17 Aralık 2012 Pazartesi

HEDİYE | MaiNili ile Masallar, Mitler, Periler


Kimi zaman, zamanı durdurup Alice olmak istemiyor mu insan? Sihirli mantarlardan bir kıt alıp büyülü bir dünyaya yuvarlansan, yine de kabarık elbisen tertemiz kalsa, heyecan dolu kendi maceranı yazsan:) Sihirli mantarları Alice mi yemiştir, yoksa yazarı yiyip mi bu şahane kitabı yazmıştır kim bilir ama bana bazen Alice'in dünyası daha güzel gelmektedir.

Bu post da işte benim gibi hala masallara, mitlere, perilere inananlar için geliyor. Tam da bir yere yetişme telaşında, geç kalmama derdinde kolundaki saate baktığında masalları hatırlayıp  gülümsemek isteyenlere. MaiNili yine bir internet keşfi, bir şekilde ona rastladım ve sizlerle de paylaşmak istedim. Bir peri bana, bir peri size... 

Benim mantar peri evim artık kolumda, ne kadar sihirli olduğu bana bağlı:) Size de bu evin perisi hediye gelsin istedim.  Kendisi hemen aşağıda:

MaiNili'den bu cici saate sahip olmak için yapmanız gereken çok basit:
  • 19 Aralık Çarşamba geceyarısına kadar
  • MaiNili Facebook sayfasını beğenin ve
  • Bu postun altına hangi masalın kahramanı olmak istediğinizi ve sebebini yorum olarak bırakın
  • 20 Aralık Perşembe Random.org sonucu yine bu postun altında açıklanacak:)
  • Biliyorsunuz adsız yorumlar maalesef onaylanmıyoor!
 Bence yeni yılda birine hayal kurduran bir şey hediye etmek pek güzel fikir ♥

ŞANSLI MASALCIMIZ kubra_karakebelioglu OLDUU:) TEBRİKLER. 3 GÜN İÇİNDE SİZE YOLLADIĞIM MAİLE DÖNMENİZİ BEKLİYORUM

100 yorum:

bezgin tekir kedi dedi ki...

"prenses ve bezelye tanesi" masalındaki prenses olmak isterdim.

hayatta ne kadar güçlük yaşarsam yaşayayım bana yardım elini uzatacak (hatta belki tanımadığım) kişiler olması beni mutlu ederdi.
üstelik yaşadıklarım, hayatım ne kadar değişirse değişsin beni "ben" yapan özelliklerimin, alışkanlıklarımın değişmesini istemiyorum. masalın sonunda onu başkalarından ayıran ve farkına varılmasını sağlayan özelliklerini koruyabildiği için de bu masalı ve seviyor ve kahramanı olan prensese öykünüyorum.
eh masalın mutlu sonla bitmiş olması işin ayrıca güzel bir tarafı :)

Evrim Vayvada


Seda Gürsoy dedi ki...

Ayy bu saat benim olmalı mutlakaaaa <3
Ben bi masal kahramanı olsam Heidi olmak isterdim. Onun Alpler'de zıp zıp gezmesine, dedesiyle kızarttığı peynirle kahvaltı etmesine ve Peter'le kıkırdamalarına bayılıyordum çünkü küçükken ^_^
Mainili facebook sayfasını kendi kişisel hesabımdan beğendim, Seda Gürsoy ^_^ Hadi bakalım cici saat yola koyul, seni bekliyorum!

octobrina dedi ki...

Tabii ki Pamuk Prenses olmak isterdim. Sebebi ise saçlarım kısa iken kendisine benzetilmem sanırım :) ama bu benzetilmeden midir yoksa onun o masalın sonundaki Prensi bulması gibi benim de prensimi bulmamdan mıdır bilinmez çok severim kendisini :)

selinsecen.com dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Facebook Sayfasını beğendim.

Ben Prenses Aurora olmak isterdim. Görsel olarak sarışın ve mavi gözlü bana benziyor. Diğer kişisel özellikleri olarakta iyi niyetli herkes tarafından sevilen bir prenses ve nekadar üzüntüler yaşasada prensine kavuşuyor.

Gülşah Demirtaş

Enda dedi ki...

Ben kendi hayatımın masal kahramanıyım zaten ancak yeni başlangıçlar yapmak istediğim için umarım o ev perisi yurtdışında sevgilim ile birlikte hayalini kurduğum evin şansını getirir bana..
Enda, detailsbyenda@gmail.com
http://detailsbyenda.blogspot.com/

archilem dedi ki...

https://www.facebook.com/mainili#!/fcilem
sayfanı beğendim..
ben güliver olmak isterdim..bir gezme meraklısı olmam ve aklımda en çok yer eden bir masal kahramanı olmasından dolayı sanırım:))

archilem@gmail.com

elifozkan dedi ki...

Peter Pan olmak isterim...butun kırılgan cocuklar gibi canı daha fazla yanmasın diye unutmus gibi yapar ama yine de her okuyanı mutlu eder

elif_ozkan@yahoo.com

gülten kılıç dedi ki...

selam

ben masal kahramanı olsam kibitçi kız olmak isterdim. küçük kız gibi kibritlerim olsun yaktıkça dileklerim gerçek olsun isterdim.
bir dileğim de bu saate sahip olmak. Gerçeten çok üzelmiş:)

Melike Yıldız dedi ki...

Sanırım şu anda olmak istediğim masal kahramanı Pollyanna.. Çünkü bu aralar etrafıma iyimserlikle bakabilmeye çok ihtiyacım var..
ogrtmn_mlk@hotmail.com

MaceraperesT dedi ki...

kendi profilimden beğendim sayfaı, çok orjinalmiş saatler:)

çocukluğumdan beri sindirella masalını severim. camdan ayakkabı nelere kadir:) o kadar ayakkabım var ama aynı etkiyi yapmıyor, yapsa keşke:)

Canan dedi ki...

Polyanna olmak isterdim, gerçek hayatta küçük şeyleri kendine fazlaca dert edinen, gerçekleşmemiş şeyler için bile strese girip evham yapan bir insan olduğumdan masal dünyasında Polyanna olayım istedim

Facebook sayfasını da beğendim

Adsız dedi ki...

peter pan, büyümeyen çocuk..
zeynep karaca

Unknown dedi ki...

pamuk prenses olayım ve kotulukler vızgelsin bana...

İlknur Kağan dedi ki...

Facebook sayfasını kendi kişisel hesabımdan beğendim.
Ve ben küçük deniz kızı olmak isterdim.Sevdiği prensin yanında olmak için insan olmaya karar vermiş ve karşılığında sesini kaybetmiş.Prens onunla evlenmediği için de köpük olup gökyüzüne gitmiş.Yani kendi hayatından vazgeçmiş.Sonu hüzünlü bitsede çok büyük bir aşk ve fedakarlık var burda.
ilknurkagan@gmail.com
i-fashionbank.blogspot.com

resmiye dedi ki...

Ben uyuyan güzel olmak isterdim. Uzun zamandır yapamadığım için bol bol uyumak isterdim :)

Resmiye Taşdelen

designbyD dedi ki...

Hansel ve Gratel masalındaki Gratel olmak isterdim. O muhteşem şekerlemeleri ve çikolatadan evleri yiyebilmek için.(Her ne kadar zorluk çekseler de:)) Tam bir çikolata canavarı benim, en favori masalım bu olsa gerek:) Umarım bana şans getirir:)

Facebook sayfasını beğendim. İyi ki de beğenmişim:)

beauty isnt make up dedi ki...

Hiii mantar evi perisiii mantar evleri coookk severim sirinlerden beriii:))) Benden ise daha cok kendi yazdigim bir masalin kahramani olur modern zamanlarin bilgelik ve guzellik perisi rolunu verirdim kendime:) Bu arada acebook satfasini begendim Sakine SAKIZ hesabimla:) sakinesakiz@gmail.com da mailim

gulcekim dedi ki...

Bir masal kahramanı olsam kesinlikle heidi'yi seçerdim işten güçten koşuşturmacadan rekabetten en önemlisi Pazartesi sendromundan uzak yemyeşil kırlarda dağ tep koşup temiz havayı içime çekip oksijen sarhoşu olurdum minicik kuzularla oynar rengarenk çiçeklerin arasında biraz şekerleme yapardım kilo alma derdin uzak açılınca 1 somun ekmek 1 bardak keçi sütü yeterdi bana üstelik organik..

emilianata dedi ki...

ben tinker bell olmak isterdim, ufak tefek, çıtı pıtı, etrafta uçuşmak biraz peri tozu. çok hoş olabilirdi:)

mailini facebook sayfasını beğendim.

Adsız dedi ki...

Ben pamuk prenses olmak isterdim çünkü tüm kalbimle inanıyorum ki kalbi temiz olanların çektikleri cefanın sonunda sonsuz bir sefa vardır.Ne olursa olsun herkes hakkını alacaktır.


zuhalvaroll@gmail.com

DENİZ dedi ki...



Masalları düşündüm de aklıma hiç tonton anne masalı gelmedi ee o zaman sonu mutlu biten külkedisi benim için en iyisi:)

Facebook sayfasını beğendim.
Deniz KOÇAK

Merve Albayrak dedi ki...

MERVE ALBAYRAK merve albayrak1@hotmail.com
HİÇ SEBEPSİZ "PETER PAN" OLMAK İSTERDİM. OKUDUĞUM İLK HİKAYE KİTABI OLMASI SEBEBİYLEN BENDEKİ YERİ HERZAMAN İÇİN AYRIDIR.

hasbelkeder dedi ki...

küçük deniz kızı masalındaki deniz kızı omak isterdim.ilk sebebi gizemli denizlerde yaşayan bir kız olması.ayrıca tutku ile bağlı olduğu genç adam için pek çok şeyi feda etmesi,aynı zamanda da ilginç bir güzelliğe sahip olmasındaki o kuyruğu ve kuyruğundaki pulların ihtişamıyla da şık bir kız bence:) hem fiziksel hem de ruhsal olarak beni tamamladığını düşünüyorum :)

sayfayı beğendim.mail adresim : aleykum_s@windowslive.com

Moda Masalları dedi ki...

Ben şu aralar uyuyan güzel olmak istiyorum. Ben uyurken her şey hallolsun, bütün sorunlar çözülsün ve ben tertemiz bir sabaha uyanayım istiyorum :)
modamasallari@hotmail.com

GizeM dedi ki...

Sindirella olmak isterdim:)
en sevdiğim masal olmasıyla birlikte hayalimdeki prens ne olursa olsun aşkının peşinden giden asla Sindirellayı bırakmayan.Ne olursa olsun peşimden koşup camdan ayakkabıyı bana deneten prensimi buldum :) Birlikte hikayemizin yazıyoruz sonsuza sonsuza ve sonsuza kadarr...
gizemmentesoglu@hotmail.com

sandariné dedi ki...

Mulan olurdum ben.Bütün prenseslerden farklı,Savascı ruhu,azmı ve gucu benı her zaman heyecanlandırmıstır.Prense kavusmanın yolu bazen savasmaktır:)

seandirella dedi ki...

Dün akşam Alice Harikalar Diyarında filmini izlemiştim..sabah bu yazıyı okumam ne hoş bi tesadüf oldu:)
Sindirella olmak isterdim en çok..en sevdiğim masal oydu küçükken!
Bunca mantarın görüpte Şirinler'i analım bide sevgiyle:))

fatma uslu dedi ki...

ZEYNA olmak isterdim.güclü ve güzel...
zehraer45@hotmail.com

merwe dedi ki...

Ben Uyuyan Güzel olmak isterdim. Beni öperek uyandıran prensimle sonsuza kadar mutlu yaşamak :) Facebook sayfasını beğendim. Mainili saatlerine de bayılıyorum zaten.

pabloanddido dedi ki...

Ev sevdiğim masalın kahramanı olmak isterdim "Küçük Kara Balık" olup keşfedilmemiş sularda yüzmek isterdim...:) Mainili sayfasını da beğendiim :) D'Pablo Güneser...

logusaserbeti dedi ki...

ben heidi olmak isterdim alp dağlarında koşmak kendimi çimlerin üzerine atmak dedemin beyaz sakallarını sevmek, peterle türlü oyunbazlıklar yapmak isterim :))))
seval pakaki

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

aslında olmak istediğim bir masal kahramanı yok ben zaten kendi masalımın çirkin ördek yavrusuyum..

ergenliğimde çirkin ördek yavrusu iken şimdi kuğuya dönüştüğümü söylüyorlar :)

nabrutvebiz@hotmail.com

Larien Ancalime dedi ki...

