24 Mart 2013 Pazar

HEDİYE | Moogili: Hayatın Ritminden Aksesuarlar

GEÇERLİ YORUMLAR İÇİNDEN İDİL NEŞE BU CİCİ MOOGİLİ'NİN SAHİBİ OLDU:) TEBRİKLER İDİL! RANDOM.ORG SONUCU POSTUN ALTINDA, SENDEN 3 GÜN İÇİNDE MAİLİME DÖNMENİ BEKLİYORUUM :) 


Size uzun geldi mi bilmiyorum ama bana göre epey uzun bir aradan sonra herkese iyi haftalar:) Geçen hafta hem çok yoğun hem biraz heyheyli hem hasta olunca ne bloga ne diğer sosyal alemlere pek uğrayamadım. Bu hafta telafi haftası olsun! İlk post yine blogosfer sayesinde tanıdığım çok cici bir hanımefendinin pek şukela cicileri hakkında: Moogili 

Moogili'nin yaratıcısı Müge tamamen el yapımı, pek zahmetli koleksiyonlarının yanında tam şu elbiseme göre, şu ayakkabıma göre, tam da kalbime göre bir şey arıyorum derseniz tamamen kişiye özel aksesuarlar da tasarlıyor.

Yukarıda gördükleriniz Helix koleksiyonuna ait, benim favori koleksiyonum:) Hem özel, hem ince ince yapıldığı belli, hem de çok modern. Bu koleksiyon hayatın ritminden, DNA kodlarımızdan ilham almış. Bir tane de sizin için seçtim kıps;)


İkinci favorim ise göbeğimin üstünde bahar bahar açan bu bileklik:) Zigzag isimli koleksiyondan ve artık güzel havalar için sabırsızlanan herkesin koluna ipek kurdelelerden bahar getirecek cinsten bir Moogili parçası.


Kişiye özel üretim ciciler için direk Müge ile bağlantıya geçmeniz gerekse de, bu güzel koleksiyonlar  Continuum'un İstinye Park mağazasında ya da hemen online olarak şurada satışta.

Geçeliim Müge ile sizin için seçtiğimiz Moogili'ye:) Ta taaa!


Bu kolyeye sahip olmak için 29 Mart Cuma geceyarısına kadar 
  • "Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü...." cümlesini tamamlayarak bu postun altına yorum olarak bırakmanız;) 
  • Hemen buradaki Moogili Facebook sayfasına bir tatlı like/beğen koymanız
  • Size hızla ulaşabilmemiz için yorumunuzun sonuna lütfen mail adresinizi ekleyin:)
  • Adsız ve ilgisiz yorumlar maalesef onaylanmayacak.
  • Helix kolyenin sahibini 30 Mart Cumartesi yine bu posttan ve Twitter'dan random.org aracılığı ile açıklayacağım

Bakalım sizin hayatınızın ritmi bana neler fısıldayacak;) Ve Helix kolyeniz boynunuzda nasıl bir yaz geçireceksiniz! Hadi bakalım pamuk eller klavyeye:)

58 yorum:

BOŞNAK KIZI dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü "tek düze giden bir hayat asla tat vermez "

ozlem kc adıyla sayfayı beğendim.

ozlemkc5@gmail.com

herkese bol şans.. teşekkürler :)

ilyedaa dedi ki...

Merhabalar ben Edai facebook sayfasını takip etmekteyim bu da facebook adım.https://www.facebook.com/ilyedaa
Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü bir bakıyorsunuz dünya başınıza yıkılmış, seviyorum dediğiniz hayatı paylaşmak istediğiniz hayatınızdan tek kalemde çıkıp gitmiş, kalbiniz kırılmış veya en değerli varlığınızı kaybettiniz, hiç bir işiniz doğru gitmez olmuş belki de dünyadaki en mutsuz kişisiniz.. Fakat sonra bir bakıyorsunuz meğerse başınıza gelen, kötü olan, kalbinizi paramparça eden, hayalleriniz yıkan, umutlarınızı yitirmenize sebep olan, acıların en büyüğü diye düşündüğünüz olaylar size hayatınızın en güzel fırsatlarını, mutluluklarını yaşatmak için başınıza gelmiş.. Acı hayattan en büyük keyfi yaratmış.. Böylesi bir uyum ve ahenk hayatın ta kendisi..
Çok çok sevgiler..
ilyedaa@gmail.com
http://ilyedaa.blogspot.com/

