8 Ekim 2012 Pazartesi

HEDİYE | Topshop'la 7 Gün 7 Trend 1 Vitrin:)

TEBRİKLER ESRA SAYIN!JÜRİMİZİN KEYİFLE DEĞERLENDİRDİĞİ BİRBİRİNDEN GÜZEL KOMBİNLER İÇİNDE BU LİNKTEKİ KOMBİNİ İLE TOPSHOP VİTRİNİNİ KAZANAN ŞANSLI STYLEBOOMER ESRA OLDU:) 26 EKİM CUMA'YA KADAR BİZE ULAŞMASINI BEKLİYORUZ!

  Fotoğraf: Zeynep Güçlüten
Herkese iyi haftalar! Geçenlerde haberini verdiğim üzere bu Cumartesi Topshop Suadiye mağazasında Trend Semineri'mizi gerçekleştirdik, çook çok keyifliydi! Öncesinde ben Topshop vitrinine el attım vee Türkiye'de ilk kez bir Topshop vitrini bir blogger tarafından stilize edildi, 3 farklı kombinle vee kocaman pespembe bir "Topshop by Styleboom" stickerı ile çok eğlenceli oldu. Yolunuz düşerse fotolarınızı ve nasıl bulduğunuzu merak ediyorum:) Sonra seminerimize geçtik, 2 seansta Styleboomerlara hem sezon trendlerini anlattım, hem örnek kombinler yarattım, soruları cevapladım veee daha güzeli cici cupcakelerimizi ve kahvelerimizi hüplettik, hediyelerimizi verdik, pek güzel kaynaştık ve bol bol sohbet ettik. Bunlar bir başka postun konusu! 

Gelelim bugüne, daha doğrusu bu haftanın sürprizine. Bu haftanın 7 günü 7 farklı sezon trendiyle karşınızdayım; yanında Topshop'ın size inanılmaz kocaman bir hediyesi var!


Sezonun en eğlenceli trendlerinden biri mesaj veren kazaklar! Önümüz kış ve biz Akdeniz kadınları üşürüz:) kazaklar bu yıl kocaman kalpler, baykuşlar, ünlemler, tilkiler kısacası ortasında dev bir printle karşımıza çıkıyor:) İri örgü kazakları feminen parçalar, dantel ya da şifon altlar, sigaret pantolonlar ve elbette jeanlerle kombinleyebilirsiniz!


Dijital baskının tekstille kavuşmasından sonra iyice alıp başını giden, canlı çiçeklerden farksızlaşan çiçek desenleri bu sezon da evet yine çook trendy! Özellikle siyah baz üzerinde iri çiçek desenler elbiselerde, kazaklarda hatta sweatshirt gibi spor parçalarda bile var. Ben bu peplum elbise ile oldukça feminen, çokça Mad Men bir look yapmak istedim:)


Topshop'ın bu sezonki tematik trendlerinden biri de Factory Girl, içimizdeki preppy kızla olgun kadın arasında gidip gelen, chanel ceketler, kalem etek ve elbiseler, çiçek desenler ile Londra sokaklarından fırlamış bu kızın içi içine sığmaz, o Edie!


Peplum, son bir kaç sezondur hep moda! hatta sanıyorum taa 2 yıl önce Trend Raporu postlarımdan birinde vermiştim kendisini, ama evet gözün alışması, normalleşmesi öyle kolay bir trend değil, eh artık bu sürecini de tamamlayarak bu yıl zirveye oturdu! Göbeği kapatmak, kıyafete hareket katmak, feminen bir detay sunmak gibi pek de şahane misyonları var:) Ben sezonun alt üst desen trendine peplumu da ekledim vee bu kombini yaptım:)
 

Çarşamba günü henüz çook çok uzakta olan haftasonunun hayalini kuraraken biraz kamuflaja ne dersiniz:) Uzun zamandır hemen her sezon trendler arasında yerini koruyan militer trend bu sonbahar/kış da "arım" diyor ama bu defa sevimli, girly, şık parçalarla kombinlenmek kaydı ile. Militer chic ya da Pretty Military akımı askeri parçaların, kadınsı, şık, zarif parçalarla bir arada kullanılması. Sizce nasıl:)?


Salı gününü son sezonların vazgeçilmezi olan dantele ayırdım! Dantel bu sezon da hem gündüz hem gece giyiminde ön planda. Parizyen bir şıklık için küçük çantalar, açık renkli loaferlar vee bebe yaka yeter de artar bile;)


Pazartesi gününü sendromsuz geçirelim diye ışıl ışıl "Sensationalist" trendine ayırdım. Bu tematik trendi enfes bir harman olarak özetleyebiliriz, şöyle %50 kokoş, %50 asi olduğumuzu düşünelim. Pullar, payetler, zımbalar; deri ve danteller, barok ya da rock motifler. Benim seçimim tamamen payetli çok "girly" bir elbiseyi deri motorcu ceket, zımba detaylı çanta ve gümüşi aksesuarlar gibi rock parçalarla birleştirmek oldu. Nasıl buldunuz?

Gelelim sürprizimize! Hazır mısınıııııız?
Kim bir Topshop vitrinindeki herşeye ama herşeye sahip olmak ister:) ?!? 
Evet bu hediyemiz bu*! 
Benim stilize ettiğim Topshop vitrininin tamamı 1 şanslı Styleboomerın olacak, güle güle giyecek:)


Peki bu enfes hediyeyi nasıl vereceğiz?
  • Öncelikle hemen şu linkten Topshop web sitesine ışınlanıyorsunuz
  • Web sayfasında emrinize amade tümmmm Topshop ürün fotoğraflarından beğendiklerinizi kaydedip gönlünüzce bir kombin seti hazırlıyorsunuz (bu setleri paint ya da photoshopla hazırlayabilirsiniz, bu kombinde kıyafet, ayakkabı, çanta ve aksesuar tam takım hazır olmalı:) Aşağıda ben bir örnek yaptım mesela paint kullanarak, onun gibi bir şey:) Tüm parçalar Topshop'dan olmalı!!
  • 16 Ekim 2012 Salı geceyarısına kadar hazırladığınız kombininizi styleboomblog@gmail.com adresine mail atıyorsunuz.
  • Herkesin 1 kombin hakkı var:))
  • 17 Ekim günü tüm kombinler Styleboom Facebook fan sayfasında bir albümde toplanacak vee
  • 19 Ekim Cuma günü jürimiz* sonucu açıklayarak, Styleboom'un Topshop vitrini kimin oldu belirleyecek:) 

 Benim Paint'le hazırlanmış örnek kombin setim:)

(*) Vitrini kazanan şanslı Styleboomer dilediği gibi ürün, beden değişimi yapabilecek:)
(*) Jürimiz bendeniz, Topshop Türkiye'den Sevda Akyar ve Tuğçe Şencan, moda editörü Alexander Kokoskeriya ve Image PR'dan Oğuz Sarıpınar'dan oluşmakta;) Setlerinizi heyecanla bekliyoruz!

33 yorum:

İlknur Kağan dedi ki...

Cumartesi çok istedim gelmeyi ama çok hasta oldum:( Çok üzüldüm tanışamadığımıza.Bir sonraki organizasyona inşallah:) Payetli elbise kombinini çok beğendim,bu sıkıcı pazartesi sabahına,sıkıcı iş gününe ışık saçtın diyebilirim:)

Sevgiler

MaceraperesT dedi ki...

kombin nerede yapılacak, topshop sitesinde mi? bulamadım da ben:(

*STYLEBOOM* dedi ki...

qfashionbank yaa cok gecmis olsun, olsun saglik herseyden onemli. cok sevildi ve begenildi, belki yine yapariz:))

@maceraperest hayir hayir Topshop sitesinden sadece urun fotolarini bulup kaydedebilirsiniz, setleri kendiniz paint ya da photoshop ya da wordde hazirlayabilirsiniz:)

Gizem dedi ki...

Senin enerjinle hiçbir etkinlik kötü olamaz bence, bu da çok güzeldi ^*^ styleboom ile regresyon analizi semineri olsun yine sıkılmadan izlerim o kadar yani.p :) Vitrin de, bize gösterdiğin kombinler de harikaydı. O vitrinde bol bol foto çektim ben de, sticker çok tatlıydı :) But the sweetest is always you boom, çook sevgiler öpücükleeer

yasemin dedi ki...

biraz daha açıklayıcı anlatabilir misiniz?kafam karıştı

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

karşıda olmasa mutlaka ugrardım. cok tatlı olmussun.:)

üzüm kuşu dedi ki...

herzamanki gibi süpersin :) aslında bir fikir almak istiyorum blogumda da paylaştığım simli dolgu topuk bie ayakkabım var kombin önerisinde bulunursanız çok sevinirim :)

Puhuintofashion dedi ki...

Çok güzel bir etkinlik olmuş!!! Keşke İstanbul'da olsam diye iç geçirdim :( İzmir'de de benzer bir etkinlik planınız olabilir mi acaba? :)

iiremimObenim dedi ki...

ay hasta halimle uğraştım valla boom. mail atıyorum şimdi. aldığına dair cevaplarsan memnun olurum. Mucks

iiremimObenim dedi ki...

hasta halimle uğraştım valla boom. Mail atıyorum şimdi. Aldığına dair cevaplarsan sevinirim. mucks <3

burcu dedi ki...

sizin hazırladığınız kombin çok güzel gerçekten bu yarışma çok eğlenceli olacağa benziyor hemen katılmalıyım :)

Adsız dedi ki...

Selam Boom,
Katılmak için İstanbul'da olmak şart mı? Kazanma durumumuzda kimlik fotokopisiyle birini yollayıp aldırtabilir miyiz kombinlerini?

Missinem dedi ki...

merhaba, yarışmaya katılmak için kombin oluşturmak istedim ama resimle kopyalanmıyor ,kaydedilmiyor nasıl yapıcaz?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@gizem beni pek simartmissin gizemciim ^.^tesekkurleer, cok cok sevgiler

@yasemin hmm daha nasil anlatsam bilemiyorumi topshop sitesinde urunler resimleri ile var, o resimlerden kombininizde
olmasini istediklerinizi kaydedip, br sekilde birlestitrerek bana yollayacaksiniz. tipk, benim postta
yaptigim gibi

@ays tesekkur ederiim. evet belki nisantasinda da yapiciiz cok sevdi herkes, o zaman belki gorusuruuz<3

@cemre tesekkur ederiim. pek cok sekild ekmbinleyebilirsin, benc ebu durumlarda polyvore cok yardimci oluyor. meselaa su setler yarfdimci olabilir http://www.polyvore.com/bebe_shoes_omega_gold_glitter/thing?id=46376111&.locale=tr

@ezgi meric cetin ezgicim dogrusu bu tamamen markalarin istegi ve talebi ile olabilir, simdilik bursa haricinde sehir disindan hic bu tur talepler teklifler gelmedi:/

@iiremim gecmis olsuun:) setini aldim tesekkurler

@burcu bekliyoruuz:)

@adsiz illa ist ici olsun diye bir sye hic konusmadik ama teslim sureci nasil olur onu bir sormam lazim Topshop yetkililerine:)

@miss sinem br yanlislik olmal bugun onlarc akombin geldi, bende aynen siteden kopyalayarak yaptim. sag tikla illaki kaydediliyor?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

sitede çok güzel parçalar vardı insanın aklı karışıyor. bende kendimce bir kombin yapıp gönderdim haydi bakalım:) bu arada siteden kaydedemeyenler için; önce beğendiğiniz parçayı açın, sonra resmin üstüne gelip tıklayın, resim büyüyüp, zoomlanabilir pozsiyona gelmiş olacaktır, burda resmin üstünde herhangi bir noktada sağ tuş yapıp resmiş kaydet deyince kaydetmektedir. umarım yardımı dokunur:)

Unknown dedi ki...

dantel aşkına <3 kombinleri dört gözle bekliyor olacağım :)

hepsisatista.blogspot.com

Merve Saruhan dedi ki...

Boom yarışmaya bende katıldım :)
Şuana kadar katıldığım en heyecan verici yarışma ! (:
Kalbim küt küt atıyor.

Umarım mailim sana ulaşmıştır cevap atarsan sevinirim :)

nzzzl dedi ki...

Çarşamba kombinindeki botlar hiç sizin tarzınıza uymamış:(

Adsız dedi ki...

Boom senin kombinde kullandığın parçalardan birini kullanabilir miyim yapacağım kombinde?

pinar dedi ki...

Boommm!

Sen bir yarışma yaparsın da ben katılmaz mıyım? artık abonesi oldum senin hediye postlarının :)
Kombinimi yaptım ve an itibariyle mail attım.
Umuyorum bu sefer şans benden yana olur :)
Sevgilerimle,
pinarinfanta

Missipipi dedi ki...

ilk defa bi yarışmaya katıldım bende.çok heycanlıyım :)

Vanessa Mercado dedi ki...

Wow! Great blog! Nice post! I'm your new Follower! :) I hope you visit my blog sometimes. Thank's! Kisses from VV!!

Esra dedi ki...

boomişko sen kilo mu aldın, çarşamba kombininde bacakların ve bedenin öyle çıkmış eski çıtırık boom değil gibi, Newyork yaradı galiba sana,şu yarışma bitse de gezi postlarına başlasan

Esra

Masum İnciler dedi ki...

bende kombin hazırlayıp mail ile gönderdim :) gerisi şans :)

masuminciler@hotmail.com.tr

Rainbow Gatherer dedi ki...

Kombini hazırlayıp şimdi gönderdim :) Umarım beğenilir :)

Adsız dedi ki...

bursadan nasıl bi teklif geldi? ben bursalıyım çok şaşırdım :)

asumanasuyum dedi ki...

Merhaba:)
Kombinimi hazırlayıp şimdi gönderdim, bakalım beğenilecek mi:)

Adsız dedi ki...

Hazırladığın vitrine bayıldım elini nereye atsan harikalar yaratıyorsun boom :)
Seminerlerin de devamı gelir umarım mutlaka birine katılıp seninle tanışmak istiyorum :)

VuslaT dedi ki...

eSKİ BİR YAZINI FARKETTİM. HEMEN BLOGUMA SENİ DAVET EDEYİM DEDİM. sAYENDE LONDRAYI DA GEZDİM.. sEVGİLERİMLE..

Adsız dedi ki...

herkese bol şans diliyorum..
Yaprak Sudan

Matissera dedi ki...

Tabiiki bunu da kaçırmadım kombinimi hemmen yolladımm! ^_^
♥♥♥

styleinlove dedi ki...

Topshop soylesine katılmayı cok isterdim, keske İstanbulda olsaydım:( Topshop en begendiim markalardan ve vitrinide cok hos olmus, sana da cok yakısmıs:)

styleinlove@blogspot.com