11 Mart 2013 Pazartesi

HEDİYE | Sana Bana Başka Kime:)

ŞANSLI BOOMERLARI MERAK EDİYORSANIZ, HEMEN POSTUN ALTINDA:)

Bu hafta benim için çook yoğun bir hafta, üstelik babyboom artık bana baya sert çıkışlarda bulunuyor:) Ama bu hafta kaçırılmayacak şeyler de var! Mesela moda haftası! Mesela bahar! Meselaa bu postun hediyesi ile katmerlenecek olan meşhur Debenhams Mega Day indirim günleri! :)) Bu sene 14-17 Mart arası...

Debenhams'ın en güzel yanı burada herkese göre her şeylerin olması! Street style markalardan tasarımcılara kadar pek çok seçenek arasında kalakalması:) Bu postta ben Mega Day'de almak üzere kendime, kocime ve babyboom'a neler seçip gözüme kestirmişim fotoğraflarla anlatacağım:) Benden sonra söz sizde! Sizin kombin önerileriniz ve hikayelerinizden hangisi bakalım bizi cezbedecek ve hediyelenecek? Evet belki basket topu yutmuştan halliceyim, ama seçimlerimin hepsi de normal kıyafetler, sadece beden numarası 6'dan biraz yukarılara çıktı:p

 One Boho Mama:)

Hazır bahar yüzünü göstermişken festival hayalleri ile dolmadık mı? Dantel, deri, püskül; romantik ama asi! Bu kombinle kendimi son dakika yağmuruna dahi aldırmayacağım, minik minik dansedip çimlerde oturacağım bir festivalde düşünüyorum:)


Malumunuz elbiseler vazgeçilmezim! Onları tamamladığınız aksesuarlarla kimlik değiştirebilenleri favorilerim:)

 One Cute Mama:)

Farklı dokuda, stilde, renkte, tatta bir dolu ürünü bulabileceğimiz nadir mağazalardan biri Debenhams. İşte böyle bir kombin:) Mesela Pazar gelmiş, sabah soğuk ama sonra bir anda ısınıyor, ben de güzel bir kahvaltı üstüne bir sahil yürüyüşü, bir park gezisi, bir elimde külahta dondurma ile Pazartesiyi düşünmeden takılıyorum.


Evet hala kendime seçmeye devam, babyboom'a ve kocime sıra gelmedi. Çünkü on yüz milyon marka arasından bir sürü cici şey bulup, hepsini pek sevdim!


Yaz demek mezuniyet, nişan, düğün, balo gibi bilimum davet ve parti demek:)  İşte bu noktada Mega Day iyi bir yatırım fırsatı olabilir:) Çünkü sezon ürünlerinde de %30 indirim olacakmış. Zaten Coast var daha ne olsun!

 One Chic Mama

Bir düğün: her yaz, her haftasonu kaçınılmaz olan:p Saat 21:00 olduğunda uykum geleceğini bilsem de, her kadın gibi yine de çok güzel bir kıyafet seçip, en ışıltılı aksesuarlarımı takıp, minicik çantaya dünyaları sığdırıp masama geçiyorum. Çin çin!



Her ne kadar pudra bu bahar bizi yine sarmalayacak olsa da siyahın yeri ayrı! Bilekten büzgülü ya da manşetli bol uzun kollar ise çok moda:)


One Hot Mama

Pek şık bir restorandaki akşam yemeği randevuma siyahla asil ve havalı bir kombin!Topuklara bakılırsa bu akşamı sadece oturarak geçireceğim:p


Bahar demek montlar, trençkotlar, küp gibi paltolardan kurtuluşlar demek!

One Cool Mama

Yaşasın Cuma! Yemek bahane arkadaşlarla neşeli sohbet şahane diye saatler süren yuvarlak masa toplantısı, belki üstüne biraz caz:)



Gelelim #babyboom 'a seçtiklerime yupii:) Oğlumun renkleri belli!
 
 

Kocimi de takım elbiseden kurtaralım biraz:)


Hazır sepetimi doldurmuşken size de hem kısa bir özet geçeyim hem bir iki öneri vereyim :
14-17 mart tarihleri arasında Debenhams Mega Day'de
  • tüm sezon ürünlerinde %30 indirim (trençlere, deri montlara, baharlık bot ve ayakkabılara; şeftali, nar çiçeği, pudra ve minte, iri kolye ve bileziklere yatırım yapın derim:))
  • seçili ürünlerde %50 indirim (Cumartesi'ye kalmadan Cuma bir fizibilite çalışması öneririm:))
  • kozmetik departmanında %30 a varan indirim (parfüm stoklayın, özellikle bakım ürünlerine eğilin isterim)

Peki acaba Mega Day için geri sayma motivasyonunuzu ikiye katlayacak hediyemiz ve yapmanız gereken ne?

