18 Ağustos 2009 Salı

FLASHION' NEWS | NY'da Fashions Night Out



New York Moda Haftası'na 1 aydan az bir süre kaldı ve tüm şehri ve moda dünyasını da heyecan sardı. Moda Haftası, takvimi, defile ve şov alanları kadar moda haftası öncesindeki davet, parti ve organizasyonlar da konuşuluyor. Bunların hepsi içinde belki de en heyecan verici olan 10 Eylül'deki Fashion’s Night Out.Etkinlik VOGUE, CFDA(Amerikan Moda tasarımcıları Konseyi) ve New York Şehri belediyesi tarafından ortak düzenleniyor.

10 Eylül gecesi 700 butik ve mağaza gece 11:00'e kadar açık kalacak ve bir çok ünlü isim de biz faniler için bulvarlarda ve mağazalarda görülecek. ANNA WINTOR Queens, HAMISH BOWLES Juicy Couture'da takılacak, OLSEN ikizleri Barney's de barmaid olarak görülecek. MICHEAL KORS ise Macy's de olacak. ZAC POSEN Bergdorf 5th Avenue'da vitrin düzenleyecek, PETER SOM ve CYNTHIA ROWLEY ise bir mağazada kokteyl servisini hazırlayacak. DONNA KARAN sokakta gerçekleşecek bir moda oyunununda takım lideri olacak. MANOLO BLAHNIK meet-and-greet tarzı sohbet için butiğinde bulunacak.OSCAR DE LA RENTA Madison Avenue'daki butiğinde şarkı söyleyecek:) BRIAN ATWOOD ise tasarımcısı olduğu Bally'de DJ olarak maharetini gösterecek.

Gece ve alışveriş boyunca çeşitli yarışmalar düzenlenecek ve yarışmalar sonucunda defileler için davetiyeler, OSCAR BLANDI tarafından saç kesimi, CAROLINA HERRERA'dan couture bir gelinlik ve PATRICK DEMARCHELIER tarafından fotoğraflanan bir VOGUE çekiminde bulunma şansı hediye edilecek. Cindy Crawford, Hugh Jackman, Stephanie Seymour, Gossip kızları gibi ünlüler, Sasha Pivovora, Caroline Trentini, Chanel Iman, Lily Cole, Coco Rocha gibi modeller ve bir çok ünlü mağazalarda ve butiklerde görülecek.

New York'taki sevgili arkadaşlarımmm sizi çok kıskanıyoruuuum:( Umarım bir dahaki sefer ya ben orada olurum, ya bu tür şeyler burada da başarılabilir, bugünkü VOGUE Türkiye faciasından sonra ümidim yok ya neyse!


0 yorum: