21 Ağustos 2013 Çarşamba

TREND RAPORU | Sonbahar 2013 Renkleri


Sonbahar yaklaşırken, sevdiğimiz markaların vitrinleri ve rafları yavaş yavaş yeni sezonla dolarken, trend raporlarına geçmeden  yeni renklere aşina olalım istedim sevgili Styleboomerlar.  Sonbahar nötral renklerden canlı ve parlak renklere geniş bir yelpaze sunuyor. Her sezon olduğu gibi Pantone renk raporunu hazırlamış, bildiğimiz en basit renge bile havalı bir isim takmayı ihmal etmemiş:p 


  • Yeni sezonda son zamanlarda yükselişe geçen yeşil bu defa daha fazla tonu ile ön planda. Yeşilin en derin hali olan zümrüt yeşili, içinde sonbahar sarısının yumuşaklığını barındıran ıhlamur yeşili, sofistike seçimleri süsleyecek yosun yeşili sezon renklerinden.
  • Maviye gelince Yunan lobisi işbaşı yapmış olacak çünkü bildiğimiz mavi Mikonos mavisi olmuş çıkmış:p Dış mihraklı bu mavinin hemen her ten rengine çok iyi gittiğini belirtelim ki kendisi favorim:)
  • Güney Amerika kökenli bir meyve olan Acai ise bizim siyah üzümlere benzer mor tonu ile palette yerini alıyor. Mor, hem yeşillere hem sarılara hem de sonbaharın en karamel tonlarına ne de güzel yakışır bir düşünün! 
  • Hazır parlak renklere geçmişken, Japon Koi balığından ismini alan açık kiremit rengi ve çok ama çok canlı bir fuşya, Brezilya sıcaklığında bir kırmızı olan Samba da aklınıza kazınsın. 
  • Grinin antrasit hali ve kahvenin yumuşak tonları da soğuk havalara hazır!

Yeni sezonda favori renginiz acaba hangisi?! Sanırım ben biraz yeşilleneceğim:)

7 yorum:

Puhuintofashion dedi ki...

Fuşya favorim olacak gibi:) yeşil ve mikanos mavisi de kulağa pek hoş geliyor. Teşekkürler Styleboom, yeni sezin alışverişlerimde bunlar aklımda artık ;)

Unknown dedi ki...

ben m sarı saça çok yakıştırdığım için antrasit tonlarından,bordo ve mikonos mavilerinden bolca kullanacağım bu kış :)

GleamFashion dedi ki...

çok hoş bir yazı olmuş Boom eline sağlık

http://www.gleamfashion.com/

Lulu's life dedi ki...

yesil her daim ! ama ben azicik bordolarda gezinmek istiyorum nedense ! :)) x

Unknown dedi ki...

ben şu mikonos mavisine bayılıyorum. hem mikonos hayalleri kurarak, sonbahara geçiş de kolay olur.:)

bu arada blogumda DIY çanta ve uyku maskesini çekilişile hediye ediyorum. ilgilenirsen : http://muguettt.blogspot.com/

The NINA's dedi ki...

antrasit ve kahve benim favori renklerinden olacak gibi =) arasına birazda siyah ve beyaz kattık mı 2014 trendini tarzıma yansıtmış olacağım=)

Lunapark Queen dedi ki...

Ben yeşillenmeyi ve morlanmayı planlıyorum Boom!! ;)