11 Haziran 2012 Pazartesi

HEDİYE | En Mutlu "An"larıma İpekyol'la Geri Döndüm ♥

TEBRİKLER MY LIFEBOOK ve WILLDONE. ÇEKİLİŞ VİDEOSU BURADA!
Fotoğraf: Zeynep Güçlüten
Teşekkürler: The House Hotel-Galatasaray

Hayatımızda bir dönemi kapatıp yepyeni bir başka dönem açan o "an"lar biz kadınlar için sanki daha özel değil mi? O anı düşlemek, o an gelmeden çok önce kafanda onu yaşamak, ne giyeceğini, nerede olacağını, nasıl geçeceğini:) Ve o "an"a azıcık bir zaman kala hala bir telaş, bir kararsızlık, bir karmaşa içinde kalakalmak, yine de bundan bile mutlu olup, "tatlı telaşlar bunlar" diye kendine teselli bulmak:) Elbette bu anları esas güzel yapan sen ve sadece bu anlara özel yüzünü ay gibi parlatan, içinden dışına akan o bambaşka gülümseyişin.  Amaaa mükemmel yapan da senin kendini harika bir elbise içinde, tam da sana göre bir saç ve makyajla, hayallerinin pabucu içinde bulman! Bu özel anlar için tartışmasız ilk uğranan adreslerden biri İpekyol. Ben bugün İpekyol'dan seçimlerimle mezuniyetime, nişanıma, söz seromonime geri gittim. Şimdi sizi de yanında hediyesi ile bana eşlik etmeye çağırıyorum:)


Mezuniyet balosu... Bazılarımızın uzun, gösterişli, güzel bir elbise ile ilk tecrübesi! Heyecanı, keyfi ayrı, gecenin kraliçesi olma stresi ayrı:) Ben mezuniyetler için hep uçuşan kumaşlar, parlak renkler öneriyorum. O yüzden bugün mezuniyetime geri dönsem tam da bu renk, böyle uçuşan, ben dans ettikçe benimle dans eden bu elbiseyi giyerdim:) Saçlarımı yandan toplatır, elbiseyle aynı renk bir ayakkabı seçerdim!


Mezuniyette ayakkabınızın bilekten bağlı olmasına, yanınıza bir de babet almaya dikkat edin:) Bir fiyonk, bir çiçek, ufak bir sevimlilik sizin gençliğinize yakışacak, sakın büyük görünmeye çalışmayın:)


Kız isteme olayı! O büyük günlerden biri, sonucun en belli olduğu hallerde bile bi' heyecan, ah bir de şu kahve olayı:)) O gün çok zarif olmak, çok papatya olmak, çok becerikli olmak lazım. İşte ben bugün kız isteme ve söz günüm olsa kesinlikle bu elbiseyi seçerdim. Kahveleri ikram ederken seni zorda bırakmayacak ölçülü bir yaka, tamm dizin hizasındaa etek boyu, "gelin olmuş gidiyorsun"a yakışır bir beyazlık, zaten yüzüğün takılacağı için aksesuara çaba harcamana gerek olmayacak ışıltılı kol ve yaka. Kahvenin tuzu da tamamsa evet ben tamamım:)


Kaç kişi kimsenin bakmadığını sandığı zamanlarda gizli gizli yüzüğüne bakıp gülümsedi söylesiiin:)


Tabii bazen bu isteme merasimi aile ve çok yakınlar arası mini bir nişan törenine de dönüşebiliyor, ayrı bir nişan daveti yerine böyle bir durumda isteme/söz/nişan bir arada pek de güzel yapılabiliyor. O durumda belki yine uzun ama biraz günün başlangıcına da uygun bir kostüm: mesela modern bir tulum enfes bir seçim olabilir.

Nişan kıyafetinizi seçerken özellikle yaka bölgesinde hafif bir ışıltı ya da hareket olması fotoğraflarda çok güzel bir görüntü verir:) 


Nişan daveti ise düğün yarısı gibi bir şeydir. Bir ön prova bile diyebiliriz, sadece aksaklıklar seni çok çıldırtmaz, dünyanın sonu geldi sandırmaz:) Böyle bir nişan davetinde de müstakbel gelin ne giyse mübahtır. Sanırım ben büyük bir nişan yapsaydım özellikle rengi ve yaka/kol biçimi ile bu elbiseyi seçerdim! Bir puantiye elbisede de aklım kalırdı ama kayınvalidem bunu beğenirdi, annem onaylardı, işlem tamamlanırdı:p 


İnci ve dantel... İkisi bir arada asil bir görünümü garanti ediyor.


Kardeşini ya da can dostunu evlendirmek! Böyle bir gülme bir ağlama, herşeye ortak olma  hali! Perdecideki ikinci telefon numarası senin, yanlış giden herşeyin suçu, güzel giden herşeyin teşekkürü senin:) Gece 3de telefonuna "ben bu adamdan ayrılıyorum!" diye gelen hezeyanlı mesaja "dur şekerim saçmalama, bekle geliyorum" diye pijamayla koşma sorumluluğu senin:) O "evet" derken hala bir eksik var mı diye kontrol ededurduğundan belki de en arkada kalma durumu senin. Ama bir yandan bir kocaman mutluluğun ortağı, her fotoğrafta sana gönderilen öpücüğün sahibi, gelinin kahramanı olma şansı senin. Durun korkmayın, bu elbise fotoğrafda göründüğü gibi beyaz değil, daha bir sütlükahve;) Kısacası beyaz gelin aksini istemedikçe gelinin:)


Eminim hepiniz bunlardan bir ya da birkaçını yaşadınız, ya da belki yaşamaya hazırlanıyorsunuz:) O yüzden hadi bir oyun oynuyoruz, bu oyunun sonunda da 2 şanslı Styleboomer'a İpekyol'dan 500er TL'lik iki hediye çeki hediye ediyorum:) Nasıl mı?
  • Umuyorum bu blogun "İzle"yicisi olmuşsunuzdur
  • Sonra bu posttaki birbirinden güzel 5 kostümden birini seçip, hemen bu postun altına 17 Haziran 2012  geceyarısına kadar
"Bugün mezuniyet baloma/ nişanıma vs. geri dönseydim şu elbiseyi giyerdim çünkü..." 
ya da
"Bugün mezuniyet balom / nişanım vs. olsaydı şu elbiseyi giyerdim çünkü..." 
                                                       şeklinde yorumunuzu bırakıyorsunuz:)
  • Yorumunuzun sonuna size hemen ulaşabilmemiz için mail adresinizi eklemeyi unutmuyorsunuz.

Henüz bu anlardan birini yaşamamış olanlar hayal kuracak ama ben özellikle geçmişe dönenler ne yorum yapacak çook merak ediyorum:)


Kazanan 2 şanslı kişiyi video ile belirleyeceğim, ve yine bu posttan duyuracağım:)
Adsız ve soruya uygun cevap bulunmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak. 

259 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 259 / 259   Yeni›   En yeni»
Ezgi dedi ki...

bugün mezuniyet baloma geri dönseydim kesinlikle 5. elbiseyi giyerdim çünkü şimdi baktığımda seçtiğim elbiseyle kendimi çok bilinçsiz görüyorum şık olayım derken kendimi renklere boğmuşum oysaki bu elbisenin kumaşıyla çok asil boncuk detaylarıyla çok genç gözükerek gecenin en şıkı olabilirdim:)
(c_dmr@yahoo.com)

Adsız dedi ki...

Styleboom, blogunun ve İpekyol Facebook sayfasının uzun zamandır takipçisiyim zaten ve tabi İpekyol koleksiyonlarının :)

Gelelim hayallerime, eğer bu yakınlarda nişanım olsaydı tercihimi siyah tulumdan yana kullanırdım. Asimetrik yakası ve yine yakadaki taşlı detay hem modern hem de asil bir görünüm sergiliyor. Hareket kolaylığı da önemli bence. Sadece siyah olması boğabilir diye düşündürüyor ama o kadar güzel ki dert etmiyorum. :)

Adsız dedi ki...

Styleboom, blogunun ve İpekyol Facebook sayfasının uzun zamandır takipçisiyim zaten ve tabi İpekyol koleksiyonlarının :)

Gelelim hayallerime, eğer bu yakınlarda nişanım olsaydı tercihimi siyah tulumdan yana kullanırdım. Asimetrik yakası ve yine yakadaki taşlı detay hem modern hem de asil bir görünüm sergiliyor. Hareket kolaylığı da önemli bence. Sadece siyah olması boğabilir diye düşündürüyor ama o kadar güzel ki dert etmiyorum. :)

merve.doger@hotmail.com

sihirlimavi dedi ki...

Merhaba StyleBoom,
Hepsi de o kadar güzel şeyler ki, birbirinden şık, birbirinden tarz ve birbirinden değerli görünüyor. Fakat, içlerinden biri var ki, diğerlerini de gördükten sonra hep ona dönüp karşılaştırdığım güzellik oldu. Evet, ilk fotoğraftaki fuşya elbiseye tabiri caizse ba-yıl-dım. Tam yaz günlerine denk rengiyle cıvıl cıvıl, uçuş uçuş eteğiyle ve tül detaylarıyla yaz akşamlarının vazgeçilemeyecek hafifliğini taşıyor, modeli harika ve sanırım bu yarışmada şanslılardan biri ben olursam "Eğer mezuniyet törenime geri dönebilseydim, o gece pişti olduğum arkadaştan köşe bucak kaçmak yerine, salına salına tüm salonda arzı endam edeceğim bir bütünlük olurdu...Ben ve fuşya elbise... Mmmm, hayali bile güzel :)

Zaten izleyicindim, facebook işlemi tamam https://www.facebook.com/sihirli.mavi ve umarım şanslı ben olurum :)

Sevgilerimle...
worldsameworld@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Boom, sözüme geri dönseydim kesinlikle o elbiseyi giyerdim. Boyu, rengi, ışıltılarıyla tam benlik. Artık kızım giyer=P meryemkocisi@gmail.com (Meryem Koç Işık)

Grace Happy dedi ki...

bugun abım evlense ıdı kesınlıkle arkdas dugununde gıyılecek olan beyaz kol detayı puskullu elbıseyı dusunmeden secerdım :)cunku beyaz ve vucuda oturan parcalar tam benlık :)

cerenn.sahinn@gmail.com

Shelby dedi ki...

Boom blogunun zaten takipçisiydim, İpekyol'u da Seher Yıldız olarak beğendim.

Keşke nişanıma geri dönseydim. Aslında nişanımda giydiğim iki elbiseden biri İpekyol'du:) İsteme bölümünde giydiğim İpekyol elbisem üstü siyah dantel altı düz siyah diz altında biten, kahve servisi yapmak için ideal bir elbiseydi. İkinci elbisemi hatırlamak bile istemiyorum son ana kalmıştı ve hiç içime sinmemişti. O güne geri dönseydim, ikinci elbisem yerine son fotoğraflardaki kolları siyah dantelli elbiseyi seçerdim:)

seheryldz@gmail.com

b dedi ki...

Merhaba Bugün en yakın arkadaşımın dostumun dügünü olsa son elbiseyi giyerdim çünkü gelin kadar olmasa da çok güzel olucak,bütün gün koşuştursan bile yine modun dan hiç birşey kaybetmeyip bütün gözlerin gelinde ve sende olduğu, hee bi de deli gibi oynayıp kendini dağıtsanda o sonradan izlenen düğün videolarında ah bak surası söyle olmuş falan diye bi derdinin olmadığı bi elbise olduğu için giyerdim.Belki nişan elbisesi bile yapabilirdim ortamına göre :)

bsrafrat@hotmail.com

busra dedi ki...

Merhaba Bugün en yakın arkadaşımın dostumun dügünü olsa son elbiseyi giyerdim çünkü gelin kadar olmasa da çok güzel olucak,bütün gün koşuştursan bile yine modun dan hiç birşey kaybetmeyip bütün gözlerin gelinde ve sende olduğu, hee bi de deli gibi oynayıp kendini dağıtsanda o sonradan izlenen düğün videolarında ah bak surası söyle olmuş falan diye bi derdinin olmadığı bi elbise olduğu için giyerdim.Belki nişan elbisesi bile yapabilirdim ortamına göre :)

bsrafrat@hotmail.com

admin dedi ki...

Bugün mezuniyet balom / nişanım vs. olsaydı 4 nolu dantel elbiseyi seçerdim çünkü asil vintage görünümüyle kendisini çok beğendim. Teşekkürler boom!
kurbagaprensesler[at]hotmail[dot]com

Chocolatte dedi ki...

