14 Ocak 2013 Pazartesi

RED CARPET | 2013 Altın Küre Ödülleri


Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altın Küre kırmızı halısını sizlerle Twitter başında canlı canlı geçirmek isterdim ama 3babyboom 'un uykusundan fedakarlık edemedim:) Yine dee sizler işinizin, bilgisayarınızın, sanah kahvenizin başına geçmeden postumu hazırlamaya calıştım:) 

Bu yıl Altın Küre'de hep olmuş ama eksik hissi yaşadım kostümlerde, kare asımın bile yüzde yüz arkasında duramam:) Yine de ödül sezonu açıldığı için heyecanlıyım. Kırmızı halıda siyah açık ara öndeydi onu kırmızı/oranj tonlar ve beyaz takip ediyordu. Gelecek yaz için gece giyiminde bol dekolte, pencere var diyebiliriz. Benim kare asım:
1) Jessica Alba-OSCAR DE LA RENTA
2) Emily Blunt-MICHEAL KORS
3) Michelle Dockery-ALEXANDRE VAUTHIER
4) Taylor Swift-DONNA KARAN ATELIER

Jennifer Garner, ki çoğunlukla bıkkın yüz ifadesinden sebep pek sempatim yoktur,  bordoya kaçan kırmızı VIVIENNE WESTWOOD'u ile çok şık. Elbisenin dozunda ışıltısını, kumaşının dokusunu ve göğüsteki Westwood imzalı drapesini pek sevdim.

Emily Blunt'ın kırmızı halıda hayalkırıklığı yarattığı görülmüş mü? Elbette hayıııır. Bu defa da hardal sarısı dantel ve gold zımbalarla işli, önümmüzdeki yazın trendlerinden belde pencereli bir MICHEAL KORS ile çok hoş. Bu kadının işi bildiğini sadece çok zıt rendkteki küpelerinden bile anlayabiliriz.


Naomi Watts şarap rengi ZAC POSEN'i ile çok hoş. Elbisenin özellikle arkası şahane. Önde boyundan ve güğüs üstünden gelen kadife şetirlerin arkada derin bir sırt dekoltesinde kavuşup uzun bir kuyruğa dönüşmesini sevdim. Fakat bir fitting problemi de yok değil, bu maalesef görünümü bozmuş.

Sanırım gecenin en şıklarından biri Jessica Rabbit seksiliğindeki Jessica Alba! Tafta OSCAR DE LA RENTA elbisenin şeftali tonu kendisine nasıl da yakışmış! Aynı tonlardaki ruju ve kahve göz makyajı, o enfes gerdanlığı, vaglı saçları ile eski Hollywood ilahelerinden biri gibi. Clutch ise onu bu yüzyıla taşıyan enfes bir detay! Bu yaz şeftali tonlar çok moda, unutmayın:) Nişan, düğün ve balolar için aklınızda bulunsun.

Zoey Deschanel, beklediğimiz gibi. Bu defa kırmızı tafta bir OSCAR DE LA RENTA içinde, elbisesini incilerle tamamlamış. Her zamanki gibi tatlı, her zamanki gibi güzel:)

Jennifer Lawrence, iki DIOR elbise arasında kaldım diye twitlemişti. Seçimi benim hoşuma gitti. Hem renk hem model çok güzel, metalik kemer şahane!


Emmy'nin yıldızı Claire Danes genelde ya Calvin Klein ya J.Mendel'den minimalist ama bir o kara modern seçimler yaprdı, bu defa ise VERSACE seçmiş ve o son derece abartılı evden bile yalın bir şeyler bulabilmiş! Ateş kırmızısı elbisesi ile  çok şık!

Marion Cotillard elbette DIOR içinde. Renk, model, o kemer, beldeki asimetri hepsi çok güzel ama etek boyu ile kırmızı halıda değil akabindeki kokteylde gibi duruyor. Clutchı ile de bu fikrimi kabulleniyor.
Beni Twitter'dan takip edenler nasıl bir Downton Abbey fanatiği olduğumu biliyor. O yüzden şu an ayrı bir mesudum, zira Lady Mary yani Michelle Dockery belki de ilk kez şık! Bazen Tanrım diziden bir kostüm giyse yine de olurdu diye beni çıldırtan Dockery,  benim için gecenin en şıklarından biri. Keskin omuzları ve hakim yakası ile barok işleme gold büst, beyaz akıcı bir şekilde devam ediyor. Evet bu elbisede bir McQueen havası seziyoruz, ama kendisi bir ALEXANDRE VAUTHIER. Sana sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum Bay Vauthier, zoru başardın:)
Gecenin en wow'larından biri bence ALEXANDRE VAUTHIER elbise içindeki Heidi Klum. Renk, derin yırtmaç ve Vauthier'nin imzası bir iddialı omuz ile daha önce benzerlerini pek çok kez gördüğümüz bir elbisenin yine de ne kadar nefes kesici görünebileceğinin kanıtı gibi.

Sefiller'deki rolünden beter sefil olan Anne Hathaway'ın zayıflığına artık bir dur demesi lazım! Zaten kocaman gözler, dudaklar ve gülümsemesi ile ünlü Hathaway, yakında sadece o yüzden ibaret kalacak! Gelelim elbisesine, seçimi taa 2009'dan beyaz bir CHANEL COUTURE. Kolundaki zarif bilezikler dışında elbiseyi tammalayan tel şey koyu kısa saçları ve belirginleştirilmiş gözleri. Pek şık ama göz alıcı değil:)


"ve Tanrı kadını yarattı..." dedirtmeye bayılan Jennifer Lopez, ırmızı halıda sıkça tercih ettiği ZUHAIR MURAD ile yine sexy back yapmış:) Maalesef bu elbise podyumda çok çok daha enfes durmakta idi. Yuvarlak omuzların daha yuvarlak, kolların daha tombulca göründüğü bu kostümle J-Lo'nun maalesef bu defa o şahane poposu bile gölgede kalmış:p Yalnız bir kadının makyajı her zaman mı enfes olur!

Lea Michelle, bu defa biraz daha sakin görünüyor, gerçi canlı canlı izlemedim ama:) Muazzam dantel ve kristal kombinasyonundan anlaşılacağı üzere seçimi bembeyaz bir ELIE SAAB. Gayet şık, ne eksik ne fazla:)

Julianne Hough'a bu ne yahu demek istiyorum. MONIQUE L'HUILLIER içinde bence oldukça komik, herşey çok fazla; altın işler, kat kat şifonlar, dolu dolu parçalar, kontrast renkte bir clutch. Göz yorgunluğu! Müsamere kılığı.

Ta taa karşınızda bir ilk: kırmızı halıdaki ilek SAINT LAURENT! Eskiden YSL olan ama artık Saint Laurent'e dönüşen ve bu dönüşümü de kırmızı halıya Rosie ile yollayan eve şapka çıkarıyorum. Elbiseye ışıltı veren o enfes şifon kocaman yaka fiyongu, deri kemeri ve derin yırtmacı ile tam bir Slimane eseri. Çok ama çok beğendim.

Kate Hudson, çok güzel pek güzel bir ALEXANDER MCQUEEN içinde! Bir kemer hastası olan ben maalesef beldeki kemeri ve detayı sevmedim. Keşke sadece boynundan güğsüne süzülen gold detay olsaymış o kadar! Yine de elbise siyah-gold kombinasyonu, şekilli omuzları, derin dekoltesi, şahane yakası ve kusursuz kesimiyle on numara beş yıldız:) Elbisenin belden aşağısı Kate Hudson gibi bir zayıf kadın için bile sanki üst kısma oranla biraz sıkmış gibi görünüyor o kadar.

 Eva Longorio da kırmızı halının en çok tercih edilen rengi siyahı seçmiş. PUCCI elbisesi derin göğüs, sırt ve bacak dekoltesi ile çok seksi. Siyah bu kadına yakışıyor.


Tom Ford'un Julianne Moore'u zaman zaman düştüğü bataktan çıkarması çok iyi oluyor:) Bu defa siyah-beyaz elbisesiyle aynı şeyi yapmış. TOM FORD elbisenin sırt detayı çok güzel, beldeki ilüzyon ile çokgörevini şahane yapıyor. Bravoo diyorum:)

Bir diğer siyah elbisede sezonun en hit trendlerinden kadifeyi görüyoruz! Stacy Keibler, ARMANI PRIVE elbisesi ile son derece çabasız ve şık bence.

