23 Ocak 2013 Çarşamba

GEZİ | Sapanca'da Haftasonu

National Geographic'den imparator penguen belgeseli için teklif aldım sevgili Styleboomerlar, "siyah beyaz kostümünüz, pembe ayaklarınız ve devasa göbeğinizle aradığımız yüz sizsiniz" dediler:p Teklife sıcağım!
Malum, tam bu aylar gelince insan yine tatil hayallerine dalmaya, bir başka manzaraya uyanmaya, kısa da olsa bir kaçamak yapmaya çok hevesleniyor; yaz bitmiş; öbür yaza daha çook var. Ben de tam bu haldeydim ama bir yandan da başımı işten kaldıramıyordum. NG Güral Sapanca duymuş ki #babyboom 'un annesi hiç dinlenmiyormuş, bu işe bir el atalım demiş, böylece 3 şahane günü İstanbul'dan 40-50 dakikalık mesafede ama tertemiz bir havada, yeşillerin  arasında, masajlar ve su terapileri içinde geçirdik. Bugün hadi benimle orman yürüyüşüne!
Otele ait ormanlık alan içinde 3 farklı metrelerde 3 yürüyüş parkuru var, ister yürüyüş ister bisiklet için, bazı parkurlar daha zorlu olabilir, biz #babyboom 'la yeşil olanı seçtik:) Aşırı doz oksijen gibisi yoook!
 Ne güzel bitki ♥
 Taş ya da odun köprü görünce hemen çekim yapası gelenler elime mum diksiin!
 
 Bazı evler çok güzel
Güral Sapanca'nın şahane parkurlarının yanında otelin etrafındaki dinlenme alanları da pek güzeldi. Burası kar altında masalsı bir hale bürünüyormuş, ama yazın da şöyle ağaçlar altında hamakta sallanırken pek güzel olacak eminim!
Bu taş ev yıllar öncesindeki hali korunarak muhafaza edilmiş ve şu an otele ait bir ocakbaşı restorana dönüşmüş. Bebek bekleyen hiç kimsenin şu kapıdan içeri girmesini tavsiye etmem çünkü öyle enfes kokuyor kii herşeyi ama herşeyi yiyebilirsiniz (YEDİ!)
Bir haftasonu da biz romantik yapalım diyenlere tavsiye: Güral Sapanca'nın iki romantik suiti pek özel, biri kırmızı suit diğeri beyaz suit, en üst katta, manzarası harika, daha da sessiz:)
 Ormanın içinden geçip çimlere basıp havuza cuplayalım derseniz işte böyle oluyor:)

O kadar çok foto çekmişim ki bu haftasonu bu postla bitmez uyarayım:)

Bu postta giydiklerime gelince:
MUDO Şapka//Hat; TOPSHOP Tshirt//Tee; TOPSHOP Tayt//Leggings; KOTON Hırka//Cardigan ; MUDO Atkı//Scarf; BATYA KEBUDİ Bileklik//Bracelet ; DIESEL Botlar//Wellies ; VALENTINO Gözlük//Sunnies 

This weekend was great in one of the most beautiful hotels nearby among the woods. Me and my baby spent days walking around, having massage and spa, eating local foods. Gural Sapanca is sure one of the best spa and wellness hotels in Turkiye and it is just 40 minutes away from the city.

18 yorum:

Nur dedi ki...

çok şeker olmuşsunuz. Hamilelik Çok yakışmış :)))

fashionfromsmyrna dedi ki...

Gobis kocaman olmus oh ne guzel:) pembe de sana pek yakisiyor:)

ömür dedi ki...

Cok tatlisiniz:) bayildim botlara omurinandi.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Hırkanız koton yeni sezondan mı acaba??

NAR dedi ki...

Göbeciğin kocaman olmuuuuuşş! Haha çok şaşırdım, bir anda mı bu kadar büyüdü ne? :)
Ve Tanrı kadını yarattı, içine de babyboom' u koydu.Günden güne güzelleşmeni uzaklardan hayranlıkla ve iç çeke çeke izliyorum ey hatun! Yine masal gibisin...

minikkus dedi ki...

penguen tipini yerim! <3

Unknown dedi ki...

maşallah ne kadar formda bir hamilelik geçiriyorsun:)
bu arada geçen yıl ben de gittim. benden de bir 10 puan:)
sevgiler

Gizem dedi ki...

Taş, ahsap köprü görünce fotoğraf çekilesi gelenler derneğinize üye olabilri miyim :) Buna bir de "kapıları" eklemek istiyorum. :) NE tatlısın Boom! Böyle yakın yerlerde küçük kaçamaklar gibi yok, ne güzel gelmiştir..

İlknur Kağan dedi ki...

okadar güzel,okadar tatlı,okadar şirin,okadar okadar okadar harika görünüyorsun ki anlatamam:) Mekan süper,çizmeler süper ve hamilelik çok yakıştı.En kısa zamanda gidip orda kafa dinlemeyi okadar istiyorum ki...

Sevgiler

Sayın KARACA dedi ki...

Allahımm babyboomun keyfine diyecek yok valla :) O kadar güzel fotoğraflarki hele köprüdeki yakın çekim olan kareyi alıp çerçeveleyip eve koyacağım o derece yani :) son olarak ise canı gönülden kocaman bir MAŞALLAH :)

cicibebe dedi ki...

kırkpınar bir tanedir! güral sapanca da kırkpınar'ın en güzellerindendir :) babyboom'u ve seni yine bekleriz :))

tunay dedi ki...

Fotoğraflara ve pembe çizmelere bayıldım.Haftasonu dinlenmek için gerçekten harika bir alternatif.Bu arada kaçıncı haftandasın ve özel olmazsa kaç kilo aldın?hamilelerin birbirine sorduğu en klasik 2 sorudur bunlar:)))

tunay dedi ki...

Fotoğraflara ve çizmelere bayıldım.Haftasonu dinlenmek için harika bir alternatif.Bu arada kaçıncı haftandasın ve özel olmazsa kaç kilo aldın?hamilelerin birbirine sorduğu klasik sorulardandır :))

Ebrushka Blog dedi ki...

Ben bakmaya doyamıyorum cidden :) hem çok şık hem çok tatlı olduğun için olabilir mi?

Adsız dedi ki...

Alakasız ama giresunlumusnz?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@nur cok tesekkurlerr ^.^

@fashionfromsymrna evett gobecik denemeyecek hale geldi artik!

@ömür inandı cok tesekkurler ^.^

@adsiz maalesef gecen kıştan

@nar cok tesekkur ederiiim:) gobek bazi haftalar hakikaten de nispeten daha fazla buyuyor gibi.)

@minikkus eheheh:)

@prettypink bride tesekkurler. ya cok guzle yer simdiden ozlediim

@gizem uye kayitlarimiz baslamistir! ve evet kapiyi da unutmamak lazim:)

@fashionbank umarim enn kisa surede kendin icin boyle guel bir sey yapabilirsin! is guc herseyden uzak oh!

@sayin karaca hihooo tesekkurleer:)

@cicibebe yaa evet kirkpinar ne guzel yermis! oarda mi yasiyorsunuz? cok kiskandiiim^.^

@tunay tesekkurler:) burada kacinci haftamdaydim hic hatirlamiyorum. su an 29. haftadayim, toplam 9 kilo aldim.

@ebru bayrak tesekkur ederiim ^.^

@adsiz baba tarafi oyle evet

cicibebe dedi ki...

Sakarya merkezde yasıyorum ama merkez pek ic acici olmadigi icin haftanin en az 4 gunu Kırkpınar'a gidiyoruz.. yakın olmasi cok buyuk bir avantaj gercekten :) asıl yazın gelin, nasıl cıvıl cıvıl ve dinledrici, bu hali kotu gelir o derece :))

Adsız dedi ki...

Botların gerçekten çok tatlı !
http://vadidekizambak.blogspot.com/