20 Mayıs 2009 Çarşamba

RED CARPET | CANNES Film Festivali Kırmızı Halı Özeti

Hanımlar bir haftalık bir aradan sonra yeniden blogumdayim! Bu kısa arada maalesef size CANNES'dan canlı haberler veremedim, o yuzden once bir red carpet round up yapalım:)
Oncelikle su ana kadar gerçekleşen galalarda bana göre en şıklara bir bakalım. Her parçası ayrı muhteşem olan ATELIER VERSACE 2009 koleksiyonunun en güzel tasarımlarından birini Bright Star galası için seçen Eva Longoria benim en şıkım! Donatella Versace iyice kendini aştı, abisi huzur içinde yatıyor şüphesiz. Michelle Yeoh'nun Vengeance galasındaki siyah taş işli nude ROBERTO CAVALLI tuvaleti, Penelope Cruz'un Broken Embraces galasında giydiği lila MARCHESAsı da çok şık. İkinci şıkım Michelle Yeoh'nun bu defa Broken Embraces galasına giydiği zümrüt yeşili piliseli ATELIER VERSACEsi. Bir diğer şık ve üstelik trendy tuvalet ise Evangeline Lily'nin Looking For Eric galası için seçtiği degrade VALENTINO.

Oldum olası çok beğendiğim ve kırmızı halılarda hiç hayalkırıklığına uğratmayan Rachel Weisz Agora filminin gündüz fotoğraf seanslarında, akşamda galasında yeşili seçmiş, yağ yeşili midi DIOR elbisesi inanılmaz şık, galadaki ise usta VALENTINOdan. "Ve Tanrı kadını yarattı" Monica Bellucci Don't Look Back galasında kırmızı klasik ama şık bir DIOR seçmiş, gerdanlık öyle güzelki elbiseye bakmaya pek fırsat olmuyor. Tan Zhuo Vengeance galasına hem püsküllü hem fırfırlı hem ışıl ışıl çok şeker bir CAVALLI giymiş, ama sanki kendisini iyice zayıf göstermiş bu elbise. Aynı galada Isabelle Huppert ise yine ARMANI PRIVE giymiş, siyah midi parlak elbisenin omuz detayları inanılmaz.
Vengeance galasında Evangeline Lily göğüs dekoltesi hoş, bu defa bol taş işli dantel bir VALENTINOyla karşımızda, Asia Argento ise gece mavisi CAVALLI tuvaletiyle biraz sıradan, ama gerdanlık yine çok gösterişli. Shu Qio'nun pembe yanında kocaman fiyongu olan tuvaletini çok beğendim, hem sevimli, hem şık, hem de zarif bir VALENTINO. Rosanne Arquette pullar payetler içinde ışıl ışıl. Peaches Geldof ise Chopard partisinde beyaz bir PAULE KA tasarımı seçmiş, pek bana göre değil. Hilary Swank Looking For Eric galasında gri parlak DIOR tasarımı içinde zarif, bu aralar kırmızı halıda sıkça gördüğümüz kısalan ve uzayan kuyruklu modellerden biri. Paris Hilton'un Hollywood Domino partisinde giydiği tamamen gümüş payetli ve belinde kocaman kurdeleli ZUHAIR MURAD elbisesi bence çook güzel ama Hilton elbiseyi o kadar gereksiz mücevhere boğmuşki elbiseyi de yok etmiş, doğrusu koleksiyonun resimlerinde bu elbise çok daha güzeldi. Eva Herzigova'nın Chopard partisine giydiği siyah kat kat tül etekli ve korsajı taşlı bantlarla süslü elbisesi de Looking For Eric galasında giydiği nude VERSACE tuvaleti de çok güzel, güzel de keşke o şahane tuvaletin üstüne saçları bu kadar bırak dağınık kalsın olmasaymış. Antichrist galasında Charlotte Gainsborgh siyah beyaz karışık baskılı drapeli bir BALENCIAGA, Vincere galasında Asia Argento siyah şifon bir ALBERTA FERRETTI giymişler.
Son olarak hanımlar sizi Quentin Tarantino'nun sabırsızlıkla beklediğimiz son filmi Inglorious Basterds filminde başrolde oynayan ve görüldüğü üzere foto seansında pek şık olan Brad Pitt'le baş başa bırakıyorum:)

0 yorum: