22 Mayıs 2009 Cuma

RED CARPET | The 2009 amfAR Cinema Against AIDS Gala Cannes


Diane Kruger beyaz CHANEL Bahar 2009 elbisesi içinde yine harika, bu kadın ünlüler içinde en iyi giyinen bence, her zaman şık ve zarif, ve beyazı çok güzel taşıyor, Inglorious Basterds galasındaki Marchesa tuvaleti gibi pek çok tercihi beyazdan yana, a perfect German, ayakkabılar LOUBOUTIN. Dita von Teese transparan JEAN PAUL GAULTIER Bahar 2009 Couture elbisesiyle yine dramatik ve kendine yakışır bir giriş yapmış, klas ve şık. Sharon Stone bu yaşta hala amiyane olacak ama taş gibi, bacaklar sürekli açıkta, ama kapatılması yazık olur, asimetrik DIOR tuvaleti DIOR ayakkabılarla tamamlamış. Claudia Schiffer DOLCE&GABBANA'ya sonuna dek sadık, bembeyaz tenine bu siyah hacimli tül elbise çok gitmiş. Carine Roitfeld, which I got last year, EMILIO PUCCI Sonbahar 2009 beyaz tuvalet ve Azzedine Alaia ayakkabılarla şık ama sıradan, saçlarsa aynı!
Hayden Panettiere pudra renkli ipek şifon bir MARCHESA giymiş, nakış işleri Diane Kruger'ın dünkü tuvaletine benziyor, Hayden'da bikini izleri vaaaar:) Georgina Chapman kendi imzasını taşıyan bir MARCHESA içinde, ilk defa kendisini bu kadar sade görüyorum! Zhang Ziyi yine nude bir tuvalet seçmiş, tenine çok giden bir renk. Zoe Saldana da nude seçenlerden, bakır tonlarda aksesuarlarla değişiklik vermiş.


Güzel kadın Eva Green All sezonun rengi fuşya pembesi Hint esintili bir CHRISTIAN DIOR Sonbahar 2009 tuvalet içinde, işlemeler çok dikkat çekici. Model Lily Cole yine sezonun gözde renklerinden kobalt mavisi bir EMILIO PUCCI Sonbahar 2009 straplez tuvalt içinde. Eva Herzigova da şaşırtmıyor ve o da DOLCE&GABBANA'dan Bahar 2009 tasarımı korseli kırmızı bir elbise giyiyor. Donatella Versace tabiiki kensi imzasını taşıyan bir VERSACE ile karşımızda.
Marion Cotillard kampanyasında da rol aldığı DIORdan vazgeçmemiş, nakışlarla işli pudra mavisi tuvaleti Sonbahar 2009 koleksiyonundan ve çok güzel, John Galliano'ma laf yok!!!! Michelle Yeoh mor saten ATELIER VERSACE Sonbahar 2008 tasarımı bir tuvalet içinde. Paris Hilton sonradan görme de değil, aileden yüzyıldır zengin ve elit ama işte demek ki öyle de olmuyor, bu kadar mücevher nedir Parisciğim, o şahane BASIL SODA elbisenin üzerine boynundaki gerdanlık olmuş mu? Artık takmaktan bıkmadığı saçındaki ayrı(saç aksesuarı moda dediğime pişmanım!), kollarındaki yetermiş. Bu arada tuvalet BASIL SODA Bahar 2009 COUTURE koleksiyonundan. Marghertia Missoni aile firması MISSONIden parlak gümüş bir elbise giymiş, bu elbisenin tulum versiyonunu sık sık görmüştük ünlülerde.

0 yorum: