20 Temmuz 2012 Cuma

KİTAP | Emel Kurhan's Istanbul&Paris City Guide


Herkese güzel Cumalar!
Ve herkeseee sözde değil özde "hoşgörülü" Ramazanlar:)
Ben oruç tutmuyorum, ama oruç tutan Boomerlara hem sabır diliyor hem de bu süreçte kendilerine çok iyi bakmalarını salık veriyorum. 

Bu postun sebebi dünyanın en cici seyahat kitaplarından birini daha doğrusu çiftini size anlatmak:) Emel Kurhan's City Guide for Istanbul and Paris ♥ Yazbükey tasarımcısı Emel Kurhan'ın elleriyle hazırladığı bu kitaplar  mutlaka sizde de olsun derim.

Paris bazlı bir tasarımcı olan Emel Kurhan iki şehirli muhteşem bir kadın. Paris ve İstanbul:  ikisi de onun evi, ikisi de onun vazgeçilmezi.  İşte bu iki şehri onun gözüyle anlatan ve gezme/görme ipuçları veren bir kitap hazırlamak eskiden beri hayaliymiş, sonunda bu hayali "hayata renk katmak bizim işimiz" diyen Jotun Boya gerçekleştirmiş. Çok iyi etmiş!


Kitapta her şey 100% el yapımı! Fotoğrafları Kurhan çekmiş, notları elle yazmış, kaneviçeler yapılmış, çizgi karakterler kondurmuş, bütün tasarım ona ait. Bu güne kadar yabancı arkadaşlarına anlattığı İstanbul ile Türk arkadaşlarına önerdiği Paris bu kitapta, bir turist gibi değil Paris'te seçkin bir yerli gibi gezmenin anahtarı;)


Kısacası şimdi sırada bu kitaptan edinip, önce orta sehpayı, kitaplığı ya da masaüstünü sevndirmek, sonra post-itlerle notlar alıp tabana kuvvet gezmek var:) Kitaplar Robinson Kitabevi ve Beymen Blender'larda satılacak ve geliri de hayvanlar için kullanılacak. Bu da diğer bir ♥ sebebi:)
Veee pek Parizyen videosu:

7 yorum:

Gizem dedi ki...

hayata güzel dokunuslar...

Adsız dedi ki...

ne kadar yaratıcı olmuş kitapların tarzı


htpp://yagmuryucel.blogspot.com

gulcekim dedi ki...

Beymen blenderda olması zor olmuş keske bütün kitapçılarda olsaymış ama cok yaratıcı görünüyor kitap cok begendim boom. bu hafta supersin hergüne bir post sigdirdin hep boyle kal dertsiz tasasiz mutlu huzurlu.. Öpücükkk :))

confused beak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
shoppinglove dedi ki...

çok yaratıcı çok beğendim

rahat yazar dedi ki...

yaratıcı çalışma ve el emeği olması güzel:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@gizem kesinlikle!

@yagmur yucel evet tam emel kurhan:)

@gulcekim robinson kitapevlerinde de armis:)

@confused beak %1milyon katiliyorum:)

@shopping love evet cok ciciii:)

@rahatyazar evet hersey elde nasil ugrasilmis!

@merve tunc elbette:)