24 Mayıs 2009 Pazar

FLASHION' NEWS | Seal, Paris Hilton, Mariah Carey, Richard Gere, Tom Jones ve Sharon Stone 1.65milyar dolarlık MARDAN PALACE açılışında!

Hollywood'un A-list ünlüleri bu haftasonu "Turkish Riviera"daydı hanımlar biliyorsunuz, genelde öyle her çağrıldıkları açılışa ve partiye katılmayan bu seçkin davetli grup şu an için Avrupa'nın en pahalı lüks resortu olan ve 1.65 milyar dolara mal olan Mardan Palace Hotel'in açılışı için geldiler hem de hemen Cannes'dan:). 600 elit kişilik yemekli açılış partisinde Akdeniz sahillerinin ennnn büyük havuzu başında Mariah Carey ve Tom Jones'u dinlediler. Hazar Denizin'den özel olarak getirtilen 45 kilo Beluga Havyarı, 950 Atlantik istakozu ve 5 kilo nadir bulunan kara elmas-yani siyah İtalyan yermantarı- tüketilen davette lazer ve havi fişek gösterisi Toroslara karşı izlenmiş.
"Osmanlı İmpartorluğu'nun altın çağı" olarak lanse edilen Mardan Palace, AST'in de yönetim kurulu başkanı da olan Azeri işadamı Telman Ismailov'un girişimi. Otelde 2si kendine ait özel havuzu bulunan 2 Kraliyet Suiti dahil (ki yüksek sezonda geceliği yalnızca 14bin Euro) 560 oda mevcutmuş. Ana otelin mimarisi Dolmabahce Sarayından ve köprülerse Da Vinci köprülerinden esinlenilmiş otelde gondollarla gezinti yapılbilen ve Akdeniz'in en büyük havuzu olan havuzunun yanı sıra, restoran ve spaları süsleyen 5 dev akvaryum ve Avrupa'nın tek suni mercan kayalıkları (scuba tutkunları yaşadı) ve 900 kişi kapasiteli odeon yani amfitiyatrosu da varmış. Ayrıca 7500 metrekarelik spa, 17 bar ve Fransız, Japon, Rus, Tai ve geleneksel Türk mutfaklarından oluşan 10 a la carte restoran da emrinize amade. Zenginin malı bu züğürdün çenesini yordu valla burada kesiyorum:)


Ünlülere gelirsek Paris Hilton rüküş günlerini Cannes'da bırakmış, iyi de etmiş, pembe çiçekli robada taş işli elbisesi Akdenizlik tam, ben pek beğendim. Mariah Carey'yi oldum olası sevemediğimden objektif olamayacağım: bence kötü. Sharon Stone'un siyah elbisesi çok şık çok hoş, Cannes'daki bacaklardan Türk paparazzileri maalesef nasiplenemedi:) Richarde Gere ve Tom Jones'u inanılmaz yaşlanmış bulduum, ama Tom Jones'u dinlemeye doyamam. Bence Seal çok şık, çok tarz, feci beğendim.

0 yorum: