10 Eylül 2013 Salı

BOOMSTYLE | Cupcakes & Vanilla


Ne derler, hayat siyah ve beyaz değildir, onu grilerle sevmek gerek, tabii bazen de cupcakeleri bile kıskandıran renkleriyle. İşin ilginci bir gün pespembe ve çilekli iken ertesi gün nasıl da kararıverir, ya da limondan ekşi devam ederken bir anda nasıl da vanilyalı mis gibi bir hal alır. Kimse çözemez, neden benimki vişnelidir, seninki kakaolu, neden benimki siyahtır, seninki beyaz. Aslında en güzeli gıpta etmemek belki de, çünkü hayat da üstte görünen kocaman renkli ve pamuksu kremadan fazlasıdır, onun altındaki hamur ve içindeki aromada gizlidir esas tadı. Madem bunun sırrını çözemiyor, hayatın bize sunduğu ile mutlu mutsuz, huzurlu huzursuz, güvende güvensiz kalıyoruz, o zaman bugün hepimize benden bi cupcake!

Ara verdiğim Ankara postlarına devam edelim mi? Çok uzun süre gitmeyince haliyle uzun süre kaldım, ve gitmişken bizim  tabirimizle bi "Tunalı yaptım" :))  Tunalı'da pek değişen bir şey yok, şu yukarıdaki şahanelerden hüpletebileceğiniz Very Cupcake dışında! 


Burası gayet retro dekorasyonu, çok leziz cupcakeleri, güleryüzlü personeli ile çok ama çok şeker bir yer. Ankara'da olup hala keşfetmeyenler varsa bir an önce boş mide ile uğrasınlar, bir de o şirin kutucuklara koydurarak evdekilere hediye yapsınlar derim! 


Cupcake denince akla ByWonderland, ByWonderland denince de akla Momiji gelir:) Very Cupcake de adına yaraşır Momiji seçimiyle beni benden aldı:)


Enerjimizi depoladığımıza göre #boomstyle konusuna geçebiliriz:)


Son dönemlerde hemen her sezonun vazgeçilmezi olan all-white trendi sadece yazın değil kışın da en sevdiğim trendlerden biri.


Daha önce de dediğim gibi topukludan henüz vazgeçmedim ama topukları hem kısalttım hem de daha önemlisi ayağı iyice kavrayan modeller tercih etmeye başladım:) Bu çoook çok zaman önce alınan ayakkabılar tozlu raflardan ön sıralara yerleşti:o


Ten, karamel ve pudra bembeyaza çok yakışan renkler.

 

Bir sonraki #boomstyle postuna kadar hepimize cupcake tadında günler dileriim:)

Triko ve Pantolon İPEKYOL Sweater and Pants; Ayakkabılar NINE WEST Shoes; Çanta FABRIKA Purse; Altın Bilezik KISMET BY MİLKA Gold Cuff; Deri Bileklik NAZRA JEWELS Bold Leather Bracelet; Gözlükler RAYBAN Sunnies
Fotoğraf: Büşra Ardıçlı & Özberk Baz

7 yorum:

Ebrushka Blog dedi ki...

Ama oraya kadar gelmişken renkli basamaklarda bir foto neden yok? Beyaz kombine çok yakışırdı. Bi de şu var keşke rastlasaydım bir merhaba derdim üzüldüm :)

NAR dedi ki...

Boom ne kadar sade, ne kadar doğal olmuşsun bu kombinle. Bayıldım desem? Sadeler içinde bile "ben burdayım" diyebiliyorsun :)
Cupcake ikramın için ise teşekkür ederim <3

darkolivee dedi ki...

Çoook tatlı olduğunu söylemekten yazmaktan bıkmayacağım sanırımmmm

Berna'sStreet dedi ki...

Kıyafetler , tarz , aksesuarlar , kombin hepsi çok güzel .. Aralarından birine öncelik veremeyecek kadar beğendim hepsini :)

Adsız dedi ki...

ayakkabı, çanta ve takılar nereden acaba?

Unknown dedi ki...

mükemmelsin boom yine harika yine :)<3

Adsız dedi ki...

Çanta yeni sezon mu? Sitesinde göremedim?