8 Ağustos 2009 Cumartesi

RED CARPET | G.I. JOE:The Rise of Cobra Boyunca Sienna Miller

Sienna Miller, G.I. JOE filminin tanıtımı için elinden ve stilinden gelen her şeyi yaptı hanımlar!! Öyle ki bir gün içinde 5 kıyafet bile değişti, işte tm bu tanıtım-gala sürecinde Sienna'dan çeşit çeşit tarz ve stillerle görüntüler...Aşağıda son olarak Los Angeles galasında Hollywood glamiyle altın rengi bir YSL tuvalet içerisinde, New York'taki tanıtımlarda en sevdiği şalvarını giydiği gibi hazır NY'a gitmişken borsanın da açılışını bu defa STELLA McCARTNEY'den siyah bir elbiseyle yaptı.

Sydney'de POLTOCK&WALSH'dan çiçekli bohem bir elbise, yine New York'ta PETER PILOTTO drapeli elbise ve Londra'da benim favorim olan LOEWE takımla karşımızda.


Aşağıda yine drapeli(sonbahar/kış sezonunda drape ve büzgüler moda demiştik:)) bir ISABEL MARANT elbise, Japonya prömiyerinde GUCCI takım ve basın toplantısına gelirken DIANE von FURSTENBERG Resort elbiseyle görülüyor.


Seul'da yine DIANE von FURSTENBERG'den bu defa tanıdığımız, bildiğimiz sevimli Sienna halinde, Londra basın toplantısında yağmurun azizliğine uğramış bir DRIES VAN NOTEN ve sonrasında DEREK LAM tasarımları içinde.



Son olarak CHLOE, Conan O'brien şovunda BRIAN REYES ve Alexa Chung'un şovunda TOPSHOP içinde.



Peki aşağıda posterdeki hatunun Sienna olması ne kadar muhtemel:)) Sienna Miller'a bayılırım ama bu vücut kesinlikle dijital:) Üstelik şunu anlayamıyorum, G.I. JOE'daki "Barones" karakterini canlandırmak üzere esmerleştirilmiş sapsarışın ve kaslandırılmış çıtı pıtı Sienna Miller şart mıydı? Yani bu role gayet Megan Fox, Rosario Dawson ya da Rose McGowan filan olabilirdi! Ne yani bu karakter sadece Sienna'nın altından kalkabileceği bir oyunculuk mu gerektirmiş:p O bir factory girl:)

0 yorum: