1 Eylül 2013 Pazar

DÜĞÜN | #gelininkizkardesi


Malum biz gelinler düğünümüzde hep en güzeliz:) Ama o gün en az bizim kadar güzel olan, heyecanlı olan, telaşlı olan, doğru elbiseyi bulması günler süren birileri daha var ki onlar aynı zamanda düğünlerimizin gizli kahramanları: kızkardeşlerimiz!

Bu postta düğünümün iki gizli kahramanı, küçük kardeşim ve hiç bir zaman bana görümce olmayan diğer kızkardeşim neler giymiş ve o güne dair ne tüyo vermişler paylaşacağım. En sonda ise bu posta ilham veren ve bu Cuma kardeşini evlendiren canım arkadaşıma mikrofon uzatacağım:)

İşbu postla:p  #gelininkizkardesi etiketini başlatıyorum sevgili Styleboomerlar, sizden de fotoğraflarınızı Instagrama bekliyorum, şu an ablasını/kardeşini evlendirme hazırlığında olanlar ya da evlenirken yanımda o olmasa ne yapardım diyenler hadi Boomerlara kocaman bir arşiv yaratalım, fikir verelim, paylaşalım!

Ne Giydim:
Duman grisi Alberta Ferreti elbise (Vakko)
Gümüş glitter ayakkabılar Gotham City Online (E-Bay)
Gümüş clutch Mango
Aksesuarlar Euromoda (Ankara)
Saç-Makyaj:
Makyajım Sevilay Acıbucu(Ankara)
Saçıma postiş topuz Jessica Simpson Hair-do (E-Bay) takıldı
Benden tavsiye:
Gelinin kardeşi olmak büyük sorumluluk, gelinin akşama dek hem güzel hem enerjik kalmasını sağlamak, fotoğraflarda gelinliğin, duvağın güzel çıkması için kontrol etmek demek. Çantada mutlaka büyük küçük çengelli iğne ve gelinliğin düğmelerini kolayca iliklemek için tel firkete toka bulunsun. Gelinin ruju çantanızda yedeklensin. Ayakkabılar iyi hoş ama mobilite adına elbiseyle uyumlu bir çift yedek rahat babet bulundurulsa iyi olur.


Ne Giydim:
Sarı elbise (Glamour Butik Nişantaşı)
Gümüş platform ayakkabılar Nişantaşı (platformlu, bilekten bağlı ve inanılmaz rahatlardı, bütün gece üstlerinde zıplayabildim)
Gümüş clutch Accessorize
Saç-Makyaj:
Ahmet Yıldırım Etiler
Benden tavsiye:
Mutlaka çok rahat bir ayakkabı! Damadın gerginliği daha beter, kızkardeşlere damadı sakince yönetmeyi, fotoğraflar sırasında gerekli yönlendirmeleri yapmalarını tavsiye ederim.


Bizim 7 sene öncede bıraktığımız bu tatlı telaşı ve yorgunluğu yeni yaşayan, bu Cuma'nın gizli kahramanı, tazecik #gelininkizkardesi 'nde sıra:)

Ne Giydim:
Mürdüm rengi Oleg Cassini elbise
Mango ayakkabı
Kısmet by Milka sonsuzluk kolye
Saç-Makyaj:
Makyaj Sevilay Acıbucu(Ankara)
Saç Hilton Kuaför Serkan(Ankara)
Benden tavsiye:
Ayakkabılar mutlaka bilekten bağlı bir model seçilmeli.  O günü geline adamalısınız. Gelinin söylediği hiç bir şeye alınmamak, onu sakin tutmak, fotoğraf çekilirken yardımcı olmak önemli. Mesela, güneşin altında, üstünde 1000 tonluk elbise ayaklarında 13 cm lik topuklarla çimlere bata çıka eğilip kalkıp gelinin üstünü başını düzeltmeyi göze almak lazım:)) O yüzden elbise ayakkabı seçimi hem şık hem de bunlara uygun yapılsa iyi olur. Bence düğün öncesi saç/makyaj provaları gereksiz, o günün enerjisi çok farklı oluyor ve o enerjiyi yüksek tutmak yeterli.

5 yorum:

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Boomcum, ben ablam evlenirken maalesef 16 yaşındaydım, bir liseli olarak daha tarzın yerlerde olduğu, Jean ve spor ayakkabı dışında bir şey giymediğim dönem. O yaşta hem genç hem de şık abiye bulmak da çok zor, günlerce gezip bulamamıştım ve en sonunda annem ve ablam gidip bana bir elbise bulmuşlardı, o da pek içime sinmese de giymiştim, ah şimdi olsaydı ne güzel giyinir süslenirdim diyorum ama napalım,artık ablam benim düğünümde giyinip süslensin :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Boom kardeşinle ne kadar çok benziyorsunuz ya uzaktan ayırt edemem gibi bişey. Ten rengi, Kaş yapısı, bakış falan aynı. Eminim güzel bi duygudur böyle birbirine çok benzeyen iki kız kardeş olmak :)

Labor of Love dedi ki...

Bir kızkardeşinin olduğunu bilmiyordum. Ne kadar benziyorsunuz birbirinize :)

Adsız dedi ki...

Allahim kardesin dunya guzeliymis

Adsız dedi ki...

Kardeşinle çok benziyorsunuz tek fark kardeşin biraz daha tombik :)