28 Aralık 2012 Cuma

KEYİF | Merhaba 2013 Bize Gelsene:)


2012'nin son günlerine girdik. Bazen bu yeni yıl telaşı, bu heyecan kimimize çok klişe geliyor biliyorum, ama olsun belki de klişeydi, ne farkediyordu, bunca yıl yeni yıl oldu da ne oldu demeden boşverip, her yerdeki, herkesteki heyecana ortak olmak, akışa bırakmak en güzeli. Sonuçta umut ve merak ve dilekler olmadan bir sonraki günün bile ne anlamı olurdu ki:) 

Bu postda biz de kırmızı, yeşil ve beyaz olalım; dilekler dileyelim; yılbaşı gecesi kar yağsın, en eşşiz kar tanesi bizim dilimizin ucunda erisin, patlayana kadar yiyip içelim ve o gece için eçtiğimiz elbisenin darlığına okkalı bi küfredelim ya da pijamamızla sıcacık bir evde kaygısızca uzanabildiğimize sevinelim, şarkı söyleyelim, saatler geceyarısını vurduğunda en çok kendimizi sevelim.

Bu postun altı umarım dileklerle dolsun, seneye yıl sonunda dönüp yeniden okuyalım, umarım hepsi gerçek olmuş olsun:)  

 Şeker gibi tatlı

Kışı çabuk biten yazı hemen gelen

Tadı, tuzu, kreması yerinde

Hem manen hem madden bereketli


  Sevdiklerimizle dolu dolu

Ve #babyboom 'un adının sağlık, mutluluk ve güzel dileklerle konduğu


şahaaaane bir yıl diliyorum:)

Bu yıl da Styleboom'u okuduğunuz, takip ettiğiniz, ilham verdiğiniz, paylaştığınız, hiç yalnız bırakmadığınız ve ennnn önemlisi hayatımda bir ilki yaşadığım şu son dönemde inanılmaz enerji verdiğiniz  için çok çok çook teşekkür ediyorum. 

Her ne kadar 2012'ye  o kadar bayılmasam da işte son çeyreğinde bana beni de sev dedi:)

2012yi sevmeyenler elime mum diksin, 2012 hiç bitmese diyenler daha güzel bir 2013 dilesin ♥

27 yorum:

modarella dedi ki...

2012'yi sevmeyenlerdenim. Bana birkaç kıyağı oldu, olmadı değil hani ama çokta üzdü. Daha güzel günler hepimizin olsun :)

Lady_Lawyer dedi ki...

ben malesef ki 2012yi sevemedim hatta bi an önce bitmesini bekliyorum. bu sene yaşadığım kayıplar da benden kaybettirdi o yüzden 2013 seni bekliyorum ;)

Adsız dedi ki...

bu sene dilekleri sıralandırmak yerine, herkesin nedensiz olarak mutlu olduğu bir yıl olsun diliyorum sadece! seni ve babyboomu öptum! Pınar (bildiğin Pınar)

Adsız dedi ki...

2012'yi sevmeyenler olarak eline en büyük mumu ben dikmek istiyorum :(
2013 artık gelsin ve hoşgelsin :) Çook fazla dileğim, beklentim, umudum var 2013'ten..

Hazırlıkları tam gaz durumda devam eden düğünüm sorunsuz gerçekleşsin, yıllardır bitiremediğim Marmara'cığımın diplomasını artık alayım, anneciğimin babacığımın canım kardeşimin nefesini hep hissedeyim,hastanelere hiç uğramayalım, sevdiceğim hep yanımda olsun, maddi manevi keyfimiz yerinde olsun :) Bide babyboom hepimize uğur şans getirsin, sağlıkla gelsin ;)

İlknur Kağan dedi ki...

2012de ailemde çok büyük sağlık sorunlatrı oldu,herşey üstüste geldi.2012'yi hiç sevemedim.Ama 2013'den umutluyum,bize güzel günler,aydınlık günler getirecek gibi bir his var içimde.2013'ün yüzümüzde kocaman tebessümler yaratması dileğiyle:)

Sevgiler

NAR dedi ki...

2012 umursamadı beni. Bu yıl kendi kendine yarattığı küçük şeyleri kocamaaan yaparak ezikçe mutlu olanlardandım. 2013 (13!! batıl inançlardan uzak tut bizi yarebbim) başta canım aileme güzellikler getirsin, gürültülü kahkahalarını sessizleştiren eksik kılan şeyleri tamamlasın. Sağlık, huzur, mutluluk, neşe,maddi-manevi bolluk içinde yüzelim. Kocama çoook para versin ki faydalanalım :) Bana da hakim olma yolundaki adaylığımı nasip etsin. amin.

Boomcuğumun nur topu gibi oğlu sağlıklı ve huzurla doğsun. Çekirdek ailesinde neşe eksik olmasın.Ve herşey istediği gibi gönlünce olsun. Hakediyor... Bi de bebeğinden geriye vakit kalsın da bize bol bol post yapsın :)
Ayrıca tüm Boomerların tüm güzel dilekleri sürprizlerle gerçekleşsin :)

Unknown dedi ki...

Çok güzel yazmışsın :) Sende iyi ki varsın styleboom :) Mutlu seneler :) Umarım herkes için keyifli bir sene olur.

Sayın KARACA dedi ki...

Yeni gelen yılın senin için dolu dolu geçeceği bir gerçek babyboomla beraber sağlıklı sıhatli mütiş bir yıl olması dileğiyle :)

Elidaa dedi ki...

Bende mum dikmek istiyorum sevmeyenlerden biri olarak :) ama yinede yaşandı gitti hiç bir şeyin önüne geçemedik diyorum ...2013 inşallah herkese süper şeyler verir,bizi sadece gülmekten çatladığımız zaman gözlerimizden akan yaşlarla sınar..babyboomlu,sağlıklı,mutlu süper seneler geçirmeniz dileğiyle..;)

Duyguu dedi ki...

2012 yılının dönüştürücü etkilerine maruz kalmış biri olarak, "2012 iyi ki gelmiş, yaşanmış ama artık ona hoşçakal, 2013'e ise kocaman, sevgi dolu bir merhaba demenin vakti gelmiş" diyorum..
Herkes için farkındalığın arttığı, çoook mutlu yılların başlangıcı olsun, parlasın, ışıldasın..

Acemi Terzi dedi ki...

Ne güzel resimler bunlar, yılbaşı klişesini sevdiren cinsten :)

Rabbim sevdiklerimizle hayırlı uzun ve sağlıklı bir ömür yaşamayı bizlere nasip etsin, yeniyıl da bu güzel dualarla gelsin, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı size nasip etsin, isteyen herkes bebek sahibi olabilsin, tüm dünya musmutlu olsun!

Ezgi dedi ki...

2012 icin eline bir mum da benden sevgili Styleboom :-) 2013'un herkeslere saglik, mutluluk ve basari getirmesini diliyorum tumm kalbimle! 2013 yilbasi agaclarimizin susleri gibi piril piril olsun, herkesin ici sevgiyle ve umutla dolsun!! Isil isil bir yeni yil diliyorum herkeslere :-)

SeLeN dedi ki...

2012yi sevmemem mümkün değil, zira hamile olarak girdim bu seneye ve şimdi minnak kızımla bitiriyorum.
2013, 30. yaşım demek amma velakin hoşgelsin sağlık mutluluk huzur getirsin. Kızım büyüsün sağlıklı mutlu akıllı uslu olsun. Babyboom sağlıcakla doğsun tadından yenmesin;) ,anne-babasının mutluluğuna mutluluk katsın.

Lulu's life dedi ki...

Cok ozenlisin.. Bu yeni yil dileklerinde bile cok net hissediliyor.. Boom'cum muhtesem bir yil seni bekliyor.. Hazirsin ve harika bir anne olacaksin.. Mutlu yillar diliyorum gonulden ;)

esra dedi ki...

2012 bana diplomamı verdi.
2013 bana iş versin artık :))
herkes mutlu olsun
huzurlu olsun
:)

fashionizelife dedi ki...

Fotoğraflara bayıldım! Nefis bir post olmuş...
www.fashionizelife.com

elif dedi ki...

