31 Mart 2013 Pazar

BOOMSTYLE | "Felek"ten Bir Hamilelik:o


Heyy herkese benden süt! Ziraa bu Pazartesi kutlama yapıyoruz:) Ne kutlaması mı? Babetlere geçişin kutlaması:) Babetten nefret eden ben, ne diye bunu kutlayayım ki derseniz, sebebi şu son 8 ay boyunca her topuklu ayakkabı giydiğim fotoyu paylaştığımda Courtney Love'dan beter bir anne adayı olmama kadar varan "yorumlar" bir son bulacak diye derim:p Evet benim için endişelenen takipçilerim var ama bir de uslüp var, şekil var, "naçizane" diye başlayan tatlı tatlı tavsiyelerden "anne adaylarına korkunç bir örnek" olduğuma kadar varan suçlamalara kadar sürekli açıklama yapma halim bugün itibariyle bitiyor sanırım. 

Bunca ay topuklular üzerinde hop hop hopladığım, danstı diskoydu alemlere aktığım(!) bu "felekten" hamileliğe yakışır rocker yeleğimle bir stil postu gelsin madem.

Artık o "mega" göbek dönemine girdim:o Her ne kadar hep "pozitif"e meyilli olsam da bu göbekten, hep yan yatmaktan, içimin sıkışmasından, tuvalete koşmaktan, yavaş yavaş bastıran endişe ataklarından ve hiç bir şeyin de yakışmaması halinden sıkıldım! Bakın yine "senin annen bir melekti yavrum" olamadım:)


Basket topu yutmuş gibiyim diyordum ama artık ne basket topu! Henüz böyle bir topla oynanan spor icad edilmedi bence:o 


Ta taaa! Yüreciklere su serpilsin diye biker botlarımı bile giymedim (şaka şaka botlara hapsolamıyorum fenalaşıyorum da ondan:) Kocamın da "empati"sini paylaşmadan edemeyeceğim, göbekse göbek:p


Ben yine de öperek uğurlarım:p

WAREHOUSE Elbise//Dress; TOPSHOP Yelek//Vest; KOTON Babet//Flats;
VALENTINO Gözlük//Sunnies (eski sezon/last season)
PELİN GİYDİREN Deri Bileklik//Leather Bracelet; STYLEBOOM FOR NİLİ Kelepçe//Bangle; ASSOS DIAMOND Kolyeler//Necklaces (yeni sezon/new season)

Here I am with my "mega" bump! I must confess that I am so bored being pregnant. Nothing looks good on me, and for some time I quit wearing my lovely heels and prisoned to flats and sandals:( Still, it is a lovely day today, and I thought it would be better to bloom.

39 yorum:

Modavesaire dedi ki...

Bia ara şu kadar kilo aldım şu kadarını verdim gibi yazılar da yazarsan çok sevinirim çok yorum yazmam ama takip ederim hep ...bence gayet güzel bi annesin illa babet mi giymek zorunda hamileler ..rahat eden topuklu da giymeli ..kasmasın insanlar bu kadar kendilerini ...sevgiler :)))))

kontes dedi ki...

Her zaman güler yüzlü , pozitif, esprili gördüğüm/okuduğum sizi bu defa beyaz saçlı ve azarlayıcı stil ile okuyunca ben bile korktum yeminlen :S

fashionfromsmyrna dedi ki...

ay ben seni yerim:D gobegin ne de guzel olmus senin:) topuklu giyen hamile bayanlari bem sahsen ayakta alkisliyorum ve bu korkunc birsey degildir, buradan bir doktor olarak baya bir sure ben de giyecegimi dusunuyorum:) operim:)

insomnia_dd dedi ki...

Boomcuum, sen kendini nasıl iyi ve güzel hissediyorsan öyle yaşayan bir insansın, pozitif olmaya devam;)iyi anne adayı ve anne olmak ya da olmamak giyim kuşamla olsaaaydııı... Her neyse, benim gördüğüm en güzel ve en bakımlı anne adaylarındansın:)ve çok da tatlı falan bir anne olacaksın. En zor zamanlardasın ancak çok kısa bir zaman sonra minnak oğlunu kucağına aldığında hayat çok daha güzel olacak, zor da olsa;) olsun sonuçta bilimle uğraşan insanlar zaten kolay olanı sevmezler. İyi ve sağlıkla kal:)bu arada eşinin empati yeteneğine de bayıldım :P

Unknown dedi ki...

ye ne şeker olmuşsun boomicim senden tatlı bir anne olamaz eminim ki harika bir anne olacaksın

Unknown dedi ki...

Burçin'cin inan göbecikinle sen harika gözüküyorsunuz:)

NAR dedi ki...

Yo yooo, sen gerçekten bir meleksin :)
Güzelliğin ve enerjin doğuma çok az kalmasına rağmen halen mi tavan??!! Hem şaşırdımda,seni bu tarzda hiç görmemiştim. Farklı geldin saçınla deri yeleğinle ve de babetlerinle:)Ayrı bir afet olmuşsun.
Sen herşeyin en iyisini düşünen akıllı bir kadın ve bilinçli bir annesin.Vedalaşmadıysan o topuklularla, vardır bir bildiğin dimi ama:)

İlknur Kağan dedi ki...

Muhteşem görünüyorsun:) Topuklu ayakkabıyla koşup zıplamadıktan sonra, sen ölçüsünü bildikten sonra ne zararı var ki...İnsanların herşeyi abartma huyuna sinir oluyorum.Bu kombininle çok güzel görünüyorsun.Göbeğin bukadar yakıştığı ender insnalardan birisin bence:)

Sevgiler

Adsız dedi ki...

boom gerçekten hamileliğin felektenmi ? hep pozitif olmamı rahat geçmesinin sebebi çünkü bırak topukluyu ben yataktan kalkıp terlik giyemedim beş aydır

TUĞBA dedi ki...

bence gayet güsel gözüküosunuz.her giydiğiniz de yakışıo.oğlunuzu sağlıkla kucağınıza alın.not:inşallah bende sizin gibi bakımlı ve güsel bi hamilelik geçiririm:)))

xcelis dedi ki...

yine yine yine çok tatlısınız ya maşallah size senin gibi bi güzelliğin nası bi yavrusu olucak =) Allahım nazarlardan saklasın

minikkus dedi ki...

hamilelik bi sana bide fundaya o kadar yakıstıki Boom, bence hayatınızın bundan sonraki kısmını hamile olarak geçirseniz hiç garip durmazmış, bilakis cok da güzel olurmuş gibi geliyo bana:D tabi "bekara karı boşamak kolay" sözünden yola cıkarak beni göbeginle dövebilirsin ama ben sizi bu hallerinizle ekstra bi sevdim yeaa ^.^ anasınız siz ana :) bu lafı da oldukça sık kullanıcam sizde, ona göre :P
ben de öpmeden gitmem tabiki, yoksa öyle direk gitcegimi mi sanmıştın ^.^

metto şeker dedi ki...

Boomcummm nasıl güzel , nasıl tatlı bir hamilesinn senn :))) sen zaten en doğrusunu bilir, ona göre seçimler yapar, kararlarını verirsin.. ve her halinle muhteşem görünüyorsun. ve seni gördükçe ben şu 5 ayı niye heba ede ede geçirdim ki diye düşünmeden edemiyorum. neyse benim de önümde 4 ayım daha var, e havalar da güzelleştiğine göre izindeyimm boom :))

Duygu Senyurek dedi ki...

ay sorma Burçin ya inan bende bıktım bu topuklu ayakkabılara karışanlara.
nasıl bir cahillik topuğun bebeğe zararının olmadığını bilemiyorlar
varsa zararı bize belimize.
oda zaten bel kilolardan ağryor.
ve biz sabahtan akşama giymiyoruz ki.Zten biz niye ebbeğe zarar verelim bu kiloları onun için almıyourz sanki ,keyfimize birde zarar vericez..
foto için veya bir event için en fazla 2 saat.hamilelikten çekmedim bunlardan çektiğim kadar.=) herkes bir prof doktor.
biz boşuna doktora gidiyoruz.=)
arkandayım bende ..
öperimm

darkolivee dedi ki...

ayyy sizleri gördükçe tekrar doğurasım geliyor :D
sonra yok yok kendine gel, biraz daha zamanı var diyorum :D
maşallaaahhhhhh

Unknown dedi ki...

tek kelimeyle bayıldım!! keşke bizde böyle şirin ve stylish hamile olabilsek...

berna dedi ki...

boom, yorumlara hiiiiç kulak asma. gördüğüm en güzel hamilesin, doğumdan sonra da eski ince belli boom geri gelecek, az kaldı sabret :)
sevgiler!

Ebrushka Blog dedi ki...

Hem hamile, hem güzel, hem yüne bakımlı ve de inatla yüksek topuklularla tam bir boom olursan yaparlar böyle yorumlar :)

Adsız dedi ki...

Boomcum hamilelik bir hastalık değil ki tarzını değişitesin. Kendini nasıl iyi hissettiğin önemli olan, sonuçta sen kendini iyi hissedersen bebeğin de hissedecek ve bundan olumlu etkilenecek. Topuklu ayakkabı ile rahat edebiliyorsan giy, kime ne!!