Ben uyuyarak hayatının aşkını bulan uyuyan güzel olmak isterdim boomcuğum ahahhaha :)

Duyguu dedi ki...

Uyuyan güzel olmak isterdim, derin ve huzurlu bir uykudan güzel bir öpücükle uyanmak çok hoş olurdu:)

reha dedi ki...

bütün masal kahramanlarını düşündüm ve en hepsinin az da olsa hayatında dram varmış gibi geldi bana.kimi kötü kalpli cadıdan kaçıyor,kimi asırlarca uyuyor sevdikleri hüzün içerisinde..oysa alice çok farklı bi hayat yaşıyor hergünü ayrı bir heyecan oldukça da tatlı bi kız hayalimdeki ben alice olmak isterdim boom.
rehatas86@gmail.com

essy dedi ki...

şeker kız candy olabilirdim. 30uma gelsem de terry grandchester'ın hala gideri var gözümde :P ( essy)

Özlem dedi ki...

izleyicinim gfc: ozlem_el
ozlemelmacigil@hotmail.com
https://www.facebook.com/ozlemelmcgl

uyuyan güzel olmak isterdim, çünkü hem 100 yıl geçmesine rağmen genç ve güzel kalıyor hem de uyandığında hayatının aşkını buluyor :)

ilyedaa dedi ki...

Merhabalar, saate kesinlikle bayıldım. Facebook sayfasını beğendim. Ve benim de en sevdiğim masal Pamuk Prenses öyle masal dünyasında olmak Pamuk Prenses olmak, harika bir prensimin olmasını isterim çünkü :))

ilyedaa@hotmail.com

aybalam dedi ki...

Merhaba ... Klementin olmak isterdim. seffaf balonunda kötülüklerden tehlikelerden koruyan bir perim olsa.bu yaşımda bile tarifini yapamadığım bir hisle hatırlarım halen.hatta bana klementinin uçan kedisinden hediye gemişti 3-5 yıl önce :) saatte benim olsun isterim ayrıca önemli bir nedenim daha mantar firmamızın logosu :)) tşklerrr
meral akkus meralakkus@gmail.com

ayça dedi ki...

kendimi bildim bileli tinkerbell olmak istiyorum. çok tatlı çok ışıltılı mini mini asasi ile pırıldıyor. tinkerbell'im ben :)

ayça dedi ki...

kendimi bildim bileli tinkerbell olmak istiyorum. çok tatlı çok ışıltılı mini mini asasi ile pırıldıyor. tinkerbell'im ben :)

modeda dedi ki...

ben mulan olmak isterdim.bir kadının savaşçı ve özgürlüküçü duygusunu çok iyi yansıtan bir karakter çünkü.keşke onun kadar cesur olsaydım derim arasıra.
eda şahin
edaspmz@hotmail.com

merababenseda dedi ki...

Ya ben külkedisi olmak isterdim.Üvey annem ve kız kardeşlerim bana kötülük yapsınlar ama en sonunda o yakışıklı prensle karşılarına geçip nanik yapiyim :)

sedauzunn@hotmail.com

Mayni dedi ki...

Ben Küçük Prens olmak isterdim.
“senden rica ediyorum. lütfen beni evcilleştir!” dedi.
“elbette” dedi küçük prens. “ama pek fazla vaktim yok. yeni arkadaşlar edinmem ve birçok şeyi anlayabilmem gerekiyor.”
“sadece evcilleştirdiğin kişiyi anlayabilirsin” dedi tilki. “insanlarınsa hiçbir şeyi anlayacak vakitleri yoktur. her şeyi dükkandan hazır alırlar. ve arkadaşlar dükkanlarda satılmadığı için de, hiç arkadaşları olmaz. eğer bir arkadaşın olsun istiyorsan, evcilleştir beni!”
“ne yapmam gerekiyor peki?” diye sordu küçük prens.
“çok sabırlı olman gerekiyor. önce çimenlerin üstüne, biraz uzağıma oturmalısın. ben gözümün ucuyla seni izleyeceğim, sen hiçbir şey söylemeyeceksin. sözcükler yanlış anlamalara neden olurlar. ama her gün, biraz daha yakına gelebilirsin.”
ertesi gün küçük prens yine geldi.

