22 Kasım 2010 Pazartesi

EĞİTİM | Burs Duyurusu ve Trend Semineri



Pek sevgili Styleboomerlar size başvuru süresi doldu dolacak, bayram yüzünden kim vurduya giderse yazık olacak 2 müthiş fırsatı haber vermek isterim:

1) BURS FIRSATI:
Milano'nun meşhuuur mu meşhur ve oldukça prestijli tasarım master okulu Domus Academy sadece Türkiye'ye yönelik Fashion Design(Moda Tasarımı) ve Fashion Accessories(Aksesuar Tasarımı) bölümleri için 3 tane kısmi burs vereceğini duyurdu. BU BURS SADECE TÜRK ADAYLAR İÇİN!!!!!!!

Bursa son başvuru tarihi 26 Kasım yani hemen bu Cuma ama panik yok! Neyse ki sizden özel bir çalışma istemiyorlar başvuruda, sadece portfolyo, motivasyon mektubu ve CV yollamak yetiyor. Daha fazla bilgi için hemmencecik vera@veraedu.com adresine mail tamanız yeterli.

Her iki master programı da Ocak ayında başlıyor ve 1 yıl sürüyor üstelik eğitim dili İngilizce.

2) 2012 İLKBAHAR/YAZ TREND KONFERANSI
2012 yazının trendlerini herkesten önce öğrenmek ve nasıl belirlendiğini dinlemek istemez misiniz? İTKİB Eğitim Etkinleri çerçevesinde 25 Kasım’da İTKİB ana konferans salonunda 2012 İlkbahar/Yaz Moda Trendlerinin işleneceği bir etkinlik olacak.

Etkinlikte 4 ana tema eşliğinde - Genel Moda Eğilimleri – Renkler - Kumaş Trendleri - Renk Kombinasyonları - Motifler ve Baskılar - Siluetler ve Biçimleri - Ana Detaylar – Aksesuarlar hakkında sezona ilişkin anahtar detaylar aktarılacak. Bu konferanslardan birine geçen yıl katılmıştım ve müthişti, sektörden büyük markaların ve tasarımcıların da ilgi gösterdiği konferansa katılmak için 75 TL gibi bir ücret ödeyerek buradan online başvuru yapabiliyorsunuz.

1 yorum:

yurtdışı eğitim dedi ki...

teşekkürler emeğinize sağlık