24 Ağustos 2009 Pazartesi

TREND RAPORU | Pelerin Altında Kış


Sonbahar/Kış trendlerini incelemeye ve şahsen hazırlıklara başlıyorum hanımlar! Senenin en eğlenceli dönemlerinden biri benim için! Bu sezon sağlam dönüş yapan parçalardan biri de pelerinler...Bunda pek sevdiğim Guy Ritchie'nin şu an çekilmekte olan Robert Downey Jr. ve Jude Law'lu SHERLOCK HOLMES filminin etkisi var mı acaba:) Farklı uzunluklarda, renkli ya da siyah, örgü ya da kumaş, belki ekose belki düz pelerinler sofistike bir şıklık ya da sportif bir sevimlilik katmak için birebir!



Yukarıda ve aşağıda Sonbahar/Kış 2009-10 koleksiyonlarından değişik parçalar görüyoruz. Bu senenin vazgeçilmezlerinden olacak kürk detaylı pelerinle VALENTINO, kısa ve otantik peleriniyle KENZO ve en klasik haliyle HALSTON koleksiyonlarında pelerine yer veren tasarımcılardan.



Tabii ki ünlüler de New York'un soğuğunda pelerinlerine sığınmışlar. Ayrıca pelerin tarzını yalnızca soğukta değil gecelerde de ışıltılı, mini ve ince versiyonlarda kullanabilirsiniz. Kate Moss düz siyah bir elbiseye mini payetli peleriniyle ne kadar hava katmış.



POLYVORE, pelerin(cape) anahtar kelimesiyle bir sürü kombin veriyor, çok şık kombinasyonlardan haftasonu rahatlığına ya da jean kombinasyonlarına kadar. Her iki satırdaki 1. kombinler benim favorilerim!




İşin alışveriş kısmına gelince pelerin modellerini bu kış MANGO, STEFANEL, gece versiyonlarıyla TOPSHOP ve MACHKA'da bulabilirsiniz hanımlar!


0 yorum: