20 Haziran 2012 Çarşamba

GEZİ | Gündüz Gece Alaçatı


İki günlük bi kaçamaktan kaç post çıkar:) Benim gibi nefes alma hızında fotoğraf çekiyorsan, kafada konsept kuruyorsan sonsuz:p Yukarıda bu yazın diğer uğurları: neon pembe Batya Kebudi bileklik, Love Without A Cause örgü bileklik, Zara kimono.

Bu post da keyif olsun diye. Gündüz ve gece...

Aya Yorgi Alaçatı'nın ennn güzeli, ilk gün Kafe Pi Beach Club ikinci gün Babylon ziyareti yaptık. Kafe Pi uyarıldığımızın aksine çok şık, çok güzel, serviste çok hızlı, ortam olarak da gayet düzeyliydi. Deniz mükemmeldiiii! Babylon ise denizi o gün beni çok mutlu etmese de insanlıkdışı güzellikte kızlarla doluydu ve daha gençti:)  Ben her ikisini de beğendim.


Kafe Pi'de midyeleri midelere indirdik:) Nomnom


Karpuz frozen şiddetle tavsiye edilir:)



Nili kolyelerim Alaçatı deniziyle tanıştı:)


Tabii cup cup yüz karınlar acıktı:) Bizi pek güzel misafir eden arkadaşlarımız akşam yemeği için Şişarka dediler, iyi de ettiler. Dikkat edin kesin rezervasyon yaptırın ve o rezervasyon saatine sadık kalın, yoksa insanlar enginarlı kavurmadan kiremitte barbuna, şevketibostandan patlıcan ezmeye en leziz yemekleri mideye indirirken siz kapıda kalakalırsınız:) Ben Ege otlarının tamamını vee tabii ki en sevdiğim balıklardan barbunu tercih ettim:)


Ve gelelim gecenin sabaha kadar aralıksız eğlence ile sürdüğü yere: Tektekçiii! Tomtom'daki ufacık tefecik cozycik Tektekçi'den sonra Alaçatı versiyonunu böyle geniş, ferah, renkli ve çok eğlenceli beklemiyordum itiraf edeyim! Dekor ve atmosfer tamam ama benim için asıl önemli olan müzik, işte o müzik mükemmeldi. Bütün gece mi dansedilir, DJ süper nabız tuttu, bayıldım.


Tektekçi'de olay shot, o işte bu tam bana göre dediğin shotu bulana kadar hüplettikçe hüpletiyorsun.


Tektekçi renkleri:)


Shot isimleri çok yaratıcı değil de ne:) Burada kızlar tuvaletini ziyaret ettiğinizde, orada sizi bekleyen tebeşirlerle duvara hatıra bırakmayı unutmayın:) Boom+Oylum Rocks yazısını gören Boomerlar, oradan devam etsin:p

How many posts can be made from a 2-days escape? Infinitely many if someone shoots as fast as breathing such as me:) On our first day we enjoyed Aya Yorgi, which is the most beautiful coats in Alacati:) After a huge dinner, Tektekci -which is a very famous shot bar, made our night. It was fun till morning:) 

6 yorum:

Yesim dedi ki...

Boom tarzına stiline bayılmayan yoktur herhalde ama ben senin yazışına, mizahına da hastayım. Alaçatı postlarını bayılarak takip ediyorum :)
Sevgiler.

yesstyle.blogspot.com

gulcekim dedi ki...

çok çok eğlenceli görünüyor alaçatı'ya gidilirde Tektekçi'ye uğranmaz mıııı :P yapılacaklar listeme ekledim bile boom Alaçatı maceran hiiiç bitmesin :)

Naked Queen dedi ki...

şu an bulundugum yerden her ne kadar memnun da olsam :) ' alaçatı ' dendiğinde akan sular duruyor.. ege denizi dendiğinde iç çekiliyor :)

harika vakit geçirmişsiniz ,gitmiş kadar oldum desem yalan :)) o havayı solumak baska:)

Melis dedi ki...

Harika bir tatil olmuş. Darısı başıma :)

Midyeee Allah'ım nasıl özledim.

Alaçatı'ya gider gitmez Tektekçi'ye uğrayacağım. Önereceğin shot var mı Boom?

Unknown dedi ki...

Çok güzel canım çekti :)
Boom bana Alaçatı da şöyle küçük güzel denize sıfır otel önerirmisin?

Unknown dedi ki...

Tatil yapamamış biri olarak imrenek baktım postuna :( shot olayı da süpermiş gerçekten.ne güzel de eğlenmişsindir!