3 Ocak 2013 Perşembe

BOOMSTYLE | Güneşinizin Ayarları İle Oynamayınız

Fotoğraf: Özberk Baz

Güneşin insan psikolojisi üzerine etkileri hakkında eminim bir dolu bilimsel ispat vardır; herşeyi sekse bağlayan Freud bile güneşe hakkını teslim etmiştir bence kimi zaman:)) [Yazar burada dalga geçmektedir, Freudyen uzmanlar ciddiye alınmasındır:p] Dün tam da böyle psikolojilerimizi yeni yılda pozitif ayarlara getirmek üzere görev başındaydı güneş, soğuk bile değildi! Acaba Barış Manço'nun doğumgünü olduğundan mı bunca parlamıştı?

Üsteliik şen ola Boomerlar şen ola, bakınız düz botlarla karşınızdayım:)) Madem düz olacak bari göz alıcı olsun hissiyatımı vurgulamak için neon pembeden yardım istedim. Geçen sezon aslında pek de tarzım olmamasına rağmen hem devetüyü hem oversize trendini bir arada sunan bu paltoyu aldığıma ise o kadar memnunum kiiiiii! Bu sezon bizzat kendimin oversize'a dönüşeceğim içime mi doğmuş nedir:p
 
 
 

FABRIKA Palto/Coat ; YARGICI Elbise/Dress ; MANGO Şal/Scarf (hepsi eski sezon/all last season)
DIESEL Botlar/Wellies ; 
KISMET by MILKA Altın Bilezik/Gold Cuff ; 
PELİN GİYDİREN Deri Bileklik/Leather Studded Bracelet ; BATYA KEBUDİ Neon Bilezik/Bracelet

I'm sure there are millions of proofs about the affects of sun on human psychology :) Even Freud should have a bınch of quotes about it:p Yesterday was such a day, a bright sun in the sky adjusting us for a positive new year:) And oh la laaa here I am with a pair of "flat" boots, still catcy with their high neon pink color. This camel oversize coat is from last season and works great for me and my pumpkin belly!

13 yorum:

NAR dedi ki...

Elbisene ve şalına bayıldımmm. Renklerin uyumu çok başarılı. ki zaten bu anlamda zevkine hayranım. Sen böyle yaptığın kombinleri, gardrobunu paylaşıyorsunya, acayip hoşuma gidiyor. Başka post istemem :) Ayrıca hiç mi üşümezsin sen? Hem hep mi güzel olmak zorundasın yeaaa?

darkolivee dedi ki...

Allahımmm şekerparemisin sen, maşallah aman nazarlar değmesin, güneşimize de sana da

sevgiler

İlknur Kağan dedi ki...

Sen güneşten daha parlak olmuşsun:) O çizmeler nasıl yenilesi şeyler öyle:)

Sevgiler

my lifebook dedi ki...

Seni bu pembe çizmelerle görmek beni niye bu kadar mutlu etti bilinmez ama sevimlilik akıyo her yerinden güzel boomcum:)

bir discinin gunlugu dedi ki...

en yakın arkadaşım 6 aylık hamile,en sevdiğim,her sabah ilk iş ne yazmış diye merak ettiğim dünya tatlısı blogger hamile,evliliğimde 3.yıl bitmişken kainat birşeyler mi söylemeye çalışıyor acaba bana?

Adsız dedi ki...

:) enerjinize hayranım, botlara bayıldım. --safiye

Sayın KARACA dedi ki...

Yanakların elma elma olmuş Boom nasıl güzelsin maşallah :) Hayatımda hiç bu kadar güzel bi renkte yağmur botu görmemiştim :)

Sesilya dedi ki...

çok guzel bir kombin begendim sevgiler

Koray Caner dedi ki...

Kaç zamandır bunların erkek için olanlarından arıyorum, bulamıyorum! :/

Unknown dedi ki...

hamilelik sana çok yakışıyooorrr:)
botlar süper bişimiş.

Cansın Ekşi dedi ki...

Boomcum bayıldım pembislere çok yakışmış!

visnetadindaa.blogspot.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

@NAR aslına bakarsan narcım ben İstanbul'da pek üşümüyorum bunu da Ankara'da geçen dondurucu yıllarıma bağlıyorum:) Am o gün hava ekstra güzeldi, öyle böyle değil:))

@darkolivee tesekkur ederiim, ayy bu sifata bayildim:) böyle bir film vardı di mi çok komikti:)) şekerpare

@fashionbank haha bu çizmeyi giydiğimde karımdaki benimle konuşurken konsantre olamıyor, hakikaten neonun cılkını çıkarmış bir renk:))

@my lifebook :)) geçenlerde bir öğrencim dönem sonu maili için hocam sizi, ders anlatışınızı, esprilerinizi bi de o pembe çizmeleri asla unutmayacağım yazmış:) o günden ebri ben de daha çok seviyorum

@bir dişçinin günlüğü hii best friendin hamile olması da büyük iş, sen şimdi otomatikman teyze oluyorsun kan bağı olmamasına rağmen ya, o da ne güzel bir his. umarım kainat sana sen artık hazırsın dediğinde
sağlıklı mı sağlıklı bir hamilelik ve bebek senin olsun <3

@safiye tesekkur ederiim:) biz kova burclari biraz boyleyiz galibaa


@sayın karaca yaa şimdi etleri lüp lüp yiyip, tüm besinleri tastamam alınca insana tabi bi elmalık geliyor ama NARS ilüminatörün de hakkını vermem lazım:p

@sesilya tesekkurler ^.^

@koraycaner erkekleri hep ihmal ediyollar canım yaa:)

@prettypinkbride tesekkur ederim:)) botlarım senin nickine göreymiş:)

@cansın ekşi teşekkürler. pembe gönlüm sende diyoruz:)

Adsız dedi ki...

Aman Tanrim botlarinizin rengine bayildim!