Tuğba dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayat bu adı üstünde yaşam belirtisi bir kalp elektrogramı bile zig zag lı iniş çıkışlı görüntüdedir. Keza bu çizgi düzleştiğinde artık hayatta bitmiştir:)
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

SUNAKTUG dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü her şey ama her şey biz insanoğlu için,; ölümler de doğumlar da.
suna aktuğ erarslan ile beğendim facede
sunaktug@hotmail.com

Gizem dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü bir oradayız bir buradayız, ama sonunda kalbimizin ordayız :)

gizem köse olarak beğendim
sgizemkose@yahoo.com

neslhnkrpz dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayat bir dengesizlik işi, dengeye dönüşen bir sevgi Helixsiz olmaz :)
Boom ya özlettin kendini ben bir ara doğum yaptığını falan düşündüm :o
neslihankarpuz@gmail.com

beauty isnt make up dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayat herşeyiyle adeta bir resital:)

Sakine Sakız adıyla sayfayı beğendim


sakinesakiz@gmail.com

ve beni çok mutlu etti bu kolye bana DNA in klasik şeklinden çok isminden dolayı helix-turn-helix domainini hatırlattı:)

KIVIL dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü; başka türlü 'hayat' olmaz, varoluşumuz bu dengeye bağlı :)

Kıvılcım Alayunt

kalayunt@gmail.com
@kivilmivil

Unknown dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü hayatın iniş çıkışlarıdır bize şekil veren...
mebrure arslan facede blogda aynı isim şansı olan kazansın
mebruremm@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü hayatın iniş ve çıkışlarıdır bizi şekillendiren, bizi yoğuran aynen bu kolyede olduğu gibi :)
mebrure arslan
mebruremm@gmail.com

Lulu's life dedi ki...

Ayy Boom ben bu hediyeyi cok sevdim.. Cekilise bile katilacak kadar :)))

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü.... yasadigini anlamadin daha degerli bir karsiligi yok !

Lutfiye Koprulu Okturk olarak face'te begendim...

luluslifeblog@gmail.com

bol sans bana ! ;)

gamiize dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü birileri dünyaya gelirken birileri de veda ediyor...
gamiize@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayatı tüm renkleriyle tüm heyecanlarıyla birarada yaşamak lazım..

esra_imren@hotmail.com

Esra İmren

edasen dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü heran yeni birşeyler öğrenerek yaşayarak hayatımız değişir

Facebookta Eda Şen adıyla beğendim sayfayı.

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

sandariné dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü.... yoksa kafayı sıyırmamak için tutunacak dalımız kalmazdı.
burburcelik@hotmail.com

Unknown dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü.nasıl her şey iyi giderken kötüye döndüyse bu inişinde çıkışı olacağına inanıyorum beni ayakta tutan bu umut zaten .Facebook sayfasını elif yıldırım adıyla takipteyim.
elif_yldrm35@hotmail.com

Ebrushka Blog dedi ki...

•"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü, aşağı indiğimizde öğrenir, yukarı çıkınca uygularız. Yoksa hayat dümdüz, hatasız, renksiz, yavan bir yoldan ibaret olurdu..."

Facebookta Ebru Bayrak adıyla beğen yaptım,

mail adresim ise: ebrubayrak@outlook.com

GizeM dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü hayat her an süprizlerle doludur. Seni vezir de yapar rezil de :)
facebook : Gizem Menteşoğlu
email:gizemmentesoglu@hotmail.com

Gökçe V. dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü çıkışların kıymetini bilmemiz ve ders almamız için inişleri de yaşamamız gerekir, hepsi bir bütündür :)

(Gökçe Vatansever olarak beğendim facebookta)

gokce_v@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Booomcuuum hediye için şimdiden teşekkürler:)
Hayatında bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bi ahengi var çünküüüü bigün mutluysak bigün hüzünlüyüz bi ağlıyorsak bi gülüyoruuz hayatta dengemizi böyle sağlıyoruz ...

Facebook:Esra Altintaş
esraltnts@hotmail.com

msbagci dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü
Bir hayat var önümüzde
sürekli yükselen
üzülsek de zaman zaman
ancak sonunda sevindiren
Umutsuzluğun kaybettirdiği
Sabrın aydınlığa çıkardığı
Mutsuzluğun içinde mutluluğun
kıymetini bilelim diye
Bir bilmece gibi saklandığı
Ama bulunca da çok sevindiğimiz
Tanrıya şükrettiğimiz
Ey güzel hayat
Merhaba yeni günle sana
Beni asla sensiz bırakma
İçimdeki ışığın sönmesine
İlelebet sebep olma
En çok ihtiyacım olduğunda
Lütfen beni yarı yolda bırakma...

facebook: Mutlu Sibel Bağcı
e-mail: msibelbagci@gmail.com

Kermit Alemlerde dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü farklılıklarda gizli her hikaye .Bizi biz yapan her şey :)

kermitalemlerde olarak facebook fun sayfasını beğendim.Sevgilerle ^_^
edadiyorki@gmail.com

Herseydenbirtutam dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü o inişler olmasa o çıkışların kıymetini anlayamayız:)

İzleyicinizim
GFC:undenied

Moogili fb sayfasını Zehra A Kaya adıyla beğendim.

et_hotmeyil.com@hotmail.com

Sevgiler

Yaprak Sudan dedi ki...

Hayatin da bu Helix kolye gibi inisleriyle cikislariyla bi ahengi var cunkuu zit kutuplarin birbirini cekiminden ibaret..
Yaprak Sudan
yapraksudan@hotmail.com

elifozkan dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü inişlerde azıcık soluklanmazsak, çıkışlarda nefesimiz yetmezdi...


elif_ozkan@yahoo.com

Unknown dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü...." bu kolye ritmi olan bir kalbin sanatı. Müzik, resim, sinema, yemek, tiyatro ve diğer pek çok sanat dalı. Bizim ruhumuzdan dökülenler değil mi? Kimisi bir fırçadan kimisi bir kalemden kimisi dilden notadan bir bakıştan... İnsanoğlu yaratır ve tekrar tekrar girdaplarına kapılıp kaybolur içinde uçar ahenkle! İçinde kaybolduğumuz bu güzelliklere hayranlık beslerken aslında beğendiğimiz şey bu sanatı icra eden kişinin hayatının ritminden başka bir şey değil. Bence bir insan hayatını yaşamaya başladığı an sanatını keşfettiği andır… Herkesin kendi sanatını en kısa zamanda keşfetmesi dileğiyle.
Sevgi dolu öpücükler…

NOT: Sanat her şeydir, her yerdedir. Hayatınız sizin sanatınızdır. Onu Keşfedin, diğer hayatlardan kopyalamayın!

İdil Tuğba Gölcük

idiilce134@gmail.com

Unknown dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü...." bu kolye ritmi olan bir kalbin sanatı. Müzik, resim, sinema, yemek, tiyatro ve diğer pek çok sanat dalı. Bizim ruhumuzdan dökülenler değil mi? Kimisi bir fırçadan kimisi bir kalemden kimisi dilden notadan bir bakıştan... İnsanoğlu yaratır ve tekrar tekrar girdaplarına kapılıp kaybolur içinde uçar ahenkle! İçinde kaybolduğumuz bu güzelliklere hayranlık beslerken aslında beğendiğimiz şey bu sanatı icra eden kişinin hayatının ritminden başka bir şey değil. Bence bir insan hayatını yaşamaya başladığı an sanatını keşfettiği andır… Herkesin kendi sanatını en kısa zamanda keşfetmesi dileğiyle.
Sevgi dolu öpücükler…

İdil Tuğba Gölcük

idiilce134@gmail.com

NOT: Sanat her şeydir, her yerdedir. Hayatınız sizin sanatınızdır. Onu Keşfedin, diğer hayatlardan kopyalamayın!


Esra Sayın dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü hiçbir şey tek bir denge üzerine kurulu değil.

Esra Sayın
synesr@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü....hayat iyi bir öğretmen ve çok iyi biliyor ki en kalıcı öğrenme şekli yaşayarak öğrenmedir.

reyyan_merve@hotmail.com

merve dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayat öyle inişleri çıkışlarıyla güzel (:

merve-isci@hotmail.com

merve dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayat öyle inişleri çıkışlarıyla güzel (:

merve-isci@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü " başka türlü hayatımız çok monoton ve sıradan oluru ki buda bana hiç uymazdı" :))
Canan Yeşildal
cymcmc@gmail.com

sky dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü " hayat; rengarenk cicekleri, tasli kayali sert yamaclari, yollari, binbir turlu bortu bocegi, her renkten yesili koynunda barindiran bir dag gibidir.
'' Dumduz bir ova, sonunu gordugumuz bir duzluk olsaydi hicbir heyecani kalmazdiki boom :))

aylinaltan@gmail.com

sky dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü " hayat; rengarenk cicekleri, tasli kayali sert yamaclari, yollari, binbir turlu bortu bocegi, her renkten yesili koynunda barindiran bir dag gibidir.
'' Dumduz bir ova, sonunu gordugumuz bir duzluk olsaydi hicbir heyecani kalmazdiki boom :))

aylinaltan@gmail.com

MELTEM SARGIN dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü...Her hayat kendine özel tıpkı kalp atışlarımız gibi.

Facebook üzerinden Sayfayı MELTEM SARGIN olarak beğendim
Mail adresim : meltem_cantali@hotmail.com

Teşekkür ederim...

nothing dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hem inişler hem çıkışlar, mutluluklar, tatsızlıklar var. hep mutluluk olsa o anların tadını nasıl bilecektik ki:)

savassacli@yahoo.com
FB'dan Savas Sacli Caglar olarak beğendim.

Unknown dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü her dibe vuruşun bir yükselişi sıçrayışı olmasaydı herkes kaybedenler kulubünün üyesi olurdu. Nurten yıldırım adıyla facebook ta beğendim.
serena18@mynet.com

Unknown dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü hayata güzellik katan heyecan katan işte tam da bu ınış çıkışlar. Dümdüz,sıradan bir hayat ne kadar sıkıcı olurdu değilmi

derya_kzk@hotmail.com

Leman dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü her gecenin bir sabahı, her alçalışın bir yükselişi var. İnsan olmak, yaşamak böyle bir şey :)
Leman Kozakcı
leman_166@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Hayatında bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü siz arka kapıdan Azrail`i yollarken;ruhunuzu ön kapıdan aşk çalar.
ELİF GÖKÇEN BAŞBOZKURT
elif_gokcen_basbozkurt@hotmail.com

iremik dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayat bir roller coasterda olmak gibi heyecanlı.

irem_bib@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba:)Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü hayatta h,iç bir şey için üzülmeye gerek yok hayat bir hayal yaşananlar yaşanmamış gibi oluyor o yüzden ben inişler de de, çıkışlardada gülebilmeyi tercih edenlerdenim:)hacer.kocer@gmail.com

Adsız dedi ki...

