27 Haziran 2012 Çarşamba

MAKE ME BEAUTIFUL | Elidor'la Cuma Gecesi Saçı!


Her Cuma "Yaşasın Cumaaaaaaa!" dediğinizi duyar gibiyim hanımlar:) Ya da benim iç sesim içimden dışıma fazla taşıyor :o

Sizce yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz hummalı çalışma ne için olabilir? Bir Cuma gecesi saçı için! Evet:) Davet, parti, yemek, şık olmak, hoş olmak başlıca derdimiz ve elbette bir kadının en gösterişli aksesuarı da saçları ♥ Blogger arkidişlerim Nil Ertürk, Niyans ve bendeniz Elidor'un yeni Gösterişli Hacim Serisi ürünleri ile 3 farklı stilde 3 farklı tipte 3 pratik saç videosu hazırladık. Hepsi de Cuma gecesi dışarı çıkarken hacimli, capcanlı, dahası hızlıca ve pratik bir şekilde yapılası, ama çok hava atılası saçlar oldu:) Durdurulamadık, saç önerilerimiz yanında bir de o gecenin davetine uygun styling önerilerinde  bulunduk.


Canlı ve dinamik Boom, rocker chic Nil, sofistike Niyans . Bu üç kategoride Cuma gecesi saçı videolarımız Elidor Türkiye Facebook sayfasında.

Bence hacimli saçlar için önce hacimli saç dipleri gerek, özellikle benim gibi bi küp saç varsa, sönmemesi şartsa :) Şahsen Boom dalgası nasıl yapılıyor tane tane anlattım, hepinizi video karşısında eli maşalı ve de çok havalı görmek isterim. Bir zamanlar yine bu blogda anlattığım bigudi işine üşenenler için de maşayı devreye sokarak olayı daha da kolaylaştırdım:)


Bu aplikasyonla bizim Cuma gecesi ortamımıza göre saçlarımızı nasıl yaptığımızı görüp uygulayabilmeniz dışında siz de saçlarınızı "durun durun benimki de çok havalı oldu" diye fotoğraf yükleyerek paylaşabilecek,  her hafta da Mango'dan 150 TL hediye çeki ve Elidor Maksimum Hacim Serisi'nden hediyeler kazanacaksınız.

Hadi bir an önce Elidor Türkiye Facebook sayfasına ışınlanın:)

Me and my fellow blogger friends prepared video tutorials in collaboration with Elidor:) Ladies; get ready for the coolest hair styles and styling tips for a Friday night out! It's just a click away from here at Elidor Turkiye Facebook Fan Page.

2 yorum:

gulcekim dedi ki...

Elidor uzun zamandır kullandığım hayat kurtarıcım her ne kadar sacım cok ince Telli olup masa tutmasa da güzel bir post zevkli bir video olmuş boom emegine saglık :) burada ayağında ki botlara da şaşıra şaşıra bir hal oldum :o

Unknown dedi ki...

harika bir post, emeğine sağlık :)


http://enacemiyazar.blogspot.com/