gerçeği bu gibi:)))
Ve enginar çiçeği denen o muhteşem şey, sanırım onu istiyorum:))

shoppinglove dedi ki...

boom fotolar,pozların okadar güzel ki söyleyecek birşey yok. enginar çiçeği çok hoşuma gitti,kurumuş çiçekleri çok seviyorum,alaçatıya gidersem mutlaka alacağım:)

lâl dedi ki...

boom barby bebek gibi görünüyorsun resmen :)

Grace Happy dedi ki...

gercekten oyuncak bebek gıbı ama :)

PELLORA dedi ki...

Boom bu kombin tam senlik olmuşş..50lerde bi dergiden fırlamış gibisin..yaz aylarında yaptığım izmir ziyaretlerinde alaçatıya gitmeden dönmem ama son yıllarda tanıyamıyorumm..çok degişti..eskiden tam da senin anlattıgın gibiydi..

Alakanın Simgesi dedi ki...

ne güzelll.. Tatil isteğimle birlikte bakınca fotoğraflara içim açıldı=)

Wear A Smile! dedi ki...

enginar çiçeği diye bişey mi varmış tanrım cahillikten ölücez :P acayip güzel görünüyorlar yalnız <333
çok güzel olmuşsun, gerçekten sana özel yapılmış gibi bu üstündekiler.. ben de mayoyu aldım, şortu da alıp böyle playsuit gibi mi giysem diye düşündüm şimdi :))

gulcekim dedi ki...

Bende alacati'ya en son geçtiğimiz Ocak ayında gittim sanki benim için bir günlük yaz gelmiş gibiydi nasil güneşli
ve kıs mevsimine göre sıcakti hirkayla dolaşmıştık :) Alacati candir bir başkadır cok doğaldır belki de İzmirin bir parçası olduğu için kimbilir.. Kıyafetine bayıldım dediğin gibi cuk oturmuş tam boomluk Coco'yu da bas köşeye koymussun görmedim sanma :P Alacati postlarının devamını bekliyoruzzz boom öpücük <3

Adsız dedi ki...

sevgili styleboom; belki biraz alakasız olucak ama birkaç can alıcı pilates hareketi gösterebileceğin bir post yapmayı düşünürmüsün.Ben fiziğini çok beğeniyorum,pilatesin çok faydasını gördüğünü söylemiştin..TEŞEKKÜRLER..

Gizem dedi ki...

Tam sana uygun olmus bunlar hakkaten boomcum nasıl oturmus, nasıl güzel karelerr :) Yaprak ardından gözüktüklerin özellikle..

Adsız dedi ki...

Instagram'da görür görmez bayıldım hatta fotoğrafını telefonuma kaydettim Boom :$ Çok tatlısın ya bu ciciler cidden tam senlik olmuş ben de koleksiyondaki yüksek belli bikinilere bayıldımm.

http://seravgul.blogspot.com

kadın dedi ki...

Çopk zarifsin yine, sana bayılıyorum, yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın

Ahu dedi ki...

Bir şort ve büstiyer bu kadarmı yakışır.Abartmıyorum hiç kimsede bu kadar güzel durduğunu görmemiştim bu modelin.Sanki sana özel tasarlanmış hakikaten.

Enginar çiçeğinede bayılırım.İnşallah Bozcaadadakileri beraber toplarız mevsiminde.Bizim bahçede bir sürü var.Adaya gitmek için bir bahane daha :P

*STYLEBOOM* dedi ki...

herkes etesekkurleer:) bu takimin bir de pötikaresi var Asos'da, gözüm onda:))

@wearasmile evet enginar cicegi var ama iste mevsimi cok kisa, tam biz gittigimizde vardi neyse kii:) bu tarihleri not et sekerim. mayo bende de vaar, mayo giyme fikrine cok sicak olmasam da:)

@adsiz ah sanirim o konuda ben cok amator kaliyorum, ama marie windsor pilates videolarini siddetle tavsiye ederim:)

@ahu sen git gide kanima giriyorsun ama:o

Melis dedi ki...

Çooook tatlı olmuşsun Boom Gerçekten çok ama çok yakışmış. Bayıldım! Enginar çiçeklerine benden kalp :)