Adsız dedi ki...

merhaba boom gercekten cok pozitif enerjı dolu ve bır o kadarda güzel bir annesin.bişeyi merak ediyorum saçlarında beyaz mı var ısık mı yoksa

twitwitchh dedi ki...

bakış açısı dedikleri tam da bu olsa gerek!
ben tüm o topuklu ayakkabılarla olan fotograflara baktıkça, helal olsun, nazar değmesin :) diye düşünmüştüm...



bu arada yelek yıkılıyorrrr! :)

Çatı Katı Blog dedi ki...

Dibine kadar haklısın.. herkes her şeyi çok biliyor.. ama malesef daha bitmedi.. doğum sonrasında ve bebeğini büyütürken de "bir bebeği annesinden çok düşünebileceğini sananlar" peydah olacak buralarda.. kim ne derse desin her şeyin keyfini çıkarmaya aynen devam..

sevgiler..

esnz dedi ki...

boomcum bence harika bir anne olacaksın, bunu konuşmaya bile değmez, on parmağında on marifet olan bir kadınsın. Bende şuan yaşamakta olduğum hamileliğimde enerjisi ile, güler yüzü ile vs... olsun takip ettiğim ve güvendiğim kadınlardansın. Sen nasıl mutlu olucaksan öyle yaşa :)

Adsız dedi ki...

Ne kadar güzel bir hamilesin.Çocuğun büyüyünce bunları okuyup daha da gurur duyacak seninle.Keske bizim annelerimizinde böyle çok çok fotoları olsaydı değil mi? Hayırlı bir doğum olsun nur topu gibi bir evladın doğsun inş.

Adsız dedi ki...

bence pilates topu olabilir:P

Minnoş dedi ki...

Ama şekerim bu kadar da güzel olunmaz ki hihihihi :)) çıtı pıtı halinle güzel, hamile halinle bambaşka güzelsin:)) nazar değmesin sana hiç. Ve son olarak ruj marka numara öğrenebilir miyiz ^.^

c.ipek dedi ki...

boomişkom nasıl bir güzelliksin sen kıskandım mı imrendim mi ayırt edemiyorum :)
ben de hamileyim. şimdi seni böyle kolların açık görünce aklıma geldi burdan hem sana hem diğer arkadaşlara sorayım: hamilelik güzel falan ama her gören diyor ki sen esmerleşmişsin çok daha beyazdın diyorlar. ben de korktum ve üzüldüm, eski halime döner miyim acaba. sonuçta lke leke değil toptan esmerleştim yani :/ hiç yakışmadı bana
yardım lütfen

Ophelia dedi ki...

pilates topu yutmuş halinde bile güzel olabildiğin için kıskananlardır bence o olumsuz yorumları yapanlar. seni sevenler doğrusunu bilir zaten :)

Modamla-Burcu dedi ki...

rahat bir hamilelik geçiriliyorsa ve topuklu ayakkabı giymeye alışıksa bünye, bebeğe ne gibi zararı olacakmış hiç anlamadım :)

bu arada yelek yakıyor ;)

sevgiler,

sebnemsblog dedi ki...

çok güzel gözüküyorsunuz kendi hamileliğimi hatırlattınız bana, hayatın en keyifli dönemi bence tadını çıkarmak gerek:))

Ahu dedi ki...

Bosşveeeeer kendinden başka hiçkımseyi mutlu etmek zorunda değilsin bence. O kadar güzel bir hamile oldunki.

Adsız dedi ki...

Topuklara takılanlar topuklu ayakkabıyı anne giyiyor bebek değil, komik olmayın :) Her durumda bebek içerde keyfine bakıyor babet'te olsa topuklu'da.
Ayrıca bu anne hamile yogasıyla bebeğini huzur içinde, yediklerine dikkat ederekte sağlıkla büyütmüştür karnında. Ayrıca öyle olmasada size ne? Kime ne?
Bende sinirlendim şimdi :o
Boom takılma sen, harika bir hamileydin, harika bir anne olacaksın :)

Unknown dedi ki...

Herkes çok akıllı, sen düşmanısın sanki Babyboom'un Boom. :o Her haliyle çok güzel, pamuk gibi bir hamilesin sen ve öyle de bir anne olacaksın şüphesiz. :)
Bu arada bizim evde o göbeği çok güzel bulan bir kişi daha var, annem. İkimiz de seni seviyoruz, beğenerek izliyoruz, geldi gelecek olan Babyboom'a da sağlıkla, neşeyle, şansla gelsin dileklerimizi iletiyoruz. :)

Adsız dedi ki...

booooooom ben seninle arkadaş olmak istiyoruuuuum... bence hayatındaki herrrkes çok şanslı.. inşaallah her şey o güzel gönlün ve o zarif zevkince olur...
betül

MsBenby dedi ki...

bende Burcin..:)))benimde basket topundan 1beden buyuk karnimin icinde bir prens sirasini beklemekte...:)))38. haftami yasiyorum...ve evet istesemde istemesemde artik babetten baska bisi giyemiyorum:)))bende elbiseden ve miniden taviz vermeyen annelerdendim..bakalim dogum sonrasi neler olucak hastane icin hazirliklarindanda biraz bahsedermisin burcincim:)))

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

bu post en güzel hamile cekimi seciyorum. kıyafeti sac, enerji hepsi harika. kocaman maşallah diyorum:))

Lunapark Queen dedi ki...

Fıstık gibisin Boom'cuğum :) Çok güzelsin her halinle.. Hiç o saçma yorumlara da kulak asma.. Herkes çok biliyor, hep öyle değil miydi zaten :) Seni seviyorummmm <33

Adsız dedi ki...

Boom haksızlık etme blogger'ıma:)Müthiş görünüyorsunuz ikiniz:)böyle tatlı hamile görmedim daha önce maşallah tık tık tık(tahtaya vurma efekti!)Sevgiler:))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@modavesaire evet kasmayalım kasmayalım:) o postuı d ayapmam lazım haklısın

@kontes o kadar mı:o

@fashionfromsymrna lütfen bir reçete yazıp scan eder misin, post yapicim:)

@insomnia oh evet teşekkürler:) süpersin <3

@rookie icon teşekkür ederim rookiecim:))

@gülşah erol teşekkür ederi(z) :))

@nar teşekkürler:) evet yani km yapmiyorum üzerinde sonuçta:)

@fashionbank teşekkür ederim. aynen yani sonuçta göbeği tşıyan benim, beni rahatsız etse, üzerind esaatler geçirsem kendime niye eziyet edeyim:)

@adsız haha keşke öyle feşlekten olsa:)hatta öyle büyük sıkıntılar, zorluklar yaşadım ki başka başka, ama
napalım öyle yatıp öyle kalkınc aher şey daha da bataklığa saplanır kıvama geliyor.o yataktan kendini ancak sen kaldırabiliyorsun, başkası değil

@tuğba çook teşekkür ederim <3

@xcelis :)) teşekkürler

@minikkuş biz seni bi aray aalıcaz o belli oldu bu yorumla:) tost olmayı hak ettin!

@metto şeker aynen öyle havalar güzelleşti dah açok opsiyonun olacak, biraz sıcak bunaltsa da
giyim kuam işi daha kolay ve daha neşeli olacak eminim:)

@duygu evet evet fazla korumacılar:) ama sürekli duyunc ainsan bunalıyor

@darkolivee :)) amman gaza gelmeyelim:)

@irem dz olur olur daha da güzeli olur bence:)

@berna ay umarııııııııım <3

@ebru bayrak boomd iye patlamışım o yüzden bu ğostta:)) teşekkürler

@elvan özen aynen öyle, hamileliğin bu duruma sokulması bence de çok acayip:)

@adsız yo beyazlar var, ışık değil:)

@twitwitchh aynen öyle: "bakış açısı" senin açı ne güzel:)

@çatı katı Turkish style:))

@esnz tesekkurler:)) sen dee <3

@zuhal varol amin:) tesekkurler

@adsiz ah evet dogru ya!

@minnoş tesekkurler:) Ruj MAC Russian red:))

@c ipek hamilelikte sanıyorum melanin de arttığından renk değişimi oluyormuş ama sonrasında da
eski hale dönülüyormuş. mesela ben de bembeyaz kaldım amaa ben sayısı çok arttı:/ yine de doktoruna sor sen de:)

@ophelia teşekkür ederim <3

@modamla burcu aynen aynen! tesekkurler:)

@sebnem kayaol tesekkurler:)

@ahu ay evet ama sürekli duyunca bir bunalıyor insan:) ya da hormonlar!

@adsız tesekkur ederim:)) evet sonucta hem ona hem kendime bakmamda sakınca yoks anırım:)

@burcu kolat tesekkru ederim. ben de ikinizi de opuyorum <3

@betül ahaha yaa çok teşekkür ederim. bi de etrafımdakilere sormak lazım şanslılar mı aceba diye, davulun sesi misali olmasıns onra:p

@msbenby tesekkurler. hastane hazirligi hmm evet bunlari anlatmak uzere bir blog acmam sart:)

@ays tesekkur ederim:)) eskiden bu saci cok yapardim:)

@lunapark queen tesekkur ederim sekeriim <3

@adsiz :)) tesekkurler