 Bakıyorum bakıyorum, yeniden bakıyorum, gözlerime inanmıyorum! Salma Hayek elindeki kaynaklarla sonunda  muhteşem olmuş. GUCCI PREMIERE elbise o göğüslere sonunda bir yer bulabilmesi, rengi, ışıltısı, belde drapeden oluşan o muazzam fiyongu ile nasıl da cuk oturmuş Hayek'e. Sonunda! Bence gecenin en güzel elbiselerinden biri, ve doğru renk, kesim, model ile bir dolu kusur nasıl örtülürün kanıtı. Saçlar da daha güzel olsaymış keşkee.

İnanmayacaksınız amaa Sofia Vergara denizkızı modeli bir elbise seçmemiş! Öpücük yakası ve pilise eteği ile tamamen payet işlemeli elbise bir MICHEAL CINCO tasarımı imiş. Kalça kısmında denizkızı alışkanlığından olsa gerek aşırı bir darlık söz konusu, ki bu model için pek doğru olmamış ama genel olarak gayet güzel. Bu kadın da seksilikten yıkılan latinolardan, hepimizi ham yapar hanımlar, öyle de bir şey yani:)

Nicole Kidman her zaman bir heykelden farksız görünmeyi sevmiştir, bu defa da siyah ALEXANDER McQUEEN seçimi ile bunu başarmış. Elbisenin yakasındaki numarayı hiç sevmedim, oysa bir kafesi andıran korsesi pek güzel, pek ilginç, pek McQueen. Elbise hem güzel ama hem de sanki bir şeyler fazla. Söyleyemedim:)  Nicole Kidman'ı acayip orantısız, kollarını sınradan takmış, zaten uzun bacaklarını da daha da uzatmış halde göstermiş. I-ıh.

 Kazanacağını hepimizin bildiği ama kazandığı için kendisi şaşkınlıktan bir hal olan Adele, doğum sonrası ilk kez kameralar karşısındaydı:) Siyah BURBERRY elbisesi beli toplayan drapesi ve yakasındaki boncuk+payet karışımı detay ile gayet şık, ölçülü, hoş ve gayet Adele:) Makyaj da şahane!

Deli bir Tina Fey hayranı olarak,  şu an tek sabırsızlandığım kendisinin sunduğu ödül törenini yeniden izleyebilmek:) Çok komik ve çok zeki bir kadın bu kadın, acaba hostluğu nasıldı? Elbisesi bir L'WREN SCOTT. Etek boyu dışında gayet başarılı bir seçim. Yakası, kesimi, siyah dantelle beyaz kumaşın birlikteliği, dantelin deseninin klasik güpürlerden değil de böyle farklı olması hepsi çook hoşuma gitti:)

Olivia Munn, ne kadar yorgun görünüyoor! Rolüne kaptırmış da  ya haber odasında ya akademide sabahlamış gibi. Maalesef GIORGIO ARMANI seçimi de çok başarısız. Beldeki o pot, sigaret kesimin zorlayışı, o koca portföy olmamış olmamış olmamış. Gerdanlığı ise zaten kendi cumhuriyetini ilan etmiş, kostümle hiç bir uyumu yok.

Bir gün olsun LOUIS VUITTON'un kırmızı halıda güzel gösterebildiği bir isme denk gelmedim sanırım! Hatta Rachel Weisz gibi olağanüstü güzel bir kadını bile böyle göstermek büyük başarı olsa gerek! Artık olgunluk dönemindeki Weisz'a bu göbeğinde fiyonk, şifonunda puantiye, etek boyu absürd bir kostümle geleceğine bir jean çekse daha iyidi. Ha bu elbiseyi mesela o kısa etek değil de bodysuitle düşünüyorum, evvet o zaman olabilirdi. Alt şifon parça olmasa yine şahane bir "tea party" elbisesi olarak idare edebilirdi ama maalesef. Elbisenin yalnızca belden üstünün oluru var.

 Katherine McPhee THEYSKENS elbisesine bayıldım! Kumaşın dokusu, iki iri askı gibi görünen gövde kısmı, McPhee'nin o dekoltenin hakkını vermesi , beldeki kalın bandı, hepsi pek hoşuma gitti.

Debra Messing, DONNA KARAN içinde bir facia. Bu fiziğe bu şekil hiç olur mu? Hem enine hem drape hem büzgü, yok yok.  Elbiseyle yeterince irileşmemiş ve aşırı dox olmamış gibi kolalrındakilerle de bunu 3e hatta 5e katlamış.

Kristen Wiig, MICHEAL KORS kostümü ile gelecek yazın trendlerinden birinin ilk temsilcilerinen olmuş: göbekte pencere! Elbisede başka da bir numara yok zaten, gold aksesuarlarla tamamlamak akıllıca olmuş.

Gecenin diğer sunucusu Amy Poehler, STELLA McCARTNEY smokin tercih etmiş. Bu smokini kombinlediği aksesuarları, hele ayakkabıları enfes. Yalnız kısa ve balıketli olduğu için pantolonu capri seçmekle hata yapmış.  Vee keşke kırmızı bir ruj tercih etseydi diye düşündüm.


Lucy Liu'nun elbisesi bana yıllar önce Sarah Jessica Parker'ın giydiği bir Westwood'u hatırlattı. CAROLINA HERRERA imzalı elbiseye ben bayıldım!! Objektif olamicim çünkü ben bu prenses hallerei bu incecik bellere ve böyle iddialı bri desen bayılmak zorundayım:) Üstelik elbise zaten çok iddialı ve kızımız çok petit olduğundan yan örgü  saç ile makyaj ile mini pırlanta küpeler harici sıfır mücevher ile de şahane olmuş! Sonuçta kırmızı halıdayız:)

 En sağlam adaylardan biri olan Jessica Chastain minte dönen CALVIN KLEIN kostümü ile sırttan hoş, ama önde göğüs dekoltesini ölçüleyen drapeler inanılmaz bol ve dökük. Dümdüz bir gövde bile daha başarılı olabilirdi. Yine de renk ile o şahane saçların uyumundan sebep affediyorum:p


Bu NAEM KHAN elbiseyi podyumda gördüğümde çok beğenmiştim, doğrusu birinin giydiğini görmek çook hoşuma gitti. Nicole Richie abuk makyajı hariç elbiseyi çok güzel taşımış.Favorilerimden!

Rosaria Dawson da mavi klanından. Elbiseye pek bayılmadım onu geçiyorum da Dawson'a ne olmuş böyle, seksapeli çok yüksek, estiren bir kadındı bir zamanlar:o

Petrol rengi asimetrik HALSTON elbisesi ile Julie Bowen. Elbisenin asimetrik drapeli omzu nasıl hoşsa, asimetrik eteğinin boyu ve ayakkabılar o kadar beter. Bilezikler ve küpeler ise çoooooooooooook güzel! Elbise bir de kaza geçirmiş sanki, tam ortada kocaman bir defo.
Kristen Bell, tipik bir JENNY PACKHAM ile karşımızda: şifon ve kristal birlikteliği, akıcı ve şık. Ortaçağ prenseslerinin gardrobundan çıkmış gelmiş gibi görünen bu elbiseyi ben çok çok çok beğendim. Göğüs kısmındaki işçilik, yine göğüs kısmındaki sık büzgünün roba itibariyle iyice açılarak dökülmesi pek hoşuma gitti. Takdir edersiniz ki doğru bebek beklerken de pek güzel pek rahat giyilecek çok şık bir model:p

Kerry Washington, MIU MIU içinde. Elbisesin kristal işlemelerini ve rengini sevdim ama vücuttaki ne oturmuş ne oturmamış görüntüsünü hele içindeki parçanın boyunu hiç sevmedim. Django Unchained yıldızı pek sönük kalmış.

Eskiden kırmızı halıda üçer beşer gördüğümüz MARCHESA son dönemde bir durgunluk yaşıyor. Altın Küre de kendilerini Amy Adams temsil etti.  Elbisenin üst kısmı eski iç çamaşırı korselere benziyor, bana bir kabarenin kulisini hatırlattı, pek sevdim. Eteğin kat kat tül hali de iç çamaşırı görünümünü elbiseye dönüştürüyor. Saçlar pek güzel!

Isla Fisher, oldukça ağır olduğunu düşündüğüm bir REEM ACRA içinde şık.

Doğurdum, ele avuca sığar hale getirdim, eh işte yine o eski bomba halimle huzurlarınızdayım grubundan megan Fox, pudra, dantel DOLCE&GABBANA elbisesi içinde yine nefes kesici. Elbisenin değerlendirilecek bir yanı yok, klasik ve risksiz şıklardan. saç ve makyaj yine nefis, küpeler de pek tatlııı.

Hayden Panettiere gitgide zatıflıyor mu ne? ROBERTO CAVALLI pembe elbisesi sıradan ama şık. Saçı, teni, makyajı pek güzel. Bir zamanlar kırmızı halıda çok daha iddialı seçimleri oluyordu, dozu bazen kaçırıyordu, bu defa da iddiasızlıkta dozu kaçırmış:)

Sienna Miller onca şahane ERDEM elbise arasından bana kalırsa en iyisini seçememiş:( Üzüldüm, çünkü bu adamın tasarımları hakikaten enfes! Dantel apliklerle de zenginleşmiş dantel kumaş harika, renk çok sofy çok cici ama kesimde sanki bir gariplik var, üst parçanın boyunda sanki bdenle bir orantısızlık var, tam d atanımlayamadığım bir olmamışlık var işte:) Tüm bunlara ek olarak bir de yapılmamış bir saç var:) Ev topuzu bile daha iyi olabilirdi:p

Pudra tonların temsilcilerinden Amanda Seyfried saçları ve yumuşak makyajıyla pek hoş. GIVENCHY elbisesi de çok şık ama GIVENCHY giydiğinde dönüp dönüp baktırmalı bence, burada o yok. Açıkçası bu kostüm sıradan bir dantelden fazla görünmediği, bel kısmındaki simetri de Seyfried'in hatlarını harcadığı için bence olmamış.

Halle Berry'ye ne oldu anlamıyorum, anlam veremiyorum ki.... Bir zamanlar bize Elie Saab'ı armağan edecek şıklıktaki kadın son yıllarda kırmızı halıda trash. Bu defa da VERSACE içinde hayalkırıklığı...

Bari gözümüz gönlümüz açılsın diye ZUHAIR MURAD içinde Miranda kerr'le bir ara verelim. Törene yetişme telaşındaki melek tabii ki nefes kesici. Sadece asimetrik drapelerle ve o enfes renkle göz alan elbise en iyilerden biri.

Cody Horn da lila tonlardan seçenlerden. VIONNET elbisesi tam bir Vionnet:) Beldeki siyah bandaj ne kadar hoşsa, iki omzu tutmaya çalışanı o kadar kaba ve yersiz görünüyor. Etek boyu yanlış, böyle bir drape akıp gelip ayakkabıda kesilmemeli, yerleri süpürmeli bence.

Kırmızı halıda farklı tasarımcılardan sürekli aynı ışıltılı elbiseyi giyer gibi görünen Taylor swift'i görünce küçük dilimi yuttum! Tafta mürdüm elbisesi bir DONNA KARAN ATELIER ve muhteşem! Yakasının incecik çift askıyla sırta kavuşması, yanlardaki transparan detayı, etek ucu ve kesimi ile nefes kesici. Swift, ben artık olgun bir kadınım diyor sanki. Gecenin en iyilerinden!

Lena Dunham, kilolu celebritylerle oldukça güzel çalışan ve onları şık göstermeyi başarabilen nadir isimlerden birinden ZAC POSEN'den bir kostüm seçmiş. İyi de etmiş! Elbisenin hem göğüs kısmı çok toplayıcı hem kat oyunlarının belde yarattığı görüntü beli inceltici bir ilüzyon yaratmış. Derli, toplu ve couture daha ne olsun:) Hem renk hem model olarak Dunham'a çok yakışmış kesinlikle.

Eski kadınlar bir başkaymış kontenjanından Catherine Zeta-Jones'u takdim ederim. JENNY PACKHAM elbisesi ile 20'lere selam duran Jones yine çok güzel! Elbisenin mendil kollarını, sızıp duran birer su damlasını andıran etekteki ışıltılı çizgilerini ve etek ucunun dansını çok sevdim!

Şimdilik benden bu kadar. Güncellemelerle geri dönebilirim;)

13 yorum:

NAR dedi ki...

Hmmm... Bu sene öyle çok göz alıcı büyüleyici bir kırmızı halı yoktu bence. Amaa hakkını yiyemeyeceklerim ve favorilerim belli:
1-Lucy Liu
2-Jessica Alba
3-Kate Hudson
4-Salma hayek
5-Nicole Richie

MaceraperesT dedi ki...

daha ne olsun..çok emek vermişin sabah sabah. ellerine sağlık:)
Lucy Liu'ya ben de bayıldım. ayakkabı olarak da camdan ayakkabılar düşündüm:)

Sayın KARACA dedi ki...

Benim için :)
"ve Tanrı kadını yarattı..." ZUHAIR MURAD içinde Miranda Kerr. Bu kadının güzelliğine baktıkça, insanın sevap bonusları tavan yapıyor. Yüzündeki gülümsemeye baktıkça içi açılıyor. Daha ne olsun ki :)
Boom canım benim takipçilerin için gerçekten çok emek harcıyorsun. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsın ;)

Melislicious dedi ki...

Ben de izlerken bisüre sonra uyuyakaldım maalesef:))) Nichole Kidman ve Anna Hataway ve Jeniffer Lopez felaket bence.Jeniffer tombul teyze olmuş.
Catherine Zeta-Jones, Jessica Chastain'in kıyafetlerini çok beğendim. Ama burdaki görsellerde yok ama Tina Fey'in sunuculuk yaparken giydiği koyu zümrüt yeşili ışıltılı elbise muhteşemdi. Bayıldım ben o elbiseye

Adsız dedi ki...

angie yok uff. beni açmadı bu sene. diğer törenlerden de umudum yok.

modaperestt@blogspot.com dedi ki...

favorim açık ara lucy liu..!!! görünce kalbimi çarptıran tek görüntü onunkiydi..2 numaram da kesinlikle miranda kerr..şimdiye kadar üzerine yakışmayan bi elbise olmadı sanırım :) .. renk harika..nefes kesici bi elbise.. 3 numaraya ise kimseleri layık göremedim... lucy lui ve mirandadan baskası yer etmedi bende.. 3 numaraya jessica chastain'in arkadan görüntüsünü koyabilirim:) ve son olarak jessica alba ile kare asımı tamamlayayım(özellikle clutch a bayıldm)..
1-lucy lui
2-miranda kerr
3-jessica chastain
4-jessica alba

peren[nial] dedi ki...

Helen Mirrer 'ı unutmayalım hanımlar.Pre Fall 2013 Mischka elbisesi,dalgalı bob saclar,ve o sade clutch ile ,her yasta güzel olunabileceginin yürüyen kanıtı kendisi:)

Adsız dedi ki...

Bence bu sene o kırmızı halının hakkını Lucy'cim badem gözlüm vermiş :)
J.Lo ve Eva Longoria'nın gövde gösterilerini artık sıradan karşılıyorum hatta bıkkınlık verdi diyebilirim...
Ama benim de bir 'beşi bi yerde'm var tabi :p
1-Kessssinlikle harika ötesi Kate Hudson
2- Catherine Zeta-Jones çünkü o zarif ışıltılar o elbisede harika durmuş :)
3-Jessica Alba elbisenin rengi daha canlı mı olsaydı acaba dedim ama yine çok iyi bir tercih yapmış.
4-Miranda Kerr. Yine vay be dedim bu kadına. Hem o elbisenin rengi de drapesi de ne mükemmel öyle!
5-Emily Blunt tabi ki çok hoş elbisesiyle.

Bir de Ata altın var kiiii; ilk başta söylediğim gibi Lucy Liu, masalsı elbisesiyle olağanüstü bence.
Amma çok konuştum yahu :)

http://mervedoger.blogspot.com

mustafa gülden dedi ki...

bence muhteşemler;
1-Lucy Liu
2-Jessica Alba
3-Kate Hudson
4-miranda kerr
5-jessica chastain

Zeyyy Photography dedi ki...

Gördüğüm en detaylı kırmızı halı olmuş, ellerine saglik boom :)

Adsız dedi ki...

Eskiden kulladigin dike daha cok dikkat edersin sabki simdi goldlar trashler almis basini gidiyo boom

Astroloji dedi ki...

Kırmızı ve siyahın hakim olduğu bu sene de gerçekten türkiyede moda olacak bir trende imza attılar

Adsız dedi ki...

bende cok begendim bu seneki elbiseleri ve trendleri , renklerin uyumu bence müthişti yalnız bazı tasarımlar yani sırf tasarım olsun diye yapılıyor buna cok karsıyı yakısıp yakısmadıgına bakan yok haksızmııyım ?

http://www.kokosilemakyajveguzellik.blogspot.com