Tuğba dedi ki...

Saint Exupéry'nin Küçük Prens' indeki küçük prensin sevdiği çiçek olmak isterdim onun kadar değerli ve özel :)
"bir yıldızda yaşayan bir çiçeği seviyorsanız, geceleyin yıldızlara bakmak hoştur ve geceleri gökyüzüne bakarsın. herşeyin çok küçük olduğu gezegenimi gösteremem sana.. belki böylesi daha iyi. yıldızım senin için herhangi bir yıldız olsun. böylece gökyüzündeki bütün yıldızlara bakmayı seveceksin..."
mavi_.beyaz@hotmail.com

Unknown dedi ki...

rapunzelll :D saçlarımı uzatamadığım için ütopik bir dünyada uzun saçlı olmak isterdim :)

Gizem dedi ki...

Merhaba boomcum,ben zaten bu saatleri pek beğendim, sen ilk paylaştığında girip incelemiştim, hatta favori bile seçmiştim :)) Gizem Köse olarak facebooktan beğendim..

Masala gelirsek, camdan ayakkabılar giyen cindirella olmak isterdim. Kabaktan yapılma arabamda, ormanların içinden geçmek, derin nefesler almak isterdim..

Gizem
sgizemkose@yahoo.com

kübra yy dedi ki...

aslında benim Masal'ım göbişimde minicik kızım sayesinde pembelere boğulmuş bir sindirellayım son zamanlarda:)ama ben gratel olmak isterdim çünkü tam bir çikolata canavarıyım:))

askaturlu dedi ki...

Facebook sayfasini begendim.
Pollyanna gibi iyimser bir insan olmak isterdim. Ama malesef en buyuk seyi felakete donusturme konusunda ustayim malesef:)

ilaydadik@gmail.com

kübra karakebelioğlu dedi ki...

Alice benim kahramınmdan öte birşey harikadanda öte..kitabını okuduğumdan beri o kitapla yatıp o kitapla kalktım.O ilk kitabımıda 10 yaşımdan beri saklıyorum.. her zaman heyecanla okuyordum. tamamen idolüm olmuştu..ve şuan 19 yaşındayım ve hala bıkmadan okuyorum...Kitapların içindeyken öyle bir yer arıyorumki tavşan deliğini bulmalıyım diyordum kendime..Zamanla yarışıp, büyük
olmam gereken yerde küçük, küçük olmam gereken yerde büyük olmam gerektiğini öğretti bana bu hayal dünyamın harikası bana..Kelimelerin olmadığı anlarda var hayatın içinde..Alice tüm olaylara hayali ama en saf haliyle bakmıştır.çocukken herşey dupdurudur dünyayı yalnızca doğduğum yer sanarken Alice'in ve benim hayal dünyamla dünyanın kocaman olduğunu öğrendim.imkansız hiçbirşeyin olmadığını öğrendiğim.. Her hayalimin arkasında Alice'i ve tavşanımı bulabileceğimi şapkacıyla ve iyiliklerle karşılaşmam için iyi olanı bulmamı ,kararlarımı kendimin alabileceğimi fazlasıyla benimsetmişti bana..Alice benim hayal gücüm gibi birşey..her okuduğumda sanki kendim yaşıyormuşum gibi oluyordum..tek bi isteğim farklıydı..
Ben asla daha fazla büyümeyi istemezdim ve Alice'in yerinde olsaydım oradan hiç dönmezdim.işte bu yüzden Alice'i çok seviyorum.
alice-.-@live.com kubra_karakebelioglu@hotmail.com
https://www.facebook.com/aLicee.wn
https://twitter.com/alice_wn

myra dedi ki...

alice olmak isterdim.

küçüklüğümde en sevdiğim masal alice harikalar diyarındaydı. feminenliğim o zamandan belliymiş :) alice'in diğer masal prensesleri gibi onu kurtaracak birine/prense ihtiyacı yoktu hiçbir zaman. alice prenses bile değildi normal bir kızdı o yüzden kendime daha yakın hissederim hep :)

Unknown dedi ki...

Ben pollyanna olmak isterdim cunku iyimser olmak gercektande onemli hande_-_96@hotmail.com :)))

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Mpuleri dedi ki...

Bİr gün her şeyin masallardaki kadar güzel ve huzur dolu olmasını dilediğim için belki de, Külkedisi olmak isterdim. Sihirli bir değneğin mükemmel kılabileceği bir dünyada var olmak ne güzel olurdu..

Azra Ece dedi ki...

Pamuk prenses olmak isterim. Dedem bana hep pamuk der:)

azraeceates@gmail.com

Unknown dedi ki...

:) bende rapunzel olmak isterdim çünkü saçları çok uzun:))

mainili sayfasını da beğendim: seda güneş adıyla.

zeynep dedi ki...

Ben rapunzel olmak isterdim nilay.danis@gmail.com

Unknown dedi ki...

rapunzel olmak isterdim ya da saçlarımın uzamasını=)

elif zeytin

Koray dedi ki...

hiç çizmem olmadı benim o yüzden en çok çizmeli kediyi severdim ben :)

Merve dedi ki...

kesinlikle pamuk prenses olmak isterdim :))
çünkü ; beni prensesi kabul etmiş sevdiklerimlerim masallardaki gibi bi ömür yaşabilmek için ...
mrvkhrmn89@hotmail.com

cukulata.alba dedi ki...

sevgilim bana rapunzel derdi belki saclarım sarı ve onun kadar uzun olmasa da ben kendimi gerçekten öyle hissederdim.şimdi ayrıyız.ben ise kulenin camından onun geleceği günü ve saçlarımı ona uzatıp onun yanımda olacağı anı sabırsızlıkla bekliyorum.

pelin dedi ki...

Denizkızı Ariel olabilirdim. Çünkü hem prenses, hem denizkızı, hem çook yakışıklı bir prensin sevgilisi, üstelik saçları kızıl! Daha ne olsun? :) Hazal Şenel hazalsenel@msn.com

Serra dedi ki...

Heidi :) Bir çocuğun yaşamında daha değerli ne olabilir ki?
Sevgiler,
Serra DEMİR

eda dedi ki...

uyuyan güzel olurdum sanırım çünkü bi türlü uyanamıyorum :)

edaasari@gmail.com

ezgi dedi ki...

tangled - rapunzel :)
ezgii_cie@hotmail.com

matilda dedi ki...

Cindrella olmak isterdim çünkü onunki gibi cam, büyülü ve ışıltılı bir ayakkabıya sahip olmayı kim istemez ki:)

fyzgnc@gmail.com

Unknown dedi ki...

Ben Heidi olmayı isterdim, alt metinde biraz hüzünlü de olsa, Alplerde kırlarda yalınayak koşuştursa da içimi ısıtmıştır hep kendimi bildim bileli.
Ben onu yerim :)
http://www.youtube.com/watch?v=YbLdjfJEil4

Aslıhan İlhan
ilhan.aslihan@gmail.com

Unknown dedi ki...

Casper olmak isterdim.
Hayalet haliyle bile insanlarla arkadaş olabilmek için ve onlara yardım etmek için koşuşturuyor.Buda onu sevimli bir hayalet yapıyor.
Her zaman olmasada arada bir casper olmak güzel olurdu;)

naile.ozkara@gmail.com

Unknown dedi ki...

İzleyicinizim..
Saate bayıldımmmmmmm :)
Ben Ay Savaşçılarından birisi olmak isterdim süper güçler uzun saçlar ve eğlenceli bir hayat bıkmadan seyretmeme sebep olmuştur hep :)
Facebook kullanmadığım için twitterda duyurdum
https://twitter.com/ZGROL1/status/281002351022710784
kitapokuozgurol@gmail.com
Herkese bol şans...

asumanasuyum dedi ki...

Merhaba:) Bayıldım hediyene, sayende çocukluğuma ddöndüm, geldim:)
MaiNili Facebook sayfasını Asuman Asu olarak beğendim.

Ben Pamuk prenses masalının prensesiyim:) Kendimi bir an öyle görmek ne de güzel:)
Nedenine gelecek olursak aynı onun gibi yumuşacık ve fedakar bir karakterim var, bu yüzden herkes tarafından eninde sonunda seviliyorum ama o kadar kusursuz da değilim:)
asumanasuyumm@hotmail.com

alışveriş dedi ki...

resimler çok iyi :))

gaye dedi ki...

