16 Haziran 2009 Salı

RED CARPET | Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi(CFDA) 2009 Ödülleri

Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi(CFDA) 2009 ödülleri, New York'ta bir törenle sahiplerini buldu. Kimler ödüllendi yazının en altında ama biz öncelikle kırmızı halı görüntülerine bir bakalım hanımlar. Benim en şıkım, zaten hep şık olan ve hiç hayal kırıklığına uğratmayan Diane Kruger, kolları siyah taş ve nakış işli, ince kemerli, kıpkırmızı süper minisiyle, aynı zamanda bu elbisenin tasarımcısı olan JASON WU'nun yanında. Süpermodel Coco Rocha kırmızı-siyah desenli tek omuzlu bir MICHEAL KORS içinde. Ashley Olsen vintage nar çiçeği bir tuvalet seçmiş. Süpermodel Doutzen Kreuzs yanında ZAC POSEN'le yine tasarımcıya ait kocaman, gösterişli ve burlesk bir tasarım içinde. Tracey Ulmann kırmızı DOO:RI tasarımı içinde klasik ve şık.

İkinci ve üçüncü şıklarım sırasıyla Hillary Rhoda ve Blake Lively. Rhoda'nın drapeli, tek omuz, süper mini elbisesinin özellikle rengine bayıldım, tasarım CALVIN KLEIN. Blake Lively, MICHEAL KORS'dan tam da yaşına ve canlılığına uygun pembe cepli bir kalem elbise seçmiş. Tasarımcı Betsey Johnson tutkunu olduğu tütü ve fuşyadan vazgeçmemiş, süper çılgın bu kadın. Tory Burch kendi tasarımı olan ve altın rengi-lacivert kombinli tek omuz bir elbise içinde. Zoe Saldana ise CALVIN KLEIN giyenlerden.

Molly Sims ilham perisi olduğu DOLCE&GABBANA'nın Marilyn'li parçalarından çoook hoş bir elbise seçmiş, sezonun ekstra hacim ve grafik modasını bir arada bulundurmuş. Üstelik Amerikan Modacılarını ilgilendiren bir geceye İtalyan giyinerek ne kadar sadık bir peri olduğunu da kanıtlamış:) Justin Guinta'nınyanındaki Hannaloe Knut AZZEDDINE ALAIA siyah elbise içinde. Michelle Trachtenberg, BEHNAZ SARAFPOUR'la kırmızı halıdan çok tanıtım gecesi görseli veriyor. Gecenin sponsoru Nadia Swarowski portföyünü iftiharla sunuyor:) Claire Daines gecede hem NARCISO RODRIGUEZ giydi hem de kendisine eşlik etti.

Süpermodellerden Agnes Deyn metalik minisi içinde pırıl pırıl, artık göbeciği belli olmaya başlayan Heidi Klum da altın ışıltısını MICHEAL KORS ile yakalamış. Tracey Reese de hacim diyenlerden, iyi hoş da bu elbise daha çok bir kır düğünü ya da garden party için bence. Rachel Zoe klasik. Tasarımcı VERA WANG kendi tasarımı içinde, Wang ne yaparsa yapsın sual olunmaz ama artık elbise altına siyah çorap görmekten bıktım, bari şu yaz günü unutmamızı engellemeyin çoraplarııı!

Erin Fetherson kendi tasarımı olan kemik rengi üstü ışıltılı, asimetrk etekli ve tüllü bir straplez giymiş. Kraliçe Diane von Fustenberg favori rengi içinde, tabii ki kendi tasarımı. Kirsten Dunst RODARTE futuristik elbise içinde, Kirstenciğim çok güzel çok ama bu elbiseyi artık milyonuncu kez gördük, ne bereketliymiş. Tasarımcı Rachel Roy da kendi tasarımı olan mozaik desenli tek omuz bir elbise seçmiş, bence çok zarif ve şık. Tallulah Willis yaşına uygun şeker mi şeker şık mı şık, CALVIN KLEIN'dan.

DONNA KARAN siyahlara bürünmüş, ANNA SUI de aynen. ALEXANDER WANG, kendisine eşlik eden Dree Hemingway'in elbisesinin de sahibi. MARC JACOBS partneri (hatta sanıyorum nişanlanmak üzereler) Lorenzo Martone'nin yanında ne kadar da mutlu! Son olarak efsane tasarımcı RALPH LAUREN ve eşi Ricky Lauren klasikleşmiş Hanım'ın Çiftliğ tarzlarındna ödün vermeden gelmişler.

Gelelim ödüllere; RODARTE adına Kate ve Laura Mulleavy "Yılın Kadıngiyim Tasarımcısı" ödülünü aldılar. BAND OF OUTSIDERS adına Scott Sternberg ve CALVIN KLEIN adına Italo Zucchelli "Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı" ödülünü paylaştılar. Jack McCollough ve Lazaro Hernandez "Yılın Aksesuar Tasarımcısı" ödülünü PROENZA SCHOULER adına aldılar. "Yılın Çıkış Yapan Genç Tasarımcısı Swarovski Ödülü"nü kadın giyiminde beklebdiği üzere ALEXANDER WANG, erkek giyiminde TIM HAMILTON ve akseuar tasarımında Justin Guinta(Subversive Jewelry) aldılar. ANNA SUI, "Geoffrey Beene Yaşamboyu Başarı Ödülü"yle onurlandırıldı. "Uluslararası Tasarımcı Ödülü" ise LOUIS VUITTON'daki çlışması sebebiyle MARC JACOBS'ın oldu. First Lady Michelle Obama CFDA Yönetim Kurulu'nun özel ödülüne layık görüldü, WWD editörü "Eugania Sheppard Ödülü"nü, GQ'nun kreatif direktörü Jim Moore ise "Eleanor Lambert Ödülü"nü aldılar.

0 yorum: