4 Ekim 2012 Perşembe

BOOMSTYLE | I Believe I Can Fly


Bir arkadaşım küçük bir kızken, balkonlarında yuva kapan kuşun yuvasına kuş dilinde "segevligikuguslagar" şeklinde başlayan ve onları "negekagadagarsegevdiginigi" anlatan bir mektup yazıp bırakmış:)) Sonunu da "İnsan Itır" diye imzalamayı unutmamış:) Aslında köpekler en iyi dostumuz, kediler en sevgili sarmaşımızken acaba neden kuş dilini icad edip, kuşlarla konuşmaya çalışmışız çocukken, acaba canları istedi mi hoop uçup diledikleri yere özgürce gidebildikleri için mi? Bize gördüklerini anlatabilsinler diye mi?

Neyse kuş olup uçamayacağım belki ama bu kuş kanatlı, uçuşan eteğimle bir nebze kendimi avutabileceğim bence:p

Etek//Skirt: ASLI FİLİNTA ; Tshirt//Tee: TOPSHOP ; Triko//Jumper: ZARA ; Ayakkabı//Wedges: CHLOE ; Çanta//Purse: MUDO ; Bilezik//Bracelet: MERAL SAATÇİ


Ever wonder why we tried to talk to birds when we were little kids? May be just jealous of them since they can fly to wherever they want, may be we were wondering how they see the earth from above:) Well I may never have wings for flying, but this skirt of mine makes me feel that I can;)

8 yorum:

burcu dedi ki...

merhaba, kombin çok güzel. zarif ve alımlı. ancak açık ayakkabıdan parmakların öne doğru çok fazla çıkması hoş bir görüntü olmuyor diye düşünüyorum :)

Briss dedi ki...

Çok hoş görünüyorsun her zamanki gibi, çok beğendim.. Fakat gördüğüm anda aklıma düşen şey, küçük, minicik clutchlara nasıl sığılabildiği oldu. Sığamadığım için evde bekleyen bir sürü çantam var. Bir sırrın var mı paylaşabileceğin?

Gizem dedi ki...

Ne kdar güzel bir etek! Beyazla kırmızı da yine pek yakısmıs, kuş kanadında da yine güzelsin boom *-*

Unknown dedi ki...

ah o çantayı alamamıştım içimden kalmıştı, hatırladım şimdi :( bir de turuncusu vardı onun! :P kombine bayıldım :)

Melislicious dedi ki...

melek gibi olmuşsunuz belki de uçabilirsiniz:))

Zeynep dedi ki...

beyaz bej uyumu olduğu gibi uyumsuzluğu da olur çok, fena olmuş bu hiç beğenmedim

Ceren dedi ki...

Boom eteğe bayıldım!! Aslı Filinta ürünlerini nereden alabiliyoruz bilgi verebilir misin? Bu etek benim de olsun!! :)

esrabetul dedi ki...

çanta çok şeker kombin de günlük olarak güzel bence yakışmışş

esra betül