27 Mart 2013 Çarşamba

BABYBOOM | Baby Shower Partisi ♥


Yapsam mıı yapmasam mı diye diye neredeyse doğuma kalacak gibi görünen baby shower partisini arkadaşlarımın da "hadi"lemesiyle, hem bana da biraz eğlence, biraz keyif olsun, hem #babyboom 'a da biiir dolu güzel kızla tanışma fırsatı versin:p diyerekten 9 Mart'da yaptım. İyi ki de yapmışım:) 49 kadının bir odada şen kahkahalar ve durmaksızın konuşmalarıyla geçen keyifli tantanayı siz düşünün hihi.

O günden karelere ve videoya geçmeden hemen buradan benim aşırı yoğunluğum ve kararsızlığımın ilacı olan, dünyanın en zarif, en becerikli, en pozitif organizatörü Özlem Yüzer'e milyonlarca teşekkür etmem gerek! Onu Instagram'da takip ederken (ki gününüze renk katması açısından takiplemenizi şiddetle öneririm:)) zaten zevklerimizin çok paralel olduğunu görüp, iyice şımarıp, her şeyi ona teslim ettim:p Sadece pasta bile ne demek istediğimi anlatıyor olmalı! 


Her ne kadar partimizin ilk versiyonu Ritz terasta yapılacak ve ona göre düzenlenmiş olsa da (mini havuza lastik ördekler koymak gibi) o gün çok pisleşen hava sebebiyle içeride devam etme kararı aldık. Özlem ile renk konusuna karar verirken ya mavi-kırmızı-beyaz ya sarı-beyaz-gri diye düşünüyordum, sarılı olanda anlaştık:) İyi ki de yapmışız, bu rengin enerjisi pek yüksek!


Kısa sürede tümm tavanı kaplayacak olan balonlar hazırlanıyor:)


Ev sahibimiz Ritz-Carlton İstanbul olunca geniiş bir alanda, hem ev sıcaklığında hem süper konukseverlikle ağırlanıp yayıldık:)


Limonatasız baby shower olmaz:) Şu saatten sonra ekşinin herhangi bir değişiklik yapacağını da sanmam:p


Muazzam pasta kadar bizi bayıltan bir diğer ikram da Özlem'in minnoş kadehlerde hazırlattığı Magnolia oldu, bunlardan kaç tanesini fondip yaptım bilemiyoruum:o Ama o gün göbeğime göbek kattım.

Cupcake, macaron, kurabiye ve bar çikolataların hepsi renklerimize uygun hazırlanmıştı; bir diğer efsane de Almanya'dan gelen pompom çikolatalardı. Anladım ki baby shower anne ve arkadaşları yesin içsin ve sonra iki gün vicdan azabı çeksin diyeymiş:p


 Nefsine hakim olabilenler için de bool bol patlamış mısır:)


Özlem, bir de dilek ağacı panosu hazırlatmıştı. Hanımlar cici dileklerini özel kartlara yazıp, zarfları mühürleyip panoya astılar. Okusam mıı yoksa büyüyünce bizimki mi okusa bilemedim:)


Misafirler için mini birer hatıra niyetine hazırlanan hediye paketleri de göreve hazır:)


Oğlum çok kibar bir salon erkeği olduğundan, kızlara hem onu hatırlayacakları hem de takmaktan keyif duyacakları bir şey yaptırmamı önerdi:) Nili Silver, onlara şans da getirsin diye bu cici uğur böceği bilezikleri özel olarak hazırladı ♥ Kendisi  #styleboomfornili koleksiyonun da uğuru olsun umarım:)

Herkesi pürneşe uğurladıktan sonra bir baktım ki hiç ama hiiç oturmamışım, bi' de susmamışım:) Her bir yancığım ağrırken şımarmak benim de hakkım diyerekten, kendimi aşağıdakine attım! Yine olsa yine yaparım hu huu:)


Sizi video ile ile başbaşa bırakmadan önce hemmen bir tanecik Özlem Yüzer'e elinin değdiği her şey için, Ritz Carlton'a da muhteşem ev sahipliği için çook çok teşekkür ediyorum. Ve tabii ki Özberk'e hep yanımda olduğu ve güzel anlarımı fotoğrafladığı için, Özgür ve Uğur'a illa ki beni dansettiren videoları için, Elif'e kısacık zamanda hazırladığı cici bileklik için vee gelen tüm arkadaşlarıma, aileme, öğrencilerime de elmacık kemiklerime kadar uzanan bir gülümsemeyi yüzüme yerleştirdikleri için çook teşekkür ediyorum: iyi ki hayatımdasınız!


28 yorum:

NAR dedi ki...

Nihayet beklediğim post!! İtiraf etmeliyim bu kadar detay, bu kadar incelik ve bu kadar zerafet dolu bir baby shower beklemiyordumm:o herşey o kadar güzel ve cezbedici ki, gerçekten ince bir zevkin yaratıcılığı olduğu ortada. çooook şanslı bir oğlun vaaaaaarr :)tü tü tü maaşaallahh!

Busra Genc Blog dedi ki...

Boom hersey harika olmuş bayıldm:)bu arada ağzımızın sularını akıttın :):)bebişinle beraber sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum :):)
Sevgilerimle
http://busragenc.blogspot.com/

designbyD dedi ki...

Her detayıyla müthiş bir babyshower olmuş Boom. Ve sen her zamanki gibi çooook şeker görünüyorsun. Maşallah diyorum bu kısımda merak etme:)

Unknown dedi ki...

Burçin'cim asıl nazik davetin için ben teşekkür ederim:)Harika bir partydi!#babyboom bizi harika ağırladı:)

individuelle dedi ki...

Babyboom´u kiskanmamak mümkün degil. wow!

Unknown dedi ki...

organizasyona pek bir meraklı olan ben gerçekten çok beğendim. olağandan farklı renker kullanılması daha bir güzel olmuş :) babyboom da annesi gibi başarılı olur inşallah :)
sevgiler

dersaadet dedi ki...

:) Artik bende de var o ugur bilekliginden. Adini 'bir dunya birakin biz cocuklara' koymustum bilmeden ama kucuk bebisin uguruymus meger. Hem Elif'e hem de size ugur getirsin:))

darkolivee dedi ki...

ne kadar da özenilmiş herşeye
muhteşem ötesi bir şenlik

sarı gümüş renkler cümbüş olmuş resmen

ee su gibi doğumlar diliyorum...

Coşkunlu Figen dedi ki...

çok imrendim doğrusu..her şeyi bu kadar ince ince düşünmek..ve de becerebilmek..birazda imkanlar tabii...sevgiler..

twitwitchh dedi ki...

acaba yazmayacak mı şu güzel günü diye düşünmeye başlamıştım :)
inanılmaz detaylı ve ince düşünülmüş her şey!
bayıldım!
nazar değmesin ikinize de ! :)

gulcekim dedi ki...

Boom herşey şahane görünüyor ben en çok hediye babyboom çikolatasına bayıldım çok cici bir hatıra gerçekten yemeye kıyamaz insan fazla varsa talibim :P koskocaman öpüyorum :) <3

Adsız dedi ki...

herşey çok güzel olmuuş mavi yerine başka bi renk kullanılmasıda :)

Gizem dedi ki...

Senin gibi her şeyi doğru düzgün, olması gerektiği yapan bir insanın baby showerı da harika olur tabii! :)

Berna'sStreet dedi ki...

Ben de bu postu merakla bekliyordum :) Herşey çoookk güzel :) Yalnız blogda ilk kez ismini görüyorum. Boom demeye o kadar alışmışım ki Burçin deyince sanki başka birisi gibi geldi :))

elif barut dedi ki...

canım Boomcum, teşekkürlük bişey değildi , keyifle yaptık, beğenmene de ayrıca sevindim. gerçekten şans getirmesini, hepinizin hayatını güzel kılmasını tüm kalbimle diliyorum .

Betty dedi ki...

hersey cok zarif, bir o kadar da tatli, Allah anali babali buyutsun...De, niye ingilizce onu anlamadim? Burcin's babyshower, welcome to Burcin's party??? cok mu yabanci konuk vardi?

İlknur Kağan dedi ki...

Herşey muhteşem görünüyor. Senden de başka türlüsünü beklemiyordum zaten:) Allah o güzel yüzünü herzaman güldürsün:) sarı-beyaz uyumuna da bayıldım...

i-fashionbank.blogspot.com

NlyStyle dedi ki...

tatlım herşey o kadar güzel ve o kadar zarifçe hazırlanmışki tam sana layık sana özel ve senin gibi... sağlıkla ve sıhhatle bebeğini kucağına alman dileğiyle, hayat boyu hep mutlu kalmanız dileğiyle....

rahat yazar dedi ki...

çok şık bir davet zaten o gün twitter paylaşımlarını da görmüştüm katılanların şimdi de videoyu izleyeyim:)

bûya dedi ki...

süper bir davet oldugu fotolardan tümüyle belli...hersey en küçük detaya kadar düsünülmüs;)
InsAllah bebegini hayrilisiyla kucagini alirsin, hersey gönlünce olsun;)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Harika! Muhteşem görünüyor herşey. Biz de güya Chicco yla birlikte böyle birşey organize edip, herkesi çağıracaktık ama sonunda anlaşamayıp, evde 10 kişilik minik bir baby shower la olayı bitirdik. Neyse artık bir dahakine :))

Adsız dedi ki...

Yaa gelişi böyleyse 40'kını çok merak ediyorum boom :D

tugbaveoguz dedi ki...

Aynı gün yapmisiz baby shower partimizi :) ben de kızım için tüm hazırlıklariyla kendim ilgilendigim bir parti yaptim. Sari renk gercekten çok güzel olmus detaylar harika saglikla gelsin babyboom

nzzzl dedi ki...

Boom demene o kadar alışmışız ki Burçin yazısını okuyunca o da kim?!!! dedim:)

Unknown dedi ki...

İşte Styleboomun Babyboomu bu kadar harika ve zeravfet dolu karşılanır..:)
herşey gönlünce olsun çok zevkli olmuş..:)
http://babutsakokusu.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

hamileyken bu kadar yuksek topuklu giymek sağlıksız değil mi?

Adsız dedi ki...

neden hoşgeldin değilde welcome to burçin's. dilimize ne oldu??

Adsız dedi ki...

neden welcome to burçin^s ? dilimize ne oldu?