14 Mayıs 2013 Salı

BOOMSTYLE | 2 Dakika Uyudu Postu:)


Oğlum bazen giyinip süslenmeme fırsat veriyor, işte bu da o fırsatlardan biri:) Ha alt tarafı bir stil postu yapmak dahi 1 güne yayılarak bitebilse de olsun:) Tabii fırsat bu fırsat ben de iki seksen uzanayım demek daha mantıklı da olabilir ama işte ben de böyleyim ne yapalım. Gelin görün ki Mayıs ayı #babyboom kadar naif değil, hava nasılsa açar diye saçıldığım, akabinde gaz korkusuyla doğru içeri kaçtığım bir dışarı çıkayım da nefes alayım anının başında böyle yüzümde güller açmış:) Peki ya sonra?

Sonra homurdanarak da olsa anne sözü dinleyip yanına trençkotunu alan Boom'un yüzü  hava kapadığı için biraz asılır:)



Dedem, anneannemle evlenirken bir çift elmas küpe hediye etmiş:) O zamanlar öyleydi diyor anneannem, "şimdi sizinki gibi tek taş filan yoktu". Ben de onun o küpelerini hep çok sevmişimdir, o yüzden son yıllarda o eski kadınların elmaslarına öykünen yeni koleksiyonlar çok hoşuma gidiyor. Artık benim de var ♥  


ZARA Trenç//Trenchcoat; MANGO Elbise//Dress; VINCE CAMUTO Ayakkabılar//Maryjanes; 
BEYMEN Çanta//Purse; FENDI Gözlük//Sunnies; NAZRA Zincir Bilezik//Chain Bracelet; KISMET by MİLKA Plaka Bilezik//Gold Cuff; ASSOS DIAMOND Yüzük ve Küpe//Ring and Earring; DESA Deri Bileklik; Leather Bracelet

Even a quick style post can take whole day to finish when you have a little baby:) Still my little son give me some self time to put on some make up and wear cute clothes. Here I am in the garden in a chilly May Day:)

18 yorum:

Seda dedi ki...

kızım 18 aylık olmasına rağmen hala eski giysi alışkanlığıma dönemedim.o rahatlığa alıştım. spor ayakkabımı/babeti giyiyorum, dünyaları sırt çantama sıgdırıp öyle dışarı çıkıyorum.sadece dün kuaföre gidip saçımı boyattım, bu sayede mecburiyetten ayda bir-2 ayda bir kuaföre giderim belki.peeeh..yok amaa yooook gaza geldim. en azından işe giderken ufacık bir çanta alıyım yahu. önceden süt pompası taşıyacam diye kocaman çantam vardı. peki şimdi bahanen ne seda hanım!

xcelis dedi ki...

Allah aşkına sendeki nasıl bir enerjidir doğum yaptın kusum dinlen bebişinle =)

NAR dedi ki...

Resimdeki kadın mı 23 gün önce doğum yaptı?!! E hiçbi değişiklik yook? Kaldığı yerden devam:)Maaaaaşallahh! tü tü tü! :*

Unknown dedi ki...

Ayakkabı ve bilekliklere bayıldım çok güzeller :) güle güle kullanın.

Nihan-Mimar annem dedi ki...

Mango' nun bu elbisesini hep çok beğenmişimdir! bence de üşüme sakın .)) sevgiler, uykulu günler!

minikkus dedi ki...

iki gün önce bebiş dogurmamıs kadar fıstık görünümlü oluşunda kaldım ben! <3

Adsız dedi ki...

Güzel kadin, bakımlı kadın, çalışkan kadın... Daha nice güzel sıfatları hakediyorsun boom. İmrenen bi takipçin olarak maşallah, Rabbim nazarlardan saklasin diyorum. :)

modarella dedi ki...

heyy ne hızlı bir geri dönüş oldu bu, özellikle boomstyle postlarına!! hamilelikten eser kalmış gibi görünmüyor, tabi bu postta hamilelikten geriye kalan en büyük eseri göremiyoruz :)) bebişli boomstyle postlarıda olur diye düşünüyorum ;) yeni cicilerinde pek bir güzel, güle güle kullan canım.

Adsız dedi ki...

Selam boom, harika gorunuyorsun, masallah! rica etsem kupe ve yuzugu nerede temin edebilicegim konusunda yardimci olur musun? Assos'un web sitesine baktim ama ayni modeli goremedim. Eger yardimci olursan cok sevinirim.

Sevgilerimle, simdiden tesekkur ederim...

Modamla-Burcu dedi ki...

Merhaba,

Öncelikle size ve yavrunuza sağlıklı, mutlu güzel bir ömür diliyorum :)

Tam bahar kombini olmuş, en sevdiğim renkler diyebilirim. Geçen sene bende blogumda sıklıkla bu renklere yer vermiştim..

Enerjinize sağlık, merakla takip ettiğim bloglardansınız.

Sevgiler :)

shoppinglove dedi ki...

Çok güzel görünüyorsun kiloların neredeyse kalmamış:) darısı bana:(

cansın dedi ki...

boooom ben bu ayakkabılara bayılıyoruuuum sana da çok yakışıyor heryerde aradım bulamadım bitmiş keşke bulsam da alsammm :))

Yasemin dedi ki...

canım maşallah o kadar doğum yaptın yine enerjin dolup dolup taşıyor, turuncu elbise de sana çok yakışmış

Unknown dedi ki...

boom ne harikasın sen öyle ne güzel bir anne ne güzel bir bloggersın maşallah :)

Adsız dedi ki...

Maşallah:) Yeni nesil annelik böyle birşey işte:)Eskiden kırk gün lohusayım diye şişko şişko yatıp anne ile kayınvalideyi birbirine düşürürlermiş:))Ne güzel seni böyle enerjik görmek ve de hızla eski formuna dönüyorsun sanırım:)Öpüyorum seni ve bebeğini:)

Adsız dedi ki...

Ev hanimi tarzi var sizde hic kusura bakmayin

Zeynep (gzeynepg) dedi ki...

Ev hanımı tarzı mı? :)) oy ev hanımları nasıl oluyorlar sizin oralarda acaba ya :)

Maşallah size, doğumdan sonra eskisi gibi giyinebilmek, bir topuklu ayakkabı giyebilmek ve 5 dk.dan uzun duşa girmek bence çok büyük nimetler..:)

Devamını bekliyoruz..

bayan ardıç dedi ki...

hahahha bu "ev hanımı tarzı" lafına çok güldüm, o ev "white house" gibi bi yer olsa gerek :D bunu boom a bi hakeret değil aksine ev hanımlarına bi iltifat olarak düşünüyorum :) boomçik hayatımda gördüğüm en güzel, en enerjik, en pozitif, en en en harika lohusa olabilir misin acaba? (hayatımda gördüğüm lohusa sayısı da bi elin parmaklarını geçmez zaten :)) sana baktıkça neşeleniyorum maşallah Rabbim seni ve aileni (özellikle de bebişini, çooook tatlı maşallah) nazarlardan, hasetlerden ve kıskançlardan korusun :)