1 Ekim 2012 Pazartesi

BOOMSTYLE | A'ya


Bizim için kutlama özelse adres hep aynı:) Hazır mailime de Ayasofya'nın eşsiz manzarasına karşı yenilenmiş terasın haberi düşünce, hadi son yazlar, son güneşler bunlar diyip bu defa Four Seasons Sultanahmet'in terası A'ya'da bir çekirdek aile toplaşması yaptık:) Aşağıda göreceğiniz üzere ben kutlamaya zencefilli çay ile katıldım, çünkü çoook hastaydım. Hatta nasıl bir ateşim varsa genelde hep kontrast giyinmeyi seven ben bildiğiniz baştan ayağa kırmızı oldum:p

Hep diyorum ya bence İstanbul'un en güzel yeri Sultanahmet ve Karaköy. Hele bir de benim gibi dönem romanlarına, filmlerine bayılanlardansanız, sokakları saçma bir gülümsemeyle hayalperest hayalperest arşınlamak daha da güzel. 


Yüzbinlerce seneye, olaya, hükümdara, insana şahitlik etmiş bu şaheserin yanında ne kadar da ölümlü ve sıradanız. Ama bir yandan da ona sahip olanlardan biri olarak ne kadar da özeliz.


İşte A'ya'da bu manzaraya karşı ben bunları düşündüm:)



Kocim enfes şaraplardan tadıp koklarken ben zencefil ve bala talim ettim, o kısım acıklı olsa da kurabiyelerim pek lezizdi:)


Çok modern döşenmiş bir evde farklılık yaratan klasik objeleri severim, o sebeple iki biçimin karışımı bu sandalyeyi görünce evet evet evimde böyle bir sandalye istiyorum dedim! Mesela antrede:)


Ve eve artı 30 kilo ile döndüğüm anlar... Terastan sonr arestorana inince, bu ev yapımı ekmeklerle karşılaşınca, bir tanesi yetmeyince, tereyağı içinde sıcacık eriyince, olanlar olunca...


Neyse üstüne balıkla biraz vicdanımı rahatlattım, bi de sakarinli çay içersem tam güzel olacaktı.p Şakayı bırakayım, olur da Four Seasons Sultanahmet'e yolunuz düşerse ödüllü şefinin elinden balıkta levrek mutttttttttttttttlaka yiyin derim, böyle bir lezzet yok!Hatta #buradayemeli listesine en baştan ekliyorum:)


Yarın New York'tan ilk posta başlıyorum hanımlar beyler, hadi bana bi gaz verin:) Aman Boom okulu boşver, bloga dön diyin:)))

Elbise//Dress: DIANE VON FURSTENBERG ; Ayakkabı//Pumps: STEvE MADDEN ; Bilezikler//Bracelets: KISMET by MİLKA

Whenever we have something very special to celebrate, our adress is Four Seasons Sultanahmet. Last Friday, it was also a great surprise to sea their beautiful terrace renovated and rised across Hagia Sophia. Isn't it magnificient? I was quite sich with fever, guess, red was the most suitable color:p Monochrome is not really my style, but that night I feel so deeply madly red:))

9 yorum:

Gizem dedi ki...

Kırmızılar ne kadar da yakışmış Boom..bu olağanüstü manzarada seni görmek bizce de harika..p.s. aman boom okulu boşverme, biz bekleriz :)) ama new york postların ıda yayınlayınca hemen atlayacağımdan emin olabilirsin! kisses

Melislicious dedi ki...

çok güzel bayıldım kombine ve manzaralara... elbiseye ayrı bi hayran kaldım:)))

Rubi dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun Boom!
Kırmızı elbise çok güzel, çok yakışmış da sana :) gelecek postları sabırsızlıkla bekliyorum, en kısa zamanda New York`u bir de senin gözünden görelim ;)

i-life's blog dedi ki...

kıyamaaam gözlerinde pek bir masum ben hastayım diyor geçmiş olsun boom

Yasemin dedi ki...

Gecmis olsun Boom. Benim icin de Istanbul Karaköy ve Sultanahmet. Kendimi turist gibi hissetmek istedigim anlarda oralara giderim. O ekmekler ve tereyagina kimse hayir diyemez sanirim

rahat yazar dedi ki...

Renkler, fotoğraflar süpermiş bence de Sultanahmet vs. oraların ayrı bir havası var:)

esrabetul dedi ki...

elbise de sizde çok iyi görünüyorsunuz

esra betül

Ahu dedi ki...

Bebek gibisin yine Boom cum.Kırmızılar çok yakışmış

baharın kızı dedi ki...

Yaraa. Elbiseyi nereden bulabilirim. Lütfen.....