Ben Rapunzel olmak isterdim, onun kederli ama umut dolu hali beni çok etkiliyor. Kendi dünyasında mutlu olma çabası, naifliği ve upuzun saçlarıyla çook güzel...
gayeoymak@yahoo.com

yaso dedi ki...

prenses jasmin olmak isterdim. saçları çok görkemli değil mi? :)
saatler süpermiş bu arada
a.yasemintezgel@gmail.com

i-life's blog dedi ki...

Sanırım heidi olmak isterdim onun gibi kırlarda koşup keçilere oynamaya mutluluk fışkıran bir ortamda yasamaya çok ihtiyacım var su aralar pembe yanaklarim da olsun ama :) followipekella@gmail.com

Dekor Opucugu dedi ki...

Saatlere bayıldım :)

Ben kesinlikle Rapunzel olmak isterdim. Herzaman o up uzun Saçların hayalini kurarak uyumuşumdur :)Saçlarımın cok çabuk uzamasına rağmen hiçbirzaman Rapunzel kadar uzatamayacağımı çok şükür çok gec anladım ve 10 yaşıma kadar hiçkimse şaclarıma dokunamazdı :)

edasen dedi ki...

Merhaba,

Pamuk prenses olmak isterdim çünkü sonunda beyaz atlı prensim gelip beni bulacak :)

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

öske dedi ki...

sanırım deniz kızı olmak isterdim hem bildiğimizden bambaşka bir dünyada yaşıyor hem de masal prensesleri içinde en eğlencelisi o galiba :)

Adsız dedi ki...

Pamuk prenses olmak isterdim. 7 cücelere yemek yapmak,akşam dört gözle onları küçük ve şirin bir evde beklemek isterdim.Ve tabiii prensimin gelip beni uyandırmasını isterdim;)
Sayfa beğenildi:)

Unknown dedi ki...

SANA KATILIYORM BOOM:) belkide alice olmak ısterdım . su sıra bı mantardan ısıp ,yada sadece benım bıldığım gızlı bı kapı bulup farklı bı dunyaya acılmak süper bi fikir:) hayatın stresınden uzaklasıp rengarenk bı dunyaya acılan bır kapı, kocaman kedi gülen surat şapkacı wooow sahane...bi alice olamıcaz belkı ama ılk defa bı blog yarısmasına katılıyorm heyecanlı :)) şaziye özçelik

convallaria majalis dedi ki...

sinderalla olmak isterdim o meşhur baloya katılıp merdivenlerden koşarak inerken prensime mahzunca bir bakış atmak isterdim :)

Arzu Akdağ dedi ki...

Ben Tinker Bell perisi olmak isterdim.Doğayla iç içe yaşamak, istediğim yerlere uçabilmek ve sihirli peri tozum ile çevremdekileri mutlu etmek isterdim.

Unknown dedi ki...

bayıldım saate ^^ eskiden mor büyü diye blogum vardı büyüler periler masal kahramanları hepsine ayrı ayrı bayılıyorum <3

ama ben pamuk prenses olmak isterdim çünkü charmingimi buldum evlenmeme 5-6 aycık var mutlu mutlu yaşardık sarayımızda işte <3

sevgilerle (= cymcmc@gmail.com

Hülya Eren dedi ki...

Ben masal kahramanı olarak rapunsel olmak isterdim.Çünkü saçlarımı hiç uzatamıyorum ve sarı renge döndürmeye cesaret edemiyorum ama cokta beğeniyorum

Unknown dedi ki...

Kesinlikle çocukluğumda da taparak izlediğim hala da bendeki yeri öyle olan Oz büyücüsü hikayesindeki Dorothy olmak isterdim...İnsan hayatında kaç defa en zor durumda o kadar çok dostu arkadaşı karşılık beklemeden tüm içtenlikleriyle yardıma hazır olarak bulabilir ki..

elifesatoglu@gmail.com
twitter :@elfest4

ayse gundogdu dedi ki...

uyuyan güzel masalındaki prenses olmak isterdim zaman uyurken aksın beklediklerim olsun bekledigim özledigim insan gelsin isterdim, zaman kolay akardı böylece...
eylul3@gmail.com

Şıpsevdi dedi ki...

