1 Mart 2013 Cuma

MART | Resmi Bahar Başlangıcı ♥



Bugün 1 Mart! İlkokul yıllarımızdaki mevsimler panosunun bana verdiği yetkiye dayanarak bugün baharın başladığını ilan ediyorum ♥ Mart'la ilgili atıp tutan atasözlerine kulaklarımı tıkıyorum, cemreleri sıraya alıyorum:) Kadınlar gününü, moda haftasını, babyshowerı, kocimin doğumgününü iple çekiyorum.

Bu Mart benim için öyle telaşlı öyle telaşlı kii, yine de geldiğine sevindim. Bu ay yok yok, Nisan'ı iple çekiyorum artık. Eh bu göbekten, git gide ağırlaşmaktan, istemediğim zaman uyuyup istediğim zaman uyuyamamaktan biraz sıkıldım. Ama az kaldıı.

Şimdi, hemen, şu anda kocamaaaaaaan bir gülümsüyoruz, ve dışarıdaki güneşe onu ne kadar özlediğimizi söylüyoruz! Ki kaçıp gitmesin.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Bundan sonra hic istedigin zaman uyuyup ustedigin zaman uyanamayacaksin malesef:)

NAR dedi ki...

İnanmıyorum, doğuma ne kadar az kalmış! Çok çabuk geçti diyeceğim ama "gel de bana sor" diyebilirsin :) Evet, mart gelir gelmez dünü unuttururcasına içimi ısıtan güneş selam çakıyor tepemden. Çok çok güzel geçsin bu ayın canım benim...

Lunapark Queen dedi ki...

Yuppi sonunda bahar officially geldi :))) Fotoğraf süper olmuş!

Gizem dedi ki...

çok güzel bir mart olsun tüm telaşlarımız hızla uçup gitsin umarım ^*^

rahat yazar dedi ki...

hava sıcaklığına bakılırsa tam bahar yok ama güneş yüzünü gösterince güzel...

sizde de tatlı bir heyecan var tabi:)

Adsız dedi ki...

bahar'la dogmak arasinda bir ilinti var:Bu yuzden,bebeginizin,tam da "dogmak" kavramini hakedecek bir zamanda dogacak olmasi ne guzel...

Aysin dedi ki...

İlkokul takviminin sana verdiği yetkiye bayıldım:)