4 Mart 2013 Pazartesi

BLOG | Deniz Baran Is Back ♥


Herkese iyi haftalaaar! Bir süredir ne blog ne de diğer mecralarda çok sesim çıkmıyor çünkü anormal bir telaşın içindeyim:o En kısa sürede yine bol col cıvıldamaya başlamayı umuyorum:)

Yeni haftayı yeni bir başlangıç ile açalım dedim! Daha önce de buraya iki kez konuk ettiğim bir tanecik Deniz Baran blogosfere geri döndü ♥ Eşsiz stili, inanılmaz vintage koleksiyonu, zamansız ile moderni mükemmel şekilde harmanlaması gibi stile dair inanılmaz doyurucu blogunun yanında; duruşu, akademik başarısı, fotolarına eşlik eden hikayeleri, eskiye saygısı ile bende yeri apayrı olan Deniz  son aylarda birbiri ardına postları sıralayıp, yine iç geçirtiyor:) 

Ben favori karelerimden bir seçmece yaptım, daha fazlası için denizbaran.net 'e tıklayıp hem stilinden ilhamlar alabilir, hem sözcükler içinde kaybolabilir, hem de belki  "Deniz'e Sor" köşesinde kendinize cevaplar bulabilirsiniz:)) New York manzaraları da cabası:)

5 yorum:

NAR dedi ki...

Deniz Baran = Ayakları yere basan, özgüveni tavan kadın.

Unknown dedi ki...

ben de çok seviyorum stilini:)

ayşe ç dedi ki...

aa bu kombinlere ben de bayılmıştım ,zevkimiz ortakmış :) ayrıca bu dayanışma takdir edilesi. kendine güvenen insanın hali başka boom

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Özellikle son foto ve kombin muhteşemmmm. Hoşgelmiş Deniz :))

Nefes dedi ki...

Zengin kadin sonucta her istedigine aninda ulasiyor :) stilde oluversin tabiki. Mangoyla zarayla stil bi yere kadar :)))