Merhaba :)

Benim mezuniyet balom olamadı malesef bir aksaklıktan dolayı kep atabildim sadece :(

Ama mezuniyet balom olsaydı kesinlikle 1.resimdeki fuşya elbiseyi seçerdim o canlı renkle hem kendime hem etrafıma enerji saçar iç açar eteğimi savura savura dans eder mezuniyetin tadını çıkarırdım. E azıcıkta Dikatt çekmeden akılda kalmadan olmaz tabi ;):)

chocolate.vildan@windowslive.com

fulayarici dedi ki...

bugün canım kardeşimin düğünü olsa ben kesinlikle pembe uçuş uçuş şifon elbiseyi giyerdim.. çünkü kardeşim beyazlar içinde o kadar güzel olurdu ki ee bende ablacığı olarak sönük kalmak istemez esmer tenimde o pembeyi patlatırdım:)) sevgiler fulay arıcı
fulayarici@hotmail.com

KartalicEsra dedi ki...

Güzel bir üniversiteden mezun olup balo yapmayan biri olarak o fuşya elbiseye bayıldım bembeyaz tenime uçuş uçuş fuşya elbisemi giyinip salınmak isterdimm

kucukmelegim2410@gmail.com

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Bugün mezuniyetime geri dönsem kesinlikle senin de mezuniyet için seçtiğin uzun pembeyi seçerdim böylece hem bu güzel renkle tüm siyah abiye elbiselerin arasından sıyrılırdım hem de uçuşan eteklerimle prenses gibi hissederdim aaah ah keşke geri dönebilsem 2 yıl geriye :)
gozdebaycur@hotmail.com

C'estLaVie dedi ki...

Eğer nişanlanacak olsaydım kesinlikle siyah tulumu seçerdim çünkü tam benim zevkimi yansıtıyor :)

bngsevlgl@hotmail.com

Unknown dedi ki...

ipekyolun sıkı bir takipcisi olarak,bugün nişanıma dönsem 2.resimdeki pembe kıyafeti giyerdim çünkü hayalimdeki nişanı yapamamıs olduğum ve sade bir aile yemeğiyle bu özel günüm sona erdiği için.. bu elbise hem bedenime uyacağı icin hemde sarı saclarımla, pembe elbisenin içinde o gecenin starı sadece ben olacağım için mükemmel bir tercih olurdu..
Kına gecem ipekyolun ucuk pembe uzun bir elbisesi olsa da, o gecenin fuşya elbiseyle uçuş uçuş havalandığı ve saatlerce eğlendiğim bir gece olmasını dilerdim ... sevgiler...nazliozpoyraz@hotmail.com

tugba dedi ki...

eğer kendi söz/isteme törenimde giymek için bir elbise seçmem istense bende o beyaz elbiseyi seçerdim çünkü beyazın masumiyetine inanıyorum :) byctugba@gmail.com

askaturlu dedi ki...

Bugün olmasa bile bu ay sonunda mezuniyet törenim var. Mezuniyet törenimde kesinlikle 2. elbiseyi giyerim çünkü rengiyle,modeliyle çok havalı ve cıvıl cıvıl bir kıyafet:)
ilaydadik@gmail.com

zeys dedi ki...

Bugun nısanıma geri donseydim eger kesınıkle sonuncu elbıseyı gıyerdım.Cunku tam gonlume gore bır elbıse ama o zaman bulamamıstım sanırım aceleden yada heycandan ve vakıt darlıgından ınsan ne alacagını bılemıyo ama gerı donsem kesın bunu gıyerdım :)
zeynep.ozkanli@hotmail.com

Eflatun dedi ki...

Geçmişe dönmeme gerek yok mezuniyet için, çünkü iki hafta sonra kendisi! =)
Ben de o uçuş uçuş pembe elbiseyi giymek isterim, ama onu siyah ayakkabılar ve siyah bir çanta ile tamamlarım. Sonra da yaz akşamı esintisine bırakırım kendimi ki saçlarım ve eteklerim hafif hafif dalgalansın dursun =)

busra.gencer@gmail.com

Pelin Ofluoğlu dedi ki...

Selam,
bugün nişanım olsaydı sonuncu (5.)elbiseyi gönül rahatlığıyla giyerdim. Çünkü bu harika sırt dekolteli elbise; hem krem rengiyle gelinlik beyazına yumuşak bir geçiş sağlıyor ve bir anlamda gelini hazırlıyor, hem de püskül detaylarıyla, gelinin evlilik boyunca sorumlulukları taşıyabilecek güçlü omuzlarına dikkati çekiyor, bu da kayınvalide ve kayınpeder için iyi bir mesaj olabilir :) sevgiler...

Pelin Ofluoğlu
mail: pln_ofluoglu@hotmail.com

aslimeltem dedi ki...

Merhaba, izleyiciniz oldum, ipekyol face sayfasını İnci Su olarak beğendim. Hepsi birbirinden güzel, bugünlerde nişan konusu gündemde olduğundan inci ve dantelden oluşan o muhteşem elbiseyi giymek isterdim, inci ve dantelin birlikteliği harika. Bu elbise ile nişan günümde hem asil, hem de şık bir kadın olarak etrafta dolaşmak, misafirlerini ağırlamak ve unutulmaz bir nişan töreni yaşamak harika olurdu.
zeliscemo@hotmail.com

Unknown dedi ki...

merhaba şartlarınız tamamdır
mezuniyet baloma dönmüş olsam kesin fuşya elbiseyi giyerdim böyle canlı çekici renkleri çok seviyorum modeli ne bayıldım ve ozamanki fiziğimlede kesin harika görünürdüm diye düşünüyorum..
gulben_konu@hotmail.com

Elif Alican dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma/ nişanıma vs. geri dönseydim dördüncü elbiseyi giyerdim çünkü nişanım olmadı ve içimde büyük bir ukte oldu.. ayrıca elbise çoookkk hooooşşşş :D


Elif Alican
fatmabetulalican@windowslive.com

buket dedi ki...

bir düğüne katılıyor olsaydım ki en yakınımın dugunune gıdecegım.. dun gorup asık oldugum omuzları siyah püsküllü elbiseyi giymek isterim.. hem çok şık hemde çok zarif..
buketcengizarch@gmail.com

chora dedi ki...

en yakın arkadaşımın düğününe gidiyorum.. fuşya elbiseyle;)

uzun eteğim rüzgarda uçuşuyo ve ben hep dans ediyorum..

ilkemcaliskan@gmail.com

L.Şermin dedi ki...

Bugün en yakın arkadaşım evleniyor olsa -ki gerçekten evleniyor- sırt dekolteli, kolları hareketli elbiseyi tercih edip onun yanında olmak isterdim. Sütlü kahve olması da ayrı bir güzellik tabi o gece beyaz yasağı var:)
Sermin Yavuz
leylaserminyavuz@gmail.com

lara dedi ki...

Cok ozel bir arkadasimin 1 ay sonra gerceklesek dugununde su sahane pembe elbiseyi giymek isterdim:)tam da ortalikta saga sola kosturacak olan nedimeye yakisacak renge, modele sahip:) bayildimmm:)

konulb@gmail.com

lara dedi ki...

Cok ozel bir arkadasimin 1 ay sonra gerceklesek dugununde su sahane pembe elbiseyi giymek isterdim:)tam da ortalikta saga sola kosturacak olan nedimeye yakisacak renge, modele sahip:) bayildimmm:)

konulb@gmail.com

Fido dedi ki...

mezuniyet-isteme-söz-nişan-düğün hepsi geçmişin tozlu sayfalarında kaldı,ama tekrar o günlere dönme şansım olsaydı mezuniyetimde fuşya rengi,tek kol elbiseyi giyer,kocaman 4 yılı geride bırakmanın iç sıkıntısını fuşyayla renklendirirdim.Ama olsun önümüzde hem de 3 ay kadar önümüzde kardeşin düğünü var,belli mi olur,belki hayaller gerçek olur :)

firdevs.aksoy@yahoo.com

www.fido-land.blogspot.com

NAZLI dedi ki...

