10 Mart 2013 Pazar

TREND RAPORU | Bilekten Bağlılık

Manolo Blahnik yıllaaaar yıllar önce demişti, hatta 2010'du sanıyorum ben de yazmıştım: biraz ucundan Louboutin'e de dokundurarak, "platformlu ayakkabılar korkunç! Bir gün gelecek bu platform çılgınlığı sona erecek ve herkes benim ayakkabılarımdan yapmaya başlayacak" diye. Hah işte o gün bugün:) Son bir kaç sezondur platformsuz ayakkabılar iyiden iyiye öne çıkarken, bu sezon artık taht onların.

Ayakkabı trendlerini bir bir sıralayacağım post dizisinde ilk sırayı benim de çok sevdiğim bilekten bağlı modellere ayırdım! Bu sezon sivri, kare ya da yuvarlak burun pabuçlarınızdan en az biri bileklerinizden bağlı olsun! İster incecik, ister kelepçe kalınlığında, ister ikili üçlü sıralar şeklinde. "Bilekten" bağlama trendine "yürekten" bağlanalım ♥


Podyumlarda pek çok koleksiyonda incecik zarif bantlar ya da iri tokalarla bilekten bağlı ayakkabılar gördük. Bazıları burada!





Bu trend size ilham versin!

Klasik pump ayakkabılarınızı DIY projelerle de bilekten bağlı hale getirebilir, böylece çeşit çeşit şekillerde kullanabilirsiniz.
  • Kesip kullanabileceğiniz deri kemerler
  • Ayak bileginizi kavrayabilecek uzunlukta deri bileklikler
  • Zincir bileklikler
  • İnci sıralar
  • Rengarenk fiyonklar
  • İnce kelepçe bilezikler
kullanarak kendi bilekten bağlı ayakkabılarınızı kendiniz de yaratabilirsiniz:)

8 yorum:

Gizem dedi ki...

ben çok seviyorum valla bilekten bağlılığı, hep böyle bağlı kalsınlar.p

zezee dedi ki...

ayakkabilarin hepsi birbirinden zarif ama ben ve benim gibi kalin bilekliler icin pekte sevilesi bir moda degil:( biz size ozenerek bakmaya devaaaaam

fashionizelife dedi ki...

evet, ama mümkünse ince bilekliler giysin zira diğer türlü gerçekten hiç hoş bir görüntü olmuyor.

NAR dedi ki...

Olleyy! Bilekten bağlı pabuçlara bayılırım-ki zaten ince bileklerimi düzgün göstermesi yönünden en gözdelerim onlardır. Tavsiyelerin icin teşekkürler Boomum.
Bu arada baby shower ile ilgili ayrıntılı bir post bekliyorum senden:) çünkü cooook merak ediyorum naptiniz diye:))

hasbelkeder dedi ki...

benimde mavi su damlacıklı desenli bir stilettom var ama onu giyince sanki insanların yadırgayan bakışlarını hissediyorum üerimde,eskiden kalmış birşeyi giymişim gibi bakıyorlar;tabi sallamıyorum kimseyi,zarif göüktüklerini biliyorum sonuçta,platform ayakkabının süksesini aşağı çekme zamanı gelsin ,en iyisi!

Sayın KARACA dedi ki...

Bende her zaman söylemişimdir ki.. Bilekten bağlamalı ayakkabılar, ayakları her zaman daha sexy gösteriyor ;)

Adsız dedi ki...

ama platformlu ayakkabıların rahatlığı bu ince tabanlılarda yok. :)

Nefes dedi ki...

Platform bitmediki hala tum markalarda var ... Sipsivri birunlu incecik topuklu ayakkabiyla 10 dk zor yurunuyor . Zamaninda cok giydim . Kilolu kadinlarda sivri burun cok komik duruyor ayrica :)