25 Ağustos 2013 Pazar

BOOMSTYLE | Elma

Fotoğraf: Büşra Ardıçlı / Özberk Baz

Her ne kadar erikler çıktı mı diye gün sayan ben, başta çilek, sonra üzüm ve kiraz üçlüsüyle bir yaz meyvesi insanı olsam da elmaya karşı da hiç boş değilimdir. Havva'nın işlediği "sözüm ona" suçun işbirlikçisi elma benim için de pek çok kültürde simgelediği şeyi, aşkı simgeliyor. Hatta kristal olmasını özellikle istediğim nikah şekerlerim illa elma olsun diye tutturmuştum ama kristalin bizzat imalatçısının tombul parmaklarının ucunda salladığı minik kristal elmaya bakarak "cici ablacım bu elmaları sapından tutunca çıt diye elinde kalıyor kırılıyor, çözemedik onu" itirafından sonra vazgeçmiştim:/ Yok aslında vazgeçmemiştim (zira düğün zamanı gelinler mantığı biraz arkada bırakabiliyor))  ama müstakbeli kırılacak bir şeyi aldırmaya ikna edememiştim diyeyim:p


Bu meyve nakışlı bluzu aldıktan sonra üzerindeki elmaların gücüyle evdeki tüm elmalar birleşti, biri yakada broş oldu, diğerleri kulağıma kondu. Ve ta taaa karşınızda meyve sepetinden halliceyim:)


Yakında beni pantolonla daha sık görebilirsiniz sevgili Boomerlar, zira elbise ile puset biraz sıkıntılı oluyor:D


NISHE Bluz//Top; MYBESTFRIENDS Pantolon//Pants; KATHRE Cam Küpeler//Glass Earrings; AGATHA Broş//Brooche; NINE WEST Çanta//Purse

17 yorum:

reha dedi ki...

boomcum mybestfriendsin sitesinde böyle tatlı bluzlar yok biraz daha klasikleri var.magazalarından mı almıştın.Hiç yeni doğum yapmış anne gibi değilsin:)süpersin kilo falan kalmamış..

NAR dedi ki...

Işıl ışılsın yine:) Seviyorum seniii <3

İlknur Kağan dedi ki...

Harika kilo vermişsin. Sanki hiç doğum yapmamış gibi:) Pantolonun üzerindeki duruşuna bayıldım:)

Sevgiler

Unknown dedi ki...

boom yine şahanesin den başka ne söyleyebilirim die düşündm bulamadım çok güzelsin şahanesin işte :)

Ada dedi ki...

My best friends yine farkını ortaya koymuş, pantolon çok yakışmış boom :)

www.bayanmor.com

modarella dedi ki...

Bluzun çok güzelmiş Boom. Elmaların gücünü birleştirince ortaya ağız sulandıran bir kombin çıkmış :))

kedili dedi ki...

hocam maşallah X 41 :) bir güzel allahım ne güzel derken nazar değdiricem, yüzünüz hep gülsün böyle çünkü neşe ki en çok yakışandır bize :)))

Adsız dedi ki...

Bir tarzını beğenmedim bunca yıldır ilk defa, üst ve alt uyumu olmamış, alt sana hiç gitmemiş:( Pantolon her yönüyle kabus, hele boyu:(( Keşke kısaltılsaydı, etek ve pantolonlar ayakkabıyı kapatacak kadar uzun olabilir ama burada yerde fazla kalan kısım bir de yığın olmuş toplanmış:/ Genişliği ise biraz daha tadında bırakılmalıydı bence içinde yüzmelikten ziyade..Sen çok güzelsin de, tarz falso, belki de beklenti yüksek olunca öyle geldi:)

sozdetasarimci dedi ki...

pantolonunun rengine onunla beraber olan çantanın renginn uyumuna bayıldım gerçekten çok şekerrr resimler çok güler yüzlüsünn :D

Cemile Korlu Şener dedi ki...

güzel bluz

http://cemrelifestyle.blogspot.com/

GleamFashion dedi ki...

Harika görünüyorsun yine :)

http://www.gleamfashion.com/

Julye dedi ki...

so pretty !!!

http://julesfashionweek.com

Adsız dedi ki...

Boomcuğum , çok güzel zayıflamışşsın ama sen zaten hamileyken de hiç öyle yayılmadın , çok güzel bir hamileydin.. Yalnız sunu sormak istiyorum, özel bir diyet ya da yeme alışkanlıgı değiştirme vs. yatın mı acaba? özellikle kilonu korumak için yaptıgın birsey oldu mu? bilgi verirsen cok sevinirim.

Stilsenin dedi ki...

Çok hoşsun benim taze bloguma bi göz atsan:) http://stilsenin.blogspot.com/?m=1

Adsız dedi ki...

Boom instagramda bir sitenin ayakkabilarini paylasiyorsun ya iste onlar arasinda mavi bir kumas pantolon giymissin onun markasine?

cherrypie dedi ki...

harika bir kombin bu! çok enerjik ve sevimli. :)

burcu dedi ki...

aa küpelere bayıldım ya çok tatlı <3