26 Aralık 2012 Çarşamba

BOOMSTYLE | Gucci'de En Uzun Gece

 Fotoğraf: Özberk Baz

En uzun geceyi seviyorum! Nedeni sonrasında yine günlerin uzamaya başlaması:)
Ve bu yıl en uzun geceyi sevmek için bir başka nedenim daha vardı: geceyi Gucci şahaneleri içinde geçirmek! 21 aralık gecesi Gucci Maçka'yı ziyaret edenlerle stil önerileri, hamiş Boomerlarla göbekle barışma tüyoları, sezona ve hazır indirim başlamışken gelecek sezona yatırım yapılacak parçaları konuştuk! Bir yandan da ben favorilerimi giydim çıkardım. Sizin favorileriniz bakalım hangileri olacak?


Sanırım Gucci koleksiyonunda en evdiğim 2. elbise buydu! Saks mavisi leopar desenli bir elbise olan 1.si ancak doğum sonrasına kalabilecek bir şahaneydi:) Eğer hamilelik sürecinde  kalça çok çok genişlememişse pilise elbiseler hem inanılmaz rahat, hem de flörtöz havasıyla pek şık olabiliyor. Metalik trendini ben bronzla uygulamayı çok seviyorum, altınlar ve gümüşler zaten çok kullanıldı, ama esas olay morun buna çok yakışacağını bilmekti:))

 Dev Gucci parfüm:) Seferberlik zamanları için:p

Zımba görmekten çok sıkıldığımı defalarca söylemişimdir ama bu çizme hafif bol hali, zımbalı chunky topukları ile beni benden aldı. 


Doğruya doğru bunca yıl nefret ilişkisi yaşadığım tayt hamilelikte baş kurtarıcılardan biri, ama taytın bana verdiği o salaş ve vurdumduymaz hissini de yok etmem şart. O yüzden üstüne bol aksesuarlı şık şeyler kullanmayı seviyorum, fakat taytla kombinlenen böyle mücevher gibi bir çizme de bu derde deva olabilir. 


Kışın vazgeçilmezlerimden biri çeşit çeşit eldiven, özellikle içi sıcak turan deriler. Bir de eldivenlerimin tekine mukayyet olabilsem! İlla mı eldiven teki düşürülür, sanırım en yalnız kalpler benim eldiven çekmecemde:)

 İşte gecenin aşk yaşadığım bir diğer parçası! Bu nasıl güzel bir ayakkabıdııııııır kalp kalp!


Yine hamilelik sürecinde en sevdiğim şey dar ve sıcacık triko elbiseler giymek, ben genelde maksi olanları tercih ediyorum çünkü göbüş ön tarafı biraz yukarı çekiyor haliyle:) Ama bu elbisenin etek ucu pek hoşuma gitti:)  Sezonun renklerinden derin yeşilleri kırmızıya, devetüyüne, siyaha katmak iyi bir fikir!


23 haftaaa :))


 Bu çantanın toka kısmını pek beğendim!


Heyhaaat eskiden sadece kendi için bir şeyler bakan Boom artık #babyboom 'a da bir şeyler bakmadan eve dönmüyor:)) Baby Gucci newborn setleri pek şık kutular ve çok zarif kartlar eşliğinde güzel birer hediye seçeneği:)


 Bu ayakkabıya bayıldımmmmm! Baby Gucci ayıcığı bize eşlik etti


Ben, oğluşumu büyük ihtimalle küçük bey şeklinde giydireceğim, o tarzı pek seviyorum. Mesela bu gömleğe sırf kol düğmesi için vuruldum:) Kol düğmesi o kadar minikti ki anlatamam:)


Veee kalbimi bıraktığım çantalar! Bu siyah olan benim için tasarlanmış sanki, kolda zarif, formu belli, 50lerden kopmuş gelmiş sankiiii


Ama arkadaşlarımın artık bana sürekli küçük kutu çantalarınla vedalaş uyarıları üzerine artık gözüm büyük çantalara da takılıyor. Salma Hayek'in pek sık kullandığı ve eyer ve koşumlardan esinlenerek tasarlanan bu iri ama yine formlu çantayı çok sevdim. Kırmızı da en az bunun kadar güzeldii 


Gucci'nin ikonik bambu saplı, dev püsküllü çantalarından yine minik bir taneyle flörtleştim:))

İşte en uzun gecede, dışarıda lapa lapa kar yağarken benim favorilerim bunlar olduu, sizinkiler hangisi?

13 yorum:

Berna Akkurt dedi ki...

Henüz tanışmadık ama sen ne kadar güzel bir hamiş olmuşsun :) böyle gelip o göbeği sevesim geliyo :)

styleinlove dedi ki...

ayakkabılar cok hos...

styleinlove.blogspot.com

Adsız dedi ki...

hepsi yine harika sende öylesin ama en güzeli 23.haftalık göbek :)
hamileliğinde nasıl bu kadar güzel kaldın nasıl beslendin bizimlede paylaş boom :)

NAR dedi ki...

Güzeeeeel Boom :) Söylemem lazım , kırmızılarla çok SEKSİİİİ olmuşsun :) Ayrıca teşekkür etmeliyim, hazırladığın bu postu incelerken yılbaşı gecesi için ne giyeceğim konusunda birden jeton düştü:) seni seviyoruuum :*

Sayın KARACA dedi ki...

Allahım bu nasıl bir güzellik Boomm.. Allah seni nazarlardan korusun. Babyboom doğduğu zaman kesin bir babystil icon'u olacak :) İnsanı özendiriyorsun yemin ederim :) Herkes kızı olsun ister. Ama senin bizlerle paylaştığın erkek kıyafet ve aksesuarları bu kanıyı değiştiriyor :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

kırmızı bir insana ancak bu kadar yakışır vuuuu çok iyi

Miana dedi ki...

Boomcum çok güzel bir hamilesin, maşallah<3

Ama biraz topuklulara ara versen, bu konuda biraz fedakarlık yapsan olmaz mı?:(

Hem dolaşıma bağlı sebeplerle hamilelerin bu kadar topuklu ayakkabı giymesi doğru değil, hem de Allah korusun, kazalara, takılıp düşmelere (hamilelikle denge bozulması, baş dönmeleri vs de artınca bir de) daha mahal verdiğinden bence bir süre uzak durmalısın:(

Sen kendin için en iyisini bilirsin tabii ama ben yine de nacizane uyarmak istedim kibarca:-)

Sevgiler!<3

elif dedi ki...

ya boom sen nekadar güzel,ne kadar tatlı bir kadınsın !!! yakından da gördüğüm için rahatlıkla söyleyebilirim ki zaten güzeldin ama fotolarda gördüğüm hamilelik çok yakışmış çok daha güzelleşmissin..maşallah :)

Gizem dedi ki...

Bir insan bu kadar güzel ve tatlı bir hamile olabilir..:)

Ayda dedi ki...

İİlk bloğunuzdan bu yana şöyle bir baktımda hem değişiklik hem güzellik , hem ölçülü tarzınız muhteşem görünüyorsunuz :) tebrik ederim bu arada.. :) o sondan 3.siyah çantada favorim kesinlikle..

fashionwarss.blogspot.com

Aysin dedi ki...

Hamiş nedir Allahaşkına, yapmayın yalvarıyorum.

Adsız dedi ki...

boomcuğum saçların çok güzel neler kullanıyosun?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@bernaakkurt tesekkur ederiim:)

@styleinlove evet yaa cildiricimm

@adsiz ah yuruyus ve yoga disinda ozel hicbirsey yapmiyorum ki kendiligimden canim tatli ve hamur isi cekmemeye basladi bence ondan. her gun yedigim cikolatama bile burun kiviriyorum:o

@NAR ay süpeer. yilbasi gecesi kostumune ilham verdiysem ne mutlu zira zor is:))

@@sayın karaca bakalım babyboom da giyinmeyi sevecek mii:) umarim oyle olur, ben de heyecanla bekliyorum

@stileo tesekkur ederiim. kirmizi bence hepimize yakisir:))

@miana tesekkur ederim ilgine. evet dedigin gibi tehlikeli ve ben de cok dikkat ediyorum. buradakiler ztn cekim amacli:))

@elif tesekkru ederim elifciim <3

@gizem bence bizim insanimiz hamilelere cok ihtimam gosterdigi icin biz de guzellesiyoruz:))

@ayda benim de favorim o çantaa<3 <3 bu arada güzel sözler için teşekkür ederim

@aysin sizi yalvartmayalım bir kelime için. öyle yazıvermişim:)

@adsız teşekkür ederiiim:) aslında biraz genetik sanırım, baba tarafına çekmişim. çok özel şeyler yapmıyorum, banyoda bakım, yılda 2 kez kesim. ama kerastase cyrstal serisine düşkünüm bu ara, pek memnunum