24 Eylül 2013 Salı

BOOMSTYLE | Mavi


Geçen hafta hem Kıvanç Tatlıtuğ, hem İstanbul'da enn sevdiğim yerlerden Four Seasons Bosphorus bir araya gelince Mavi lansmanı kaçınılmaz oldu; haftaiçi #babyboom 'la boğaz keyfi üstüne uzun zamandır göremediğimiz arkadaşlarla ayaküstü de olsa sohbet ise işin balkaymağı. Mavi, yeni reklam filmini tanıtırken biz bir yandan Kıvanç'dan filmin hikayesini dinledik. Açıkçası  acaba filmdeki rol arkadaşı Barbara Palvin de bir sürpriz yaparmı diye bekledim ama video aracılığı ile bir mesaj yollamakla yetindi:) Övünmek gibi olmasın ama uzuuun yıllar önce henüz kimsecikler bilmezken Barbara Palvin'i (Macar kadınları pek beğendiğimden) keşfetmiş ve hatta Koray Caner'den Candy Shop köşesine konuk etmesini rica etmiştim:) Bu reklam filminde benim de emeğim var diyebiliriz:p

Madem bir jean lansmanına gidiyoruz o halde ben de bir beyaz tshirtden uzun kuyruklu bir gece elbisesine kadar her ama her kostüme çok yakışan tek şeyle jean ceketle bir kombin yaptım:)


En sevdiğim kolyelerimden ikisi! Damla seviyorum, damlanın bana verdiği hissi seviyorum:)


İşte saçlarım şu sıra hep böyle, hem toplu saçla bebekle ilgilenmek daha kolay (aksi halde kendisi saçlarımı yemek istiyor) hem de saçlarımı böyle örerken oğlum nedense gözlerini kırpmadan inanılmaz bir merakla beni izliyor:) O sıkılana kadar böyle devam!


Formlu kutu gibi çantalara bayılıyorum, en formlusundan bir Kelly hayalleri kuruyorum:)


Kıvanç Tatlıtuğ her zaman hoş, zarif ve mütevazi:) Soruları yanıtlıyor. (en sevdiği 2 Mavi modeli Jake ve Marcus imiş:))


Ama o gün Kıvanç'tan çok daha hoş bir beyefendi bana eşlik etti, o yüzden çok şanslıyım:)

 

Ceket MANGO Jacket; Tshirt TOPSHOP Tee; Etek MARKS&SPENCER Skirt; Çanta JASPER CONRAN Bag; Zımbalı Bileklik PELİN GİYDİREN Leather Bracelet; Plaka Bilezik KISMET by MİLKA Gold Cuff; Şans Damlası Kolye NAZRA JEWELS Necklace; Su Damlası Kolye NİLİ SILVER Necklace; Ayakkabılar TOSCA BLU Sandals

ve #babyboom
Polo yaka tshirt TOMMY HILFIGER Tee; Pantolon ZARA MINI Pants; 
Çoraplar RALPH LAUREN Socks

19 yorum:

PİSİMEL dedi ki...

Bebekli anneler nasıl belli oluyor sabahın köründe kalktigimizdan ilk yorum benden olsun :)) jean ceket herseyle gerçekten herzaman süper olur tıpkı bu postta olduğu gibi :)

Adsız dedi ki...

Çookk şekersiniz maşallah:)

NAR dedi ki...

Abartmadan söylüyorum, bir kez daha sana hayran oldum Boom.Tam bir lady:) tam bir hanımefendisin. Günümüzde bu zarafeti artık birkaç kadında görüyorum. Alışık olduğumuz doğal haline bıraktığın açık saçlarını böyle toplaman yüzüne çok hoş bir ifade katmış.Çok beğendim.Belki bir postta nasıl yaptığını anlatırsın:) Ayrıcaa kırmızıdan farklı bir renk oje kullanmana acayip şaşırdım:))Son zamanlarda epey değişikliklerdesin Boom:)
Son olarak: oğluna aşığım!!!

designbyD dedi ki...

Güleç surat bu minik yakışıklıyı yemek istiyorum<3 Kocaman maşallah size Boom:)

Unknown dedi ki...

ikinize de 41 kere maşallah :)

fundaModa dedi ki...

sadece 5 ay önce doğum yapmış olduğuna inanamıyorum. darısı başıma:)

Ebrushka Blog dedi ki...

Bu miniğin gülen fotoğrafları beni her seferinde güldürüyor :)

İlknur Kağan dedi ki...

ben yerim o yakışıklıyı:) Oğlunu bizden saklamaman harika birşey :)
5 ay içinde nasıl bukadar fit olabildiğin ise çok ayrı bir konu. Herzamanki gibi çok şıksın. Dantel eteği bukadar spor parçalarla kombinlemek bence biraz riskli, ben yapabilir miyim bilmiyorum ama harika görünüyor:)

Sevgiler

SeLeN dedi ki...

Sadece ....
Ojelerin rengi:))

Unknown dedi ki...

ne güleryüzlü bi yakışıklı bu ya maşallah:)

GleamFashion dedi ki...

Eteğe aşık oldum çok yakışmış boom :)

http://www.gleamfashion.com/

rahat yazar dedi ki...

küçük beye maşallah:)

Rubi dedi ki...

Anne-oğul çok tatlisiniz :)
Ayrica kombine bayildim!

Unknown dedi ki...

ben onun minicik ayaklarını yerim ya :) çok tatlı maşallah. Boom sende her zamanki gibi çok şık görünüyorsun. özellikle eteğine ve çantana bayıldım. Bebişle çok hoş görünüyorsunuz ikinizede nazar degmesin dikkat edin :) bu arada blogumuda incelemeni çok isterim boom :)

KavunluVotka dedi ki...

Bir ara da bu kadar kısa zamanda o hamilelik kilolarından nasıl kurtulduğunuz ile ilgili bir post yazarsanız şahane ötesi olur :D Takdir ettim gerçekten! Harika!

Enda dedi ki...

love babyboom
love sytleboom

love love
Enda
www.detailsbyenda.blogspot.com

insomnia_dd dedi ki...

Post çok güzel, sen de öyle Boomcum. Amaaaa o yakışıklı yok mu o yakışıklııııı, annesi havalandırdığında uçuşan saçlarını öper, çenesisi tutan o yumuk parmaklarını yerim yerim yerim :D

insomnia_dd dedi ki...

Post çok güzel, sen de öyle Boomcum. Amaaaa o yakışıklı yok mu o yakışıklııııı, annesi havalandırdığında uçuşan saçlarını öper, çenesisi tutan o yumuk parmaklarını yerim yerim yerim :D

Unknown dedi ki...

eteğinize bayıldım.kot ceketle kombinlemek asla aklıma gelmezi çok güzel olmuş.eteğinizin markası nedir?
www.mihera.com