23 Kasım 2010 Salı

FLASHION' NEWS | Kim Demiş Kışın Festival Olmaz, Festival Modası Aranmaz Diye?!

İstanbul'un ilk "kış festivali" ‘Urban Festival Istanbul’ 27 Kasım Cumartesi gecesi bizi bekler!

Jazz, funk ve soul müziğin pek güzide gruplarını konuk edecek festival kapsamında LITTLE DRAGON; sahne şovlarıyla "yok artık!" dedirten SMOOVE AND TURRELL; bize disco disco partizani yaptıracak olan FAZE ACTION ORCHESTRA; ve festivalin ev sahibi Lounge FM’in parti ustaları var.

URBAN FESTIVAL ISTANBUL 2010, 27 Kasım Cumartesi Refresh the Venue'da vee biletler Biletix'de. Orada görüşelim:)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Webmaster cok tesekkurler...

Selamlar Neslihan

İrem dedi ki...

Son zamanlarda blogunuz sadece reklamlardan ibaret. Biz takipciler bu durumdan cidden şikayetçiyiz.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@iremcim soylediklerini dikkate alacagim ama blogda ne bir banner ne reklam alani var, reklam olmasi icin oncelikle bir para almam gerekiyor ki, oyle bir sey de soz konusu degil. ama markalarin ozellikle Ekim itibariyle yani sezon itibariyle Styleboom'a cok yogun ilgisi var, ben de sizlere hediyeler verme firsatini degerlendirmeyi sectim. emin ol bir marka icin bir kurgu hazirlamak, koca bir gun cekim yapmak, fotografci ve modeli ayarlamak o kadar cok vakit aliyor ki belki de reddetmek daha kolay olur. ama takipcilerin cogu da hediyelerle keyifleniyor hem de bir yandan yeni sezondan olandan bitenden haberdar oluyorlar, bunu cok da yanlis bulmuyorum. Samimiyetime guvenen takipcilerim biliyorlarki asla ve asla kullanmadigim, sevmedigim ya da blogun icerigine uymayan bir markanin reklamini yapmayi birak telaffuz dahi etmiyorum. ornek olarak bana en son bir fotograf makinesi markasindan esasli bir teklif geldi ama modayla ilgi kuramam diyip reddettim, ornek olarak gelen bir dolu ozmetik urununu(ornegin biri gunes lekeleri icin mucize vaad ediyordu) denedim memnun kalmadiklarimi yazmadim ya da yazip nelerin olumsuz oldugunu anlattim.

bu durumda ben de buradan takipcilerime soruyorum, yeter ki reklam gibi olmasin hediye mediye istemeyiz, tolga gunay'in fotolarini gormesel de olur diyorsanız bırakabilirim ben bu cekimleri vs. basin bultenlerini aynen koyup bana yollananla mutlu mesut takilirim:)