2012yi ben de sevemedim ama 2013un tum o 13un ugursuzluguna ragmen muhtesem gececegine inaniyorum.ve umarim Turkiye icin,dunya icin,herkes icin de boyle olur...ve boom sana bu yil da tum yorgunluguna,tum yogunluguna,belki bazen mutsuz zamanlarind belki herseyi birakip gitmek istedigin anlarda herseye ragmen pozitif enerjinle hazirladigin postlari okurken yuzumde olusan gulumseme ocin tesekkur ederim :) umarim 2013de de beraber oluruz ;) 2013 sana babayboom ve esinle gecirecegin harika yillarin baslangici olmasinni temenni ederim.,ve herkese harika yillaaaaar dilerim :)
Sevgiler,
Elif

gulcekim dedi ki...

2012yi hem çok sevdim hemde hiç sevmedim niyesini bende bilmiyorum belki tatile çıkamadığımdan sevmemişimdir :P o yüzden hemen gitsin ve tatil dolu şans mutluluk daha çok aşk huzur biraz para bol bol sevinç çığlıklarının olduğu bir yıl gelsin :) herkes musmutlu olsun istediğimiz herşey olsun kimse mutsuz olmasın hayat hepimiz için daha da anlamlı olsun.. herkes daha çok sevsin sevilsin kimse kimseyi üzmesin silahlar konuşmasın daha fazla özgürlük olsun.. (bu liste uzar gider boom) :))

Adsız dedi ki...

Sevgili Boommm ben de 2012'yi sevmeyen ve nefret edenlerdenim..bana ve aileme hiç iyi davranmadı :( en öncelikli dileğim onları bir daha yaşamamak ve hiçbir boomerın da yaşamamsı..ama 2013'ten beklentim umudum mutluluğum çok çok çokkk :)) en önce hazırlıkları iyice hızlanan düğünüm hayalimden de güzel geçsin hayalimdeki gelinlikle olsun :)) ailem sevdiklerim beni seven herkes yanımda sağlıklı huzurlu ve de mutlu olsun,2013 maddi manevi bereketlerini ağız tadımızı bize bağışlasın :)) baybboom sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin ve sana,eşine,evinize ailenize neşesini bereketini getirsin hep birlikte sağlıklı huzurlu mutlu koca bir ömür yaşayın :)) iyiki varsın Boom blogun öyle anlarda yardımcı olduki bana ve bu sadece modayla ilgili deildi :)) iyiki varsın senin ve bütün boomerların yeni yılın kutlu veee çok mutlu olsunnn herkesn gönlünden geçen hayırlarla olsun :)) mutluluklar herkese

DİLEK

Adsız dedi ki...

yeni yıl hepimize sağlık mutluluk aşk huzur ve birazcık para getirsin:) ailem sevdiklerim ve sevdiceğim iyi olusun.Allah ben sevdiceğimden ayırmasın.Şu finaller iyi geçsin! Seneye de farabi yada yatay geçiş yaparım inşallah:) Herkese mutlu bir yıl diliyorum!!

Unknown dedi ki...

ne güzel fotoğraflar..
2012 yi pek sevemedim 2013 e bomba gibi gircem diyenlerdenim:)
herşey gönlünce olsun:)
sevgilerr

BERRY-DEW dedi ki...

Kocaman hayaller kurup gerçekleştirdiğimiz, sevdiklerimizden hiç ayrılmadığımız, çok çok yiyip kilo almadığımız(!) dünyanyı dolaşıp aydınlandığımız sağlıklı ve mutlu bir 2013 olsuuuuuun :)))

http://berry-dew.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Boom formspring'ine bakmıyor musun artık:/

Sevalyum dedi ki...

13 sayısını uğurlu sayıp sevenlerdenim uğurlu gelsin inşallah ;)

günay dedi ki...

2012 yi hiç sevmedim. dedemi kaybettim, işimi kaybettim, sevgilimi kaybettim, kaybettim de kaybettim :/ bi an önce gitsin lütfen!
veee gelen yıl bana aşk, iş, sağlık, para, mutluluk, huzur ve bol bol gezme fırsatları getirsin :)
sizlere de içinizden ne geçiyorsa ne diliyorsanız onları getirsin kısacası bol bereketli bir yıl olsun :) herkese mutlu seneler

Necla Şölen dedi ki...

2012'den daha iyi daha guzel daha sansli bir yil olsun 2013... Mutlu yillar....

*STYLEBOOM* dedi ki...

umarim hepimizin dilekleri biir bir gercek olsun:)