  • Hemen şimdi bu postun altına bu fotoğraflardaki ürünlerden beğendiklerinizi seçerek aynen benim kombinlerimde yaptığım gibi HANGİ ürünü NEREDE NASIL bir hikayede giyeceğinizi bir iki satır da olsa yazmak (benimkiyle aynı kombini yapmak yasak :p)
  • Yorumunuzun sonuna mutlaka ama mutlaka mail adresinizi eklemelisiniz unutmayın! Adsız ve konu dışı yorumlar onaylanmayacak!!
  • Ya da şuradan hoop diye Twitter'a tıklayıp "#debenhamsmegaday için geri sayıyorum çünkü.... @styleboom "  cümlesini kendinize göre tamamlayarak twitlemek
  • 15 Mart Cuma saat 17:00ye kadar bu postun altına 1 adet yorum yazabilir ya da Twitter'a dilediğiniz kadar twit atabilirsiniz.
  • 16 Mart Cumartesi sabahı bendeniz, Image PR Bahar Puralıgil ve Debenhams marka müdürü Nur Genca'dan oluşacak 3 kişilik jürimizin buraya yorum yapanlar arasından en beğendiği yaratıcı yorumun sahibi 1 kişi  500TL; Twitter'da hashtagi kullanarak twit atanlar arasından da Random.org'un belirlediği  1 kişi 250TL hediye çekinin hem de hemen o gün sahibi olacak! Hediye çeklerinizi de Mart sonuna dek kullanabileceksiniz:)
Fotoğraflar: Özberk Baz

ŞANSLI BOOMERLAR BELLİ OLDU! 
BLOGA YORUM BIRAKANLAR ARASINDAN JÜRİMİZ EN ÇOK CANAN D.'NİN PARİS HAYALİNİ VE KOMBİNİNİ BEĞENDİ. CANAN LÜTFEN MAİL KONTROLÜ:)

TWITTER'DA İSE RANDOM.ORG 132 GEÇERLİ TWIT ARASINDAN "HERSEYGUZELOLACAK"  NICKLİ TAKİPÇİYİ SEÇTİ.
♥KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER ♥ 


49 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba bu harika kombinler için öncelikle size teşekkür ediyorum hepsine ayrı ayrı bayıldım
benim kombinime gelince
1-siyah içi beyaz dantel elbise
2-siyah ponponlu ayakkabı
3-siyah deri ceket

Hayattaki vazgeçilmezlerimden biri siyah elbise.Nereye gidersem gideyim giymekten çekinmeyeceğim,her ortama uygun bir modeli olan siyah elbiseye bayılıyorum.Çok şık bir yemeğe giderkende giyilebilir,gündüzde giyilebilir,kısacası ben siyah elbiseye herzaman varım Dantel dedinmi zerafet,asillik geliyor aklıma Siyah elbise pahalı ve kaliteli durduğu kadar bence hatalarıda kapadığı için şu aralar doğum sonrası kilolarla savaşırken malum görüntüyü bu kombinle sanırım eşime uzun bir aradan sonrada kendimi iyi hissederek mükemmel görüneceğim evlilik yıldönümümüzde

ppelin.77@hotmail.com

SeLeN dedi ki...

Daha ne olduğunu okumadan uzun siyah kollu elbiseyi görünce "hımmmm bunu alsma ya ben kocimin kardeşinin nikahında giyerim;ne az ne çok,kıvamında.Sonrasındaki yemekte istersem uzun uçuş uçuş bi elbise seçerim" dedim.Valla dedim:))Amma artık o kadar yüksek topuklular giyemeyebilirim, o yüzden son kombindeki pon ponlu düz siyah ayakkabılarala kullanırım.
Sonra ikinci kombinde ki botlar:)) o la laa ara ara böyle güzeline denk gelemedim ben,bi tane siyah aldım bu sezon ama yok bu tam aradığım boy-renk.Ama ben bunu ilk kombindeki elbiseyle giyerim ve böyle heeryere giderim:)) çarşı pazar gezerim, kızımla parka çıkarım peşinden koşarım:))
Bi de üçüncü postta ki bootieleri alırım,hım kombinlerim bilemedim ama hemencik alırım onları.

selenkutluay@gmail.com

gulcekim dedi ki...

Senin kombinlerin seçtiğin parçalar şahane olmuş boom ben en çok kum rengi çivili Bootieleri beğendim pazar kahvaltısına bile topukluyla gidiyorum artık buna alışmalıyım :P bu bootieler ayağımda şakacıktan benimde bir oğluşum varmış onada yine senin seçtiğin yelkenli tulumu giydirmişim sahilde minik bir yürüyüş kahve keyfi Park'ta oynamaca görenleri ayakkabıma hayran bırakmacalı birgün geçirmişim o la laaaa :) düşünce bile müthişşşş <3 kendime bol şans diliyorum sizi kocaman öpüyorum..

Gizem dedi ki...

1.Dantel kırık beyaz elbise
2.Siyah krem yılan derisi topuklu ayakkabı
4. Krem trenchcoat
5. Siyah portfoy çanta

İflah olmaz bir romantik olarak, benim edebiyatım İngiliz edebiyatı, havam yağmurlu hava, kombinlerimin ana parçası bir anda üstüne aldıklarınla şekil değiştiren bir elbise! Yağmurda yürürken de şık olunabileceğinin kanıtı olarak giyerim bu sezonun trendi bilekten bağlı topuklularımı, onlar bana ben modaya bağlı olarak yürürüz bahara mutlulukla :)

sgizemkose@yahoo.com

Unknown dedi ki...

Merhaba herzaman heryerde sizin takipçinizim.Bütün kombinler yine size çok yakışmış.Benim tercihim
1.sihay gül desenli elsbise
2.Bejrengi uzun tençkot
3.sütlü kahve bot
4.sihay çanta
Açık hava veya kapalı mekanda partiye gidebilirim bu kombinle üşüdüğümde trençkotu giyerim.terlersem çıkartabilirim.tam bir bahar kombini.Aslında bir arkadaşımla öğle yemeğinede çıkabilirim.

EBRASHCA dedi ki...

Krem Dantel Elbise / üzerine tüylü, uzun ,pembe hırka / altına çivili ,zımbalı botieler /koluma kısa saplı, zımbalı ,büyük çantayı takıp, kucağıma da krem tulum giymiş baby boom'u aldım mı benden havalısı olmaz ;)(yani kendi babyboom'umumu, herkesinki kendine ;)) )

www.kucuksirinmutluluklar.com
ebrar-q@hotmail.com

Ayşe Yavuz dedi ki...

Uzun elbise (8.fotoğrafdaki)
Yüksek topuklu ayakkabılar (11.fotoğrafdaki)
Siyah portföy (13.fotoğrafdaki)

Taşa tuşa, satene, pula boğulmadan bu kombinle mezuniyetime gidebilirim. :)
a.y.s.e-yavuz@hotmail.com

NAR dedi ki...

Güneşin, koyu bulutların ardından flört eder gibi çapkınca göz kırptığı, bir görünüp bir kaybolduğu günde; ben en tatlı daha da önemlisi ennn uslu halimle siyah-beyaz çizgili tulumumun altına gri spor pabuçlarımı giymiş, bulutların galip geleceğini düşünen annemin zoruyla mavi kapşonlu hırkamı da omzuma atarak dergilerdeki havalı büyük abilerden olmuşum. Bende çoğunu harcadığından, kalan azıcık zamanda ne giyeceğine karar veremeyen anneme yardım etmek istiyorum. Elimde, ilk hali hakkında zerre fikir yürütülemeyecek kadar emmekten vıcık vıcık olan muzu yere fırlatıp, batan ellerimi de bi güzel yatak örtüsüne silip emekleye emekleye son 10 dakikadır göz koyduğum elbisenin üzerine oturuyor ve gülümsüyorum. Anlamış olacakki gülerek krem rengi dantel elbiseyi bir çırpıda giyiveriyor melek annem. Altına çivili yükseeek topuklu ayakkabılarını giyiyor ve bir elinde koyu kahverengi küçük çantası diğer elinde ben, vaktinde evden çıkıyorus. Veeee benim en sevdiğim yere, yani annemin 15 günde bir fısssstık gibi arkadaşlarıyla buluştuğu beş çayına gidiyoruuuuuuzz :) Çok şanslıyım çoook. Babamın demesine göre bu zamanları iyi değerlendirmem lazımmış; çünkü büyüdüğümde kadınlar şimdiki gibi yüz vermiyolaaaamışşş...

NAR dedi ki...

Ben daha küçüğüm! Mail adresimi yazmayı unutmam çok normal! mltmnr@hotmail.com

Lady_Lawyer dedi ki...

yine mi güzelsin yine mi çiçek ? <3
kombinlerine her zaman oldupu gibi BAYILDIM Boom :) seninkilerden kopya çekmememizi söylemişsin ama bu biraz zor olucak gibi :P :))
neyse ben de kombinimi şöyle tasarladım:
- malum ilkbahara adım attık kampüs bahçemizdeki güzel çiçeklerimizle uyum sağlamak için ana tema olarak 4. fotoğraftaki çiçekli elbiseyle başlıyorum,
-asi yönümü her ne kadar sevsem de içimdeki klasikçi üzerime 11. fotoğraftaki trençkotun eşlik etmesi yönünde yalvarmaya başladı çoktan :)
-ayakkabılarım ise senin de aynı elbiseyle kullandıklarından olsun yani 5. fotodakiler :) (aslında benim kalbim 14. fotodakinde kaldı ama renk uymaz gibime geldi :S )
- çanta olarak biraz koyulaşmak adına 6. fotoğraftaki çantayı da kolumuza taktık mı tamamdır;)
-takı olaraktaa 7. fotoğraftaki taşları arasında yeşil rengin olduğu bileklik :)

benim kombinim bu kadar :) sevgilerler, öpüyorum <3

cansubayol@hotmail.com ya da cansu.59.bayol@gmail.com :))

Natali Yeşibahar dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle böyle şeker hallerinle, hamileliğin mutlu ve huzurlu bir dönem olduğunu gösterdiğin için teşekkürler :)
Blogunu düzenli takip ediyorum ve sevdiğim Debenhams la işbirliğini görünce yazmak istedim.
İlk resimdeki beyaz elbiseyi giyer ve Barcelona'ya giderdim. Seyahatlerde gece- gündüz elbise değişmeye vaktim olmuyor, otele dönmeyi sevmiyorum. Gündüz 6. resimdeki ayakkabılarla kombinler ve rahat rahat gezerdim. 11. resimdeki trençkotu da üzerime alırdım. Hazırım, bekle beni Barcelona :)
natali@nataliyesilbahar.com

nazan dedi ki...

siyah pudra mini elbise
siyah deri ceket
ponponlu aykkabı
siyah çanta
teşekkürler
nazan gökçe
nazanguler@gmail.com

https://twitter.com/nazangkc/status/311097414213849088

Unknown dedi ki...

krem beyaz dantel elbise, çivili topuklu botlar, şahane bilezikler :)ve tabiki saç seçimim karışık salaş örgüler makyajım ise hafif pembe nude bir makyaj :)CANIM SEVGİLİMin doğum gününde bu romantik görünüşüm onu çok etkiliyecek eminim ki.Benim hayalim bu seni ve babyboom kucak dolusu sevgiler:)
hulyacan09@windowslive.com

Unknown dedi ki...

Meğer benim cumartesi akşamı için bir parti planım varmış ve ben orda biraz asi, ama biraz da romantik olmak istiyormuşum. İnsanoğlu işte isteklerinin ve hayal gücünün bir sınırı yok maalesef :) Bunun için de:
1. Cute Mama'nın elbisesine ve çantasına,
2. Boho mama'nın deri ceketine ve
3. Chic mama'nın zımbalı botlarına ihtiyacım varmış.

Saçlarım kısa ve asimetrik olduğu için ekstra bir şey yapmama gerek yokmuş. Yalnız toprak tonlarında smokey göz makyajı ve parlak nude bir ruja hayır demezmişim :)

Let the party begin Mama!!!

pinartatlisu@gmail.com

Unknown dedi ki...

krem dantel elbise, çivili botlar, şirin bilezikler :) ve seçiçeğim saç modeli kesinlikle karışık salaş örgüler olur :)makyajda ise hafif pembe nude bir makyaj yapardım parlak bi cilt :)CANIM SEVGİLİMin doğumgününde benim bu romantik doğal halim eminimki onu büyülerdi:)
boom benim hayalimde bu sana ve babybooma kucak dolusu sevgiler :)

hulyacan09@windowslive.com

Serra dedi ki...

Merhaba Styleboom,

Fotolarınızı çok bebeğendiğimi söylemek isterim.
Kombinime gelince;
Sonhara yatırım yapayım,
Gönlümü ısıtayım,
Cebimi serinleteyim,
Kızımı da düşüneyim dedim.
Bu nedenle;

Pembe hırkayı ve krem rengi botları kendim için; Haziranda doğacak kızım için de baharda giysin diye ekru tulumu gözüme kestirdim.
Teşekkürler,
Serra
srrdmr@gmail.com

habish dedi ki...

Üstteki siyah elbiseye alttaki siyah papuçlari giyip, bebişimede ilk sıradaki tulumu alabilirim umarim ;)) tez sunumumdan sonraki minik partiye hem şik hem de siyahîn tüm asaletiyle ve sunumun basar işinin vermiş olduğu hakli gururla ortada salinmak hayalim;))

habish dedi ki...

Üstteki siyah elbiseyle alttaki siyah papuclari kombinlerip bebisede ilk siradaki tulumu giydirip güzel bir bahar günü tez sunumundan sonra verilecek ufacik partide basar inin verdiği gururla oradan oraya salinmak hayalim. As na kocisss azicik takim elbiseli olsun;))

SUNAKTUG dedi ki...

hafta içi topuklu giymekten yorulan ayaklara rahat bir bot gerekli. işet bu güzel bot one cute mama ile styleboomun ayaklarında.
siyah kot şort, siyah deri ceket ve nude tonlarında salaş bir tişört ile bu botu tamamladık mı değmeyin keyfime.
sunaktug@hotmail.com
https://twitter.com/sunaktug/status/311155119637016576

Imge dedi ki...

Ben o dore çantayı alabilir miyim mümkünse? Nisan ayı içinde bir aile içi nişan daveti bir de arkadaşımın düğünü olacak. Elbise ve ayakkabı hazır. Ama dore çantam eksik. Her dore renk de güzel olmaz hani. Bunun tonu tam aradığım gibi. Tipi de çok hoşmuş. Hatta ben bu 500 TL'lik hediye çekinin bana çıkmasını beklemeyeyim, yarın bir Debenhams'a uğrayayım diyorum.

Hediye çeki çıkarsa da alacak bir sürü şey bulurum elbet! Bir kadının dolabında eksik biter mi hiç? :)

Sevgiler

İmge
imgetan[at]gmail.com

GizeM dedi ki...

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa debenhamsmegaday olduğunda mı gelir bahar :)
Ayrıca bunun benimle ne ilgisi var tabiki mega day olduğu için bahar..
Efenim Candan ERÇETİN'in bu güzel şarkısıyla başlangıç ne iyi geldi hem ilham getirdi bana hem de yarışmayla ilgili daha da umut besledim :)
Uzun lafın kısası ; Mevsimlerin güzeller güzeline krem çiçekli elbise yakışır , altına püsküllü botlar, üstüne trenckotumuzu alalım ki üşütmesin baharımız , çantası küçük krem olsun sadece güneşi sığdırsın içine ,kolunda da altın bileziği umut olsun herkese ...
Sevgiler..
gizemmentesoglu@hotmail.com

morkebelek dedi ki...

boom çok zarifsin hamilelik bu kadar mı yakışır bi insana maşallah sana :)

ben şöyle bi kombin yapıyım dedim cumartesi günü kahvaltıyla başlayan pudra rahat botlarımı giyip üstüne beyaz dantel elbisemle salınıyım incik boncuk takılarımı takıp takıştırıyım ardından alışveriş modunda mağazalarda geziniyim yeni evli olarak eşe dosta hediyelerimi alıp bitmek bilmeyen ziyaretlerimize gidelim :)

bu aralar haftalarım hep böyle geçiyor yaratıcılıgım bile bu yonde :)

glgn.shn [@] hotmail.com

Sevim Güzel dedi ki...

Selam boom :)

Puskullu fringe botlara bayildim ama onu sen kombinlemissin :)

Bende dusundum sevgilimle bu civil civil bahar aksamlarinda Bebek'te 3-5 tur atmalik beyaz dantel bi elbiseye ihtiyacim var :)

Bu romantik elbisenin altina da pudra zimbali bootieleti cok yakistirdim.

Hafif esen ruzgarda ucusan elbisem ve saclarimla gecelere bile akabilirim :) Ayrica fore portfoy canayi da elinden almadan edemicem :)

sevgilerimle... Sevim

guzel.svm@gmail.com

MaceraperesT dedi ki...

dantel elbiseyi alır, altına zımbalı botları giyer üstüne de siyah montu çekerdim..dooğru akşam yemeğine. sevgili ile tabii. gelinlik gibi elbise üstümde, ortam romantik, olası bir evlilik teklifi??neden olmasın:)

sardineda dedi ki...

Merhaba gördüğüm en şık ve güzel anne :)

Seninkiler kadar güzel olmasa da,

-One Boho Mama'dan krem dantel elbise,
-One Chic Mama'dan zımbalı botlar,
-One Hot Mama'dan trençkot
vee o güzel bileklikler ile sevgili eşimle 8 yıl önce(aynı ay) birlikteliğimizin başladığı mekanda buluşup onu bir kez daha etkileyebilirim ;)

Sevgiler,
Eda

sardineda@gmail.com

Seval Dedeoğlu dedi ki...

One Bohı Mama'daki Elbise
One Cute Mama'daki hırka ve zımbalı bot
One Hot Mamadaki Trenchkot
Sevgilimle haftasonu ilkbaharı karşılamak için gidiyoruz.Adaların romantik havasına dantelli elbisem harika uyum sağlayacak.Rahatça bir fayton gezisi yapmak, sokaklarında kendimizi kaybetmek için botların rahatlığı ve ilkbaharın güvenilmez havasından dolayı da tabi ki trenchkotum yanımda olacak.Baharı adalarda karşılamak gibisi var mı hiç?
Adalarda romantik bir gün geçirip baharı karşılamak için bu kombin tam benlik.

sevalkan@gmail.com

Unknown dedi ki...

doğumda aldığım 20 kilo ve 1 yıldır evde sadece bebeğimle olmanın hem mutlu tarafı hemde zayıf ve güzel günlerin hasreti işte bunlardır benim güzel görünme kendimi narin görme ihtiyacım.Debenhams Bursa'da yok gerçeği istersen 500lira paramda yok güzel giyinmem için. Kendim için isterdim ONE CUTE MAMA'daki elbiseyi, ONE BOHO MAMA'ki hırkayı ONE CHİC MAMA'daki zımbalı botları, mavili beyazlı bilekliği, bir ihtimalde trençkotu (hep evde olduğum için nadir trençkot kullanıyorum)kombinlerim. Tabi ki minik ALARA'M için baharlık şort tulum isterim, güzel görünmek onunda hakkı:)

Unknown dedi ki...

Doğumda aldığım 20 kilo ve zayıf günlerin hatrına Bursa'da DEBENHAMS yok ki gidip kimse için dağil sadece kendi moralim ve mutluluğum için güzel güzel giyineyim. 500TL'mde yok bebeğim var 1 yaşında ona baharlık tulum kendime ONE HOT MAMA'DAKİ zımbalı çizmeleri, ONE CUTE MAMA'DAKİ renkli çiçekli kokusu burnuma dolan naif elbiseyi ve ONE BOHO MAMA'DAKİ TÜL TEN RENGİME UYGUN HIRKAYI ve bir ihtimalde o trençkotu kombinledim. Keşke üstümde olsada sadece 1 günlük de olsa mutlu olsam bebeğimi mutlu etsem...

Sezin Cankaz dedi ki...

Uyum sağlamak,ayakta durmak adına kimi zaman,zaman kavramından ve farkındalığınızdan,programlanmışçasına yoksun kaldığınızı hissettiğiniz anda artık sizin sahip olduğunuzun dudağını bükmüş bir küçük kalp olduğu yeterince basınç kaynağıysa omuzlarınızda,,biraz mahmur biraz masum,kendinizi tepeden tırnağa hissede hissede hazırlanırken seçeceğiniz,bir orkidenin muhteşem kokusunu andıran kırık beyaz dantel elbise olmaz mıydı(1)?
Kimseciklere çaktırmak istemediğiniz mahmurluğunuzu saklayan,üzerinize alıverdiğiniz siyah deri ceketiniz, belli belirsiz şeftali ve toprak tonlarında makyajınız,gün batımına az kala,bir restoranın bahçesindeki beş çayınızda inanılmaz bir kurtarıcı olmaz mıydı? Hele bir de bileğinizde zarif bir altın varsa,One Chic Mama çalışmasındaki minik çanta muhakkak sizinledir.One Hot Mama ayakkabılarınız saçlarınızı iri dalgalarla kullanacağınızın sinyalini verse de,siyah deri ceket,ortadan ayrılmış iyi ve sıkı bir at kuyruğu veya çok severek kullandığım kahküllü pony tail modeline sahipseniz zarif ve aynı zamanda enerji dolu,bıcır bıcır göründüğünüz konusunda şüpheniz olmayacaktır..:)
Güzel geçen bir akşam ve ardından temizlenmiş cildinizle güzel bir uykudan sonra,ertesi güne daha yenilenmiş arınmış başlamaya bence hazırsınız:)
sezincankaz@hotmail.com

özlem dedi ki...

one cute mama ve one boho mamadaki hırkayı giyer,ayağıma rahatlığından ötürü one cute mamadaki botları giyip elime cute mama çantayı alır içinde 7 aydır kıpır kıpır eden oğlumun olduğu koca göbeğimi gere gere gezerdim orda burda heralde.
ozlemmimtas@hotmail.com

BURCU dedi ki...

Akşama şu çocuk çıkalım der mi acaba ? Ya aramazsa o zaman kızlarla çıkarım. Hmmm ne giysem pekii.
One boho mama daki elbise ,
Faith ayakkabım(One hot mama daki ayakkabı) ,
Jasper Conran çantam , Warehouse deri ceketim (One cool mama daki ceket ve çanta) .
İstersem kız arkadaşlarla iş çıkışı yemek keyfi ve ardından çılgın eğlenceler için istersem de
malum kişiyle :) romantik bir randevu için gündüzden geceye kolayca geçiş yapabileceğim
trafik kaosuna bulaşmayıp direk kendimi sokağa atabileceğim İstanbul tarzı karışık bir kombin.

canan dedi ki...

Kuzenimin doğum gününde ne giysem diye düşünürken bu kadar tesadüf olur mu demeyip büyük konuşmayacakmışım demek ki :))
çok şatafatlı olacağa benziyor parti o zaman ben en iyisi One Chic Mama tam benlik ... Üstüne havaların soğuma ihtimaline karşı One Hot Mama 'daki trençkot bana göre ve ayakkabım biraz asi olacak ama One Cool Mama bana uyar ve herkes de bayılır :))

Canan Unalan
bademsekeri@windowslive.com

esra dedi ki...

yorumlara gözgezdirdim de 5 yıllık pr bölümü okumam boşunaymış :o
edebiyat parçalanmış :))
fakat evden hızlı adımlarla çıkıp kardeşimin mezuniyetine yetişirken bir yandan da sevgiliye (nişanlıya demek komik oldu:) sürpriz planı kovalayan zihin ile telefona bakıp Ankara Tenis Klübü yaza merhaba partisi mesajı ile şimşekler de koşar gelir zihne o zaman tüm koşullarda boomer gibi görünmek her koşulda mümkün olmalı!! hakkım!!
neyse
one hot mama varmış no panic Esra :))
gece üzerine siyah deri ceket ile yaza merhaba derken kadınlar arası bacak showun hem içinde hem dışında olabiliceem:) fermuarı kapatınca da ayrı bi hoş durur.
koşuşturma için rahat ayakkabım ayağımda şık ve puflatanlar ise bagajımda:)

bilmisbalik@gmail.com

neval dedi ki...

mevsimlerden bahar ise;
çiçekli elbiseyi üzerime geçireyim ki önceden baharı getireyim ama tabi havalar daha o kadar ısınmadı o zaman trençkotu da üzerime alıyım
senin de ilk kombin de yaptığın gibi bohem havamı katmak için püsküllü botları da altına giyeyim.
elime one cute mamadaki çantayı alayım kollarıma da o taşlı bilezikleri takayım.İşte hazırım artık kızlarla buluşup konsere gidebiliriz :)

neval
nevil-a@hotmail.com

Canan dedi ki...

Boom haftaya eşimle Paris'e gidiyoruz , Paris aşk şehri diye bilinir ve ben de orada eşimle aşk tazeleyip romantik romantik takılmak istiyorum :) Romantik deyince benim aklıma dantel gelir nedense o sebepten kombinimin baş aktörü;

One boho mama'daki dantel elbise. Ama onun kemeri yerine one cute mamadaki kemeri kullanıyorum.Elbiseme one boho mama kombindeki çanta, one cute mama kombindeki bot eşlik ediyor. Bu botlarla hiç yorulmadan sokak sokak gezebilirim bence, harika. Biraz renk katması açısından one chic mama kombindeki sol kolda yer alan 2 bileziği takıyorum üzerime de one hot mama kombindeki trençkotu geçiriyorum ve ben kendimi Paris'in sokaklarına atmak için hazırım.

Bu kombinle ben gündüz gezerim akşam da güzel biryerde yemek yiyip şarabımı yudumlayabilirm bence.

Küçük şirin bir cafede kahvelerimizi yudumluyor, macaronlarımızı yiyoruz.Gün batımına doğru Pont des Arts köprüsüne gidiyoruz. Orada hem gün batımını izliyoruz hem de klişe bir harekette bulunarak asma kilitle aşkımızı köprüye kilitleyip anahtarını nehre atıyoruz :) Karnımız acıktı akşam yemeği için yavaş yavaş hareket vakti, Champs-Elysees'de yürüyüş, biraz vitrinlere bakmaca,belki ufacık minicik bir alışveriş molası ve sonrasında restorantımıza varıyoruz. Güzel bir yemek yiyip şarabımızı yudumlayarak Paris'teki bir günümüzü bu şekilde sonlandırıyoruz

Canan
cnn_d@yahoo.com

lifeisabigcatwalk dedi ki...

siyahın asaleti...

sabah ofise giriyorum, cok da önemli bir toplantım var bugün, bilekten büzgülü uzun kol siyah elbise,
Püsküllü siyah süet ayakkabı ve siyah clutch ı tercih ettim,odama dogru ilerlerken arkadaşlarımdan aldığım iltifatlar adeta ne kadar dogru tercih yaptığımı destekler nitelikte! kendimi çok iyi hissediyorum, içimden bir ses bugün çok güzel geçecek diyor...

LaL

lifeisabigcatwalk@gmail.com


yasemin dedi ki...

Tabii ki pembe gönlüm sende diyorum ve cute mamadaki o güzelim moher hırka ve elbiseyi öncelikle sepetime atıyorum.Üzerime de çok üşüyen biri olarak bej rengi trençkotu mutlaka alıyorum.Bir de süet ponponlu siyah orta topuklu(yüksek topuklar bana zor)ayakkabıları giydim mi benden mutlusu olamaz:)Hem rahat hem şık oldum değil mi?Sonra mı?Sonrası malum; salına salına kocişimle birlikte bahar havasına kapılıp güzel bir akşam yemeği.Hem şık hem de rahatça yorulmadan gezerim.Hem işe giderken giyerim,hem haftasonu gezmelerinde tercih ederim.Debenhams a ve Styleboomcuğuma da çok teşekkür ederim.

BURCU dedi ki...

Akşama şu çocuk çıkalım der mi acaba ? Ya aramazsa o zaman kızlarla çıkarım. Hmmm ne giysem pekii.
One boho mama daki elbise ,
Faith ayakkabım(One hot mama daki ayakkabı) ,
Jasper Conran çantam , Warehouse deri ceketim (One cool mama daki ceket ve çanta) .
İstersem kız arkadaşlarla iş çıkışı yemek keyfi ve ardından çılgın eğlenceler için istersem de
malum kişiyle :) romantik bir randevu için gündüzden geceye kolayca geçiş yapabileceğim
trafik kaosuna bulaşmayıp direk kendimi sokağa atabileceğim İstanbul tarzı karışık bir kombin.

Burcu Kılıç/burcu.aksoyqgmail.com

prenses dedi ki...

Bütün kombinleri çok beğendim,benim kombinim;
1.siyah deri ceket
2.kolları tül siyah-beyaz elbise
3.siyah ponponlu ayakkabı
4.siyah portföy...
İstanbul Fashion Week moda haftasında Arzu Kaprol defilesini izlemek için bu kombini kullanırdım.Onun sade ama şık tasarımlarıyla bu kombinin örtüşeceğini düşünüyorum.(Dİlan Kaplan)

dilansevimli1@hotmail.com

♥♥♥Sevgilerle♥♥♥

kübra dedi ki...

Öncelikle hamilelik yakışmış boom :) ayrıca seçtiklerin kombinlediklerin hepsi harika şeyler bayıldım hepsine 'aa ne kadar güzel şeylermiş' diyerek baktım.Hele o pembe gece elbisesi harikulade ve siyah dantelli kolları bol ve tül elbise de bi harika.Her zamana göre güzel giyilebilecek uygun ve güzel kombinler olmuş. Bence hamile bir kadının giyebileceği ve oğluna giydirebileceği en güzel kıyafetler olmuş seçimlerine her zaman olduğu gibi bayılıyorum.
sevgiler :)

nalan dedi ki...

Yeni işe başladığım şu günlerde o kadar çok giyim kuşam ihtiyacım var ki, fotoğraflardaki ürünlerin çoğunu yazabilirim...

Ama en çok beğendiklerim;
1)one hot mama'nın trençkotu: Ofis şıklığı sokakta tamamlayacağı hiç kuşkusuz kesin!
2)one chic mama'nın lame portföy çantası: Nisan başında evlene en yakın arkadşaımın düğününde takmak için aradığım ve düğün için tek eksiğim olan şaheser...
3)one boho mamaa'nın çantası: bavul misali büyük çantalar benim gibi tam teferruat gezen bir insana verilecek en güzel ödül.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Arzu Akdağ dedi ki...

Günlerden Cuma, Bütün bir haftanın koşturmacası, stresi, telaşı bitmiş hafta sonuna güzel bir merhaba diyeceğiz.Satış Mühendisiyim bu hafta gezmedik il bırakmadım ayaklarıma kara sular indi.Bunca iş yükünün yanında evde okuldan gelip bütün akşamı benimle full aktivite yapmak için can atan özleyen minik bir prensesimde var. Ev işleri,her akşam yemek telaşlarını saymıyorum bile..E artık bunca haftanın yükünü atmak, cuma günü aşkımla kendime zaman ayırmak en doğal hakkım. Pudra siyah dantelli elbisemi giyer üzerine de puda hırkamı giyerek Cuma günü hanım hanımcık işime gelirim. Toplantılara katılıp,sunumlarımı yaptıktan sonra mesai biter ve aşkım beni almaya gelir. İstikamet doğruu Taksim Fransız sokağı. Bu arada sadece hırkayı çıkarıp saçlarımı salmam beni anında geceye hazırlar. Şifon kollu dantel detaylı elbisem ile artık gecenin göz kamaştıranı benim. Aşkımla canlı müzik eşliğinde öyle romantik bir sokakta mum eşliğinde el ele göz göze yemek yemek bütün haftanın koşturmacasında birbirimize zaman ayıramamızın verdiği kederi alıp götürür. Gece artık bizim oradan arkadaşlar ile sözleştiğimiz karaoke partisine geçeriz. Ve ben muhteşem elbisemle bir star edasında mikronu elime almaya ve gecenin yıldızı olmaya hazırım.

Hayal ederken resmetmekte istediğimde boomcuğumun giydiklerini kestim biçtim kendime göre bir kombinde yaptım. Öyle beğendimki blogger profil resmimdende görebilirsiniz.

Bu linkten kombinimi görebilirsiniz lütfen bir tık tık:

http://g1303.hizliresim.com/17/h/l2p78.jpg


One Cute Mama: Pudra Hırka

One Hot Mama : Pudra Siyah Dantel Elbise

One Cool Mama : Siyah süet ayakkabı

1. çanta: One Boho Mama:)
2. çanta : One Chic Mama: Çanta


Sevgiler,
Arzu Akdağ
aeakdag@gmail.com
https://twitter.com/arzuakdag

Güzin dedi ki...

Bir cuma sabahı işe giderken tamda havalar yumuşamışken , akşam gidilecek nişanın açık havada olduguda düşünülürse ve ılık rüzgarların hayallerindeysem...
-siyah krem dantel elbise
-krem püsküllü çizme
-krem günlük çanta
-krem trenckoat
Veeee ofiste şaşırttım herkesi günlük şıklığımla..
Simdi çıkış saatine yakın biraz makyaj tazeleyip,ayakkabılarımı siyah ponponlu ile değiştirip ve siyah clutch ı elime alıp arabama oturmuş gidiyorum kendimide gayet iyi hissediyorum yupppiiii
Guzin
Mail: h.gzn.h@hotmail.com

Aicha! dedi ki...

Tam havalar güzelleşmeye başlamış kendimiz sokağa atma sezonu yaklaşırken süper bir hediye ^^

Boğaz'a nazır bir kahvaltı yapmak, arkadaşlarla sohbet ederek güzel bir gün geçirmek için hem rahat birazcık şık bir kombine ihtiyacım var :)

One cute mama kombinindeki elbiseyle, püsküllü botları kombinlereyerek güneşli bir günde sahilde kahvaltı için en uygun kombin ortaya çıkmış olur bence. Sahil serin olacağından yanıma hafif bir trençkot ya da bir hırka da almam gerekir. Erkek çocuğu gibi bütün eşyalarımı ceplerime doldurduğumdan benim çantaya ihtiyacım yok :)

aichacoskun90@gmail.com

Hamilelik sana çok yakıştı daha bir güzelleştin gençleştin :) Kendine iyi bak!

sorananne dedi ki...

Ben “
one cute mama da ki –elbise çanta botu
one boho mama daki deri ceketle giyerdim
kollarıma one chic mama daki uçuk mavi taşlı bilekliklerden bir tane.

Önce yeni doğum yapmış bir arkadaşımı ziyaret ediyorum: denizci bebe takımı hediyemiz

Oradan nereye gidiyorum peki : uzaklara değil yakınlara.
Dünyanın incisine: boğaza. Elimde sevdiğimin eli.
Ilık bir bahar akşamı.
Bebek Emirgan çınaraltı.

sorananne@gmail.com

Arzu Akdağ dedi ki...

Günlerden Cuma, Bütün bir haftanın koşturmacası, stresi, telaşı bitmiş hafta sonuna güzel bir merhaba diyeceğiz.Satış Mühendisiyim bu hafta gezmedik il bırakmadım ayaklarıma kara sular indi.Bunca iş yükünün yanında evde okuldan gelip bütün akşamı benimle full aktivite yapmak için can atan özleyen minik bir prensesimde var. Ev işleri,her akşam yemek telaşlarını saymıyorum bile..E artık bunca haftanın yükünü atmak, cuma günü aşkımla kendime zaman ayırmak en doğal hakkım. Pudra siyah dantelli elbisemi giyer üzerine de puda hırkamı giyerek Cuma günü hanım hanımcık işime gelirim. Toplantılara katılıp,sunumlarımı yaptıktan sonra mesai biter ve aşkım beni almaya gelir. İstikamet doğruu Taksim Fransız sokağı. Bu arada sadece hırkayı çıkarıp saçlarımı salmam beni anında geceye hazırlar. Şifon kollu dantel detaylı elbisem ile artık gecenin göz kamaştıranı benim. Aşkımla canlı müzik eşliğinde öyle romantik bir sokakta mum eşliğinde el ele göz göze yemek yemek bütün haftanın koşturmacasında birbirimize zaman ayıramamızın verdiği kederi alıp götürür. Gece artık bizim oradan arkadaşlar ile sözleştiğimiz karaoke partisine geçeriz. Ve ben muhteşem elbisemle bir star edasında mikronu elime almaya ve gecenin yıldızı olmaya hazırım.

Hayal ederken resmetmekte istediğimde boomcuğumun giydiklerini kestim biçtim kendime göre bir kombinde yaptım. Öyle beğendimki blogger profil resmimdende görebilirsiniz.

Bu linkten kombinimi görebilirsiniz lütfen bir tık tık:

http://g1303.hizliresim.com/17/h/l2p78.jpg


One Cute Mama: Pudra Hırka

One Hot Mama : Pudra Siyah Dantel Elbise

One Cool Mama : Siyah süet ayakkabı

1. çanta (Ofiste): One Boho Mama:)
2. çanta (akşam): One Chic Mama: Çanta



Sevgiler,
Arzu Akdağ
aeakdag@gmail.com
https://twitter.com/arzuakdag

Kermit Alemlerde dedi ki...

Style Boomer olarak ben bu parçaları kombinlerim Style Boom sağ olsun bize sadece mixleme işini bırakmış güzel seçimleriyle ^_^

one boho mamanın botları ve çantasını alsam cute mamanın elbise hırka ve kemeri ile kombinleyip saçlarımı at kuyruğu yaparak çok özlediğim baharı karşılasam Bodrum sahilinde bir kahvaltı ile unutsam bütün kışın ağırlığını bahar temizliği tadında kapalı mekanlarda geçen zamanın rehavetini atsam çiçekli elbiseyle bahar müjdecisi gibi ^_^
Akşam olunca chic mamanın ayakkabları ile çantasını boho mamanın ceketi ile tamamlayıp çiçekli elbiseme saçlarımı salıp club moduna girsem yine Bodrum gecelerinde özlediğim herkes yanımda olsa geceyi mavilere bakarak bitirsem ne güzel olurdu ki.
Sevgilerle ^_^
edadiyorki@gmail.com