Ben Pamuk Prenses olmak isterdim. Etrafımda iyi kalpli yedi cüce olması çok güzel olurdu :)

sipsevdicegim@gmail.com

Deniz dedi ki...

:) ben genelde POLYANNA'lık yapmaya bayılırım.. bu dünyada her şeyin güzel bi yanı var, mutlu olmak isteyeni durdurabilecek bir güç olduğuna inanmıyorum :)
herkes mutlu mesut yaşasın istiyorum..
saatler de bu dünyayı masal gibi yaşarken akan zamanı bize hatırlatır, gülümserler böyle :)

Deniz ÖZGÜR
deniz_ozgur_@hotmail.com

NAZLI dedi ki...

Ben Heidi olmak isterdim.Çocukluğumdan beri Heidi'nin yaşadığı köy sanki kendi evmmiş gibi gelir bana.Peter'ı,ninesini,büyükbaba'yı hiç unutamam :)

Face:Naz Çiçek
naznaz17@gmail.com

Attraversiamo dedi ki...

Ben de aynen senin gibi Alice olmak isterdim. Çünkü Alice i okuduğumda ben de onun dünyasında yaşamak istemiştim, hala da isterim :)

Cansu Yılmaz
yilmaz.cansu296@gmail.com

littleprinceandme dedi ki...

mutlu prens olmak isredim onun iyilik dolu yüreğine sahip olup insanlara yardımcı olabilmek için...


senem sayın

Madam Dö Gonç dedi ki...

Ben Heidi olmak, onun yediği ekmeklerden yemek, Peter'le dağlarda koşmak, kırmızı yanaklara sahip olmak isterdim :)

goncakici@yahoo.com

sevgiler :)

Gonca

j.d. dedi ki...

Ben galiba Peter Pan olmak isterdim.. Biliyorum Peter erkek ama onun gibi kocaman kalbi olan birinin yerinde olmayı çok isterdim.. Kaybolmuş çocukları alıp bir ev, bir yuva vermek, beraber bir şey başarıyoruz diye onları sevindirmek ve aile olduğumuzu hissettirmek isterdim.. Bu kadar sevecen olduğu kadar yeri geldiğinde Kaptan Kanca gibilere de sert davranadabiliyor..
Tinkerbell'in en yakın arkadaşlarından biri olması ve uçabiliyor olması bile benim Peter olmayı istememi arttırıyor...

Büşra Nur Ercan dedi ki...

Hımm..
Benim masalım çirkin ördek yavrusu çok dramatik ama sonu her zamanki gibi mutlu ((:

Adsız dedi ki...

Ben rapunzel olmak isterdim aşk icin degil saç tüm vücudum feda :D emeloksar@windowslive.com

Unknown dedi ki...

Uyuyan güzel olmak isterdim.Beni gerçekten seven birinin öpücüğüle ynamak için :)
bad.romance-3@hotmail.com
@beyssaone

Unknown dedi ki...

Ben Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler hikayesin'de ki Pamuk Prenses olmak isterdim.Çünkü hep farklı ve sevimli arkadaşlarım olsun isterdim.Bir de Pamuk Prenses'in o siyah saçları,bembeyaz teni ve kıpkırmızı dudakları hep dikkatimi çekerdi.

Özlem Koca Üstün dedi ki...


Merhaba Boom,

Hangi masal kahramanını yazayım diye düşünürken, çocukken ne çok hayal kurduğumu hatırlayıp gülümsedim, ne güzel günlerdi:) Ben de Alice olmak, bilinmez diyarlarda özgürce gezip keşifler yapmak gerçek dünyadan biraz olsun uzaklaşmak isterdim.

SeLeN dedi ki...

Aslında herkes biraz Alice olmak ister. Büyülü ormanda değişik maceralar yaşayıp ama illa eve geri dönüş yolunu bularak...
Ama ben sanırım en çok Pamuk Prensesi severim. Masal alemin en sevilen prensesi:)) yakışıklı prensin tatlı prensesi:D


Selenkutluay@gmail.com

Adsız dedi ki...

bu kadar yorum sahibi olmak çok güzel okumasıda zevkli