Merhaba.Ne güzel bir hediye bu.O kadar çok isterim ki şanslı kişi olmayı.Bugün mezuniyet balom olsaydı ben pembe elbiseyi giyerdim çünkü cıvıl cıvıl,neşeli bir elbise.Ben mezuniyetimde siyah bir elbise giymiştim.Hangi akla uyduysam artık.Keşke o zaman böyle bir elbisem olsaydı :)

naznaz17@gmail.com

Facebook:Naz Çiçek

saime dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma GEri dönseydim senin arkadaş düğününde giyindiğin sütlükahve elbiseyi giyinirdim çok ama çok güzel, sırtı, duruşu, modeli, herşeyiyle çok asil...tüm gözler üzerimde olurdu eminim...
saimerden@hotmail.com

Adsız dedi ki...

seneye mezunum ve mezuniyetimde kesinlikle 5. elbiseyi giymek isterimmm. çünkü o benim için yapılmış.. beni mutlu etmek için yaratılmış.. bu mutluluğu zevkle tatmak isterim;)

Unknown dedi ki...

Ben nişan için kombinlediğin o müthiş dantel elbiseyi çok yakın bir akrabamın kır düğününde giymek isterdim.Yeşilliklerin içerisinde krem, kırık beyaz tonlarında olan o elbiseyle bir kır çiçeği gibi olmak da isterdim. :) Ayrıca dantel vazgeçilmezlerim arasındadır. :)
Gülşah TEZ
gulsahtez@gmail.com

Unknown dedi ki...

selam, eğer en yakın arkadaşımın düğünü olsaydı bej rengi sırt dekolteli omuzlarında siyah dantel detayları olan elbiseyi giyerdim.Bu elbiseyi İpekyol 'da daha önce görmüştüm ve gözüm kalmıştı.Burdan kısmetmiş:):)

dilek

mesmilemelove@gmail.com

mesmilemelove.blogspot.com

Merve Karaman dedi ki...

Bugün arkadaşımın düğünü olsaydı 5. elbiseyi elbiseyi giyerdim çünkü hem çok zarif, hem de omuz detaylarıyla
farklılığını ortaya koyuyor.

zmervekaraman@gmail.com

saf çikolata dedi ki...

kendi nişanım olsaydı ben ilk fotoğraftaki pembe mezuniyet elbisesini giyerdim. madem nişanlanıyorum o gün cıvıl cıvıl olmayı tercih ederdim. o gün kendimi prenses ilan eder ve bu fosforlu renkle iddiallı bir tavır sergilerdim. eminim ailelerin birbirleriyle tanışmasıda mezuniyet balosu kadar heycanlı olacaktır. bu çok kalabalık olmayan kutlamanın mutlu kızı olmak kişiye özel bir mezuniyet tadını verebilir. bu da demektir, mutluluk... çünkü kızlar hep gecenin en güzel kızı olmak ister.
frambuazlibeyazcikolataaa@hotmail.com

Masum İnciler dedi ki...

Mezuniyet balomda mor saten bir elbise seçmiştim ve satenle harekette zor oluyor haliyle şimdi tekrar mezuniyet balom olsa pembe elbiseyi giyerdim hem rengi benim rengim hemde rahat bir elbise, en azından bütün gece elbise şöyle mi böyle mi diye uğraşmazdım :)

masuminciler@hotmail.com.tr
http://www.facebook.com/burcu.ekici.33

Cenedra dedi ki...

Merhaba Boom.Henüz nişanlanmadım ama eğer "Bugün nişanım olsaydı kesinlikle sırt dekolteli,omuzları siyah detaylı elbiseyi giyerdim çünkü sırt dekoltesini hem tarz olarak çok seviyorum hem de fiziğime çok yakıştırıyorum.Ayy rengi de şahane insan kendisini kuğu gibi hisseder gerçekten :)))öpücükler Boom:)

rainylondon88@gmail.com

ESMA ÇELİK dedi ki...

Bugün mezuniyet nişanıma yada düğünüme geri dönseydim kesinlikle 4.sıradaki kırık beyaz uzun elbiseyi tercih ederdim çünkü ben cok begendim,bayıldım vede hem değişik bir tarz olurdu.
esmaunalcelik@hotmail.com

halil dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma/ nişanıma geri dönseydim 2sıradaki pembe uzun elbiseyi secerdim cünkü tam benim sevdiğim tarzda renk model muhteşem...
halilcelik07@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Bugün nişanım olsa kesinlikle zarif tulumu tercih ederdim...
ki edicek gibiyimde:)
fashionwomenbella@yahoo.com.tr

Güliz dedi ki...

Bugün can dostumun dügününe katilacak olsaydim kesinlikle fusya elbiseyi tercih ederdim. Acik renklerden kacinirdim boyle seker gibi canli enerjik bir renk secerdim:))
dtguliz@gmail.com

Gunes ozupek dedi ki...

bugun mezuniyetime geri donseydim kesinlikle pembe elbise gibi bir elbiseyi tercih ederdim zira o zaman kafam calismiyormuydu ne annem ne derse alip gitmisim kendimide hic iyi hissetmemistim :( yalniz henuz nisanim gerceklesmedi ve bu kemik rengi elbise cok ama cok hosuma gitti:)
gunesozupek@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Boom öncelikle elbiseler sana çok yakışmış seni şık ve zarif göstermiş ;) eğer bugün nişanım olsaydı Kardeşini ya da can dostunu evlendirmek! olanı seçerdim çünkü hem çok şık hemde çok havalı ayrıca çok asil duruşu var :) gözlerin benim üzerinde olmasını isterdim ..
tuba arslan
arslantuba200@gmail.com

Unknown dedi ki...

mezuniyetim olsaydı en sondaki beyaz elbiseyi giyerdim çünkü şu aralar facebookta bolca gördüğümüz mezuniyet albümlerinden de belli olduğu üzere bu kıyafetle saks mavisi, siyah, pembe gibi renklere ve taşlara tüllere boğulan kızların arasında gayet zarif ve farklı görünebilirim:)
duyga@hotmail.com.tr

Unknown dedi ki...

merhaba,
öncelikle nişanımda uzun dantel elbiseyi giyerim çünkü;

bi İPEKYOL hayranı olarak benim için nişana giden yol İPEKYOL`dan geçer dedim durdum ve şimdi nişan hazırlığı içerisindeyim..dantel bana hep evliliği hatırlatır hangimizin çeyizinde bir parça dantel yoktur ki...yapacak kadar becerikli olmasam da evlilik hayallerimizin ürünüdür dantel..ve bu özel gün ancak dantel uzun bir elbise ile tamamlanır..

Not:nişan elbisemi çocuklarıma saklama gibi bir hayalim var yıllaaar sonra bu elbiseyi biraz sararmış olarak sandıktan çıkardığımı hayal ediyorum...
kolaylıklar diliyorum sana..:)
mervedemir@msn.com

Unknown dedi ki...

merhaba,
öncelikle nişanımda uzun dantel elbiseyi giyerim çünkü;

bi İPEKYOL hayranı olarak benim için nişana giden yol İPEKYOL`dan geçer dedim durdum ve şimdi nişan hazırlığı içerisindeyim..dantel bana hep evliliği hatırlatır hangimizin çeyizinde bir parça dantel yoktur ki...yapacak kadar becerikli olmasam da evlilik hayallerimizin ürünüdür dantel..ve bu özel gün ancak dantel uzun bir elbise ile tamamlanır..

Not:nişan elbisemi çocuklarıma saklama gibi bir hayalim var yıllaaar sonra bu elbiseyi biraz sararmış olarak sandıktan çıkardığımı hayal ediyorum...
kolaylıklar diliyorum sana..:)
mervedemir@msn.com

morkebelek dedi ki...

ahh boom seni postlarını çok özledim <3 hızlı bi turdan sonra hediye postuna yorum bırakmadan duramadım (:

Bugün nişanıma geri dönseydim dantel uzun elbiseyi giyerdim çünkü gecenin prensesi olmak için çok iyi bir seçim (:

gulgun.sahin(@)denizbank.com

cero dedi ki...