merhaba:)Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü hayat bir hayal bence hiç bir şeye üzülmemek gerekiyor önemli olan inişlerde de çıkışlardada gülümseyebilmek ben böyle yapmayı tercih edenlerdenim:)hacer.kocer@gmail.com

essy dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var yaşam çizgimiz gibi... o çizgi dümdüz olduğunda yaşam bitmiş demektir. Umutsuzluğa kapılmamalı insan o inişlerde , hayat devam ediyor..mutlaka çıkacaktır yükseğe ;)

essy dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var yaşam çizgimiz gibi... o çizgi dümdüz olduğunda yaşam bitmiş demektir. Umutsuzluğa kapılmamalı insan o inişlerde , hayat devam ediyor..mutlaka çıkacaktır yükseğe ;)
esra.blgn@gmail.com

hayal dedi ki...

Hayatında bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü;hayatın bu dengesiz dengeliklerini seviyorum ben:)
HAYAL

altasmetal@hotmail.com
sevgilerimlee...

Unknown dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü kolye DNA dan ilham alınarak yapılmış doğayla birebir olmaması kaçınılmaz olurdu ...

berr__na@hotmail.com

Unknown dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü DNA dan ilham alınmış bir şeyin doğadan bağımsız olması beklenemezdi ..

berna.mahmutoglu@gmail.com
berna mahmutovic olarak begenildi

esra dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü, hep iniş ve ya hep bir çıkış olamaz ancak ahenkli bir dans olur iniş ve çıkışlardan.
like tamam(teo genc) adına.

bilmisbalik@gmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü ; dengeler farklılıklar üzerine kurulu.Bizi biz yapan inişler ve çıkkışlar aksi halde hayatın değerinden bihaber olurduk :)
https://www.facebook.com/makbulolanbudur facebook sayfasını beğendim ve sizi çok severek takipteyim.Sağlıkla babyboomu kucağınıza alın dilerim:)
feyzabaskoy@gmail.com

merababenseda dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü ; tek görevi kurulu olduğu saatte çalmak olan alarmım bile çalmayıp,derse geç kalmama neden olurken,ondan daha komplike olan hayata bu iniş çıkışları çok görmemek lazım.Bazen bi kaç saat daha fazla uyumak,güzel bi kaçamak olabilir :)

Unknown dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü düzen düzensizlikte gizli =))
https://www.facebook.com/kepcecinin.aski beğeni profilim
sevgilerle styleboom :)
dimitrossi@gmail.com

emine kasap dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü sürekli mutlu olursak mutluluğun kıymeti bilinmez,yağmurdan sonra açan güneşin güzelliği gibi.

facebook emine mete kasap
ekasap53@hotmail.com

haticesural dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü hayat çocuklarla güzel booom:)))
hgsural@gmail.com
Hatice Sural

Cenedra dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü bu ahenk tıpkı kalp sinüs eğrisinde olduğu gibi hayatın ta kendisini simgeler" rainylondon88@gmail.com

Cenedra dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünküü bu ahenk tıpkı kalp sinüs eğrilerinde olduğu gibi hayatın ta kendisini simgeler." rainylondon88@gmail.com

asumanasuyum dedi ki...

"Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var; çünküü bayram tadında bir hayat geçirmek için önümüze çıkan engelleri aşmasını veya farklı bir çözüm yolu üretmeyi bu şekilde öğrenebiliriz:)
Moogili Facebook sayfası da Asuman Asu olarak beğenildi.
Son anda yetiştim, şansın bana gülmesi dileğiyle:)
asumanasuyumm@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Hayatın da bu Helix kolye gibi inişleriyle çıkışlarıyla bir ahengi var çünkü her şey farklı hikayelerde gizli herkesin iniş çıkış çizgileri farklı bu sebeple hikayelerimiz var yoksa ne sıkıcı olurdu hayat :)

nildakroglu@gmail.com