18 Haziran 2012 Pazartesi

BOOMSTYLE | Altın Kelebek'de Begüm Salihoğlu


Geçen Pazartesi, yıllardır her sene yapılan meşhur Altın Kelebek ödül töreni gecesi idi. Türk televizyonlarının da müzik sektörünün de gözbebeği Altın Kelebek için ben de BEGÜM SALİHOĞLU imzalı bu nefis elbiseyi seçtim ve hazırlandım:) Begüm Salihoğlu'nun yeri bende başkadır, çünkü çook yıllar önce Galatamoda için ilk kez bir bloga, Styleboom'a şu postumda yine birbirinden güzel cicileri ile konuk olmuştu:)

Başta biraz acaba mı olsam da Begüm Hanım ve ekibi turuncunun saç, ten ve enerjime çok yakışan, çok uyan bir elbise olduğu konusunda hemfikirdiler:) Ve sonuç da çok güzel oldu bence:) Doğrusu bu kostümüm ile Altın Kelebek'i bilemem ama Altın Portakal bence benim hakkım:)

Bu elbise kırmızı halıyı fazlasıyla hak ediyordu ama gelelim törenin yapıldığı yere varmamıza dakikalar kala ani bir şekilde geri dönmemizin sebebine! Bir başka postun konusu olacak ama o gece aynı zamanda dünyanın en önemli bestecilerinden Giya Kancheli'nin Aya İrini'de IKSV İstanbul Müzik Festivali kapsamındaki Dünya Prömiyeri konseri olduğunu yolda hatırlamamla U dönüşümüz bir oldu. Dünya gözüyle kendisini gördüğüm ve Borusan Filarmoni'nin kusursuzluğunda dinlediğim için çok mutlu ve mesudum:) Altın Kelebek'e ise orada bulunan blogger arkadaşlarımın twitleriyle  gitmiş kadar oldum. O geceden bir fotoğraf da paylaşayım


I was invited to Altın Kelebek awards night last Monday and I choose a dress from Begum Salihoglu who is one of the most talented young couturiers of Turkiye. With its color and the moderate amount of glitter, the dress is fullu suited to me, I, most of all, loved its bowtie belt detail:) Though I can not walk the red carpet due to another very important event which I totally forgot and remember just when minutes left to start.  I preferred the concert since it may be one of the last ones of famous composer  Giya Kancheli.

20 yorum:

Gizem dedi ki...

aynen dediğin gibi, tam altın portakalsın, turunçgillersin, güneş gibisin boom boom ^*^

begum begum huuu dedi ki...

Ay çok yakışmışırmışın sne Altın Kelebeğe ama olsun bu da kaçmazmış:)
Begüm Salihoğluna zaten bayılıyorum elbisenin kurdele detayına bayıldım bayıldım:)


begumyagci.blogspot.com

Trendsum dedi ki...

oof boom kusursuz görünüyorsun! Keşke Altın Kelebeğe gitseydin de karamürsel sepeti gibi hazırlanıp giden ünlüler şık görseydi!!!

http://trendsum.blogspot.com/

Advocate's Closet dedi ki...

Turuncu kesinlikle yaz rengi!

www.advocatescloset.blogspot.com

Shelby dedi ki...

Elbiseye aşık oldum. Harika görünüyorsun Boom. Elbise gerçekten de senin enerjini yansıtıyor:)

Sibelce dedi ki...

Elbise çok şık.Üzerindeki duruşu tartışılmaz harika.Tabi belindeki aksesuarın hakkınıda yememek lazım.Senden sonra elbiseye hava katan o olmuş :)

sibelcemoda@blogspot.com

gulcekim dedi ki...

elbisenin güzelliği o müthiş kemerin yanında sönük kalmış boomcum :P kemerde elbisenin bir parçası mı yoksa sen zevkini konuşturup böyle bir kombin mi yaptın? kısa ama güzel bir post her zaman ki gibi eline sağlıkk <3<3<3

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ayyy mükemmel harika harkulade süpeerrrrrrrrrr:))
ne desem yetersiz kalır,bu renge pek yaklaşmam aslında ama inanılmaz enerjikdir.heleki bu modelde hiç düşünmemiştim artık düşünebilirim:)
model renk harikada kemer detayıda olayı patlatmış...
buradan kocaman 10 puan sana;)

shoppinglove dedi ki...

elbise sana okadar yakışmış ki!!
çok çok beğendim :)

irennem dedi ki...

Elbisen cidden çok hoş olmuş günün anlam ve önemine göre doğru renk, kesim ve kumaş..

Gel gelelim takıların olmamış boom..
Hiç bir şey takmadan daha şık olabilirdin. Kemerin oldukça afilli.

modarella dedi ki...

Çok doğru bir tespit yapılmış ve turuncu sana çok yakışmış Boom! Belindeki harikulade aksesuar ile çok şıksın.

Unknown dedi ki...

Altın portakal goes to Styleboom ! :) elbise gerçekten mükemmel, sen de öyle takılarınla her şey tamamlanmış :) bşka söyleyecek söz bulamadım :)

Unknown dedi ki...

Altın portakal goes to Styleboom ! :) elbise gerçekten mükemmel, sen de öyle takılarınla her şey tamamlanmış :) bşka söyleyecek söz bulamadım :)

Wear A Smile! dedi ki...

nası yani, sen şimdi bu güzelim elbiseyi giydin, böyle diva gibi süslendin ve sonra..? yazık olmuş yahu :( konser için üzerini değiştirdin mi yoksa bu kostüm uydu mu oraya da? dert oldu yalnız bana bakar mısın :)))
kuşak elbisenin can alıcı noktası tabii, saçların da çok zarif olmuş.. <3

kidi dedi ki...

beline nazar değdiricem diye korkuyorum içimde fesatlık yok ama :)

gözde dedi ki...

çok şıksın boom :) küpelerin markasını merak ettim bende :)

gözde dedi ki...

çok şıksın boom :) küpenin markasını merak ettim bende :)

Ahu dedi ki...

Boomcum tu tu tuuu 41 kere masallah.Okadar guzel olmussunki.Elbiseyi cok guzel tasımıssın ve bence renk çok doğru bir seçim olmuş.Byıldım ben sana.

*STYLEBOOM* dedi ki...

herkese tesekkurler, turuncuya artik o kadar da mesafeli yaklasmiciim:)

@trendsum karamursel sepeti tamlamasina koptum, en kisa surede cumle icind ekullanmaliyim:)

@irennem hakli olabilirsin ama ben bir sye takmazsam kendimi cok bir sey unutmusum gibi tedirgin ve huzursuz hissediyorum:)

@wear a smile konsere yetisebilmek icin eve donup motoru almamiz gerekiyordu zaten, gunduz ustumden cikardiklarimi isik hiziyla geri giydim:) hatta hadi hadi diyen koca sebebiyle bluzu ters giymisim:o yine de pisman degilim, konser muazzamdı!

@gozde kupeleri cook onceden Ankara'dan almistim ama nereen hic hatirlamiyorum:/ euromoda olabilir

Melis dedi ki...

Waooow Boom muhteşem görünüyorsun. Elbise harika ve sana bu renk çok yakışmış. Ay o kemer nasıl güzel öyle.