Sevgili boom,

Uzun süredir uzaktan bir blog okuyucusu olsam da, ilk kez bana bir yorum yazdiran, ilk kez bir elbise'nin pesinde alamayacagimi bilerek kosmama sebep olan, ve 2 gündür durmadan kendisini düşündüren,su son resimdeki sütlü kahve sırt dekolteli muhteşem elbise oldu...Bugün nişanım olsa, kesinlikle bu elbiseyi giyerim.Hatta dün daha canlı hayal edebilmek için İpekyol'a gidip bu elbiseyi denedim..Onu giyerim çünkü sanki benim için yapılmış gibi, sebepsiz de olsa beni al der gibi, sen bir prensessin, en zarif,en romantik, en büyüleyici sensin der gibi durdu üstümde..kazanan yorumcu ben olursam da yine o'nu gidip alacağım...Kim bilir , belki o heyecanlı günü yakınlaştırır, şans olur bana;)

ceren_84_99@yahoo.com
facebook: Ceren Kosker olarak begendim.

zarigan dedi ki...

Bugün mezuniyet partime geri dönseydim pembe elbiseyi giyerdim çünkü elbise çok kibar asil zevkli ve uçuş uçuş hele ayakkabılar tam bir zerafet göstergesi keşke 15 yıl geç doğsaymışım.

tüm şartlar yerine getirildi.

zeliha arıgan
zarigan@gmail.com

Ece Yılmaz dedi ki...

Mezuniyet baloma geri dönecek olsam tam da dediğiniz gibi uçuş uçuş pembe uzun elbiseyi tercih ederdim:) Hem ilk uzun elbise ve bilekten bağlı topuklu ayakkanı deneyimim olurdu hem de gerçekten göz kamaştırırdım:)

Ece.yilmaz93@hotmail.com

buckland dedi ki...

Merhaba:)
Evleneli 2 hafta olmuş yeni bir gelinim ben:)Bu postu görünce çok mutlu oldum çünkü kına gecemde ipekyoldan lacivert bir tulum tercih ettim ve çok beğenildi.Bugün kına geceme geri dönsem 4 numarayı yani tulumu tercih ederdim çünkü hem çok beğendim hem çok rahat ettim hem de herkes çok beğendi:))
thebes_org@hotmail.com

glcn dedi ki...

Bugün mezuniyet nişanıma geri dönseydim 5. elbiseyi giyerdim çünkü kol detaylarını çok beğendim. kendi nişanımda kısa bir elbise giymiştim şimdi uzun mu olsaydı diye düşünüyorum:) gutanyeli@gmail.com

Adsız dedi ki...

owww heyecan yaptım bırden hayalı bıle güzell :))

Bugün nişanım olsaydı dantelle incinin uyumu seçtiğn o muhteşem elbiseyi giyerdim çünkü bütün davetliler gösterişli giyinip dikkatleri üstüne çekmek isterken sade ve şık bi görüntüyle begeni toplıyıp bütün dikkatleritoplamış olurdum eminim :)

nazenin__ce@hotmail.com

Sukran msahin dedi ki...

Bugun nisanım tekrar olsaydı sonuncu kemik rengi omzunda soyah dantel detayli elbiseyi giyerdim eminim yillar sonra baktığımda pismanda olmazdım resimlerlede barisirdim:))))) kendime bol sans diliyorum kim bilir belkide bana cikar o elbiseyi alir nisan tazelerim :)))))
Sukranmutlusahin@hotmail.com

Gunes ozupek dedi ki...

Bugun mezuniyetim olsaydı ki olmicak ama :) suan hayal kurmak istiyorumki kesinlikle pembe elbiseyi giyerdim cıvıl cıvıl içim açılırdı
Gunesozupek@hotmail.com

handeguler dedi ki...

Eğer benim seçmem gerekirse kesinlikle nişanlık kıyafeti seçerdim. Kendi nişanımda herkes gece kıyafeti giyecek senin farklı olman gerek diyen annemin telkinleriyle hiç içime sinmeyen bir kılıktaydım. Hala aklıma geldikçe hayıflanıyorum. Tekrar o güne dönemem elbetteki ama bu hediyeyi kazanırsam belki bir parça hafifler duygularım:)
Ha bu arada zaten İpekyol'u facebook'ta talkip ediyordum. Seninde yıllardır takipçinim zaten

Hande SARI GÜLER
www.handenindunyasi.com
hande_guler2002@hotmail.com

buket dedi ki...

bugün mezuniyetim olsa fusya elbiseyi giyerdim. o ne canlı bir renk öyle:)
sevgiler boom

«En Eski ‹Eski   201 – 259 / 259   Yeni› En yeni»